Κριός ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/10/2021 – 24/10/2021

Μέχρι το μεσημέρι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια. Πιθανώς να βρίσκετε πιο ευχάριστη την προοπτική να χουζουρέψετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι σας. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την όρεξη σας για δράση και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε, αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Ένα πολύ διαφορετικό, πιο κεφάτο και πιο δημιουργικό βράδυ σας περιμένει.

Από τις 20/6 που ο Δίας γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, πολλά πράγματα μπορεί να πάγωσαν, να μην εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσατε ή να σας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. Κάποια από αυτά μπορεί να αναφέρονται και στους στόχους σας ή στις σχέσεις σας. Κάποιοι μπορεί να είχατε και δεύτερες σκέψεις για φίλους ή συνεργάτες. Σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Φιλίες και έρωτες στο μικροσκόπιο, αλλά και συνεργάτες στη δουλειά, ώστε να ξεδιαλέξετε την ήρα από το στάρι! Νέοι άνθρωποι στη ζωή σας μπορεί να δημιουργήσουν θετικότερες σχέσεις μαζί σας και να σας στηρίξουν. Ακόμη, θα σημειώσετε πρόοδο σε θέματα συλλογικής δουλειάς. Σημαντική και η πορεία του ορθού πλέον από σήμερα Ερμή για να συνεννοείστε με το περιβάλλον σας και να μην αντιμετωπίζετε παντού εμπόδια. Βέβαια, καλώς ή κακώς, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας για νιώσετε τις διευκολύνσεις.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Δία και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για την ορθή πορεία του Ερμή και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια καταθλιπτική Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας, αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας, τις επιλογές σας, να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας, δεν θα οδηγείτε θυμωμένοι ή έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και θα δίνετε τόπο στην οργή αν σας προκαλούν. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας!

Αναλυτικά για την Πανσέληνο και πώς επηρεάζει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να καταφέρετε κάτι μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Τις μεσημεριανές ώρες ίσως είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθείτε με έναν συνεργάτη ή με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας, πάνω σε κάποιο ζήτημα που πιθανώς αφορμή να είναι μια διαφωνία για καθαρά υποκειμενικούς λόγους.

Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση, τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον δικό θυμό του και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά, μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 22 ως τις 26 μοίρες του Κριού. Αν δεν «τσιμπήσετε» το δόλωμα θα είστε πολύ καλύτερα.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Κριός

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, είναι η Παρασκευή, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, η Παρασκευή είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή με πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να βρείτε τη μοίρα του Ήλιου (ζώδιο) ή του Ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

[...]