Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/09/2023 – 17/09/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/09/2023 – 17/09/2023

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στις 15/09/2023, δηλαδή τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο. Το νέο αυτό φεγγάρι στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου μάς καλεί να βάλουμε σε μια τάξη την καθημερινότητα μας, να αναδιοργανωθούμε και να ξεφορτωθούμε οτιδήποτε είναι περιττό στις ζωές μας. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας απέναντι στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί εύκολα να σαμποτάρει αυτή την προσπάθεια και να δημιουργήσει σύγχυση, αυταπάτες και ασάφεια. Τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας είναι πολύ λεπτά, επομένως είναι πολύ σημαντικό να βάλετε μπροστά τη λογική, να απομακρυνθείτε από μπερδεμένες καταστάσεις και να μην παρασυρθείτε από ουτοπίες και φαντασιώσεις. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία επίσης στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις μας θα αποκατασταθεί και θα λάβουν τέλος οι παρανοήσεις, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις των προηγούμενων τριών εβδομάδων. Στις 16/09/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι, να σπάσουμε δεσμά που μας καταπιέζουν και να βάλουμε σε εφαρμογή τις αλλαγές που μπορεί να θέλουμε εδώ και πολύ καιρό. Η εβδομάδα θα κλείσει με χαλαρή διάθεση, αφού η Αφροδίτη από το φλογερό ζώδιο του έρωτα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία. Η όψη αυτή μας βοηθάει να βάλουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθούμε σε απολαύσεις και ηδονές. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να περάσουμε καλά, αρκεί βέβαια να έχουμε ένα μέτρο και να αποφύγουμε τις επιπολαιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την καθημερινότητα σας, να συντονιστείτε και να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε προτεραιότητες και να δείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Το ζώδιο της Παρθένου σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική σκέψη. Προσπαθήστε λοιπόν να μην αφήσετε τους συναισθηματισμούς και τις αναμνήσεις να σας κατακλύσουν και βάλτε στην άκρη οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο και σας προκαλεί αβεβαιότητα. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι ευχάριστο για εσάς, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ενισχύει την ερωτική διάθεση και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο για να βγείτε εκεί έξω να φλερτάρετε και να περάσετε καλά χωρίς δεσμεύσεις και πιέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να δώσει μια νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια καινούρια ρομαντική γνωριμία ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να νιώσετε ποθητοί και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Ταυτόχρονα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία ξεκαθαρίζει το τοπίο στα ερωτικά σας και δίνει τέλος στη στασιμότητα του προηγούμενου διαστήματος. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγείτε ραντεβού που αναβάλλατε, να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας και να πάρετε πιο λογικές αποφάσεις. Στις 16/09 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, να έχετε συναντήσεις ή εξελίξεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Στις 17/09 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύντροφο ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέα δεδομένα στη συναισθηματική σας ζωή και σας βοηθάει να βάλετε σε μια τάξη θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι η στιγμή που κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Ταυτόχρονα, ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθάει να τακτοποιήσετε όλα τα διαδικαστικά με λιγότερες αναποδιές και ασυνεννοησίες. Τώρα σιγά – σιγά θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους οικείους σας και θα επιλύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να σας απομάκρυναν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι ανάλαφρο, ευχάριστο και ιδιαίτερα επικοινωνιακό για εσάς, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε νέες γνωριμίες. Προσπαθήστε μόνο να είστε προσγειωμένοι και να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τις σκέψεις σας αλλά και τα συναισθήματα σας. Δώστε μεγάλη σημασία στις συζητήσεις που θα γίνουν τώρα, αλλά προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ταυτόχρονα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας και θα δώσει τέλος σε παρανοήσεις και μπερδέματα, αφού είναι πιθανό μέσα στο προηγούμενο διάστημα να νιώθατε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και παρεξηγούν τα λεγόμενα σας. Στις 16/09 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει αναπάντεχες συναντήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ξαφνικά μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να δείτε φίλους, να πάτε μια εκδρομή ή για να βγείτε με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και θα αυτό σημαίνει ότι βγαίνετε σιγά – σιγά από τη σύγχυση του προηγούμενου διαστήματος και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη την ερωτική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με λογική, να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σας. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 15/09, αφού θα δώσει τέλος σε οικονομικές καθυστερήσεις και αναβολές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα ξαναβρείτε τη διάθεση να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή με ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Είναι η ώρα να λάμψετε ξανά, να γοητεύσετε τους γύρω σας και να αφήσετε στην άκρη τους προβληματισμούς και τις ανασφάλειες σας. Προσπαθήστε μόνο να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ή επιλογές που μπορεί αργότερα να σας κοστίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές/ριες αυτής της εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι, αφού στις 15/09 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο. Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή και να βάλετε σε πρώτο πλάνο τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθερμάνετε μια σημαντική σχέση για εσάς, αλλά και για να αποβάλλετε από τη ζωή σας ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας βοηθάνε να πάτε παρακάτω. Ωστόσο, με τον Ποσειδώνα απέναντι σας να θολώνει την κρίση σας και να δημιουργεί μπερδέματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, επομένως προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται ως προς τα θέλω σας και βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική πλευρά σας. Σε αυτό το ξεκαθάρισμα θα βοηθήσει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την ίδια ημέρα στο ζώδιο σας. Τώρα θα βάλετε σιγά – σιγά σε μια τάξη τη σκέψη σας, θα μπει ένα τέλος στη στασιμότητα και θα μπορέσετε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή με μια κατάσταση. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 16/09, μια όψη που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς καθώς και αναπάντεχες συναντήσεις ή εξελίξεις. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που με κάποιο τρόπο θα σας απελευθερώσουν.

ΖΥΓΟΣ

H εβδομάδα αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα σας. Θα νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους, να ξεπεράσετε κάποια απωθημένα και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και σας γεμίζουν ανασφάλειες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το φεγγάρι αυτό θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα σε αυτή και θα απογειώσει τον ρομαντισμό. Στις 16/09 μπορεί να έχετε κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις από εκεί που δεν το περιμένετε ή να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας ταρακουνήσει συναισθηματικά. Το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα έρθετε κοντά σε φίλους και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από μια ομάδα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή, αφού η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09 σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να κάνετε ξεκαθαρίσματα στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Δεν αποκλείεται επίσης για κάποιους να φέρει έναν καινούριο ρομαντικό έρωτα που θα προκύψει από τον κοινωνικό σας κύκλο ή από το διαδίκτυο. Αυτές τις ημέρες θα έχετε υποστήριξη από φίλους και θα δείτε ποιοι άνθρωποι είναι κοντά σας με ουσιαστικό τρόπο και ποιοι συμμερίζονται τα όνειρα και τα σχέδια σας. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου την ίδια ημέρα. Στις 16/09 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού είναι μια όψη έκπληξης που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις για εσάς, όπως μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να πειραματιστείτε και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που με κάποιο τρόπο θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σάς καλούν να εστιάσετε στα επαγγελματικά ζητήματα και στην κοινωνική σας εικόνα. Τα πράγματα τώρα ξεκαθαρίζουν και μπορεί να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις και στην οικογενειακή σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την κάνετε πιο φανερή στον κύκλο σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτό το φεγγάρι μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις ή να σας παρασύρει σε λανθασμένα μονοπάτια αν αφεθείτε στο συναίσθημα και δεν βάλετε μπροστά τη λογική. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο και αισιόδοξο για εσάς, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να φέρνει ευχάριστες επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται καθώς και τα σχέδια για ταξίδια ή οι επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και ελάτε πιο κοντά με ανθρώπους που σας ανεβάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 15/09 θα είναι ιδιαίτερα φιλική ως προς το ζώδιο σας και σας βοηθάει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα δώσει ένα καινούργιο νόημα και θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Τα όνειρα σας τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την ίδια ημέρα σάς βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Το Σαββατοκύριακο κρύβει εκπλήξεις για εσάς, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα επαναφέρετε τον ενθουσιασμό μέσα σε αυτή, αλλά αν είστε δυσαρεστημένοι από μια κατάσταση θα βρείτε την ευκαιρία να πάρετε αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15/09 σας φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θίγει ζητήματα οικειότητας και εμπιστοσύνης μέσα στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε πληγωμένοι από μια κατάσταση, να προσπαθείτε να διαχειριστείτε τις ανασφάλειες σας και να επουλώσετε τα τραύματα σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να κλείσετε κύκλους και να βγείτε από τοξικές καταστάσεις, ενώ αν είστε στην αρχή μιας γνωριμίας θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άλλο πρόσωπο. Επιπλέον, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την ίδια ημέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις με το άλλο πρόσωπο και να ανοίξετε τα εσώψυχα σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό για εσάς, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο στα ύψη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε απαγορευμένες καταστάσεις, όμως καλό θα είναι να συγκρατηθείτε και να μην αφεθείτε άνευ όρων σε ένα πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβική για τις σχέσεις και θα νιώσετε ότι τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους να ξεκαθαρίζουν και να μπαίνουν σε μια σειρά. Στις 15/09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή ή στον γάμο σας. Τώρα υπάρχει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις σας και αισθάνεστε ότι ο ένας υποστηρίζει τα όνειρα του άλλου. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να αποφασίσετε να ανοίξετε την καρδιά σας ή να εμπλακείτε πιο συναισθηματικά με ένα πρόσωπο. Θα πρέπει μόνο να θυμάστε ότι δεν είναι καλή ιδέα να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε άτομα που σας δημιουργούν υψηλές προσδοκίες. Είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε από τις φαντασιώσεις σας. Την ίδια ημέρα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει την επικοινωνία στις σχέσεις σας και σιγά – σιγά θα σας δείξει ποια είναι τα κίνητρα του ατόμου που έχετε απέναντι σας. Στις 16/09 μπορεί να λάβετε ένα αναπάντεχο μήνυμα ή να έχετε μια εξέλιξη που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες μέσα στο Σαββατοκύριακο και επιδιώξτε συναντήσεις και επαφές.