Γεννημένοι ανάμεσα στον Κριό και στον Ταύρο: Το μεταίχμιο της δύναμης

Γεννημένοι ανάμεσα στον Κριό και στον Ταύρο: Το μεταίχμιο της δύναμης

Γεννημένοι ανάμεσα στον Κριό και στον Ταύρο: Το μεταίχμιο της δύναμης

Όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 17 και 23 Απριλίου, ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 27 μοίρες του Κριού έως τις 3 μοίρες του Ταύρου, ανήκουν στο μεταίχμιο της δύναμης, σύμφωνα με το βιβλίο «Η μυστική γλώσσα των γενεθλίων» του αστρολόγου G. Goldshneider.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Ο Κριός είναι ένα παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς και ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο «αρσενικός» φιλοπόλεμος Άρης. Οι εκπρόσωποι του είναι γεμάτοι πάθος και δημιουργικότητα, και δεν σταματούν μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Έχουν πολύ αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία, μπορούν να εμπνεύσουν τους άλλους και να θα βγουν μπροστά, κάτι που τους προσδίδει ηγετικές ικανότητες. Με τη σπίθα τους μπορούν να ανάψουν αμέτρητες εστίες δημιουργικής φωτιάς, αλλά δεν έχουν την υπομονή να τις τροφοδοτήσουν όλες, άλλωστε είναι μέρος της προσφορά τους, θα αφήσουν τα υπόλοιπα ζώδια να το κάνουν.

Το ζώδιο του Ταύρου ανήκει στο σταθερό σταυρό, το στοιχείο του είναι η γη και ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι η «θηλυκή» Αφροδίτη. Η σταθερότητα βασίζεται στην απόκτηση και τη διατήρηση. Έτσι αυτό ζώδιο είναι αργό, προσεκτικό και στοχευμένο στις κινήσεις του. Είναι ένα δυνατό ζώδιο, γεμάτο αισθησιασμό και εκτίμηση για την ομορφιά και τις απολαύσεις. Αισθάνεται άνετα μέσα στο πετσί του, θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα να αποδείξει, καθώς απολαμβάνει τη δύναμη την οποία του έχει δωρίσει η φύση. Λατρεύει την υλική του υπόσταση και όλα τα όμορφα πράγματα που βλέπει γύρω του. Διαθέτει το χάρισμα να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και να έχει την υπομονή για να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Το μεταίχμιο της δύναμης

Όταν οι ενέργειες αυτών των ζωδίων συνδυάζονται, το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι ένα άτομο που αποπνέει την ψυχική δύναμη ενός πολεμιστή (Κριός) και τη φυσική αίσθηση δύναμης που διαθέτει ο Ταύρος. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν μόνο μεγάλα όνειρα, μεγαλεπήβολα σχέδια ή πολύ αυτοπεποίθηση, αλλά διαθέτουν και την ικανότητα να τα πραγματοποιήσουν χρησιμοποιώντας στρατηγικό σχεδιασμό, υπομονή και επιμονή.

Συνδυάζοντας τη φλόγα, τη δύναμη και τις ηγετικές ικανότητες με τη σαγήνη, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το μεταίχμιο είναι γητευτές, εξαιρετικά γοητευτικά άτομα που μπορούν να μαγνητίσουν όχι μόνο όσους βρίσκονται στο περιβάλλον τους, αλλά και τα πλήθη εάν το θελήσουν.

Αισθησιακοί εραστές

Είναι απόλυτα αισθησιακοί και πώς να μην είναι άλλωστε όταν δέχονται την επιρροή αυτών των πλανητών, του Άρη και της Αφροδίτης. Το απόλυτο θηλυκό και το απόλυτο αρσενικό ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που οδηγεί τον ερωτισμό σε ένα άλλο επίπεδο. Το πάθος και ο αισθησιασμός είναι ασυγκράτητα και δεν μπορούν ούτε να κρυφτούν ούτε να αγνοηθούν. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να δώσουν τα πάντα και να γίνουν θυσία στον βωμό του έρωτα όταν έρθουν σε επαφή με το κατάλληλο άτομο. Θα κινήσουν γη και ουρανό για να ανακαλύψουν το ταίρι τους. Είναι αθεράπευτα ρομαντικοί, αλλά και σταθεροί συναισθηματικά όταν βρουν τον άνθρωπό τους.

Ακολουθούν τον δικό τους δρόμο και ρυθμό

Έχουν την τάση να χαράζουν τη δική τους πορεία, καθώς δεν θέλουν να ακολουθούν την πεπατημένη. Η πρωτοτυπία και το πείσμα που διαθέτουν κάνει τον δρόμο τους μοναδικό και φτιαγμένο στα μέτρα τους. Καθώς ούτε εύκολα μπορούν να δεχτούν υποδείξεις, ούτε να ανεχθούν διαταγές, είναι ταγμένοι στο να ακολουθήσουν μόνο την εσωτερική τους φωνή. Ο Κριός και ο Ταύρος μαζί σημαίνει δύο ζευγάρια από κέρατα… Δηλαδή ισχυρογνωμοσύνη, εγωισμός, αντιδραστικότητα και ενίοτε ακαμψία. Δεν είναι διατεθειμένοι για συμβιβασμούς και σε όποιον αρέσει!

Όμως διαθέτουν την ικανότητα να σκέφτονται διπλά πριν αποφασίσουν να αναλάβουν οτιδήποτε και είναι ταγμένοι στην επιτυχία. Δεν θα σταματήσουν παρά μόνο στην κορυφή, αφού έχουν εξαλείψει κάθε εμπόδιο και ανταγωνισμό. Η ταχύτητα με την οποία θα ακολουθήσουν το μονοπάτι τους είναι ένα απολύτως προσωπικό μείγμα παρόρμησης, ταχύτητας και ανάπαυλας για ανασυγκρότηση, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Μπορεί να τους πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ανακαλύψουν την τέλεια ισορροπία, αλλά όταν την βρουν είναι ασταμάτητοι.

Στήριγμα για τον κύκλο τους

Η ενεργητικότητα, η θερμή και φιλική τους ιδιοσυγκρασία και η χαρωπή τους διάθεση δεν είναι τα μόνα πράγματα που τους κάνουν περιζήτητους. Πάντα είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές των φίλων τους και χαίρονται να τους ενθαρρύνουν και να γιορτάζουν τις επιτυχίες τους. Αγαπούν τη ζωή και χαίρονται να μοιράζονται τις ομορφιές της μαζί με τους φίλους τους. Όμως, είναι διατεθειμένοι να συμπαρασταθούν και να δείξουν την παρουσία τους ακόμα και στα δύσκολα. Αν οι φίλοι τους έχουν προβλήματα, είναι πάντα εκεί για να τους ανεβάσουν την πεσμένη διάθεση και να δείξουν ότι θα παραμείνουν εκεί, δίπλα τους, σε βάθος χρόνου. Εάν αισθάνονται συναισθηματικό δέσιμο μπορούν να δώσουν την υποστήριξή τους με όποιο τρόπο μπορούν, διότι είναι άτομα που μπορείς να βασιστείς επάνω τους.

Η άλλη όψη

Το μεταίχμιο της δύναμης είναι γεμάτο ενέργεια και κουράγιο. Όμως η μεγάλη δύναμη χρειάζεται υπευθυνότητα. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαχειριστούν και να ισορροπήσουν αυτή την κυριαρχική και δεσπόζουσα φύση, ώστε να μην καταπιέσουν τους γύρω τους. Συχνά οι σύντροφοι τους μπορεί να δυσκολεύονται ή να νιώθουν μειονεκτικά, γι’ αυτό ίσως πρέπει να έχουν περισσότερη κατανόηση για εκείνους και να προσπαθούν να βλέπουν πάντα τα πράγματα από δύο πλευρές.

ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΚΡΙΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Vladimir Lenin, Adolf Hitler, Lucrezia Borgia, Elizabeth II of U.K, J.P. Morgan, Max Weber, Eliot Ness, J. Robert Oppenheimer, Joseph Estrada, Bettie Page, Aaron Spelling, Michael Moore, Gigi Hadid, Joanna Krupa, Kourtney Kardashian, Rivaldo

Συγγραφείς

Immanuel Kant, Charlotte Bronte, Karen Blixen

Ζωγράφοι

Joan Miro, Fernando Botero

Ηθοποιοί

William Holden, Harold Lloyd, Jayne Mansfield, Shirley Temple, Ryan O’Neal, Anthony Quinn, Barbara Hale, Sandra Dee, Dick Sargent, Lee Majors, Elaine May, Jack Nicholson, Dudley Moore, Rooney Mara, Jennifer Garner, Sean Bean, James Woods, Rick Moranis, Carmen Electra, Jessica Lange, Andy McDowell, Jeffrey Dean Morgan, Tony Danza, Melina Kanakaredes, Crispin Glover

Μουσικοί

Luther Vandross, Tito Puente, Roy Orbison, Iggy Pop, Peter Frampton, Luis Miguel, Victoria Beckham, Taio Cruz