Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/04/2022 – 24/04/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/04/2022 – 24/04/2022

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/04/2022, μία όψη η οποία φέρνει μια ξαφνική είδηση ή συνάντηση και γενικώς απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά σας, μιας και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης εκείνος που συμβολίζει το ξαφνικό και το αναπάντεχο. Θα πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι για όλα και να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι, λογικοί και ανοιχτοί για κάθε ενδεχόμενο. Αργότερα την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια αρκετά σκληρή όψη που θα μας δημιουργήσει έντονη ανάγκη για εξουσία και έλεγχο, κάτι που μπορεί να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Φοβίες, ανασφάλειες και σκοτεινά συναισθήματα θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να τα κατευνάσουμε. Προσπαθήστε να περιορίσετε την κτητικότητα, τις εμμονές που δεν έχουν λογική βάση και την τάση σας να έχετε το πάνω χέρι, γιατί όλο αυτό μπορεί να έχει το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Τη Μεγάλη Τετάρτη 20/04/2022 ο Ήλιος εγκαταλείπει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας μια πιο αισθησιακή περίοδο κατά την οποία θα αναζητήσουμε την απόλαυση, την ηδονή, αλλά και την ηρεμία μέσα στην ερωτική μας ζωή. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο που δίνει σημασία στη σταθερότητα και στην ασφάλεια και θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να εστιάσουμε στα πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας. Η εβδομάδα κλείνει με ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου την ημέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 24/04/2022. Αυτό το τετράγωνο θα φέρει εμπόδια και δυσκολία στην επικοινωνία, που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες που δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Είναι επίσης πιθανό να μας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις, επομένως προσπαθήστε να δείτε τα ζητήματα πιο σφαιρικά και μην εστιάζετε μόνο στα απαισιόδοξα σενάρια. Εάν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πάρτε τον χρόνο σας και προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε στους άλλους, γιατί ακόμα και μια λάθος κουβέντα μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με ένα απαιτητικό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από το δικό σας ζώδιο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 18/4. Αυτή η όψη θα σας κάνει ιδιαίτερα αμυντικούς και επιφυλακτικούς και δεν αποκλείεται να αποκρύψετε τα αληθινά συναισθήματα και τις προθέσεις σας από τους άλλους. Θα νιώσετε την ανάγκη να έχετε εσείς τον έλεγχο και το πάνω χέρι στη σχέση σας και θα αισθανθείτε ευάλωτοι εάν ο άλλος προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και να βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και τα αδύναμα σημεία σας. Με λίγα λόγια, αυτό το τετράγωνο θα σας φέρει σε επαφή με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας και θα βγάλει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης. Προσπαθήστε να εκλογικεύσετε όλα όσα νιώθετε και μην παρασύρεστε από τον εγωισμό, τα αυτοκαταστροφικά ένστικτα και τις παρορμήσεις σας. Από τις 20/4 ο Ήλιος θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που σημαίνει ότι θα εστιάσετε σε πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων σας και θα αναζητήσετε μια πιο σταθερή σύνδεση με τους άλλους, η οποία θα σας προσφέρει πάνω από όλα ασφάλεια. Στις 24/4 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες ή να παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεστε και προσπαθήστε να κρατήστε τις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο δικό σας ζώδιο στις 18/4 και η ημέρα αυτή έχει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα. Μπορεί να μάθετε ένα νέο το οποίο θα σας σοκάρει ή να έχετε μια ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην πείτε λόγια πάνω στην έξαψη της στιγμής, τα οποία θα σας απομακρύνουν από τους άλλους ή θα σας φέρουν σε ρήξη. Στις 20/4 ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας, αφού ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα είστε πιο δυναμικοί και εξωστρεφείς, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό και τις προθέσεις σας στους άλλους. Είναι η στιγμή που μπορείτε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη άνεση το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε νέα δυναμικά ξεκινήματα και να γίνετε πιο διεκδικητικοί μέσα στις σχέσεις σας. Στις 24/4 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα δυσκολέψει την επικοινωνία και τις επαφές σας και μπορεί να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Γενικώς, η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως βαριά, επομένως προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τις αρνητικές σκέψεις και να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας καταβάλλει. Εάν κάτι σας προβληματίζει μέσα στις σχέσεις σας προσπαθήστε να το συζητήσετε με λογική και ψυχραιμία, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στις 18/4, είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τόσο τη σχέση σας όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό ή να βγουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν και θα σας προκαλέσουν ανησυχία. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αποσυμφορίσετε την εσωτερική σας ένταση και μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν φταίνε. Δείτε αυτή την ημέρα σαν ευκαιρία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση ή να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ένα άτομο που μπορεί να σας κατανοήσει. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει ίντριγκες και έντονα πάθη μέσα στις σχέσεις, αλλά δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια χειριστικές συμπεριφορές και γενικώς να νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε στο άλλο άτομο. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και αντικειμενικό πρίσμα, επομένως μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 20/4, φωτίζεται ένα πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τους τόνους και να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορεί να αναμοχλεύσετε το παρελθόν ή να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που σας κρατάει πίσω. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν σύγχυση και ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4 θα φέρει ένα ξαφνικό νέο ή μια αναπάντεχη συνάντηση ή κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και θα σας προβληματίσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή μέσω μιας παρέας ή να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα εντελώς αντισυμβατικό πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητα σας. Στις 20/4 θα κάνει και ο Ήλιος την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και θα εγκαινιάσει μια άκρως κοινωνική περίοδο για εσάς. Θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και ιδέες και αισθάνεστε ότι μπορούν να σας κατανοήσουν. Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Στις 24/4 το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια στην επικοινωνία, επομένως χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και αρνητικές σχέσεις οι οποίες θα κλονίσουν τη σχέση σας και δεν θα σας επιτρέπουν να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και μη διστάσετε να αναζητήστε τη γνώμη ενός ατόμου που μπορεί να κρίνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη δυναμική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4, μια όψη η οποία πραγματοποιείται σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι κάποια απρόοπτα γεγονότα στο επαγγελματικό κομμάτι ή μια σύγκρουση με τους ανωτέρους σας μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση και αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στον σύντροφο και στα κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε λοιπόν όσο μπορείτε να είστε ψύχραιμοι και να ρίξετε τους τόνους και μην μεταφέρετε την ένταση της δουλειά στο σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα δημιουργήσει ένα πιο βαρύ κλίμα στην καθημερινότητα σας και δεν αποκλείεται άθελα σας να κάνετε ακραίες κινήσεις ή με κάποιο τρόπο να σαμποτάρετε τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να βρεθεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη, αλλά εσείς δεν θα μπορείτε να αφεθείτε, διότι σας κατακλύζουν οι αρνητικές σκέψεις και οι αμφιβολίες. Πριν καταδικάσετε μια κατάσταση, επιτρέψτε στο άλλο άτομο να σας δείξει τις προθέσεις του και μην είστε απόλυτοι. Στις 24/4 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα φέρει αποστασιοποίηση ή εμπόδια και προβλήματα στην επικοινωνία και μπορεί να αισθανθείτε ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να σας κατανοήσει και να συμμεριστεί τον τρόπο σκέψης σας. Την ημέρα του Πάσχα λοιπόν προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας και αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4 ο Ερμής θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι ένα απρόοπτο γεγονός ή μια αναπάντεχη εξέλιξη μπορεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε εντελώς την οπτική σας απέναντι σε μια κατάσταση, αφού θα φανερώσει μια αλήθεια που μπορεί να αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε. Δώστε λοιπόν σημασία σε γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που μπορεί να κάνετε αυτή την ημέρα, καθώς μπορεί να έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σας πουν. Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, την ίδια ημέρα, είναι πολύ πιθανό να σας κατακλύσουν έντονα και σκοτεινά συναισθήματα, όπως είναι η ζήλια και η κτητικότητα, καθώς και εμμονές ή αρνητικές σκέψεις που δεν σας επιτρέπουν να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι ή στα πρώτα βήματα μιας γνωριμίας, θα υπάρχει έντονη σεξουαλική έλξη και πάθος, όμως μπορεί να αισθανθείτε ανασφάλεια και να νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε στον-ην άλλον-η για να έχετε τον έλεγχο και το πάνω χέρι. Θα πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο σε ό,τι κάνετε, γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια και ακρότητες μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε. Από τις 20/4, με τον Ήλιο να περνάει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο και θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς. Θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με την εκρηκτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4, μια όψη η οποία σας καλεί να είστε ετοιμοπόλεμοι, αφού μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενες εξελίξεις που αφορούν την ερωτική σας σχέση. Ίσως να έρθει στην επιφάνεια μια αλήθεια ή μια βαθιά συνειδητοποίηση, η οποία θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στον συναισθηματικό σας κόσμο και θα σας κάνει να αλλάξετε ριζικά την στάση σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο. Εάν εσείς είστε εκείνοι που κρύβετε ένα μυστικό, θα πρέπει τώρα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να φανερωθεί και να εκτεθείτε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μη βιαστείτε να αποστασιοποιηθείτε ή έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα πριν ακούσετε τη δική τους πλευρά. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάτι που σημαίνει ότι το κλίμα μέσα στις σχέσεις και στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι αρκετά έντονο και μπορεί πολύ εύκολα να εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Ως Ζυγοί, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το παν στις σχέσεις είναι η ισότητα και η ισορροπία, επομένως προσπαθήστε να αποφύγετε ακρότητες και δράματα. Από τις 20/4, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, η σεξουαλική σας ενέργεια θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Δεν έχετε σκοπό λοιπόν να διαιωνίσετε καταστάσεις οι οποίες δεν σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα και στερούνται πάθος και ένταση. Στις 24/4, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθείτε ή ακόμα και να απομακρυνθείτε με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 18/4 θα κορυφωθεί η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη η οποία θα φέρει απρόοπτες εξελίξεις που αφορούν τη σχέση σας και τον σύντροφο σας. Ένα αναπάντεχο νέο ή μια κουβέντα μπορεί να σας αφυπνίσουν και να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε κάτι το οποίο αγνοούσατε. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα και πάνω απ’ όλα οπλισμένοι με υπομονή και ψυχραιμία. Στις 20/4 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και θα ενεργοποιήσει τον τομέα που αφορά τον γάμο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα σας απασχολήσουν έντονα τα ζητήματα που αφορούν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμφιλιωθείτε μαζί τους και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε τώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να συγκατοικήσετε ή με κάποιο τρόπο να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ άλλοι θα συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση σας δεν σας καλύπτει και ίσως θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, όμως αυτό που αναζητάτε είναι μια αρμονική και ισότιμη σχέση και όχι μια κατάσταση η οποία σας δημιουργεί άγχη και ανασφάλειες. Την ημέρα του Πάσχα 24/4, το σκληρό τετράγωνο Ερμή-Κρόνου χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν ή θα σας απομακρύνουν. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες να σας επηρεάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4 θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι από εσάς να γίνετε χειριστικοί ή ακόμα και εξουσιαστικοί απέναντι στους άλλους. Θα είναι δύσκολο τώρα να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε εάν δεν ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας και θα είναι πολύ εύκολο να συγκρουστείτε ή να έρθετε ακόμα και σε ρήξη με το ταίρι σας. Όσοι από εσάς είστε στην αρχή μιας γνωριμίας, θα είστε αρκετά καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με το άλλο πρόσωπο και θα δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε και να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Εάν η κατάσταση είναι φορτισμένη, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο και να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και λογικό πρίσμα και μείνετε μακριά από δράματα. Την ημέρα του Πάσχα 24/2, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα δημιουργήσει εμπόδια στις επαφές σας ή προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους και μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας κατανοήσουν και να μπουν στη θέση σας. Μην περιμένετε λοιπόν έντονους συναισθηματισμούς και εκδηλώσεις αγάπης αυτές τις ημέρες, αντιθέτως προσπαθήστε να εστιάσετε σε πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4, είναι μια όψη η οποία σας καλεί να είστε έτοιμοι για όλα, αφού όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, μια κουβέντα με το ταίρι σας μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτική, αφού θα φέρει στην επιφάνεια δεδομένα που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Εάν είστε ελεύθεροι-ες, έχετε ανάγκη από εγκεφαλικό παιχνίδια και σας ελκύουν άτομα τα οποία έχουν έναν πιο εκκεντρικό και αντισυμβατικό τρόπο σκέψης και με κάποιο τρόπο ξεχωρίζουν από τους άλλους. Μια αναπάντεχη, παθιασμένη γνωριμία μπορεί να έρθει στον δρόμο σας ή μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο το οποίο θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα δημιουργήσει ένα πιο βαρύ κλίμα και μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν έχετε απωθημένα ή παράπονα από τους άλλους, προσπαθήστε να τα επικοινωνήσετε με έναν πιο διπλωματικό τρόπο και αποφύγετε να οδηγηθείτε σε ακρότητες ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Από τις 20/4 με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, θα ξεκινήσει μια άκρως ερωτική περίοδος για εσάς. Το κλίμα θα είναι πολύ πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να νιώσετε και πάλι ποθητοί. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να διεκδικήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/4, μία όψη η οποία θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού δεν αποκλείεται να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τους άλλους ή να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες μπορεί να σας σοκάρουν. Είναι επίσης πιθανό να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα σας αναστατώσει και θα σας δημιουργήσει ένταση. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άτομα τα οποία σας καταλαβαίνουν και αποφύγετε να γίνετε εριστικοί απέναντι στους άλλους. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 20/4, το επόμενο διάστημα θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον επόμενο μήνα για να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι και τον τόπο κατοικίας, όπως μία μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Ωστόσο, την ημέρα του Πάσχα 24/4, το δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή από τον Ταύρο και τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο θα δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία με τους άλλους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρότητα, αποστασιοποίηση ή σκληρότητα από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανατρεπτική σύνοδος Ερμή-Ουρανού στις 18/4 θα φέρει σοκαριστικά νέα ή δεδομένα τα οποία αγνοούσατε και θα σας κάνουν να αλλάξετε άποψη για μια κατάσταση. Μια ξαφνική συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα πρόσωπο μπορεί να φέρει στο φως σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που δεν περιμένατε. Γενικώς, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τις επαφές σας, αφού το παραμικρό μπορεί να σας πυροδοτήσει και να έχετε έντονες αντιδράσεις. Από τις 20/4 με τον Ήλιο να περνάει στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζεται μια άκρως επικοινωνιακή περίοδος για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφές με άτομα τα οποία θα σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσετε να είστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς και θα εκφράσετε στο ταίρι σας τις σκέψεις σας και όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, την ημέρα του Πάσχα 24/4 με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η επικοινωνία θα μπλοκάρει. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις και μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να επηρεάσουν την κρίση σας.