Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23/09/2022 – 02/10/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23/09/2022 - 02/10/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23/09/2022 – 02/10/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Τι μας έφερε ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό;

O Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού από τις 09/09/2022 και έχει φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις έχουν κάνει την καθημερινότητα μας δύσκολη και αισθανόμαστε ότι πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να γίνουμε κατανοητοί στους άλλους και να συνεννοηθούμε. Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής μας μπήκανε στο μικροσκόπιο και ίσως τώρα να είδαμε πιο ξεκάθαρα τα ελαττώματα των άλλων, αλλά και τις δικές μας αδυναμίες και ανασφάλειες. Οι ισορροπίες λοιπόν έχουν αλλάξει και μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε οριστικά ξεκαθαρίσματα με τους ανθρώπους γύρω μας και να κλείσουμε εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Στις λεπτομέρειες βρίσκεται η ουσία

Στις 23/09/2022 ο Ερμής θα οπισθοδρομήσει στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο προκειμένου να τα επιλύσουμε. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της λεπτομέρειας και της τάξης και αυτό που αναζητά είναι η τελειότητα. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν, και συγκεκριμένα μέχρι τις 02/10/2022 που θα ολοκληρωθεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλούμαστε να εξετάσουμε προσεκτικά τις καταστάσεις και να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που μπορεί προηγουμένως να είχαμε παραβλέψει, αλλά σε αυτές βρίσκονται τελικά οι πιο σημαντικές απαντήσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τι είναι περιττό στη ζωή μας, καθώς και τι μας βλάπτει, και θα βρούμε τρόπους να απαλλαγούμε οριστικά από αυτά.

Η καθημερινότητα μπαίνει στο μικροσκόπιο

Το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται επίσης με την καθημερινότητα, την εργασιακή ρουτίνα, το σώμα και την υγεία μας. Δείτε λοιπόν πώς έχετε χτίσει αυτή την καθημερινότητα σας και ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά ή σωματικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να ασχοληθείτε με την ευεξία και τη φροντίδα του εαυτού σας. Κάντε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να αναζητήσετε τρόπους για να απαλλαγείτε από το άγχος και το στρες. Η Παρθένος είναι ένα πρακτικό ζώδιο, επομένως είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε σοφά πού θα αφιερώσετε την ενέργεια σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάντε την αυτοκριτική σας, να εστιάσετε σε όσα είναι χρήσιμα για εσάς και διορθώστε ό,τι μπορεί να διορθωθεί. Ακόμα κι αν οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν σύγχυση και μπερδέματα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρίνετε τις καταστάσεις με λογική και καθαρό μυαλό, αφού οι έντονοι συναισθηματισμοί και τα ξεσπάσματα δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Πότε θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις;

Όλο αυτό το διάστημα λέγαμε ότι δεν είναι ιδανικό για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας. Υπήρξαν αναβολές και καθυστερήσεις που σας αποθάρρυναν και μπορεί να νιώσατε ότι τα πράγματα δεν κυλάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει. Εάν θέλετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες, θα είναι καλό να περιμένετε μέχρι τις 02/10/2022 που θα ολοκληρωθεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα σας επιτρέψει να κρίνετε αντικειμενικά τα δεδομένα και να δείτε τη συνολική εικόνα των καταστάσεων. Ωστόσο, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι τα μπερδέματα μπορεί να συνεχιστούν και λίγες ημέρες μετά το τέλος της ανάδρομης αυτής πορείας και αυτό συμβαίνει γιατί ο Ερμής θα βρίσκεται στη λεγόμενη σκιώδη περίοδο (retroshade) μέχρι τις 17/10/2022. Τότε είναι που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ίδια μοίρα του ζωδιακού που ξεκίνησε τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και τότε είναι που θα οριστικοποιηθούν οι καταστάσεις και θα δείτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πήγε στραβά.

Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης, ειδικά εάν νιώθετε ότι το τελευταίο διάστημα πιέζεστε και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Οι παρεξηγήσεις και οι ασυνεννοησίες με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην πείτε πράγματα που θα είναι σκληρά και θα πληγώσουν τους άλλους. Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σας κατακλύσουν οι αναμνήσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν προκειμένου να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες μαζί του ή να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής και κυβερνήτης σας επιστρέφει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ανθρώπους, συνεργασίες, αλλά και στόχους ζωής. Κάποια πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από εσάς, τώρα μπορεί να επανέλθουν προκειμένου να βρεθούν κάποιες οριστικές λύσεις ή να σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα και δεν θα ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν αβεβαιότητα και αίσθημα σύγχυσης, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε την αυτοκριτική σας, να οργανώσετε προσεκτικά τα επόμενα σας βήματα σας και πάνω απ’ όλα δείτε τι λάθη έχετε κάνει και πώς μπορείτε να επανορθώσετε. Οι καθυστερήσεις, οι αναποδιές και τα προβλήματα στην επικοινωνία δεν λείψουν αυτές τις ημέρες, όμως προσπαθήστε να μην τα αφήσετε να σας ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε ότι οι συνειδητοποιήσεις που θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια θα είναι πολύ καθοριστικές για τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο θα φέρει αναθεωρήσεις στον τομέα της καριέρας και θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι μέσα στο επόμενο διάστημα, είτε από τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσεις είτε από τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Οι ημέρες αυτές θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και υπερένταση, γιατί το κλίμα θα είναι αρκετά φορτισμένο και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα εμπόδια και τις αναβολές που μπορεί να προκύψουν. Όλα θα είναι ρευστά τώρα, επομένως είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, καθώς μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε από την εξέλιξη των γεγονότων. Αποφύγετε επίσης να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση και αναβάλλετε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες και ανωτέρους. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σας καλεί να σταθείτε στα πόδια σας και να βασιστείτε στις δικές σας δυνατότητες. Μην υπολογίζετε λοιπόν στη βοήθεια που σας υπόσχονται και προσέξτε ιδιαίτερα εκείνους που μπορεί να προσπαθήσουν να καρπωθούν τους κόπους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμή επιστρέφει στο ζώδιο της Παρθένου και για τις επόμενες ημέρες θα ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τα αληθινά κίνητρα των άλλων και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα, τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες επιλογές που κάνατε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όσο κι αν προσπαθούσατε το προηγούμενο διάστημα να κρύψετε ο ένας από τον άλλον τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σας, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όλα αυτά και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παρεξηγήσεις και μπερδέματα, αφού θα είναι εύκολο να παρερμηνευτούν λόγια που θα ειπωθούν και να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα. Αποφύγετε, εάν είναι δυνατόν, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, γιατί θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, προκειμένου να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του./ης. Εάν κάποιος ζητήσει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, μην βιαστείτε να πάρετε τώρα οριστική απόφαση και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και μην εκβιάζετε τις καταστάσεις.