Τα ζώδια που μπορεί να παντρευτούν πολλές φορές

Τα ζώδια που μπορεί να παντρευτούν πολλές φορές

Τα ζώδια που μπορεί να παντρευτούν πολλές φορές

Και μόνο η ιδέα ενός γάμου μπορεί να προκαλέσει πολλά συναισθήματα και αρκετή αβεβαιότητα, οπότε είναι φυσικό η ιδέα περισσότερων του ενός να φαίνεται ακόμα και κάπως τρομακτική, όχι όμως σε όλους. Οι περισσότεροι παντρεύονται με την ιδέα και την ελπίδα ότι θα διαρκέσει για πάντα. Όμως, αυτό δεν συμβαίνει πάντα και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χωρίζουν ή αποξενώνονται. Ορισμένα ζώδια έχουν την τάση να νιώθουν πιο δυσαρεστημένα από άλλα με τη συζυγική τους ζωή, αλλά και πιο έτοιμα να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους και μπορεί να είναι πιο πιθανό να κάνουν ένα δεύτερο ή ακόμη κι έναν τρίτο γάμο. Αυτά τα ζώδια μπορεί να έχουν να δώσουν ένα ή περισσότερα θετικά μηνύματα σχετικά με την αισιοδοξία και την επιμονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ενδιαφέροντες, γοητευτικοί, ερωτικοί, αλλά και παρορμητικοί στις αποφάσεις τους. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στα σκαλιά του δημαρχείου ή της εκκλησίας πολύ σύντομα, πριν γνωρίσουν αρκετά καλά τον υποψήφιο σύντροφο. Συχνά μπορεί μάλιστα να κάνουν ένα γάμο σε νεαρή ηλικία. Η διττή τους προσωπικότητα τους υπαγορεύει από τη μια να έχουν μια ισόβια σχέση αγάπης και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια και συχνά οι πιο αποφασισμένοι Δίδυμοι το καταφέρνουν. Όμως λόγω της μεταβλητότητας του ζωδίου από την άλλη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποτύχει ένας γάμος που θα συνάψουν πολύ γρήγορα. Παρόλα αυτά, αν έχουν ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό τους, δηλαδή δεν έχουν επιλέξει την εργένικη ζωή, πιθανότατα θα το δοκιμάσουν ξανά και ξανά αν χρειαστεί. Συνήθως απαιτούν χώρο και ελευθερία, κάτι που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί οποιοσδήποτε σύντροφος. Αν αισθάνονται ότι ασφυκτιούν στον γάμο, μερικές φορές επιλέγουν να τον τερματίσουν και να αναζητήσουν αυτά που χρειάζονται με έναν διαφορετικό σύζυγο. Είναι άτομα γεμάτα ενέργεια, που δεν διστάζουν να ακολουθούν αυτό που θέλουν στη ζωή και στον έρωτα, ακόμη κι αν χρειαστεί να παντρευτούν και δεύτερη ή τρίτη φορά μέχρι να το βρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες, παρόλο που είναι λάτρεις της ελευθερίας τους, είναι ενθουσιώδεις και δεινοί χορευτές, γι’ αυτό ορισμένοι εξ αυτών είναι πιθανό να χορέψουν και τον χορό του Ησαΐα μερικές φορές στη ζωή τους. Το αισιόδοξο και επικοινωνιακό ζώδιο της φωτιάς έχει σπιρτάδα, χιούμορ, μεγάλη γοητεία και απήχηση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει έναν γεμάτο διασκέδαση και περιπέτεια γάμο ή μπορεί να δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα. Οι Τοξότες επίσης δεν φημίζονται για την υπομονή τους και μπορούν να αφήσουν ένα σύντροφο που αισθάνονται ότι δεν τους καλύπτει πλέον για κάποιον άλλον περισσότερο υποσχόμενο, καθώς δεν επαναπαύονται εύκολα. Συχνά λόγω των πολλών υποχρεώσεων, του φορτωμένου προγράμματος τους και των ευθυνών που έχουν αναλάβει, μπορεί να αισθανθούν ότι χάνουν ευκαιρίες για να γίνουν ευτυχισμένοι. Καθώς είναι από τα πιο ανεξάρτητα πνεύματα, μπορεί να ψάξουν νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες και να βιαστούν να αποτινάξουν από πάνω τους όποιο ζυγό θεωρούν ότι τους κρατάει πίσω. Στη ζωή τους θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα με όλη τους την ψυχή που τους εξιτάρουν πραγματικά και συχνά μεταπηδούν από τη μία αναζήτηση επιθυμίας στην επόμενη. Κάπως έτσι μπορεί να αποκτήσουν πολλές όμορφες εμπειρίες, αλλά και πολλαπλούς γάμους στο ενεργητικό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμπαθητικοί και γεμάτοι τρυφερότητα, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι πραγματικά φτιαγμένοι για σπίτι. Νοιάζονται για τους αγαπημένους και όλους όσοι μοιράζονται την ίδια στέγη, επομένως δεν φοβούνται να κάνουν την προσπάθεια και να επενδύσουν σε ένα γάμο. Οι Καρκίνοι είναι από εκείνους τους ρομαντικούς που συνήθως δεν χάνουν τον χρόνο τους σε επιφανειακούς δεσμούς. Ανυπομονούν όμως να κάνουν το επόμενο βήμα με το ξεχωριστό άτομο που ερωτεύτηκαν. Έτσι αναζητούν έναν αξιόπιστο σύντροφο με τον οποίο μπορούν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια το συντομότερο δυνατό. Επιθυμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που προσφέρει ο γάμος, τη χαρά της απόκτησης παιδιών και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και μετά από κάποιο ατυχές διαζύγιο. Ακόμη και τότε ή τουλάχιστον όταν συνέλθουν από το σοκ, ξεκινούν την αναζήτηση του νέου τους συντρόφου, με τον οποίο μπορούν να αποκτήσουν όλα όσα ονειρεύτηκαν. Έτσι, μπορεί όχι μόνο να κάνουν περισσότερους από ένα γάμους, αλλά και να αποκτήσουν πολλούς απογόνους στην κάθε τους προσπάθεια για δημιουργία οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι πολύ επιδέξιοι στο να επιλέγουν κατάλληλους πιθανούς συντρόφους και να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, ώστε να είναι σίγουροι. Όλα αυτά γίνονται για να διαπιστωθεί αν ένα άτομο θα έχει το απαραίτητο πάθος και την πίστη που επιθυμούν για να είναι στο πλευρό τους. Όταν συνυπολογίσουν τα συν και τα πλην της σχέσης και της επιθυμίας αυτοδιάθεσης τους, τότε μόνο θα δεσμευτούν. Με τον γάμο προσφέρουν το κλειδί της καρδιάς τους στον αγαπημένο τους και δείχνουν έμπρακτα ότι επιθυμούν να μείνουν μαζί στην αιωνιότητα. Όμως ανεξάρτητα από το πόσο πιστός είναι ο σύντροφός τους, ή πόσο αφοσιωμένος στη σχέση είναι αρχικά ένας Σκορπιός, τείνει να «ψάχνεται» με τον καιρό και να «παίζει» το μάτι του. Σε κάποια χρονική στιγμή δεν μπορεί να σταματήσει να συγκρίνει τον/τη σύζυγο που έχει με το κάθε πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον που εμφανίζεται στον δρόμο του. Αυτό μπορεί τον κάνει να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τον σύντροφο ή να επιδοθεί σε απιστίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση του γάμου τους. Με αυτές τις τάσεις είναι πολύ πιθανό να ξαναπαντρευτεί, αλλά και να επαναλάβει το ίδιο μοτίβο. Όμως θα εξακολουθεί να επιζητεί αυτή την αιώνια αγάπη στον γάμο, γιατί είναι η πιο αποκλειστική σχέση, κάτι που μπορεί να καταλάβει κι επιθυμεί απόλυτα ένας Σκορπιός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή, η Παρθένος αρχίζει να ψάχνει και το κατάλληλο πρόσωπο να δημιουργήσει οικογένεια. Αλλά αυτά θα γίνουν μόνο αφού ολοκληρώσει σπουδές και μεταπτυχιακό, βρει την κατάλληλη για τα προσόντα της εργασία και κερδίζει αρκετά χρήματα. Ο λόγος που παντρεύεται οφείλεται συνήθως περισσότερο στο ότι πρέπει να κάνει το σωστό πράγμα στη σωστή ώρα, παρά σε μια έμπνευση ή μια επιθυμία της στιγμής. Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί, μεθοδικοί και μετρημένοι. Βέβαια, η σχολαστική φύση τους είναι επίσης η αιτία ορισμένων διαζυγίων τους. Είναι αναλυτικοί άνθρωποι που αναδεικνύουν τις ικανότητες του συντρόφου τους, βοηθώντας στην επίτευξη στόχων και σκεπτόμενοι πάντα ένα κοινό επιτυχημένο μέλλον. Όμως, έχουν επίσης την τάση να γίνονται επικριτικοί με τους άλλους, απόμακροι, αλλά και να απογοητεύονται όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελαν. Ιδιαίτερα όταν ο σύντροφος δεν αναγνωρίζει την προσπάθεια, δεν συμφωνεί με τα σχέδιά τους ή δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Δίνουν πάρα πολλές ευκαιρίες πριν εγκαταλείψουν την προσπάθεια και το ταίρι τους. Αλλά βρίσκουν μέσα τους ξανά την αποφασιστικότητα και μαζί με αυτήν την αγάπη και έχουν την ευχέρεια έτσι να κάνουν ακόμα και περισσότερους από έναν γάμους.