Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09/2023: Μετά το χάος… η τάξη. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09/2023: Μετά το χάος… η τάξη. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09/2023: Μετά το χάος… η τάξη. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος της 31ης Αυγούστου 2023 στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο δημιούργησε χαοτικές καταστάσεις στη ζωή μας όπως άλλωστε το περιμέναμε. (δείτε εδώ τις γενικές προβλέψεις για την επιρροή της Πανσελήνου σε επίπεδο συλλογικό). Η επιρροή της ήταν έντονη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου. Όμως τώρα μπαίνουμε σε μια διαφορετική φάση καθώς σχηματίζεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της τάξης, της συστηματοποίησης των προσπαθειών, της πειθαρχίας.

Εάν θέλετε να βάλετε τάξη στη ζωή σας, να κάνετε μια νέα αρχή βασισμένη σε ένα οργανωμένο πλάνο και να κυνηγήσετε με πειθαρχία και υπευθυνότητα τα όνειρα σας, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα στις 21° 59′ του γήινου αυτού ζωδίου είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είναι μια Νέα Σελήνη ιδανική για νέα ξεκινήματα, για να σχεδιάσουμε τα μελλοντικά σχέδια μας, αρκεί να ακολουθήσουμε μια μεθοδική και πρακτική προσέγγιση σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Καθώς βέβαια πολλοί πλανήτες βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία μπορεί να σκεφτόμαστε συνεχώς το παρελθόν και να νιώθουμε μπερδεμένοι. Όμως και αυτή η διαδικασία είναι ουσιαστική, καθώς αν δεν κλείσουμε τους παλιούς λογαριασμούς δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα λάθη μας. Οπότε κοιτάμε κατάματα τα σφάλματά μας, συνειδητοποιούμε ποιες καταστάσεις μας κρατάνε καθηλωμένους, παίρνουμε τα μαθήματα που πρέπει και αλλάζουμε τη δυναμική μας για να ανοίξουμε τον δρόμο προς τα εμπρός.

Ευτυχώς την ίδια ημέρα ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την Παρθένο, γυρίζει σε ορθή πορεία και βοηθά τη Νέα Σελήνη να ανάψει το πράσινο φως για να προωθήσουμε τα καινούρια πλάνα μας, να ξεκινήσουμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε και να βάλουμε νέες και σωστές βάσεις στη ζωή μας. Κι επειδή η επόμενη Νέα Σελήνη θα είναι ταυτόχρονα και Ηλιακή έκλειψη, καλό θα ήταν να επισπεύσουμε τις διαδικασίες και να βάλουμε τώρα τον θεμέλιο λίθο της πραγματοποίησης των ονείρων μας. Όμως, αυτά τα όνειρα θα πρέπει να είναι εφικτά και όχι να κυνηγάμε ανεμόμυλους, και να εκπονήσουμε ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο θα ακολουθήσουμε με ευλάβεια και πειθαρχεία, όπως ακριβώς ορίζει και το ζώδιο της Παρθένου που φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στην Παρθένο

Η Παρθένος στην αστρολογία σχετίζεται με τα θέματα της παιδείας, της υγείας, αλλά και τα εργασιακά και ίσως δούμε στην επικαιρότητα εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα. Επίσης, το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με το στρες, το άγχος και το πεπτικό μας σύστημα, οπότε καλό είναι να προσέξουμε να μην πιεζόμαστε και να προσπαθήσουμε να τρεφόμαστε σωστά, να προσέχουμε την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. Και επειδή η Νέα Σελήνη ποθεί αλλαγές, καλό είναι να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας.

Η Παρθένος όμως αγαπά και την ασφάλεια, την τάξη και την οργάνωση, ακόμα και στα συναισθήματα. Γι’ αυτό μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα στη ζωή μας και ιδιαίτερα τους τομείς που μπορεί να επικρατεί χάος. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαμε αφήσει τα πράγματα λίγο στην… τύχη τους ή ήμασταν πιο ανεκτικοί και μπερδεμένοι, τώρα θα φροντίσουμε να λάβουμε τα ινία και να θέσουμε τα όρια μας. Αν λοιπόν κάτι δεν μας αρέσει, δεν μας εκφράζει ή κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, τώρα θα ανακατευθύνουμε την πορεία μας και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του. Να θυμάστε ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της Παρθένου είναι: ανάλυση, ευφυΐα, συγκρότηση, μέθοδος, κριτική, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και καλό είναι να προσπαθήσουμε να τα αναπτύξουμε και να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Οι όψεις και το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που είναι όλοι σε ανάδρομη πορεία. Όμως υπάρχει και μια απαιτητική όψη, η αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που μπορεί να μας μπερδέψει ή να μας παρασύρει σε ουτοπικά σχέδια. Οπότε με λίγη προσοχή και γείωση, αυτό το φεγγάρι είναι ιδανικό για να κλείσουμε τα κεφάλαια του παρελθόντος, να θέσουμε νέους ρεαλιστικούς στόχους και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τους πετύχουμε. Μπορούμε λοιπόν να οργανωθούμε, να φτιάξουμε λίστες, να δημιουργήσουμε νέες ρουτίνες, να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα των σχεδίων μας και να πιέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε παραγωγικοί.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ακριβείας τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας και θα φέρει μια νέα, πιο προοδευτική πνοή σε όλους μας. Και επειδή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, που κυβερνάται από τον Ερμή, ίσως η ευνοϊκή όψη της με τον Ουρανό μάς βοηθήσει να νιώσουμε έτοιμοι να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα μας, να αφήσουμε πίσω μας τη ζώνη ασφαλείας μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις και τον κοινωνικό μας κύκλο, να γνωρίσουμε, να επικοινωνήσουμε και να σχετιστούμε με άτομα που προέρχονται από διαφορετικό πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο από το δικό μας. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο. Επίσης, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο φως νέες ανακαλύψεις και εφευρέσεις, οι οποίες σχετίζονται και με τον τομέα της υγείας. Όπως επίσης μπορεί να φέρει και αποκαλύψεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο που να μας σοκάρουν.

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, τον πλανήτη της εξουσίας, του ελέγχου και των μυστικών, θα μας δώσει τη δύναμη και το θάρρος να σταθούμε στο ύψος των καταστάσεων και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια μας. Επίσης θα μας βοηθήσει να δείξουμε μεγάλη αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Το τρίγωνο με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, θα δώσει μια ώθηση στα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα μας. Όμως αυτή όψη κρύβει μια παγίδα, καθώς μπορεί να νιώθουμε υπεραισιόδοξοι και ενθουσιώδεις κι έτσι τελικά να παραβλέψουμε σημαντικές λεπτομέρειες ή να πάρουμε βιαστικές και ανώριμες αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και να μην είμαστε απόλυτοι και αλαζόνες θεωρώντας ότι έχουμε πάντα δίκιο, διότι μπορεί να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα και να κάνουμε ουτοπικά όνειρα.

Και επειδή εμπλέκεται και ο ανάδρομος Ποσειδώνας σε όψη αντίθεσης, μπορεί ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις να μην είναι ξεκάθαρος και αντικειμενικός. Μπορεί να αλλοιώνουμε την πραγματικότητα στο μυαλό μας, να βλέπουμε ό,τι μας βολεύει και να κάνουμε λάθος επιλογές εξιδανικεύοντας ανθρώπους και καταστάσεις. Καλό είναι λοιπόν να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να μην ονειροβατούμε και να εξετάζουμε τα πάντα και τους πάντες στη λεπτομέρεια τους.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες. Όλοι θα θέλουν μια νέα αρχή, αλλά βασισμένη σε πρακτικά προγράμματα και όχι σε κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που στη συνέχεια καταλήγουν σε μεγάλες απογοητεύσεις. Επίσης, μπορεί να έχουμε ξαφνικές αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο ή να βγουν στην επιφάνεια μυστικές συμφωνίες που έγιναν στο παρελθόν, παιγνίδια εξουσίας και ύποπτες συναλλαγές που έγιναν κάτω από το τραπέζι και να δημιουργήσουν οργή και αντίδραση. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί για τα πεπραγμένα του, αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν και πολλές ψευδείς ειδήσεις ή αλλοίωση των πραγματικών δεδομένων! Προσοχή λοιπόν σε ό,τι ακούτε και προσπαθήστε να μην παίξετε το παιγνίδι όσων προσπαθούν να σας επηρεάσουν…

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, που ο Ήλιος τους βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιους τομείς φωτίζει αυτή η Νέα Σελήνη για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού και πού μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή ανάλογα με το ζώδιο μας

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 ενεργοποιεί τον 6ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και τους τομείς που σχετίζονται με την εργασία, τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ρουτίνες, τις σπουδές και φυσικά την υγεία, και σας ζητά να κινητοποιηθείτε. Είστε έτοιμοι λοιπόν να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, υγείας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της εργασίας σας; Το φεγγάρι αυτό θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις ρουτίνες σας και να αποκτήσετε πρακτικές που προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σας. Είναι σωστός ο τρόπος που διατρέφεστε, κάνετε λίγη άσκηση ή περιμένετε να διορθωθεί η φυσική σας κατάσταση μαγικά; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Δείξτε την πειθαρχεία που χρειάζεται και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές τρίτου δεκαημέρου. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και στην υγεία σας. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να έχετε προτάσεις να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα που να έχει και οικονομικό αντίτιμο για εσάς, αφού το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο δίνει εύνοια στο πορτοφόλι σας. Όμως είπαμε, δεν χρειάζεται να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε βάρος της υγείας και της ευεξίας σας. Οπότε μην είστε συγκεντρωτικοί και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας, εξάλλου οι συνεργάτες γι’ αυτό τον λόγο είναι, για να μοιράζεστε τη δουλειά και τις ευθύνες.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται μια πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά τον έρωτα, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο σας, αλλά και με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, οπότε είναι μια ευκαιρία για εσάς να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους αγαπάτε. Η προσωπική σας ζωή θα είναι προτεραιότητα και θα ψάχνετε την ευτυχία, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Αυτό το φεγγάρι όμως κρύβει και εκπλήξεις, οπότε αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έρθει ξαφνικά ένας νέος έρωτας στη ζωή σας και μάλιστα να έχει και τον χαρακτήρα μιας μακρόχρονης δέσμευσης. Επίσης, αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική στα σχέδια σας. Εκτός όμως από τα προσωπικά, είναι ένα φεγγάρι που ενισχύει τη δημιουργικότητα σας και μπορεί να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα που να σας γεμίζει ενθουσιασμό ή να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο και να κερδίσετε χρήματα. Και μια που αναφερθήκαμε στο καυτό θέμα των οικονομικών, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να γίνετε σπάταλοι και να ξοδέψετε πολλά για διασκεδάσεις και απολαύσεις και να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, ή μπορεί να ετοιμάζετε κάποιο νέο επαγγελματικό βήμα και να προκύπτουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει και να σας πιέσουν πολύ. Μην ξεγελαστείτε από την όψη Νέας Σελήνης-Δία και αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, διότι καραδοκεί και ένας Ποσειδώνας που ρίχνει το πέπλο του και δημιουργεί σύγχυση και μπορεί να μην υπολογίσετε σωστά τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει πρόγραμμα και συνέπεια, οπότε κλειδώστε τις κάρτες σας σε ένα συρτάρι και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, αλλά και της ψυχολογίας σας. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο που μένετε, μια μετακόμιση, να εργαστείτε από το σπίτι ή και να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλάκι, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Επειδή το φεγγάρι ευνοεί τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα, αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί. Από την άλλη, μπορεί το φεγγάρι να σας δημιουργεί μια αίσθηση αναστάτωσης και ίσως και ένα ανεξήγητο άγχος για τις μελλοντικές συνθήκες στη ζωή σας. Επειδή ο Ουρανός βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δεν είναι απίθανο η Νέα Σελήνη να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής, την ανάγκη να περάσετε κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα ή ακόμη μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στρέφει τη σκέψη και το μυαλό σας στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, στα μελλοντικά σας σχέδια, στα ταξίδια σας, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Ίσως λοιπόν προκύψουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές με φίλους και συνεργάτες, ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες και το έργο σας, αλλά και να βρείτε ένα σημείο επαφής και επικοινωνίας με τα αδέλφια σας και τους ανθρώπους που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, όπως για παράδειγμα τους γείτονες σας. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να κάνετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν και οι δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ενισχύσετε τη δουλειά σας μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου και να διευρύνετε τους πνευματικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες με σεμινάρια, μεταπτυχιακά, κλπ., ή ασχοληθείτε για να οργανώσετε ένα ταξίδι είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση, αφού την ίδια μέρα επιστρέφει ο Ερμής στην ορθή του πορεία και οι δυσκολίες στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία εξομαλύνονται. Το φεγγάρι σας ζητά να βάλετε νέες βάσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε στις κοινωνικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ενεργοί και πιο κοινωνικοί. Θα είναι μια περίοδος που η επικοινωνία θα αυξηθεί, θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο και όλοι θα ζητούν τη γνώμη σας και εσείς θα την προσφέρετε δίχως δεύτερη σκέψη. Όμως θα πρέπει να προσέξετε λίγο τον τρόπο που εκφράζεστε, διότι είναι άλλο να δείχνω το ενδιαφέρον μου και άλλο να προσπαθώ να επιβάλλω τη γνώμη μου. Να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε, διότι μπορεί να έχετε αντιδράσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά φέρνει σε πρώτο πλάνο η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που επηρεάζει τον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μια τάξη και να εξετάσετε με σοβαρότητα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Μάλιστα το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό σάς καλεί να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, εκσυγχρονίζοντας τη δουλειάς σας μέσω της τεχνολογίας. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων ή μία πρόταση για δουλειά που ίσως να κρύβει και πολλές υποσχέσεις για χρηματικά οφέλη. Όμως αυτό που πρέπει να προσέξετε με το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον επεκτατικό Δία είναι οι περιττές σπατάλες, καθώς επειδή έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας που αγαπά τις πολυτέλειες, μπορεί να επιδοθείτε σε σαφάρι αγορών και να σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία. Το θέμα είναι να κάνετε μια νέα αρχή με τα οικονομικά σας και όχι να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Μαζέψτε τα χέρια σας, απομακρύνετε από κοντά σας πιστωτικές κάρτες και ασχοληθείτε περισσότερο με λογαριασμούς, χρέη και δάνεια, προσπαθώντας να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να τα καταφέρετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς είναι μια τυχερή Νέα Σελήνη για να βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 15/09 είναι ένα δώρο από το σύμπαν για εσάς, ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες αφού θα σας επηρεάζει για ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας. Έτσι, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη, να ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε, και με συμμάχους τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σας οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας. Οπότε είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε καλά τι θέλετε από τη ζωή σας και να το κυνηγήσετε με πρόγραμμα, ρεαλιστικό σχεδιασμό και σταδιακές κινήσεις. Αυτό το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Μάλιστα οι αλλαγές που μπορεί να επιφέρει, λόγω και του ακριβείας τριγώνου με τον Ουρανό, μπορεί να είναι άμεσες και να έχουν το στοιχείο του καινούριου, του προοδευτικού και του εντελώς φρέσκου. Είναι μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα σάιτ. Θέματα που αφορούν τα νομικά, το δημόσιο, τους ξένους και το εξωτερικό, μπορεί να πάνε εξαιρετικά. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας όσοι είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση και μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Οι αδέσμευτοι θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και θα προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά το ασυνείδητο, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ψυχισμό σας, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε να βάλετε στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ο στόχος με αυτό το φεγγάρι είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας και να εντοπίσετε ό,τι σας κουράζει, σας εξαντλεί και σας πιέζει και να το απομακρύνετε από τη ζωή σας με συνοπτικές διαδικασίες. Αφήστε στο παρελθόν ό,τι λειτουργεί τοξικά και σας κρατάει πίσω και κάντε μια νέα αρχή δίνοντας περισσότερη σημασία στην υγεία σας πνευματική, σωματική και ψυχική. Βρείτε τρόπους να κανακέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, καλύτερη διατροφή, να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε περισσότερο. Εντάξει δεν είναι εύκολο, αλλά θέλει προσπάθεια και πειθαρχία. Θέλει πρόγραμμα και σωστή διαχείριση χρόνου, για να μην τρέχετε όλη τη μέρα σε υποχρεώσεις για τους άλλους και εγκαταλείπετε τη φροντίδα προς τις δικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις. Μπορεί λοιπόν είτε κάποιοι να κάνουν σχέδια για εσάς και να μην σας το έχουν ανακοινώσει ακόμη ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού και να προετοιμάζετε κάτι που θα το βγάλετε αργότερα σε κοινή θέα. Επίσης μπορεί να κάνετε κάποια μυστική οικονομική συμφωνία. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει τις αγαστές προθέσεις τους, καθώς ο Ποσειδώνας που εμπλέκεται με τη Νέα Σελήνη ρίχνει ένα πέπλο σύγχυσης και εξιδανίκευσης.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Η ισχύς εν τη ενώσει» αυτό είναι το μήνυμα της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/09, την ίδια μέρα που γυρίζει σε ορθή πορεία και ο Ερμής, και σας καλεί να συνεργαστείτε για να φτάσετε ψηλά! Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τον 11ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τους στόχους σας, τις φιλικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες και τις ομάδες στις οποίες ηγείστε ή συμμετέχετε και θα σας βοηθήσει να φτάσετε πιο κοντά στα όνειρα σας με τη στήριξη των φίλων ή των συνεργατών σας. Ίσως δείτε και το κλίμα στη δουλειά να αλλάζει υπέρ σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους. Θα νιώθετε ότι σας στηρίζουν, ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Σημαντικοί άνθρωποι από το περιβάλλον σας θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και ίσως τις επόμενες 2 εβδομάδες να ξεπεράσετε προβλήματα και διαφωνίες του παρελθόντος. Με αυτή τη Νέα Σελήνη η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί, θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα. Για τους γεννημένους στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου ίσως υπάρξει και μια νέα πρόταση για δουλειά που να σας ενθουσιάσει. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποια σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο, το οποίο έχει εντελώς διαφορετικό προφίλ από το δικό σας ή από όσους ανθρώπους είχατε σχετιστεί στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας, μην αποκαλύπτετε μυστικά της δουλειάς σας σε άλλους, διότι ο Ποσειδώνας καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, παρεξηγήσεις ή και σκάνδαλα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει ώθηση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας, της φήμης και θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά, θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου και οικονομικής ενίσχυσης των εσόδων σας. Το φεγγάρι που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και σας ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και αλλαγή κατεύθυνσης στην πορεία της καριέρας τους ή χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Μη φοβηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας και μη χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν για να προετοιμάσετε μια νέα αρχή. Περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, επικεντρωθείτε σε άτομα και φίλους που πιστεύουν σε εσάς και τα όνειρα σας και διαφημίστε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη αν ψάχνετε δουλειά, στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μη σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης, ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο για όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση σας να είστε παρορμητικοί και υπερφίαλοι, και αντί να μπείτε στη δράση τελικά να μείνετε στη θεωρία και στα λόγια. Για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιος είναι ο ακριβής σας στόχος και να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Βασιστείτε στη δημιουργική σας φύση, φτιάξτε το πλάνο σας, μην παρασύρεστε από τους ευσεβείς σας πόθους ή τις εύκολες λύσεις και μείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα. Επίσης, η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να απολαμβάνετε ένα πιο δυνατό οργανισμό και μια όμορφη σιλουέτα. Εξαιρετική Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να ψαχτείτε με άσκηση, να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 15/09, τη μέρα που επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Ερμής στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη που σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας ζητά είστε πιο ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές που έρχονται και να ανοίξετε τα φτερά και τους ορίζοντες σας. Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, τα ταξίδια, τη γνώση και την εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε. Το φεγγάρι αυτό θέλει από εσάς να δείτε με σοβαρότητα τις προοπτικές σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να χτίσετε βάσεις για τους μακροχρόνιους στόχους σας και με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά να τους κυνηγήσετε. Οι ευκαιρίες για την εξέλιξη σας θα είναι πολλές και ίσως εμφανιστούν ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε. Αυτή την περίοδο ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών, ταξιδιών, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, αλλά και νομικά ζητήματα. Ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε τις προοπτικές σας και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την προσωπική σας εξέλιξη και να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο, να ξεκινήσετε ένα επιπλέον πρόγραμμα σπουδών ή να εξερευνήσετε νέες κουλτούρες αφού ευνοούνται οι σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους. Οπότε με αυτοπεποίθηση ξεκινήστε τα σχέδια σας, προωθήστε τη δουλειά σας και πολεμήστε γι’ αυτό που σας αξίζει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε όσα θέλετε. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας και μέσω του διαδικτύου.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για να ανανεωθείτε και να κλείσετε τα κεφάλαια της ζωής σας που σας κρατούν στάσιμους. Είναι ένα φεγγάρι που έχει το χρώμα του χρήματος για εσάς και μπορεί να σας ανταμείψει για τους κόπους των προηγούμενων ετών ή να σας φέρει νέες ευκαιρίες, οικονομικές συμφωνίες, μια προαγωγή ή ένα μπόνους. Είναι η ιδανική Νέα Σελήνη για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σας, να βρείτε νέες πηγές εσόδων, ίσως και μια νέα δουλειά, ή να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν. Είναι η κατάλληλη περίοδος να δείτε τα κοινά οικονομικά που έχετε με τρίτους, τα δανεικά και τα δάνεια, τις ασφάλειες, τα χρέη, τα κληρονομικά και να βάλετε μια τάξη. Φτιάξτε σχέδια πληρωμών και αποπληρωμών και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας ώστε να ξέρετε από πού κερδίζετε, από πού χάνετε και να επενδύσετε ανάλογα. Όμως μην κάνετε κινήσεις ρίσκου και εντυπωσιασμού, διότι θα έχετε αυτή την τάση και δεν θα σας βγει σε καλό. Η Νέα Σελήνη ευνοεί την οργάνωση και την τάξη σε οικονομικά θέματα. Επίσης, επειδή την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη επιστρέφει και ο Ερμής στην ορθή του πορεία, ευνοούνται και θέματα συμβολαίων και συμφωνιών. Επιπρόσθετα η Νέα Σελήνη αφορά τις δεσμεύσεις, τις σοβαρές σχέσεις σας, τη σεξουαλικότητα σας και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που επενδύετε συναισθηματικά. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα τους απομακρύνετε για να κάνετε μια νέα αρχή.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς από τη 18η έως την 24η μοίρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών φωτίζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου και έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς, με την προϋπόθεση να την εκμεταλλευτείτε με σωστό τρόπο και όχι να επαναπαυθείτε. Το φεγγάρι σας ζητά να ανανεωθείτε, να μη φοβηθείτε και να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε δημιουργώντας πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος και να κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν. Εξάλλου, το ακριβείας τρίγωνο με τον Ουρανό δείχνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές. Οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Έτοιμοι για νέες συνεργασίες, για νέες επιτυχίες, για νέες γνωριμίες, αλλά και για νέες δεσμεύσεις. Μπορεί το νέο ξεκίνημα να γίνει σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Αν αναζητάτε εργασία ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι που να σας συναρπάσει. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί μπορεί να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους και να δώσετε μεγάλη σημασία στη συλλογική δουλειά. Ακόμη, το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο. Όμως μην παίρνετε αέρα και αφήνετε τη φαντασία σας και το μυαλό σας να οργιάζει, η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά ή να πέσετε θύματα επιτήδειων. Γι’ αυτό πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά, να είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας και να μην παρασύρεστε από κολακείες και κούφιες υποσχέσεις.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.