4 ζώδια θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα την εβδομάδα 11/09/2023 – 17/09/2023

4 ζώδια θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα την εβδομάδα 11/09/2023 - 17/09/2023

4 ζώδια θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα την εβδομάδα 11/09/2023 – 17/09/2023

Η εβδομάδα φέρει έντονα την επιρροή της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στις 15/09/2023 στο ζώδιο της Παρθένου, κάνοντας πολυάσχολη την καθημερινότητα μας και φέρνοντας τα θέματα της υγείας, της εργασίας, της παιδείας και του περιβάλλοντος, στο προσκήνιο. Οι όψεις της με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα βοηθούν να έχουμε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας για να τα βγάλουμε πέρα με τις απαιτήσεις αυτού του νέου φεγγαριού. Είναι η ιδανική Νέα Σελήνη να βάλουμε τάξη στο χάος. Μας δίνει την ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα τον χώρο του σπιτιού, της δουλειάς, να ξεκαθαρίσουμε αυτά που χρειαζόμαστε απ’ ότι είναι περιττό ή άχρηστο, να σβήσουμε άχρηστα μέιλς, μηνύματα, αρχεία που απλώς πιάνουν χώρο και μας δημιουργούν και στρες έχοντας τα μπροστά μας κάθε μέρα χωρίς να κάνουμε κάτι γι’ αυτά. Το μότο της Νέας Σελήνης είναι τακτοποίησε, συστηματοποίησε, αρχειοθέτησε, οργάνωσε, καθάρισε! Είτε αυτό αφορά σε ένα χώρο ή ακόμη και στο μυαλό μας η ενέργεια είναι η ίδια. Εκτός αυτού είναι μια καταπληκτική Νέα Σελήνη για να ασχοληθούμε με θέματα υγείας, διατροφής, άσκησης. Κι επειδή μιλάμε για την Παρθένο, το ζώδιο της υγείας, ας δούμε τώρα τι είναι αυτό που θα θωρακίσει καλύτερα το σώμα μας και θα μας προσφέρει περισσότερη υγεία. Διατροφή, άσκηση, βιταμίνες, καλύτερος ύπνος, ξεκούραση είναι όσα πρέπει να εξετάσουμε καλύτερα τις επόμενες μέρες και φυσικά ένα τσεκάπ για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει. Στα θέματα της δουλειάς η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, οπότε καλό είναι αν είστε στη φάση ανεύρεσης εργασίας να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες. Η μόνη αρνητική της όψη είναι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που μερικές φορές δημιουργεί σύγχυση. Την ίδια μέρα ο Ερμής, που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 23/08/2023, επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο της Παρθένου για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες που θα κάνουμε με τη Νέα Σελήνη. Επιτέλους θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε και θα μπει κι ένα τέλος σε όλες τις δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις που βιώσαμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ο Ερμής θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου σε αυτό το ζώδιο. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 16/09/2023 μας ενθαρρύνει να κάνουμε αλλαγές, αλλά πάνω στη βάση της λογικής κι όχι βιαστικά και απερίσκεπτα. Την Κυριακή Αφροδίτη και Δίας σχηματίζουν τετράγωνο και μπορεί να είμαστε πιο επιπόλαιοι στις κρίσεις μας ή να έχουμε ουτοπικές ιδέες. Σαφώς δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για σημαντικές αποφάσεις.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ευκαιρίες να κάνουν νέα ξεκινήματα την εβδομάδα 11/09/2023 – 17/09/2023

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει τον τόνο για τις μέρες που έρχονται και σας βάζει σε διάθεση αλλαγών τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια όσο και στο σπίτι ή τη δουλειά. Είτε τις πραγματοποιήσετε αμέσως είτε απλά τώρα τις σκέφτεστε και προσπαθείτε να τις οργανώσετε πρώτα στο μυαλό σας (εκεί δεν ξεκινούν όλα άλλωστε αγαπητοί μου Δίδυμοι) λίγη σημασία έχει. Τα νέα ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει στα σχέδια μια μετακόμιση ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα περιβάλλοντα ή συνθήκες εργασίας. Οι όψεις της Νέας Σελήνης στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα εργασίας, σχέσεων με συνεργάτες και οικονομικών. Θα εξετάσετε ίσως πόσο καλά μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς και πιθανώς να έχετε και κάποιες συσκέψεις, συζητήσεις με τους συναδέλφους σας για να δείτε πρακτικά πώς θα ενισχύσετε την παραγωγικότητα σας και θα είστε πιο αποτελεσματικοί ως ομάδα. Την εποχή του Υδροχόου που το συλλογικό πνεύμα προΐσταται, οι ομάδες είναι αυτές που κάνουν επιτυχία και όχι η μονάδα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο πολύ θα απλοποιήσετε τη ζωή σας και θα έχετε μεγαλύτερο κέρδος και πρακτικά. Την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία. Σιγά-σιγά καθώς θα περνούν οι μέρες θα δείτε να εκτυλίσσονται πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και σίγουρα θα απλουστευθούν περισσότερο. Καταρχάς θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο, με συγγενείς, συγκατοίκους. Από την άλλη, αν καθυστερούσαν κάποια πράγματα να γίνουν σε θέματα σπιτιού, ενός χώρου που πιθανώς εκμεταλλεύεστε και της επαγγελματικής σας στέγης, τώρα πολύ πιο γρήγορα θα κινηθούν τα πράγματα και προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας και ποιες αλλαγές θα θέλατε να υιοθετήσετε προκειμένου να έχετε ένα ικανοποιητικό περιβάλλον σπιτιού, αλλά και καλύτερες σχέσεις με όσους συμβιώνετε. Η ορθή πορεία του Ερμή θα βοηθήσει περαιτέρω να μη συμβαίνουν πολλά απρόοπτα στην καθημερινότητά σας που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες ωραιοποιήσεις, ειδικά αν στέκεστε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων. Προσπαθήστε να δείτε πιο βαθιά και χωρίς να παρακάμπτετε την αλήθεια.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια Νέα Σελήνη στα γενέθλια σας επηρεάζει όχι μόνο την εβδομάδα αλλά όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δίνοντας σας άπειρες ευκαιρίες να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας, είτε αυτές αφορούν την εμφάνιση σας, τη δουλειά, τις σχέσεις, τις υπηρεσίες που προσφέρετε και τις ικανότητες που έχετε. Είναι μια δυνατή στιγμή μες το χρόνο, κάτι σαν τη δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά για να οραματιστείτε τον νέο σας εαυτό, αλλά και το πώς θα θέλατε να κυλήσει η ζωή σας παρακάτω. Αν ξεκινήσετε κάτι τώρα, τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος Φεβρουαρίου με την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Οι όψεις της Νέας Σελήνης σας κάνουν ακόμη πιο φιλόδοξους σε σχέση με τους στόχους σας. Αν νιώθετε ότι υπάρχει παρόλα αυτά ένα κενό ανάμεσα σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και στις ικανότητες σας, ίσως χρειάζεται να σκεφτείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να εκπαιδευτείτε ώστε να αποκτήσετε τα εφόδια για να κυνηγήσετε τον στόχο σας. Αν νιώθετε συγχυσμένοι ή δεν έχετε ένα συγκεκριμένο στόχο, ίσως πρέπει να το συζητήσετε με φίλους, συνεργάτες, άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια καλύτερα εικόνα. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, βάζοντας ένα τέλος σταδιακά σε όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να είχατε το προηγούμενο διάστημα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε. Από τις 15/09 και κυρίως από την επόμενη εβδομάδα θα διαπιστώσετε ότι πιο εύκολα μπορείτε να χτίσετε γέφυρες στις σχέσεις σας και τα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους δεν θα χάνονται στη μετάφραση. Μάλιστα από δω και κάτω και μέχρι σχεδόν τα μέσα Δεκεμβρίου δεν θα έχουμε ξανά ανάδρομο Ερμή, κάτι ιδιαίτερα ανακουφιστικό για το ζώδιο σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζετε την κριτική σας. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι καλές και ειλικρινείς αλλά να ακουστείτε στους άλλους πολύ επικριτικοί.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει τον τόνο σε όλη την εβδομάδα που για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι μάλλον… κουραστικός τόνος, αφού αναφέρεται σε δουλειά, καριέρα, υποχρεώσεις. Βέβαια μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε από αυτή τη Νέα Σελήνη που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις φιλοδοξίες και την καριέρα σας. Η Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και σας καλεί να σκεφτείτε τι καινούριο μπορείτε να βάλετε ως στόχο στο επόμενο διάστημα. Δεν υπάρχει «ταβάνι» στις φιλοδοξίες και τα όνειρα σας αγαπητοί μου Τοξότες και το μόνο προαπαιτούμενο είναι η οργάνωση, η πειθαρχία και η συνέπεια. Έχοντας αυτά ως όπλα στη φαρέτρα σας θα καταφέρετε πολλά. Βλέπετε η Παρθένος είναι ένα γήινο πρακτικό ζώδιο. Άρα και ο τρόπος που πρέπει να σκεφτείτε τώρα είναι πρακτικός, προσγειωμένος και ρεαλιστικός. Τι χρειάζεται για να τα καταφέρετε; Τι έξτρα ικανότητες, γνώσεις, σπουδές σας χρειάζονται για να βρείτε μια πιο ιδανική δουλειά; Τι εργαλεία ή τι συστήματα μπορεί να σας βοηθήσουν να είστε πιο αποδοτικοί; Πώς μπορείτε να φτιάξετε μια ομάδα γύρω σας που να σας υποστηρίζει και να βελτιώνει την απόδοση της δουλειάς σας; Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα θα σας απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα που είναι βοηθητική ακόμη και για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας αν θέλετε να βάλετε κι εκεί κάποιους στόχους. Ο Ερμής που ήταν φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα της καριέρας από τις 23 Αυγούστου και μπορεί να δοκίμασε το νευρικό σας σύστημα, αν τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως επιθυμούσατε, γυρίζει την ίδια μέρα σε ορθή πορεία. Από την άλλη εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες προτάσεις. Την Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο προσέξτε τα όρια σας στις σχέσεις σας. Μπορεί να αφήσετε άτομα να απομυζήσουν την ενέργεια σας χωρίς να το αντιληφθείτε. Φυσικά και να βοηθήσετε φίλους, γνωστούς και συνεργάτες με κάποιο πρόβλημα τους, αλλά δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε ψυχολογικά το δικό τους βάρος. Βάλτε όρια και προσέξτε ακόμη τις υπερβολές.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 15/09 σάς βοηθά να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή κυρίως αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Είτε ψάχνετε ένα νέο έρωτα ή τον τρόπο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αυτό το νέο φεγγάρι θα σας οδηγήσει στις καλύτερες επιλογές. Αυτή η Νέα Σελήνη που φέρνει και την επιρροή του Ουρανού έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου και του ξαφνικού που όμως δεν σας ζορίζει και δεν σας ξεβολεύει. Επίσης δεν αφορά μόνο την εβδομάδα. Ό,τι ξεκινήσει τώρα θα τσεκαριστεί στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου και θα φτάσει στο αποκορύφωμα του στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στα γενέθλια σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε για νέες σχέσεις και συνεργασίες δεν περιορίζονται στο εδώ και τώρα, αλλά απλώνονται ουσιαστικά μέσα στο πέρας του εξαμήνου. Μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο άτομο για να συνδεθείτε ερωτικά, πιθανώς όμως κι ένα νέο συνεργάτη που δουλεύοντας μαζί του θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες επιτυχίας στην καριέρα σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε από κοινού αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας και να δείτε την περίπτωση συμβίωσης, γάμου, απόκτησης απογόνου. Η αλήθεια είναι ότι από τις 23/08, που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων, πολλοί Ιχθύες περάσατε κάπως δύσκολα στην προσωπική σας ζωή, ενώ δεν ήταν λίγοι κι όσοι προχώρησαν σε αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Όπως και να έχει, το ότι ο Ερμής γυρίζει ορθός την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη μόνο θετικό μπορεί να είναι για την προσωπική σας ζωή. Έτσι θα πυκνώσουν οι ευκαιρίες να κάνετε νέες και σημαντικές γνωριμίες ή ακόμη να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας αν πέρασε από κάποια κρίση. Από τώρα μέχρι τις 04/10 ίσως μπείτε και στη διαδικασία να σκεφτείτε συμβίωση ή και έναν γάμο. Πολύ θετικές θα είναι οι επιρροές και σε επίπεδο συνεργασιών στη ζωή σας και θα έχετε περισσότερες προτάσεις, αν βιώσατε ένα διάστημα που το τηλέφωνο δεν χτυπούσε για δουλειές. Την Κυριακή προσέξτε ιδιαίτερα με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία τις ατασθαλίες και τις υπερβολές στη διατροφή σας, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.