Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09/2023: Aνανέωση, αλλαγές και υλοποίηση στόχων για 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09/2023: Aνανέωση, αλλαγές και υλοποίηση στόχων για 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09/2023: Aνανέωση, αλλαγές και υλοποίηση στόχων για 4 ζώδια

Εάν θέλετε να βάλετε τάξη στη ζωή σας, να κάνετε μια νέα αρχή βασισμένη σε ένα οργανωμένο πλάνο και να κυνηγήσετε με πειθαρχία και υπευθυνότητα τα όνειρα σας, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα στις 21° 59′ του γήινου αυτού ζωδίου είναι η κατάλληλη στιγμή!

Είναι μια Νέα Σελήνη ιδανική για νέα ξεκινήματα, για να σχεδιάσουμε τα μελλοντικά σχέδια μας, αρκεί να ακολουθήσουμε μια μεθοδική και πρακτική προσέγγιση σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Καθώς βέβαια πολλοί πλανήτες βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία μπορεί να σκεφτόμαστε συνεχώς το παρελθόν και να νιώθουμε μπερδεμένοι. Όμως και αυτή η διαδικασία είναι ουσιαστική, καθώς αν δεν κλείσουμε τους παλιούς λογαριασμούς δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τα λάθη μας. Οπότε κοιτάμε κατάματα τα σφάλματά μας, συνειδητοποιούμε ποιες καταστάσεις μας κρατάνε καθηλωμένους, παίρνουμε τα μαθήματα που πρέπει και αλλάζουμε τη δυναμική μας για να ανοίξουμε τον δρόμο προς τα εμπρός.

Ευτυχώς την ίδια ημέρα ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την Παρθένο, γυρίζει σε ορθή πορεία και βοηθά τη Νέα Σελήνη να ανάψει το πράσινο φως για να προωθήσουμε τα καινούρια πλάνα μας, να ξεκινήσουμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε και να βάλουμε νέες και σωστές βάσεις στη ζωή μας. Κι επειδή η επόμενη Νέα Σελήνη θα είναι ταυτόχρονα και Ηλιακή έκλειψη, καλό θα ήταν να επισπεύσουμε τις διαδικασίες και να βάλουμε τώρα τον θεμέλιο λίθο της πραγματοποίησης των ονείρων μας. Όμως, αυτά τα όνειρα θα πρέπει να είναι εφικτά και όχι να κυνηγάμε ανεμόμυλους, και να εκπονήσουμε ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο θα ακολουθήσουμε με ευλάβεια και πειθαρχεία, όπως ακριβώς ορίζει και το ζώδιο της Παρθένου που φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στην Παρθένο

Η Παρθένος στην αστρολογία σχετίζεται με τα θέματα της παιδείας, της υγείας, αλλά και τα εργασιακά και ίσως δούμε στην επικαιρότητα εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα. Επίσης, το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με το στρες, το άγχος και το πεπτικό μας σύστημα, οπότε καλό είναι να προσέξουμε να μην πιεζόμαστε και να προσπαθήσουμε να τρεφόμαστε σωστά, να προσέχουμε την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. Και επειδή η Νέα Σελήνη ποθεί αλλαγές, καλό είναι να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας.

Η Παρθένος όμως αγαπά και την ασφάλεια, την τάξη και την οργάνωση, ακόμα και στα συναισθήματα. Γι’ αυτό μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα στη ζωή μας και ιδιαίτερα τους τομείς που μπορεί να επικρατεί χάος. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαμε αφήσει τα πράγματα λίγο στην… τύχη τους ή ήμασταν πιο ανεκτικοί και μπερδεμένοι, τώρα θα φροντίσουμε να λάβουμε τα ινία και να θέσουμε τα όρια μας. Αν λοιπόν κάτι δεν μας αρέσει, δεν μας εκφράζει ή κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, τώρα θα ανακατευθύνουμε την πορεία μας και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του. Να θυμάστε ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της Παρθένου είναι: ανάλυση, ευφυΐα, συγκρότηση, μέθοδος, κριτική, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και καλό είναι να προσπαθήσουμε να τα αναπτύξουμε και να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Οι όψεις και το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που είναι όλοι σε ανάδρομη πορεία. Όμως υπάρχει και μια απαιτητική όψη, η αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που μπορεί να μας μπερδέψει ή να μας παρασύρει σε ουτοπικά σχέδια. Οπότε με λίγη προσοχή και γείωση, αυτό το φεγγάρι είναι ιδανικό για να κλείσουμε τα κεφάλαια του παρελθόντος, να θέσουμε νέους ρεαλιστικούς στόχους και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τους πετύχουμε. Μπορούμε λοιπόν να οργανωθούμε, να φτιάξουμε λίστες, να δημιουργήσουμε νέες ρουτίνες, να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα των σχεδίων μας και να πιέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε παραγωγικοί.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ακριβείας τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας και θα φέρει μια νέα, πιο προοδευτική πνοή σε όλους μας. Και επειδή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, που κυβερνάται από τον Ερμή, ίσως η ευνοϊκή όψη της με τον Ουρανό μάς βοηθήσει να νιώσουμε έτοιμοι να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα μας, να αφήσουμε πίσω μας τη ζώνη ασφαλείας μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις και τον κοινωνικό μας κύκλο, να γνωρίσουμε, να επικοινωνήσουμε και να σχετιστούμε με άτομα που προέρχονται από διαφορετικό πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο από το δικό μας. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο. Επίσης, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο φως νέες ανακαλύψεις και εφευρέσεις, οι οποίες σχετίζονται και με τον τομέα της υγείας. Όπως επίσης μπορεί να φέρει και αποκαλύψεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο που να μας σοκάρουν.

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, τον πλανήτη της εξουσίας, του ελέγχου και των μυστικών, θα μας δώσει τη δύναμη και το θάρρος να σταθούμε στο ύψος των καταστάσεων και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια μας. Επίσης θα μας βοηθήσει να δείξουμε μεγάλη αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Το τρίγωνο με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, θα δώσει μια ώθηση στα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα μας. Όμως αυτή όψη κρύβει μια παγίδα, καθώς μπορεί να νιώθουμε υπεραισιόδοξοι και ενθουσιώδεις κι έτσι τελικά να παραβλέψουμε σημαντικές λεπτομέρειες ή να πάρουμε βιαστικές και ανώριμες αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και να μην είμαστε απόλυτοι και αλαζόνες θεωρώντας ότι έχουμε πάντα δίκιο, διότι μπορεί να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα και να κάνουμε ουτοπικά όνειρα.

Και επειδή εμπλέκεται και ο ανάδρομος Ποσειδώνας σε όψη αντίθεσης, μπορεί ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις να μην είναι ξεκάθαρος και αντικειμενικός. Μπορεί να αλλοιώνουμε την πραγματικότητα στο μυαλό μας, να βλέπουμε ό,τι μας βολεύει και να κάνουμε λάθος επιλογές εξιδανικεύοντας ανθρώπους και καταστάσεις. Καλό είναι λοιπόν να παραμείνουμε προσγειωμένοι, να μην ονειροβατούμε και να εξετάζουμε τα πάντα και τους πάντες στη λεπτομέρεια τους.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες. Όλοι θα θέλουν μια νέα αρχή, αλλά βασισμένη σε πρακτικά προγράμματα και όχι σε κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που στη συνέχεια καταλήγουν σε μεγάλες απογοητεύσεις. Επίσης, μπορεί να έχουμε ξαφνικές αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο ή να βγουν στην επιφάνεια μυστικές συμφωνίες που έγιναν στο παρελθόν, παιγνίδια εξουσίας και ύποπτες συναλλαγές που έγιναν κάτω από το τραπέζι και να δημιουργήσουν οργή και αντίδραση. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί για τα πεπραγμένα του, αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν και πολλές ψευδείς ειδήσεις ή αλλοίωση των πραγματικών δεδομένων! Προσοχή λοιπόν σε ό,τι ακούτε και προσπαθήστε να μην παίξετε το παιγνίδι όσων προσπαθούν να σας επηρεάσουν…

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, που ο Ήλιος τους βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, αλλά και της ψυχολογίας σας. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο που μένετε, μια μετακόμιση, να εργαστείτε από το σπίτι ή και να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλάκι, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Επειδή το φεγγάρι ευνοεί τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα, αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί. Από την άλλη, μπορεί το φεγγάρι να σας δημιουργεί μια αίσθηση αναστάτωσης και ίσως και ένα ανεξήγητο άγχος για τις μελλοντικές συνθήκες στη ζωή σας. Επειδή ο Ουρανός βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δεν είναι απίθανο η Νέα Σελήνη να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής, την ανάγκη να περάσετε κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα ή ακόμη μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 15/09 είναι ένα δώρο από το σύμπαν για εσάς, ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες αφού θα σας επηρεάζει για ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας. Έτσι, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη, να ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε, και με συμμάχους τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σας οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας. Οπότε είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε καλά τι θέλετε από τη ζωή σας και να το κυνηγήσετε με πρόγραμμα, ρεαλιστικό σχεδιασμό και σταδιακές κινήσεις. Αυτό το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Μάλιστα οι αλλαγές που μπορεί να επιφέρει, λόγω και του ακριβείας τριγώνου με τον Ουρανό, μπορεί να είναι άμεσες και να έχουν το στοιχείο του καινούριου, του προοδευτικού και του εντελώς φρέσκου. Είναι μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα σάιτ. Θέματα που αφορούν τα νομικά, το δημόσιο, τους ξένους και το εξωτερικό, μπορεί να πάνε εξαιρετικά. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας όσοι είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση και μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Οι αδέσμευτοι θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και θα προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει ώθηση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας, της φήμης και θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά, θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου και οικονομικής ενίσχυσης των εσόδων σας. Το φεγγάρι που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και σας ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει και αλλαγή κατεύθυνσης στην πορεία της καριέρας τους ή χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Μη φοβηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας και μη χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν για να προετοιμάσετε μια νέα αρχή. Περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, επικεντρωθείτε σε άτομα και φίλους που πιστεύουν σε εσάς και τα όνειρα σας και διαφημίστε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη αν ψάχνετε δουλειά, στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μη σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης, ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο για όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση σας να είστε παρορμητικοί και υπερφίαλοι, και αντί να μπείτε στη δράση τελικά να μείνετε στη θεωρία και στα λόγια. Για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιος είναι ο ακριβής σας στόχος και να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Βασιστείτε στη δημιουργική σας φύση, φτιάξτε το πλάνο σας, μην παρασύρεστε από τους ευσεβείς σας πόθους ή τις εύκολες λύσεις και μείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα. Επίσης, η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να απολαμβάνετε ένα πιο δυνατό οργανισμό και μια όμορφη σιλουέτα. Εξαιρετική Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να ψαχτείτε με άσκηση, να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών φωτίζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου και έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς, με την προϋπόθεση να την εκμεταλλευτείτε με σωστό τρόπο και όχι να επαναπαυθείτε. Το φεγγάρι σας ζητά να ανανεωθείτε, να μη φοβηθείτε και να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε δημιουργώντας πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος και να κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν. Εξάλλου, το ακριβείας τρίγωνο με τον Ουρανό δείχνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές. Οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Έτοιμοι για νέες συνεργασίες, για νέες επιτυχίες, για νέες γνωριμίες, αλλά και για νέες δεσμεύσεις. Μπορεί το νέο ξεκίνημα να γίνει σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Αν αναζητάτε εργασία ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι που να σας συναρπάσει. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί μπορεί να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους και να δώσετε μεγάλη σημασία στη συλλογική δουλειά. Ακόμη, το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο. Όμως μην παίρνετε αέρα και αφήνετε τη φαντασία σας και το μυαλό σας να οργιάζει, η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά ή να πέσετε θύματα επιτήδειων. Γι’ αυτό πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά, να είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας και να μην παρασύρεστε από κολακείες και κούφιες υποσχέσεις.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.