Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/09/2022: Τα 4 ζώδια που πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν αλλαγές

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/09/2022: Τα 4 ζώδια που πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν αλλαγές

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/09/2022: Τα 4 ζώδια που πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν αλλαγές

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου 2022 στο ζώδιο του Ζυγού και μας ενθαρρύνει να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις στενές μας σχέσεις και συνεργασίες και να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας. Και ενώ πάντα μια Νέα Σελήνη αποτελεί ευκαιρία για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε σιγουριά για ό,τι νέο επιχειρούμε, αφού ο Ερμής που παραμένει ανάδρομος δεν διευκολύνει τις εξελίξεις. Όμως εξυπηρετεί μια χαρά στο να κάνουμε μια αξιολόγηση στα πεπραγμένα μας, να ξανασκεφτούμε τις δεσμεύσεις μας και να προετοιμαστούμε για να τις ενδεχόμενες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε σε σχέσεις και συνεργασίες για να είμαστε ευτυχισμένοι. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτό το διάστημα για να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν μας, να παρατηρήσουμε καλύτερα συμπεριφορές και αντιδράσεις, και μετά τις 2 Οκτωβρίου 2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας, να τις ανακοινώσουμε και να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας, καθώς μέχρι τότε θα υπάρχει θολούρα και σύγχυση και ίσως τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν είναι ξεκάθαρα. Η υπομονή, η βαθιά σκέψη και η εσωτερική δουλειά θα κάνουν θαύματα με αυτή τη Νέα Σελήνη.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο, εκτός από τη διάθεση μας, επηρεάζονται τόσο οι μετεωρολογικές όσο και οι γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας.

Το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Το ζώδιο του Ζυγού στο οποίο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη είναι το ζώδιο της ισορροπίας, της αρμονίας, της δικαιοσύνης, της διπλωματίας, του «εμείς» και της συντροφικότητας. Όλα αυτά πρέπει να τα έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας στη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε όσο γίνεται την ψυχική και πνευματική μας ισορροπία και να μην διαταράξουμε τις ουσιαστικές σχέσεις και συνεργασίες μας και μετά το μετανιώσουμε. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί, να έρθουμε κοντά με όσους αγαπάμε, να είμαστε πιο ομαδικοί παίκτες, να συνάψουμε νέες συνεργασίες, νέες σχέσεις και νέες δεσμεύσεις και να είμαστε πιο ενθουσιώδεις. Σε αυτό θα βοηθήσει και η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της απόλαυσης, που ίσως μας κάνει να τα βλέπουμε όλα μεγεθυμένα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε έχει δύο αναγνώσεις, αφού ναι μεν μπορεί κάτι νέο να μας ενθουσιάσει, είτε είναι σχέση είτε συνεργασία, αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες που δεν τις βλέπουμε με την πρώτη ματιά. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή που δεν μας βοηθάει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις στηριζόμενοι στην αισιοδοξία μας και τελικά να αποδειχτεί άνθρακες ο θησαυρός. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία, προσοχή και γειωμένη αντίληψη και όχι ενθουσιασμούς.

Οι κύριες όψεις της Νέας Σελήνης

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία στον Κριό μπορεί να μας κάνει πιο εγωιστές, ματαιόδοξους, να τα θέλουμε όλα δικά μας και να μην συμβιβαζόμαστε εύκολα. Θα είμαστε πιο επιρρεπείς στην υπερβολή, στο ρίσκο, στη σπατάλη και στις απολαύσεις και ίσως να έχουμε την τάση να παραβιάζουμε τα όρια και να μπλέκουμε σε… παράνομες καταστάσεις. Προσέξτε όσο μπορείτε να μην ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις που μπαίνουν στη ζωή σας και μην θυσιάσετε δοκιμασμένες σχέσεις για απολαύσεις της στιγμής…

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους δίνει μεγάλη δύναμη, θάρρος, πρακτική δράση, επινοητικότητα και θα είμαστε άμεσοι και ειλικρινείς σε ό,τι λέμε. Επίσης, είναι μια υπέροχη όψη για αυτοβελτίωση και για να ξεκινήσουμε προσπάθειες για τη φροντίδα του εαυτού μας. Είναι μια όψη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και έντονο σεξαπίλ, οπότε μπορεί να βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να πούμε πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να φοβόμασταν.

Ευτυχώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί και να έχουμε μια ρεαλιστική ματιά στις καταστάσεις. Με υπομονή, αντοχή και εσωτερική δύναμη θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και να δεχτούμε βοήθεια από άτομα που εκτιμούμε και σεβόμαστε.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δυναμώνει τα πάθη και αυξάνει τις φιλοδοξίες. Θα έχουμε όρεξη για ζωή και περιπέτειες και θα κάνουμε πιο εύκολα φιλίες και γνωριμίες. Ίσως φέρει σε κάποιους και μια επαγγελματική επιτυχία.

Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο και θα είμαστε πιο φιλικοί, ανοιχτοί και προσαρμοστικοί. Η φαντασία και η έμπνευσή μας θα χτυπήσει κόκκινο και ίσως προκύψουν νέες γνωριμίες, μπορεί και μέσω διαδικτύου, αλλά θα επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος κρατήστε μικρό καλάθι για τη συνέχεια, αφού η θολούρα θα φέρει μπερδέματα και έλλειψη συνεννόησης.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 2 μοίρες και 49 λεπτά του Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη  0η  έως την 5η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος, ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και σε ποιους τομείς θα έχουν εξελίξεις

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στο ζώδιο σας και τρίγωνο με τον κυβερνήτης σας Άρη και σας γεμίζει με αισιοδοξία και θάρρος για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορεί να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Όμως όσο και αν ενθουσιαστείτε, όσο και αν πιστεύετε ότι πιάσατε τον πρώτο αριθμό του λαχείου, μην επιτρέψετε στη ματαιοδοξία και την παρόρμηση σας να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί και ο Δίας στο ζώδιο σας σάς φουσκώνει τα μυαλά, οπότε πάρτε τον χρόνο σας και τις σωστές διαβεβαιώσεις πριν προχωρήσετε στο οποιοδήποτε βήμα σας. Με λίγα λόγια, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε πρόκειται για νέα συνεργασία, μην ονειροβατείτε διότι τώρα η κρίση σας δεν δουλεύει σωστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάτι, απλώς τις δεσμευτικές αποφάσεις σας καλύτερα να τις πάρετε μετά τις 2 Οκτωβρίου που τα δεδομένα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Επίσης, μπορεί τώρα να έχετε συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και ίσως έρθουν στην επιφάνεια δυσαρέσκειες και παθογένειες του παρελθόντος σε σχέσεις και συνεργασίες. Επειδή θα αισθάνεστε ισχυροί, μπορεί να ρίξετε το «φαρμάκι» σας με μεγαλύτερη ευκολία, όμως πριν ανοίξετε το στόμα σας και εκτοξεύσετε τις κατηγορίες σας, καλό είναι να κάνετε και την αυτοκριτική σας. Αν αποφασίσετε να φύγετε από κάπου δεν χρειάζεται να το κάνετε με άσχημο και αγενή τρόπο. Επειδή έχουμε και ανάδρομο Ερμή οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα είναι πολλές και αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά, όπως πάντα, τότε θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην ξεκινάτε μάχες, πάρτε τον χρόνο σας και χρησιμοποιήσετε το χιούμορ σας για να αποσυμπιέζετε τις καταστάσεις και μην βιάζεστε, διότι το μόνο που θα σώσει την παρτίδα είναι η διπλωματία και η ψυχραιμία.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η  μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κυβερνά το ζώδιο σας και κάθε φάση της σας επηρεάζει πολύ και βγάζει τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δείξει εξελίξεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο και θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητάτε την ασφάλεια σας, να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε αλλαγές ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις. Άλλοι μπορεί να ψάχνετε σπίτι και να αποφασίσετε μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψουν κάποιες αγοροπωλησίες. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Μπορεί από την άλλη να θελήσετε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί με μέλη της οικογένειας σας, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους αν υπήρξαν κάποια θέματα μεταξύ σας, όμως κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Παίζει όμως και το σενάριο να έχετε εξελίξεις και αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας και να αγχωθείτε. Όμως, επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Δία, μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κινήσεις που να σας βάλουν σε μπελάδες. Προσπαθήστε να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και να ακούτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν όταν προσπαθούν να σας βάλουν ένα φρένο. Τα νέα ξεκινήματα σας και τα ξεκαθαρίσματα σας προγραμματίστε τα αν μπορείτε μετά τις 2/10 με ορθόδρομο Ερμή, αλλά αν πρέπει να γίνουν νωρίτερα μην απογοητεύεστε. Απλά να θυμάστε πως ό,τι ξεκινά με ανάδρομο Ερμή μπορεί να τροποποιηθεί στη συνέχεια.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η  μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 26/9 αυξάνει την αισιοδοξία σας και σας γεμίζει με θάρρος για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία σας. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη και θα γίνει σε ένα πολύ εσωτερικό επίπεδο, καθώς την ημέρα της Νέας Σελήνης ο ανάδρομος Ερμής και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι σε σύνοδο στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως σας πιάσουν λίγο οι κλειστές σας. Θα αρχίσετε λοιπόν να αναλογίζεστε το παρελθόν, τις αποφάσεις που πήρατε και τις επιλογές σας και θα περάσετε από τεστ τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε χαρούμενοι από τις σχέσεις σας, από τη δουλειά σας, από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, από τα όρια που βάζετε και από τις υποχωρήσεις που κάνετε; Μήπως οι ανασφάλειες σας έχουν πάρει το τιμόνι της ζωής σας και αφήνετε στους άλλους να κάνουν κουμάντο; Υπάρχει κάτι θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους; Αυτά θα σκέφτεστε, θα προβληματίζεστε και θα προσπαθείτε να βρείτε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε εσείς καλά και όχι οι άλλοι. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς, εστιάστε στα πράγματα που θέλετε να πετύχετε και αφήστε τις προσδοκίες των άλλων και κοιτάξτε τις δικές σας. Απλώς μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε σκεφτείτε καλά τι θέλετε και μετά τις 2/10 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία πάρτε τις αποφάσεις σας, καθώς τότε θα έχετε πιο ξεκάθαρη κρίση.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η  μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό πυροδοτεί τις φιλοδοξίες σας, αφού επηρεάζει τον 10ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στη φήμη, στην εξουσία, στη δημόσια εικόνα σας και το θέμα που σας καίει αυτή την περίοδο είναι η καριέρα και η επαγγελματική σας καταξίωση. Είστε εκεί που θέλετε, απολαμβάνετε τη δουλειά που έχετε επιλέξει ή πάτε στην εργασία σας και σας πιάνει κατάθλιψη; Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε για να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Όμως όσο και αν θέλετε να κάνετε κινήσεις και να βγείτε μπροστά, υπάρχει κάτι που σας τραβάει προς τα πίσω και σας καθηλώνει. Αυτό το κάτι είναι δικό σας, κάτι εσωτερικό, που λειτουργεί υπόγεια στο μυαλό σας και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως είναι κάποιες ανασφάλειες που πηγάζουν από λάθη του παρελθόντος, ίσως επιστρέφουν άτομα και καταστάσεις από τα παλιά και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τι να επιλέξετε και πώς να αντιδράσετε. Βλέπετε ο ανάδρομος Ερμής τα κάνει αυτά. Όμως εσείς μην πτοήστε. Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη σωστή εικόνα και τελικά να βρείτε τι πρέπει να αλλάξετε και πώς να μεταμορφώσετε στη ζωή σας, προκειμένου να οδηγηθείτε στην επιτυχία που τόσο επιθυμείτε. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια ευκαιρία επαγγελματική. Δεν χρειάζεται όμως πίεση και βιασύνη για να πάρετε εδώ και τώρα τις αποφάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να συγκεκριμενοποιήσετε πού θέλετε να φτάσετε και ποιο είναι το όραμα σας προσεκτικά και μεθοδικά και αν μπορείτε να ανακοινώστε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα σας μετά τις 2/10 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Ακόμη, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να είστε ματαιόδοξοι, διότι η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε ή να προβάλλετε μια εικόνα που δεν σας εκφράζει πραγματικά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η  μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.