Γεννημένοι ανάμεσα στους Διδύμους και τον Καρκίνο: Το μεταίχμιο της μαγείας

Γεννημένοι ανάμεσα στους Διδύμους και τον Καρκίνο: Το μεταίχμιο της μαγείας

Γεννημένοι ανάμεσα στους Διδύμους και τον Καρκίνο: Το μεταίχμιο της μαγείας

Όσοι έχουν γεννηθεί από τις 18 έως τις 24 Ιουνίου, αλλά και εάν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκονται ανάμεσα στις 27 μοίρες των Διδύμων και μέχρι τις 3 μοίρες του Καρκίνου, ανήκουν σύμφωνα με τον αστρολόγο G. Goldschneider στο μεταίχμιο της μαγείας.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο θεός Ερμής και κυβερνήτης πλανήτης των Διδύμων είναι ο φτεροπόδαρος αγγελιοφόρος των θεών, προστάτης του εμπορίου και των γραμμάτων. Αντιπροσωπεύει τον τρόπο που κάποιος αντιλαμβάνεται τον κόσμο και πώς στην συνέχεια προσπαθεί να αναπτύξει έναν διάλογο, ώστε να επικοινωνήσει όλα αυτά με τον κόσμο γύρω του. Οι Δίδυμοι είναι ένα αρσενικό ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι είναι εξωστρεφείς, βασίζονται στη λογική και ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή εξελίσσονται και αναπροσαρμόζονται διαρκώς.

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή δεκτική πλευρά, τον ψυχισμό, είναι γεμάτη συναίσθημα και είναι κυβερνήτης του Καρκίνου. Είναι το σύμβολο της γονιμότητας, της μητρότητας και της φροντίδας. Το ζώδιο του Καρκίνου ανήκει στον παρορμητικό σταυρό, δηλαδή έχει εσωτερικό κίνητρο ώστε να πραγματώνει τις επιθυμίες του και στοιχείο του είναι το νερό, που σημαίνει ότι κυριαρχείται από το συναίσθημα.

Εσωτερική μαγεία

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μία ιδιαίτερη γοητεία, αλλά και χάρισμα, που φαίνεται καταρχήν στα μάτια τους. Δεν είναι μόνο παιχνιδιάρικα και φωτεινά, αλλά ταυτόχρονα έχουν μία τρυφερότητα και μια κρυμμένη μελαγχολία, που τους κάνει να θυμίζουν τα ξωτικά των λουλουδιών που απεικονίζονται στα παραμύθια. Είναι ευαίσθητοι και αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα μη ορατά από τους υπόλοιπους, γι’ αυτό συχνά εκφράζονται μέσω της τέχνης. Άλλες φορές μπορεί να βυθίζονται σε αυτήν, για να συνδεθούν με τον κόσμο της φαντασίας που γεμίζει την ψυχή τους και να χάνονται σε ένα λογοτεχνικό βιβλίο ή ένα μουσικό κομμάτι.

Διαθέτουν την ικανότητα να βρίσκουν αλλά και να μεταδίδουν έμπνευση, εκτιμώντας ακόμη και τα πιο απλά πράγματα. Η αγάπη είναι μία εκστατική εμπειρία για εκείνους και αισθάνονται ολοκληρωμένοι με τον έρωτα, την οικογένεια και τη φιλία. Πολλοί εκπρόσωποι του μεταίχμιου μπορεί να βιώσουν έναν πλατωνικό έρωτα, ο οποίος να έχει βαθύ αντίκτυπο στη ζωή τους. Είναι αφοσιωμένοι σε εκείνους που αγαπούν και προσφέρουν φροντίδα και ενδιαφέρον στους οικείους, στους φίλους, στην εργασία, αλλά και στους πελάτες τους, δίχως δεύτερες σκέψεις. Η ομορφιά και η μαγεία της ψυχής τους ακτινοβολεί κατευθείαν από τον εσωτερικό τους κόσμο.

Συναισθηματική ευφυΐα

Το μεταίχμιο αυτό μπορεί να δώσει ένα κράμα χαρακτηριστικών όπως η γρήγορη αντίληψη, τα ειλικρινή αισθήματα και η αναλυτική ευχέρεια να διαβάζουν πρόσωπα και καταστάσεις με μια και μόνο ματιά. Αυτό συμβαίνει διότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα ψυχρή λογική και ενσυναίσθηση. Το ιδιαίτερο αυτό κράμα δίνει στην προσωπικότητα τους συναισθηματική ευφυΐα, την ικανότητα δηλαδή να εμβαθύνουν μέσα στον ψυχισμό των άλλων και να τον κατανοούν πραγματικά. Είναι ένα προσόν που μπορεί να τους κάνει να διαπρέψουν και στην υποκριτική τέχνη.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον κύκλο τους, διότι έχουν μεγάλη κατανόηση, είναι καλοί ακροατές και δίνουν πάντα αξιόλογες εκτιμήσεις και συμβουλές. Είναι συνήθως εκείνοι που γίνονται η ψυχή της παρέας τους, το επίκεντρο σε κάθε συγκέντρωση, τόσο για τον αυθόρμητο ζωντανό χαρακτήρα τους, τη ζωηράδα και τη χάρη, αλλά και τη γλυκύτητα που κρύβεται μέσα τους και αναβλύζει αβίαστα σε κάθε επαφή. Παρόλο που τους αρέσει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, είναι αξιόπιστοι όταν αποφασίσουν να δεσμευτούν. Στις σχέσεις τους είναι ειλικρινείς, ενθουσιώδεις και αφοσιωμένοι.

Εξαιρετικοί σεφ

Απολαμβάνουν το εκλεκτό φαγητό και αγαπούν να δοκιμάζουν και να εξερευνούν γεύσεις τοπικές, αλλά και όλου του κόσμου. Η αγάπη τους αυτή τους κάνει εξαιρετικούς μάγειρες. Είναι άλλη μια μαγική τους ιδιότητα, διότι η αξιόλογη μαγειρική μεταμορφώνει απλά υλικά σε λουκούλλειες απολαύσεις για εκείνους που αγαπούν και αυτό κρύβει την πιο όμορφη αλχημεία.

Ευαίσθητα δεδομένα

Παρόλο που διαθέτουν όλη αυτή την κατανόηση για τα συναισθήματα των άλλων, κρατούν πολύ καλά προστατευμένα τα δικά τους, ακόμη και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Μπορεί να προσφέρουν επαγγελματικού τύπου ψυχανάλυση στα κοντινά τους πρόσωπα, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για τα πολύ προσωπικά τους και να ψηλαφίσουν ευαίσθητες εσωτερικές αισθηματικές ζώνες. Όμως ακόμη και όταν ανεβαίνουν τον προσωπικό τους Γολγοθά, θα καλωσορίσουν τον φίλο με το πιο γλυκό τους χαμόγελο. Το να μην εκφράζονται, να καταπιέζουν τα συναισθήματα τους, είναι ένα λάθος που μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις και να τους διχάσει εσωτερικά. Πρέπει να προσπαθήσουν να μην χάσουν τον εαυτό τους εάν βιώσουν μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με την αγάπη, να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τη ζωή, διότι το νεανικό τους πνεύμα δεν έχει ημερομηνία λήξης και μπορεί πάντα να προσελκύσει νέες ευκαιρίες στον δρόμο τους.

Διασημότητες γεννημένες στο μεταίχμιο Δίδυμων-Καρκίνου

Grand Duchess Anastasia Nikolaevna of Russia, Johannes Gutenberg, Boris Johnson, Prince William, Benazir Bhutto, Edward Snowden.

Συγγραφείς

Blaise Pascal, Jean Paul Sartre.

Ηθοποιοί

Errol Flynn, Gena Rowlands, Jane Russell, Bob Fosse, Martin Landau, Meryl Streep, Kathleen Turner, Nicole Kidman, John Goodman, Olympia Dukakis, Peter Weller, Jeremy Irvine.

Μουσικοί

Phil Harris, Lionel Richie, Brian Wilson, Paul McCartney, Kris Kristofferson, Mick Fleetwood, Randy Jackson, Alison Moyet, Cyndi Lauper, Curt Smith, Paula Abdul, Lana Del Rey.