Γεννημένοι ανάμεσα σε δυο ζώδια: Τι σημαίνει για την προσωπικότητα σας;

Γεννημένοι ανάμεσα σε δυο ζώδια: Τι σημαίνει για την προσωπικότητα σας;

Γεννημένοι ανάμεσα σε δυο ζώδια: Τι σημαίνει για την προσωπικότητα σας;

Οι άνθρωποι που τα γενέθλια τους πέφτουν στο τέλος ενός ζωδίου και στην αρχή του επόμενου λέγεται ότι είναι πιο σύνθετες προσωπικότητες, αφού με κάποιο τρόπο επηρεάζονται κι από τα δύο. Τεχνικά βέβαια όλοι εκπροσωπούμε ένα ζώδιο και όχι δυο, και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δυο διαφορετικές σχολές θεώρησης στην αστρολογία. Η πρώτη λέει ότι ακόμη κι αν είσαι γεννημένος στο τελευταίο λεπτό ενός ζωδίου, ή στο πρώτο του επόμενου, αυτό είναι το ζώδιο που εκπροσωπείς χωρίς να επηρεάζεσαι από το προηγούμενο ή το επόμενο. Υπάρχει όμως και η σχολή που λέει ότι οι ενέργειες των δυο ζωδίων με κάποιο τρόπο αναμειγνύονται, δίνοντας ένα εξαιρετικό κράμα επιρροών που κάνει τα άτομα αυτά ξεχωριστά. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που κάποιος που έχει γεννηθεί ανάμεσα σε δυο ζώδια και διαβάζει τις περιγραφές για το ζώδιο του να μη νιώθει ότι ταιριάζουν εντελώς. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις περιγραφές των 12 μεταιχμίων των ζωδίων. Ακόμη και ο ωροσκόπος σας μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα σε δυο ζώδια.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος (ζώδιο) ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στους Ιχθύς και τον Κριό: Το μεταίχμιο της αναγέννησης

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 17 και τις 23 Μαρτίου, ή εάν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 27 μοίρες των Ιχθύων έως τις 3 μοίρες του Κριού, ανήκουν στο μεταίχμιο της αναγέννησης. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ

Γεννημένοι ανάμεσα στον Κριό και τον Ταύρο: Το μεταίχμιο της δύναμης

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 17 και στις 23 Απριλίου, ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 27 μοίρες του Κριού έως τις 3 μοίρες του Ταύρου, ανήκουν στο μεταίχμιο της δύναμης. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Ταύρο και τους Διδύμους: Το μεταίχμιο της ενεργητικότητας

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 17 και τις 23 Μαΐου, ή έχουν ωροσκόπο ανάμεσα στις 27 μοίρες του Ταύρου και στις 3 μοίρες των Διδύμων, ανήκουν στο μεταίχμιο της ενεργητικότητας. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στους Διδύμους και τον Καρκίνο: Το μεταίχμιο της μαγείας

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 18 και τις 24 Ιουνίου, αλλά και εάν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκονται ανάμεσα στις 27 μοίρες των Διδύμων και μέχρι τις 3 μοίρες του Καρκίνου, ανήκουν στο μεταίχμιο της μαγείας. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Καρκίνο και τον Λέοντα: Το μεταίχμιο της αμφιταλάντευσης

Όσοι γεννήθηκαν στο μεταίχμιο Καρκίνου-Λέοντα, δηλαδή μεταξύ 19  και 25 Ιουλίου ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο ανάμεσα στις 27 μοίρες του Καρκίνου και τις 3 μοίρες του Λέοντα, ανήκουν στο μεταίχμιο της αμφιταλάντευσης. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Λέοντα και την Παρθένο: Το μεταίχμιο της έκθεσης

Όσοι γεννήθηκαν ανάμεσα στις 19 και τις 25 Αυγούστου, ή έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 27 μοίρες του Λέοντα έως τις 3 μοίρες της Παρθένου, ανήκουν στο μεταίχμιο της έκθεσης. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στην Παρθένο και τον Ζυγό: Το μεταίχμιο της ομορφιάς

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 19 και τις 25 Σεπτεμβρίου, ή έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 27 μοίρες της Παρθένου έως τις 3 μοίρες του Ζυγού, ανήκουν στο μεταίχμιο της ομορφιάς. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Ζυγό και τον Σκορπιό: Το μεταίχμιο της δραματικότητας (και της επίκρισης)

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 19 και τις 26 Οκτωβρίου ανήκουν στο μεταίχμιο της δραματικότητας. Το ίδιο ισχύει για όποιους έχουν ωροσκόπο από τις 28 μοίρες του Ζυγού έως τις 2 μοίρες του Σκορπιού. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Τοξότη: Το μεταίχμιο της επανάστασης

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 18 και τις 24 Νοεμβρίου ανήκουν στο μεταίχμιο της επανάστασης. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν ωροσκόπο από τις 28 μοίρες του Σκορπιού έως τις 2 μοίρες του Τοξότη. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Τοξότη και τον Αιγόκερω: Το μεταίχμιο της προφητείας

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 18 και τις 24 Δεκεμβρίου ανήκουν στο μεταίχμιο της προφητείας. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν ωροσκόπο από τις 28 μοίρες του Τοξότη έως τις 2 μοίρες του Αιγόκερου. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο: Το μεταίχμιο του μυστηρίου και της φαντασίας

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 17 και τις 23 Ιανουαρίου, ή έχουν ωροσκόπο από τις 28 μοίρες του Αιγόκερου έως τις 2 μοίρες του Υδροχόου, ανήκουν στο μεταίχμιο του μυστηρίου και της φαντασίας. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.

Γεννημένοι ανάμεσα στον Υδροχόο και τους Ιχθύς: Το μεταίχμιο της ευαισθησίας

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 15 και τις 21 Φεβρουαρίου, δηλαδή έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο ανάμεσα στις 28 μοίρες του Υδροχόου και στις 2 μοίρες των Ιχθύων, ανήκουν στο μεταίχμιο της ευαισθησίας και της συμπόνιας. Για να διαβάσετε την ανάλυση πατήστε εδώ.