Τα ζώδια που εμψυχώνουν, παρηγορούν και βοηθούν τους φίλους τους σε χωρισμούς και δύσκολες στιγμές

Τα ζώδια που εμψυχώνουν, παρηγορούν και βοηθούν τους φίλους τους σε χωρισμούς και δύσκολες στιγμές

Τα ζώδια που εμψυχώνουν, παρηγορούν και βοηθούν τους φίλους τους σε χωρισμούς και δύσκολες στιγμές

Ενώ πολλοί μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη και κατανόηση σε δύσκολες στιγμές, υπάρχουν 4 ζώδια που έχουν φυσικό ταλέντο να παρηγορούν αλλά και να βοηθούν τους άλλους να αναζωπυρώσουν τις φλόγες του χαμένου έρωτα τους. Αυτά τα 4 ζώδια προσπαθούν να επιδιορθώσουν ό,τι καταστράφηκε στις ζωές των φίλων τους με τον πιο διακριτικό τρόπο επειδή νοιάζονται πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς προσπαθεί να διατηρεί το πνεύμα των φίλων του ανεβασμένο, καθώς πραγματικά θέλει να βλέπει τους ανθρώπους χαρούμενους χωρίς έγνοιες και σοβαρά προβλήματα. Λόγω της εγκαρδιότητας και της μεγαλοψυχίας τους, οι Λέοντες προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους αν περνάει απ’ το χέρι τους, αλλά και να τους παρουσιάσουν τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Δεν θέλουν οι αγαπημένοι τους άνθρωποι να υποφέρουν και προσπαθούν να αφαιρέσουν το βάρος, δείχνοντας τον δικό τους τρόπο που δεν παίρνει και τόσο σοβαρά τη ζωή, αν φυσικά οι συνθήκες δεν είναι ακραίες. Οι Λέοντες προσφέρουν στους φίλους τους κατανόηση και παρηγοριά με μικρές δόσεις χιούμορ για να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα. Σε κάθε εμπόδιο που θα προκύψει θα προσπαθήσουν πάντα να βρουν μια διέξοδο και να προτείνουν μια λύση. Με την αισιοδοξία αλλά και τη διακριτικότητα τους θα προσπαθήσουν να θυμίσουν όλα τα καλά στοιχεία του συντρόφου στον φίλο τους, ώστε να τα ξαναβρούν. Καθώς όμως γνωρίζουν ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι ευμετάβλητες και δεν υπάρχουν πάντα εγγυήσεις ότι οι χωρισμένοι θα συμφιλιωθούν, ή ότι οι δυσκολίες θα εξανεμιστούν ως δια μαγείας, είναι πάντα έτοιμοι να τους υποστηρίξουν ανεξάρτητα από την πορεία των πραγμάτων και το αποτέλεσμα. Εναπόκειται στους φίλους τους να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι να τα ξαναβρούν ή πώς θα επιλέξουν να λύσουν το πρόβλημα και σέβονται την απόφασή τους. Θα είναι δίπλα τους σε ό,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως αναλυτικοί και προσεκτικοί άνθρωποι, οι Παρθένοι είναι καλοί στο να παρέχουν πρακτικές συμβουλές και υποστήριξη όταν κάποιος περνάει στενοχώριες. Αυτά τα συνετά ζώδια της γης δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες και μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους να οργανώσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Θα ρωτήσουν μέχρι να μάθουν όλες τις παραμέτρους του θέματος και θα δείξουν όλη τους την κατανόηση στον φίλο τους. Οι Παρθένοι συνειδητοποιούν ότι οι χωρισμοί μπορεί να είναι οδυνηροί και πολύπλοκοι και οι φίλοι μπορεί να χρειάζονται κάποιον να τους βοηθήσει πρακτικά να στηριχθούν στις δύσκολες στιγμές. Έτσι, θα τους υποστηρίξουν με όποιο τρόπο μπορούν και παράλληλα θα τους δώσουν χώρο να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους. Οι Παρθένοι μπορούν να προσφέρουν μια σταθερή και καθησυχαστική παρουσία σε όσους περνούν στενοχώριες. Αν οι φίλοι τους έχουν τσακωθεί, αντιλαμβάνονται ότι το να τους συμβουλεύουν να ξανασμίξουν άμεσα μπορεί να μην είναι εφικτό. Θέλουν όμως να δουν την αγάπη να παραμερίζει όλες τις δυσκολίες, οπότε μπορεί με τον τρόπο τους να προσπαθούν να φέρουν και πάλι κοντά το αποξενωμένο ζευγάρι, ώστε τελικά να οδηγηθούν στη συμφιλίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι υποστηρικτικοί και αξιόπιστοι φίλοι. Αν και αυτά τα ζώδια του νερού είναι γνωστά για το πάθος και την έντασή τους, οι Σκορπιοί μπορούν επίσης να γίνουν βράχος δύναμης όταν κοντινά τους πρόσωπα αντιμετωπίζουν δύσκολες και οδυνηρές καταστάσεις. Αυτοί οι δυναμικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η υποστήριξη και η ανακούφιση επιτυγχάνονται καλύτερα μέσω της κατανόησης και της ήρεμης αποδοχής στον ταλαιπωρημένο φίλο. Δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν δύσκολα συναισθήματα κατά μέτωπο και μπορούν να είναι ειλικρινείς και ταυτόχρονα υποστηρικτικοί, παρόλο που αυτό απαιτεί απ’ τη μεριά τους μια ευαίσθητη ισορροπία. Ο λόγος που οι άνθρωποι εκτιμούν τις συμβουλές τους είναι ότι αυτό που θα πουν περιέχει τη δική τους μοναδική ενστικτώδη σοφία και είναι άψογα στοχευμένο στο κέντρο του προβλήματος. Γνωρίζουν επίσης ότι το να βοηθήσουν δύο πρώην φίλους να ξαναβρεθούν μαζί μετά από έναν χωρισμό μπορεί να είναι μια λεπτή κατάσταση, που θα χρειαστεί να προσεγγίσουν με ευαισθησία και σεβασμό και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Σε αυτή την περίπτωση αποφεύγουν να παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου και δεν κατηγορούν κανέναν, μην εκθέτοντας τις προσωπικές τους εκτιμήσεις για λάθη που έγιναν. Δίνουν όλη τους την ενέργεια στο να ξεπεραστεί το πρόβλημα αποφεύγοντας επικρίσεις και αποδόσεις ευθυνών.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συμπονετικοί Ιχθύες έχουν το φυσικό χάρισμα να καταλαβαίνουν και να συνδέονται με τους άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ικανοί και τους είναι εύκολο να προσφέρουν στους φίλους τους κατανόηση και διακριτική καθοδήγηση σε δύσκολες στιγμές. Αυτά τα τρυφερά ζώδια του νερού μπορούν να αντιληφθούν διαισθητικά τον πόνο κάποιου που περνάει δυσκολίες ή έχασε αυτόν που αγαπά. Έτσι, γίνονται αμέσως ένα γερό στήριγμα σε όσους νοιάζονται. Ο συμπονετικός τους χαρακτήρας είναι και ο βασικός λόγος που τους αναζητούν όσοι έχουν βάσανα και στεναχώριες. Οι Ιχθύες μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους να βγάλουν από μέσα τους τον πόνο, να εκφράσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και κάνουν εύκολη μια δύσκολη συζήτηση, σχετικά με το τι οδήγησε σε έναν χωρισμό. Μπορεί να γίνουν και διαμεσολαβητές αν χρειαστεί, ως ρομαντικές και τρυφερές ψυχές που είναι, κρατώντας χαμηλούς τόνους και ακούγοντας τις απόψεις και των δύο με όλη τους την κατανόηση. Τους θυμίζουν τις καλές στιγμές που είχαν ζήσει μαζί και τους παροτρύνουν να ξανασκεφτούν τον χωρισμό. Ο λόγος που συνήθως τα καταφέρνουν να γίνονται τόσο συμπαθείς και να συμφιλιώνουν τους ανθρώπους είναι ότι προσπαθούν δείχνοντας πολύ ενσυναίσθηση και αγάπη για το καλό όλων.