H ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο φτάνει στο τέλος της στις 15/09/2023: Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

H ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο φτάνει στο τέλος της στις 15/09/2023: Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

H ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο φτάνει στο τέλος της στις 15/09/2023: Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας στην Παρθένο από τις 23/08/2023 ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 15/09/2023 και σιγά σιγά να βάλει τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού, στα απρόοπτα, στις δυσκολίες στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Το να είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο της γης στην Παρθένο και μάλιστα απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε θέματα πρακτικά της καθημερινότητας και εργασιακά. Όμως η έξοδος από το τούνελ δεν γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Πάντα οι πρώτες μέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία είναι οι πιο απαιτητικές. Αν θέλετε να αναλάβετε δράση περιμένετε από Δευτέρα 18/09/2023 κι έπειτα και μη βιάζεστε τώρα. Ο Ερμής θα βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στο τέλος Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει ουσιαστικά στη μοίρα που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του κι εκεί θα τρέξουν ακόμη πιο γρήγορα οι όποιες εξελίξεις. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να είμαστε ακόμη λίγο υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ

Αν υπήρχαν καθυστερήσεις, προβλήματα στην καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες, πελάτες, προϊσταμένους ή δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως επιθυμούσατε στη δουλειά υπήρχε λόγος. Κι ο λόγος είναι φυσικά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από τις 23/08 μέχρι τις 15/09. Την Παρασκευή, ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία  και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη. Πολύ σημαντικό ότι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών σας δεδομένων, ώστε να προχωρήσετε στις αποφάσεις που θέλετε παρακάτω. Κάποιοι από σας μπορεί να είχατε και προβλήματα με διαγνώσεις σε θέματα υγείας ή ψευδή αποτελέσματα που σας δημιούργησαν σύγχυση. Μια επανεξέταση ίσως τον Οκτώβριο να σας δώσει μια πιο οριστική διάγνωση. Αν είχατε προβλήματα σε μια επαγγελματική σχέση ή σύγχυση για το μέλλον ενός επαγγελματικού πονήματος θα έχετε εξελίξεις σύντομα, καθώς θα ξεδιαλύνουν οι όποιες αμφιβολίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο θα δώσει σιγά σιγά ένα τέλος στα μπερδέματα, είτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και την καθημερινότητα σας που μπορεί να σας ταλαιπώρησε με προβλήματα στην επικοινωνία, με τα μέσα τεχνολογίας, δυσκολίες σε ραντεβού, ταξίδια, κλπ. Σιγά σιγά θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και περισσότερη όρεξη να κυνηγήσετε τα σχέδια σας. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή την Παρασκευή 15/09 ανάβει το πράσινο φως και σε τυχόν αγορές, υπογραφές και συμφωνίες. Αλλά μην βιαστείτε πριν τη Δευτέρα κι ακόμη καλύτερα αν πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία, πάρτε τον χρόνο σας να βγει τελείως από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 30/09.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από μια πιο εσωτερική και χαοτική περίοδο για την ψυχολογία σας, με σύγχυση είτε σε θέματα οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά, βγαίνετε σιγά σιγά στο φως και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις ή ακόμη να είχατε θέματα με ένα ακίνητο ή να περιμένατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που όμως συνέχεια αναβαλλόταν. Όμως σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την ορθή πορεία του Ερμή μετά την Παρασκευή θα μπορείτε να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη ευκρίνεια το μέλλον σας χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και αναβολές. Καιρός να βάλετε μια τάξη πρώτα στο μυαλό και μετά στο σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία στην Παρθένο από την Παρασκευή 15/09. Αυτό και μόνο θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αυτά που έχετε στο μυαλό σας, ενώ και τα μηνύματα που στέλνετε προς τους άλλους θα είναι πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Θα έχετε επίσης ένα πιο συγκεντρωμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Αν λοιπόν είχατε μείνει πίσω σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ή μπορεί να ξανασκεφτήκατε με άλλο τρόπο τις ήδη υπάρχουσες, από δω κι έπειτα τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πρόοδο σας και να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Ακόμη και σε θέματα σπουδών, οικονομικής διαχείρισης, η ορθή πορεία του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

ΛΕΩΝ

Μια δύσκολη συναισθηματικά ή οικονομικά περίοδος που μπορεί να σας μπέρδεψε ή να σας ταλαιπώρησε φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά. Βλέπετε ο Ερμής, ήδη από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του από το τέλος Αυγούστου μπορεί να σας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς τόσο σε θέματα των σχέσεων σας όσο και αγωνίες για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Για κάποιους μπορεί να προέκυψαν αυξημένα έξοδα για έκτακτα συμβάντα, άλλοι μπορεί να νιώσατε κάποιες στιγμές την αυτοπεποίθησή σας να κλονίζεται. Από δω και κάτω όμως πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών και να βάλετε τάξη σε έσοδα – έξοδα. Από την άλλη, θα είναι πιο βοηθητικό αυτό το διάστημα αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική εκκίνηση σε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας από τις 23/08 μπορεί να παλεύατε με διάφορα πράγματα που σας δημιουργούσαν σύγχυση, ή που σας έκαναν να νιώθετε λίγο χαμένοι στο διάστημα, χωρίς να μπορείτε να εστιαστείτε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Ακόμη κι αν θέλατε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, μπορεί να υπήρχαν καθυστερήσεις που δεν σας άφηναν τελικά να αναλάβετε δράση. Ο Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία από την Παρασκευή 15/09 θα βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο στη δράση σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τέρμα οι ασάφειες, η σύγχυση σε σχέση με το τι φταίει και δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε. Τουλάχιστον από δω και κάτω, και κυρίως από τις 30/09 που θα έχουμε ξεφύγει κι από τη σκιά του ανάδρομου Ερμή, θα βγάλετε πιο σωστά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας και των στόχων σας σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Βλέπετε ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας όσο ήταν στην Παρθένο μπορεί να δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας, αλλά με κάποιο τρόπο δεν μπορούσατε να το μοιραστείτε με αυτούς που θα θέλατε. Έτσι το ζήσατε μόνοι σας για να μην επιβαρύνετε τα δικά σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας. Από δω και κάτω όμως ανοίγει ο δρόμος για να κάνετε αλλαγές, διορθώσεις και φυσικά να αναλάβετε περισσότερη δράση μετά τις 15/09 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 30/09 που θα έχει βγει ο Ερμής και από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία και σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία, ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας και θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της καριέρας σας. Η στήριξη που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα είναι επιτέλους πιο εμφανής από δω και κάτω. Η αίσθηση της στασιμότητας και των ανασφαλειών που σας κρατούσε πίσω σιγά σιγά θα απομακρύνεται κι έτσι θα ενισχυθεί περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας, ενώ θα σημειώσετε και μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες, ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση και δημιουργήθηκε σύγχυση σχετικά με το τι θα κάνετε στο μέλλον, θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφού από την Παρασκευή επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τις προηγούμενες εβδομάδες όντας ανάδρομος πολλές φορές έριξε τις προσπάθειες που κάνατε στο κενό ή ακόμη μπορεί να σας δημιούργησε σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές επιλογές σας ή τα θέματα των σπουδών. Σιγά σιγά, και πολύ περισσότερο όταν ο Ερμής βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του ήτοι από το τέλος του Σεπτεμβρίου, θα βρείτε τον δρόμο σας και η ενέργεια που θα καταβάλλετε στη δουλειά και στην επίτευξη γενικότερα των στόχων σας θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που σας καίνε ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο. Όμως ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία από την Παρασκευή 15/09 και θα γίνει πιο βοηθητικός προς το ζώδιο σας. Η αίσθηση της σύγχυσης θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε. Ακόμη, αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή δυσκολίες για να πάρει ένα σχέδιο σας το πράσινο φως κι αυτές με τη σειρά τους θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θέματα που αφορούν σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, δοσοληψίες με δημόσιο, επαφές με ξένους ή εξωτερικό, αλλά και τα οικονομικά, θα αρχίσουν να λειτουργούν πιο ομαλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος με αρκετές ανασφάλειες, δύσκολες επαφές με τους άλλους, προβλήματα στη διαχείριση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της από την Παρασκευή 15/09 που ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος. Βέβαια οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες είναι αυτές που μπορεί να μας δυσκολεύουν περισσότερο με τον Ερμή. Έτσι από τη Δευτέρα θα αρχίσετε επιτέλους να βγάζετε άκρη σιγά σιγά. Θα σταματήσει με κάποιο τρόπο η σύγχυση και το ένστικτο σας θα μπορεί να σας κατευθύνει σε πιο σωστούς δρόμους. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές, να ξαναδείτε πιο σοβαρά τα θέματα μιας σχέσης ή συνεργασίας, ή ακόμη να προχωρήσετε σε κάποιο διακανονισμό, να κάνετε ρυθμίσεις, ή να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, κλπ., θα σας είναι πιο εύκολο στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή θα δώσει ένα τέλος στα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής αλλά και των συνεργασιών σας. Σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις όπως και στις επαγγελματικές και θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με αυτούς που επιλέγετε να είναι προτεραιότητα σας. Σταδιακά θα αποκατασταθούν προβλήματα που μπορεί να είχατε σε μια συνεργασία ή αν υπήρχαν κωλύματα στο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτά θα υποχωρήσουν. Ακόμη κι οι φιλικές σας σχέσεις θα λειτουργήσουν πιο θετικά στο επόμενο διάστημα και θα τονωθεί και η ερωτική σας ζωή. Φυσικά θα πρέπει να είστε κάπως πιο υπομονετικοί μέχρι να φύγουμε κι από την περίοδο της σκιάς του ανάδρομου Ερμή που εκτείνεται μέχρι τις 30/09. Θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου μπορεί να επιλυθούν ικανοποιητικά στην πορεία του Οκτωβρίου.