Προοδευμένη Αφροδίτη στα ζώδια: Ο έρωτας και το χρήμα στο τώρα

Προοδευμένη Αφροδίτη στα ζώδια: Ο έρωτας και το χρήμα στο τώρα

Προοδευμένη Αφροδίτη στα ζώδια: Ο έρωτας και το χρήμα στο τώρα

Στα προηγούμενα άρθρα αναλύσαμε τον Ήλιο και τη Σελήνη στο προοδευμένο ωροσκόπιο και εξηγήσαμε τι σημαίνει η μετάβαση τους στα επόμενα ζώδια κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Σειρά τώρα έχει ο πλανήτης που σχετίζεται με τον έρωτα, τις σχέσεις και το χρήμα και αυτός δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη.

Η προοδευμένη Αφροδίτη κινείται λίγο πιο γρήγορα από τον προοδευμένο Ήλιο, δηλαδή κάτι παραπάνω από μια μοίρα τον χρόνο. Ακολουθώντας λοιπόν την κίνηση της μέσα στον ζωδιακό, μπορούμε να αντλήσουμε σημαντικές πληροφορίες για την ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις που θα έχουμε εκείνο το διάστημα στη ζωή μας. Έχουμε ανάγκη εφήμερες περιπέτειες ή πιο σταθερές σχέσεις; Θέλουμε ηρεμία μέσα στη σχέση ή πάθος και ίντριγκα; Τι συντρόφους έλκουμε; Πώς συμπεριφερόμαστε απέναντι στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή μας; Τη στιγμή μάλιστα που η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάτι αλλάζει μέσα στις σχέσεις μας. Οι επιθυμίες μας μεταβάλλονται, αλλάζει ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους, αλλά και ο τρόπος που διαχειριζόμαστε το χρήμα και όσα έχουν αξία για εμάς.

Για να μάθετε που έχετε προοδευμένη Αφροδίτη πατήστε εδώ.

Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά την ερμηνεία της προοδευμένης Αφροδίτης σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Κριό

Με την προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο δυναμικό ζώδιο του Κριού, θα είστε πιο αυθόρμητοι και πιο άμεσοι και δε θα διστάζετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Σας εξιτάρει το κυνήγι, οι προκλήσεις και το άπιαστο και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να έλκετε συντρόφους οι οποίοι είναι μη διαθέσιμοι για κάποιο λόγο ή σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Είστε τολμηροί και θαρραλέοι και θεωρείτε ότι εσείς οι ίδιοι κρατάτε την τύχη σας στα χέρια σας, επομένως δεν θα περιμένετε από τους άλλους να σας διεκδικήσουν. Είστε ανυπόμονοι να κατακτήσετε αυτόν-ην που επιθυμείτε και δεν χωράνε αναβολές και καθυστερήσεις στους στόχους σας. Ζείτε στο εδώ και στο τώρα και προτιμάτε να απολαύσετε τη στιγμή χωρίς να σπαταλάτε την ενέργεια σας με το να σκέφτεστε το παρελθόν ή με το να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια ημέρα και θέλετε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Έχετε ανάγκη από ενθουσιασμό μέσα στη σχέση σας και δεν θα μπορέσετε να είστε ο εαυτός σας μέσα σε μια ανιαρή ρουτίνα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο απολαμβάνετε τα αρχικά στάδια μιας γνωριμίας όπου υπάρχει ακόμα η έξαψη. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες και τις παρορμητικές κινήσεις.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Ταύρο

Με την προοδευμένη Αφροδίτη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, και σε θέση κυβέρνησης, θέλετε να βιώσετε τον έρωτα με τις αισθήσεις και έχετε ανάγκη από άνεση και απολαύσεις. Επιθυμείτε χειροπιαστές αποδείξεις της αγάπης του άλλου και δεν θα αρκεστείτε σε λόγια και υποσχέσεις. Επιπλέον, θέλετε το άτομο που έχετε δίπλα σας να σας προσφέρει ηρεμία, ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε μια μακροχρόνια σχέση η οποία θα είναι χτισμένη πάνω σε γερές βάσεις και δύσκολα θα την εγκαταλείψετε. Ωστόσο, η έντονη ανάγκη σας για σταθερότητα και η άρνηση σας να κάνετε αλλαγές, μπορεί να σας οδηγήσει στο να προσπαθείτε εμμονικά να διατηρήσετε μια κατάσταση η οποία δεν λειτουργεί πλέον. Επιπλέον, μπορεί να γίνετε υπερβολικά κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας, με αποτέλεσμα να φέρεστε καταπιεστικά απέναντι του-ης. Για τα οικονομικά ζητήματα, η θέση αυτή της Αφροδίτης είναι εξαιρετική για να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να κάνετε σημαντικές αγορές και επενδύσεις.

Προοδευμένη Αφροδίτη στους Διδύμους

Με την προοδευμένη Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεστε σε μια φάση εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικότητας. Έχετε ανάγκη να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και σας εξιτάρουν ιδιαίτερα εκείνοι οι οποίοι θα έχουν την ικανότητα να σας διεγείρουν εγκεφαλικά, μιας και η επικοινωνία και οι ενδιαφέρουσες κουβέντες λειτουργούν αφροδισιακά για αυτή τη θέση της Αφροδίτης. Είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε σε ερωτικό επίπεδο, αφού σε αυτή τη φάση σάς χαρακτηρίζει η περιέργεια και δεν έχετε αναστολές και περιορισμούς. Ωστόσο, σε συναισθηματικό επίπεδο θα λειτουργείτε με βάση τη λογική και θα είστε κάπως αποκομμένοι από το συναίσθημα σας, δίνοντας στους άλλους την εντύπωση ότι είστε απόμακροι και ψυχροί. Επιπλέον, έχετε ανάγκη από ποικιλία και χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας, κάτι που θα σας αποτρέψει από το να αφοσιωθείτε σε ένα μόνο άτομο ή να μπείτε σε μια σταθερή σχέση. Εάν βρίσκεστε ήδη σε κατάσταση η οποία είναι στάσιμη και υπάρχει μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα, θα αισθάνεστε αρκετά καταπιεσμένοι μέσα σε αυτή. Προσπαθήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και να κάνετε ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας σχεδιάζοντας ταξίδια και εκδρομές και δοκιμάζοντας καινούρια χόμπι και δραστηριότητες.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Καρκίνο

Με την προοδευμένη Αφροδίτη στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου έχετε την ανάγκη να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τους ανθρώπους που είναι στη ζωή σας και κυρίως με το ερωτικό σας ταίρι. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για εσάς τώρα και ο συναισθηματικός σας κόσμος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Μέσα στη σχέση σας είστε αφοσιωμένοι στον σύντροφο σας και θέλετε να εκφράσετε με κάθε τρόπο τη στοργή και τη φροντίδα σας απέναντι του-ης. Θέλετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε άτομα που γνωρίζετε καλά και αισθάνεστε οικειότητα μαζί τους και γι’ αυτό θα προτιμήσετε να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που έχετε ήδη γύρω σας, παρά να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα είστε μάλιστα πιο αμυντικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες σχέσεις και ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και θα μπορέσετε να ανοιχτείτε και να εμπιστευτείτε κάποιον μόνο εάν αισθάνεστε απόλυτη ασφάλεια μαζί του. Σας χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία και θα έχετε έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε. Είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή θέματα που προέρχονται από το παρελθόν.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Λέοντα

Με τον προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, θα είστε εξαιρετικά δοτικοί και γενναιόδωροι τόσο με το χρήμα όσο και με το συναίσθημα. Είστε θερμοί και εκφραστικοί και δεν θα διστάσετε να κάνετε χειρονομίες για να δείξετε όσα νιώθετε για το ταίρι σας, ακόμα και σε σημείο υπερβολής κάποιες φορές. Διανύετε μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη περίοδο κατά την οποία θέλετε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βγάλετε προς τα έξω το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Μέσα στις ερωτικές σχέσεις, αποζητάτε την αναγνώριση, την αποδοχή και τον θαυμασμό από τους άλλους. Θέλετε ο άλλος να αισθάνεται περήφανος για εσάς και να σας δείχνει με κάθε τρόπο ότι σας λατρεύει. Λειτουργείτε με βάση το «εγώ» και δεν αποκλείεται να παίρνετε πολύ προσωπικά όσα συμβαίνουν ή να δημιουργείτε δράμα από το πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να βάλετε ένα νέο χόμπι στην καθημερινότητα σας ή για να καλλιεργήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Είναι επίσης η ιδανική περίοδος για να κάνετε απογόνους ή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας.

Προοδευμένη Αφροδίτη στην Παρθένο

Με την προοδευμένη Αφροδίτη στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου εκφράζετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στους άλλους με έναν τρόπο χειροπιαστό και ξέρετε πώς να δείξετε έμπρακτα ότι είστε εκεί για αυτούς όταν σας χρειάζονται. Οι σχέσεις που κάνετε μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό και να οδηγούν κάπου. Αντιθέτως, δεν αισθάνεστε καλά μέσα σε μια μπερδεμένη κατάσταση η οποία σας δημιουργεί ερωτήματα και ασάφεια. Βάζετε τη λογική πάνω από το συναίσθημα και δεν αποκλείεται να καταπιέσετε όσα νιώθετε μόνο και μόνο για να κάνετε αυτό που θεωρείτε ότι είναι σωστό. Αισθάνεστε καλά όταν είστε παραγωγικοί και χρήσιμοι και δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρεκκλίνει από το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείτε. Μάλιστα, εάν κάποιες φορές αφεθείτε σε απολαύσεις ή σε κάποιου είδους διασκέδαση, μπορεί να αισθανθείτε τύψεις. Θα πρέπει να προσπαθήστε να είστε πιο επιεικείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους και να μην βάζετε σε κουτάκια το συναίσθημα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σας και για να γίνετε πιο αποδοτικοί στη δουλειά σας.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Ζυγό

Mε την προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησης της, θα μπορέσετε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε με βασικά σας όπλα τη γοητεία και τη διπλωματία και όχι με επιθετική ή αυταρχική συμπεριφορά. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές τώρα για εσάς και θέλετε να έχετε έναν άνθρωπο στο πλευρό σας με τον οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές και θα δίνει ο ένας στον άλλον αγάπη. Ταυτόχρονα όμως, θα είστε αρκετά ψύχραιμοι και πολιτισμένοι και δεν θα παρασυρθείτε από έντονους συναισθηματισμούς, ούτε θα κάνετε ακρότητες. Το βασικό σας μέλημα είναι να υπάρχει μέτρο και ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας, ενώ σας απωθούν όσοι προσπαθούν να επιβληθούν και όσοι φέρονται ανταγωνιστικά. Είστε μάλιστα διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για να πετύχετε την επιθυμητή αρμονία, όμως δεν θα πρέπει να καταπιέζετε τις προσωπικές σας επιθυμίες μόνο και μόνο για να μην διαταράξετε τις ισορροπίες. Αποτελεί πρόκληση για εσάς το να πάψετε να είστε εγκλωβισμένοι στο φαίνεσθαι της σχέσης ή του συντρόφου σας και να μπορέσετε να δείτε την ουσία πίσω από την εικόνα και κυρίως το να καταφέρετε να εμπλακείτε συναισθηματικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Η τέχνη, η ομορφιά και η αισθητική σάς προσφέρουν ευχαρίστηση και σας δίνουν αίσθημα αρμονίας μέσα στην καθημερινότητας σας.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό

Με την προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, οι σχέσεις ξεφεύγουν από την επιφανειακή φάση στην οποία μπορεί να βρισκόντουσαν το προηγούμενο διάστημα και αποκτούν περισσότερο βάθος και ουσία. Δεν σας γεμίζουν πλέον οι χαλαρές συναναστροφές και επιθυμείτε να συνδεθείτε με τους άλλους τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μάλιστα, οι σχέσεις που κάνετε τώρα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον ψυχισμό σας και με κάποιο τρόπο θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας. Θα είστε πιστοί και αφοσιωμένοι στον άνθρωπο που θα επιλέξετε να έχετε δίπλα σας, όμως δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφεθεί απόλυτα και να παραδοθεί άνευ όρων στον άλλον. Αντιθέτως, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί και καχύποπτοι, καθώς φοβάστε μην σας απορρίψουν ή μην σας πληγώσουν. Το τελευταίο που θέλετε λοιπόν είναι το να φανείτε ευάλωτοι και να μην αποκαλύψετε τις αδυναμίες σας. Γι’ αυτό τον λόγο θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να έχετε εσείς τον έλεγχο στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε ακρότητες προσπαθώντας να επιβληθείτε στον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε ίντριγκες και σε απαγορευμένες καταστάσεις ή να έλκετε συντρόφους οι οποίοι θα ταράξουν την ηρεμία της ζωής σας και με κάποιο τρόπο θα σας φέρουν σε επαφή με τα πιο σκοτεινά συναισθήματα σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθήστε να είστε πιο ορθολογιστές και πιο ψύχραιμοι και να περιορίστε τις εμμονές και την κτητικότητα σας.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Τοξότη

Με την προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, θα είστε αρκετά πιο ανήσυχοι μέσα στις σχέσεις σας και θα νιώσετε την επιθυμία να βάλετε την περιπέτεια μέσα στη ζωή σας. Επιθυμείτε σχέσεις οι οποίες σας βοηθάνε να εξελιχθείτε πνευματικά και συντρόφους οι οποίοι έχουν να σας διδάξουν κάτι καινούριο. Αντιθέτως, το τελευταίο που θέλετε είναι να βουλιάξετε σε μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Εάν λοιπόν καταπιέζεστε με κάποιο τρόπο και κυρίως εάν δεν έχετε ελευθερία κινήσεων, είναι πολύ πιθανό να προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας. Μέσα σε μια σχέση είστε άμεσοι και ειλικρινείς, σε σημείο που μπορεί κάποιες φορές να φαίνεστε αγενείς απέναντι στον άλλον. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να συμμεριστείτε τα συναισθήματα του συντρόφου σας και να είστε πιο διπλωματικοί. Θα είστε πολύ πιο ανοιχτόμυαλοι και είναι πιθανό να σας έλκουν άνθρωποι διαφορετικής καταγωγής ή κουλτούρας, αφού γενικά θα έχετε μια διάθεση να εξερευνήσετε όλα τα ενδεχόμενα και να ξεπεράσετε τα όρια και τους κανόνες. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να ταξιδέψετε, να προωθήσετε θέματα σπουδών ή για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Με την προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, θα χάσετε το ενδιαφέρον σας για εφήμερες περιπέτειες και θα εκτιμήσετε περισσότερο τις μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις με συντρόφους οι οποίοι θα είναι ώριμοι, αξιόπιστοι και υπεύθυνοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Έχετε ανάγκη από έναν άνθρωπο ο οποίος θα είναι σε θέση να υποστηρίζει τα φιλόδοξα σχέδια σας και θα σας δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, αφού τα λόγια του αέρα και οι υποσχέσεις δεν σας ικανοποιούν. Μέσα στη σχέση μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα θερμοί και εκφραστικοί, όμως θα φροντίσετε να δείχνετε με κάθε τρόπο ότι είστε εκεί για τον άλλον και ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν μπορείτε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Γι’ αυτό και πορεύεστε μέσα στις σχέσεις βάσει στρατηγικής και με πολύ συγκεκριμένα και σταθερά βήματα. Αξιοποιήστε αυτή τη θέση για να βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα εξουσίας, να κατακτήσετε υψηλούς στόχους και να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στα επαγγελματικά.

Προοδευμένη Αφροδίτη στον Υδροχόο

Με την προοδευμένη Αφροδίτη να περνάει στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου, έχετε ανάγκη από σχέσεις οι οποίες είναι αντισυμβατικές και δεν υπακούνε σε κοινωνικά πρέπει και κανόνες. Δε θα συμβιβαστείτε με καταστάσεις και ανθρώπους που σας στερούν την ελευθερία σας και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Εάν λοιπόν αισθάνεστε καταπιεσμένοι ή παραμένετε στάσιμοι για πολύ καιρό, είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσετε και να έχετε απρόβλεπτες ή ακόμα και ακραίες αντιδράσεις. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είστε αρκετά αποκομμένοι από το συναίσθημα και προτιμάτε να αποστασιοποιείστε από τις καταστάσεις και να τις κρίνετε πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Δεν αντέχετε τα δράματα ή τους ανθρώπους που έχουν την τάση να αγκιστρώνονται επάνω σας και δεν θα διστάσετε να αφήσετε πίσω σας εκείνους που δε συμμερίζονται τις πεποιθήσεις σας και το όραμα σας για το μέλλον. Οι σχέσεις σας μπορεί να μην χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος, όμως στηρίζονται στην ισότητα και τη δικαιοσύνη και θα μείνετε μακριά από συντρόφους οι οποίοι επιδιώκουν παιχνίδια εξουσίας. Σας εξιτάρει κυρίως η εγκεφαλική επικοινωνία και σας έλκουν οι διανοούμενοι, αλλά και οι ανθρωπιστές που παλεύουν για το καλό της κοινωνίας.

Προοδευμένη Αφροδίτη στους Ιχθύς

Με την προοδευμένη Αφροδίτη στο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων και σε θέση έξαρσης, διαθέτετε περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας και έχετε την ικανότητα να αγκαλιάσετε τα προβλήματα, τις αδυναμίες και τα τραύματα των άλλων. Θα συμπαρασταθείτε χωρίς να κατακρίνετε και θα είστε αρκετά μεγαλόψυχοι ώστε να συγχωρέσετε κάποιον και να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Επιθυμείτε να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας με απόλυτη ανιδιοτέλεια, όμως κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που θέλουν μόνο να πάρουν από εσάς και να σας εκμεταλλευτούν. Σας έλκει οτιδήποτε χαοτικό και μπερδεμένο και γι’ αυτό είναι πιθανό να εμπλακείτε σε καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν σύγχυση και ασάφεια. Δεν αποκλείεται να κάνετε σχέση με καλλιτέχνες ή με πιο πνευματικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο φαντασίας. Αποτελεί πρόκληση για εσάς το να θέσετε όρια και να βάλετε τη λογική μπροστά από το έντονο συναίσθημα.