Ο προοδευμένος Άρης στα ζώδια: Πως διεκδικούμε τις επιθυμίες μας στο εδώ και τώρα

Ο προοδευμένος Άρης στα ζώδια: Πως διεκδικούμε τις επιθυμίες μας στο εδώ και τώρα

Ο προοδευμένος Άρης στα ζώδια: Πως διεκδικούμε τις επιθυμίες μας στο εδώ και τώρα

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που δείχνει τι μας κινητοποιεί, πού επιλέγουμε να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας και με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε στη ζωή μας. Δείχνει τι στόχους θέτουμε, πώς υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και τι μάχες επιλέγουμε να δώσουμε. Έχει να κάνει επίσης με την ένταση, τη σεξουαλικότητα, αλλά και το συναίσθημα του θυμού και μας δείχνει κατά πόσο θα τα εξωτερικεύσουμε ή θα τα καταπιέσουμε όλα μέσα μας. Επιπλέον, ο Άρης συμβολίζει την ενέργεια και την αντοχή μας. Γι’ αυτό και άλλες φορές μπορεί να αισθανόμαστε ότι σφύζουμε από ενέργεια, ενώ άλλες φορές δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Μερικά από τα ερωτήματα που απαντάει ο Άρης στο προοδευμένο ωροσκόπιο είναι τα εξής: Πόσο αποφασιστικοί και θαρραλέοι είμαστε; Τι μας δίνει κίνητρο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες; Με ποιο τρόπο θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και τι προκλήσεις θα αντιμετωπίσουμε στην προσπάθεια αυτή; Θα είμαστε επιφυλακτικοί ή πιο άμεσοι; Θα λειτουργήσουμε με πλάνο και στρατηγική ή με αυθορμητισμό; Θα ολοκληρώσουμε ό,τι αναλάβουμε ή θα το αφήσουμε στα μισά;

Ο Άρης στον προοδευμένο χάρτη προχωράει περίπου μιάμιση μοίρα ανά έτος.  Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να παρακολουθούμε την πορεία του μέσα στον προοδευμένο χάρτη και να αντλούμε σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο δράσης μας από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά.

Για να μάθετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο προοδευμένος Άρης σας πατήστε εδώ.

Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά τι συμβολίζει ο προοδευμένος Άρης σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Προοδευμένος Άρης στον Κριό

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Κριού και σε θέση κυβέρνησης, δεν θα είστε πλέον πράοι, ούτε θα υιοθετείτε παθητική στάση απέναντι στις καταστάσεις. Αντιθέτως, διψάτε για ένταση και δεν θα διστάσετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με κάθε κόστος. Είναι πολύ πιθανό να γίνετε αρκετά επιθετικοί απέναντι στους άλλους και γενικώς θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να κάνετε πίσω, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι αδικείστε. Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας υποτιμήσει ή να σας εκμεταλλευτεί και θα καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να έχετε εσείς τον πρώτο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Είστε ανυπόμονοι και εάν για κάποιο λόγο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε, θα αναλάβετε δράση χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να οδηγήσετε τις καταστάσεις στο σημείο που επιθυμείτε. Άλλωστε, διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αντοχής και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε το θάρρος να κάνετε νέα ξεκινήματα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που τόσο καιρό διστάζατε.

Προοδευμένος Άρης στον Ταύρο

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα είστε πλέον τόσο ευέξαπτοι και παρορμητικοί, ούτε θα έχετε μεγάλη ανάγκη να αναλάβετε δράση. Αντιθέτως, θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε όσα έχετε ήδη κατακτήσει στη ζωή σας και θα κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς. Βρίσκεστε σε μία φάση κατά την οποία αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και εάν χρειαστεί να πάρετε κάποια πρωτοβουλία θα έχετε ένα πολύ καλά οργανωμένο πλάνο στο μυαλό σας και δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη. Τα μεγαλύτερα σας όπλα είναι η υπομονή και το πείσμα και μάλιστα δεν αποκλείεται να επιμένετε πολύ σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να μην οδηγεί πουθενά. Αυτή η ανασφάλεια και ο φόβος της αλλαγής και του αγνώστου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να παραμένετε στάσιμοι και να μην προχωράτε παρακάτω. Σας ενδιαφέρει να αισθάνεστε ασφάλεια, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο και γι’ αυτό το χρήμα και τα υλικά αποκτήματα μπορεί να αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο για εσάς. Είναι λοιπόν πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας ή να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταλέντα σας.

Προοδευμένος Άρης στους Διδύμους

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, η ενέργεια σας θα είναι διασκορπισμένη και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά. Έχετε ανάγκη διαρκώς από νέα ερεθίσματα και θα βάλετε ποικίλα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά. Βρίσκεστε σε μία φάση κατά την οποία η μάθηση και η γνώση αποτελούν σημαντικό κίνητρο για εσάς και γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή για να διδαχθείτε κάτι νέο. Επιπλέον, μπορεί να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να διαβάσετε, να γράψετε, να μελετήσετε και γενικώς να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά τον γραπτό και τον προφορικό λόγο. Είστε ετοιμόλογοι και θα υπερασπιστείτε με κάθε κόστος τις ιδέες και τις απόψεις σας, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να σκέφτεστε πιο λογικά πριν πείτε κάτι το οποίο δεν θα έχετε φιλτράρει, καθώς μπορεί ο παρορμητισμός σας να σας φέρει σε δύσκολή θέση ή να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Γενικώς, αυτή η θέση του Άρη σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους και νευρικούς και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση σε κάτι το οποίο έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό και μην σκορπάτε άσκοπα την ενέργεια σας.

Προοδευμένος Άρης στον Καρκίνο

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, είστε αρκετά πιο ήρεμοι και αυτό που σας κινητοποιεί περισσότερο είναι οι συναισθηματικές σας ανάγκες και ο εσωτερικός σας κόσμος. Εάν λοιπόν είστε για κάποιο λόγο συναισθηματικά φορτισμένοι, τότε η ενέργεια σας θα εκτοξευτεί στα ύψη και θα έχετε όλη τη διάθεση να κάνετε καινούρια πράγματα ή να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αντίστοιχα, εάν είστε πεσμένοι ψυχολογικά, τότε θα αισθάνεστε εξαντλημένοι και δεν θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια για να κάνετε όσα θέλετε και να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας διαθέσεις και να μην αφήνετε όσα νιώθετε να καθορίζουν τη δράση σας. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία αυτό που επιθυμείτε είναι να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και θα κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε αυτό. Θα στρέψετε την προσοχή σας στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού, αφού αυτό που θέλετε είναι να χτίσετε μια ισχυρή βάση και να έχετε ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι σας υποστηρίζουν και σας κατανοούν βαθιά.

Προοδευμένος Άρης στον Λέοντα

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, όλη σας η ενέργεια και η προσοχή στρέφεται τώρα στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας επιθυμίες. Είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση για όσα μπορείτε να πετύχετε και έχετε ανάγκη να χτίσετε τη δική σας προσωπικότητα η οποία με κάποιο τρόπο θα ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος. Θέλετε να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό προς τα έξω και δε θα διστάσετε να δώσετε μάχες προκειμένου να κερδίσετε την αποδοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Άλλωστε, ο αέρας και η σιγουριά που αποπνέετε θα εμπνεύσει τους γύρω σας και θα τους κάνει να σας εμπιστευτούν και να πιστέψουν σε εσάς. Το γεγονός ότι δε φοβάστε να κάνετε θαρραλέες κινήσεις και κυνηγάτε με επιμονή και τόλμη τους στόχους σας, είναι βέβαιο ότι θα αποδώσει και θα σας οδηγήσει εκεί που επιθυμείτε. Αυτή η θέση του Άρη αποτελεί λοιπόν μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τον υπέρμετρο εγωισμό σας, καθώς και την τάση σας να επιβάλλεστε στους άλλους.

Προοδευμένος Άρης στην Παρθένο

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, όλη σας η προσοχή και η ενέργεια στρέφεται στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας και οι στόχοι σας είναι πιο ρεαλιστικοί, αφού βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία είστε προσγειωμένοι και πατάτε γερά στα πόδια σας. Είστε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η αποδοχή και το χειροκρότημα των άλλων. Αντιθέτως, αυτό που θέλετε πάνω απ’ όλα είναι να αισθάνεστε χρήσιμοι και παραγωγικοί και γι’ αυτό θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους γύρω σας με όποιο τρόπο μπορείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει στο επαγγελματικό κομμάτι, καθώς θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε όσα αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας. Ωστόσο, δεν σας αρκεί μόνο να ολοκληρώνετε όσα σας αναθέτουν, αλλά είστε τελειομανείς και θέλετε ό,τι κάνετε να το κάνετε άψογα. Αυτή η ανάγκη όμως για τελειομανία μπορεί να σας κάνει αρκετά σκληρούς και επικριτικούς, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους, με αποτέλεσμα να μην σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας και την υγεία σας και να μην καταπονείτε το σώμα σας ή να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα το οποίο σας δημιουργεί άγχος και σας εξαντλεί.

Προοδευμένος Άρης στον Ζυγό

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, η ενέργεια σας είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Θα νιώσετε έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και θα προσπαθήσετε να χτίσετε σχέσεις με άτομα τα οποία μπορούν να σταθούν δίπλα σας και να σας υποστηρίξουν μέχρι τέλους. Και εσείς με τη σειρά σας βέβαια είστε διατεθειμένοι να υπερασπιστείτε τους άλλους και να παλέψετε για να διατηρήσετε την ισορροπία και την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να βασιζόσασταν κυρίως στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας, όμως τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε και να συμβιώνετε με τους άλλους. Δεν θα διστάσετε να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε αν το απαιτούν οι συνθήκες, όμως δεν θα πρέπει να καταπιέσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες μόνο και μόνο για να μην διαταράξετε τις ισορροπίες γύρω σας. H αποφασιστικότητα μπορεί να μην είναι το δυνατό σας σημείο, διότι έχετε την τάση να ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων και να δυσκολεύεστε να αναλάβετε την ευθύνη της επιλογής. Θα προσπαθήσετε να κερδίσετε αυτό που θέλετε με όπλο σας τη γοητεία, τους καλούς τρόπους και τη διπλωματία και δύσκολα θα κάνετε κατά μέτωπο επίθεση.

Προοδευμένος Άρης στον Σκορπιό

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε θέση κυβέρνησης, θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο και εξουσία στη ζωή σας και να στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη, χωρίς να βασίζεστε πλέον στους άλλους. Είστε παθιασμένοι με οτιδήποτε καταπιάνεστε και θα βγάλετε από τη ζωή σας δραστηριότητες οι οποίες είναι επιφανειακές και δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Θέλετε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις γύρω σας και να φτάνετε στη ρίζα του κάθε προβλήματος πάση θυσία. Οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες τώρα και δεν θα διστάσετε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να τις εκπληρώσετε. Είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας και θεωρείτε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχετε πάντα λεπτομερές πλάνο και στρατηγική που δεν θα αποκαλύψετε εύκολα και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε ακόμα και υπόγειους ή χειριστικούς τρόπους για να κατακτήσετε τους στόχους σας. H σεξουαλική σας ενέργεια και το έντονο πάθος που εκπέμπετε, αποτελούν τώρα τα πιο ισχυρά σας όπλα και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συμβιβάζεστε εύκολα και δεν θα υποχωρήσετε, διότι πολύ απλά δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να ηττηθεί.

Προοδευμένος Άρης στον Τοξότη

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, έχετε αφήσει πίσω σας τα σκοτάδια και την εμμονή σας με τη δύναμη και τον έλεγχο και η ενέργεια σας στρέφεται σε πιο ευχάριστες και ανάλαφρες δραστηριότητες. Είστε ανήσυχοι και γεμάτοι ενέργεια και θα νιώσετε έντονη επιθυμία να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και να έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία σας κινητοποιεί η ουσιαστική γνώση και θέλετε να διευρύνετε με κάθε τρόπο τους πνευματικούς σας ορίζοντες και κυρίως να ανακαλύψετε το νόημα και την αλήθεια πίσω από το καθετί που συμβαίνει. Θα μπείτε λοιπόν στη διαδικασία να αμφισβητήσετε θεωρίες που θεωρούσατε δεδομένες έως τώρα και θα υπερασπιστείτε με πάθος τα πιστεύω και τις απόψεις σας. Αυτή η θέση του προοδευμένου Άρη ευνοεί οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια, εκδόσεις και επέκταση κάθε είδους.

Προοδευμένος Άρης στον Αιγόκερω

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε θέση έξαρσης, η ενέργεια σας θα είναι πολύ πιο στοχευμένη και θα είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα θερμοί και ενθουσιώδεις, όμως σας χαρακτηρίζει η πειθαρχία και η οργάνωση και δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν και σε τίποτα να σας αποπροσανατολίσει από τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Άλλωστε, η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή τώρα και είστε οπλισμένοι με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Ο έλεγχος είναι το παν για εσάς και γι’ αυτό τον λόγο δεν χάνετε εύκολα την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία σας. Ακόμα κι αν αισθανθείτε θυμό με κάτι, θα προσπαθήσετε να καταπιέσετε το συναίσθημα αυτό και να μην έχετε κάποιο απότομο ξέσπασμα ή να δράσετε παρορμητικά. Θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και να ορίζετε εσείς τους κανόνες, επομένως δεν θα αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Είστε προσανατολισμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής και δεν σας συγκινούν οι θεωρίες, οι φαντασιώσεις ή οι αόριστες έννοιες. Επιπλέον, προτιμάτε συντηρητικές οδούς και αποφεύγετε οτιδήποτε είναι ριψοκίνδυνο ή αντισυμβατικό. Η δράση σας ορίζεται από τη λογική σκέψη και ό,τι κάνετε το έχετε μελετήσει πρώτα πολύ καλά στο μυαλό σας.

Προοδευμένος Άρης στον Υδροχόο

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, η δράση σας παύει να είναι συγκεντρωμένη και συντηρητική και θα στραφείτε σε πιο αντισυμβατικά και μονοπάτια. Επιθυμείτε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε μέσα σε μια κατάσταση η οποία σας καταπιέζει. Θα έχετε γενικώς μια επαναστατική διάθεση και δεν θα διστάσετε να κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις προκειμένου με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να προκαλέσετε έντονες αντιδράσεις στους γύρω σας. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το κοινωνικό σύνολο και θα δώσετε μάχες για να αποκαταστήσετε την ισότητα και τη δικαιοσύνη γύρω σας. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να εμπλακείτε σε ομάδες, συλλόγους ή οργανώσεις και γενικώς να γίνετε πιο ενεργοί μέσα στην κοινωνία. Είναι γεγονός ότι θα είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί όταν συνεργάζεστε με άλλους, παρά όταν δουλεύετε μόνοι σας. Είστε φιλόδοξοι και έχετε την ανάγκη να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα για το μέλλον και σε όλο αυτό θα συμβάλλει το να έχετε ανθρώπους γύρω σας που συμμερίζονται τις απόψεις και τις ιδέες σας. Αυτή η θέση του Άρη λοιπόν θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες φιλίες και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους οι οποίοι σας υποστηρίζουν και έχουν την ικανότητα να σας κινητοποιούν σε δράση.

Προοδευμένος Άρης στους Ιχθύς

Με τον προοδευμένο Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, η δράση σας θα είναι πιο εσωτερική και θα εστιάσετε περισσότερο στα συναισθήματα σας και στον εσωτερικό σας κόσμο. Σας χαρακτηρίζει η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία και δεν θα διστάσετε να βοηθήσετε και να υπερασπιστείτε με κάθε τρόπο όσους είναι αδύναμοι ή βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Δεν έχετε τη διάθεση να προβείτε σε δραστικές αλλαγές ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες και προτιμάτε να αφεθείτε στη ροή των γεγονότων και να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους. Θέλετε να δείτε πού θα σας οδηγήσει η κάθε κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να παρέμβετε ή να ασκήσετε πίεση. Όλη αυτή η τάση που έχετε όμως μπορεί να σας κάνει να καταπιέσετε τον θυμό σας και να έχετε εσωτερικευμένη ένταση, η οποία σε βάθος χρόνου θα σας βλάψει. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε τρόπους να τα εκφράσετε όλα αυτά τα συναισθήματα προς τα έξω, χωρίς να αισθάνεστε τύψεις και ενοχές. Είναι πολύ πιθανό να δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε άμεσα τις επιθυμίες και τα θέλω σας και οι στόχοι σας είναι συγκεχυμένοι και μεταβάλλονται ανάλογα με τις συναισθηματικές σας διαθέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε πολύ για να ορίσετε τις σταθερές σας και να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας γεμίζει ενέργεια και αναζωπυρώνει τη θέληση σας για δράση.