Πώς θα μας ευνοήσει η τυχερή όψη Ήλιου-Δία στις 08/09/2023;

Πώς θα μας ευνοήσει η τυχερή όψη Ήλιου-Δία στις 08/09/2023;

Πώς θα μας ευνοήσει η τυχερή όψη Ήλιου-Δία στις 08/09/2023;

Μία από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς θα κορυφωθεί στις 08/09/2023, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους), αλλά και τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 13η έως τη 17η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα έχετε τον ωροσκόπο ή τους προσωπικούς σας πλανήτες πατήστε εδώ.

Δίας και επέκταση

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της μεγάλης ευκαιρίας. Είναι ο πλανήτης εκείνος που μας γεμίζει με αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες από τη ζωή. Μάλιστα, ο Δίας δεν γνωρίζει όρια και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντιθέτως ψάχνει τρόπους να προχωρήσει παρακάτω. Δεν σταματάει να αναζητά διαρκώς κάτι παραπάνω και κάτι καλύτερο από αυτό που έχει κατακτήσει ήδη. Είναι εκείνος ο πλανήτης που μας καλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο και μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια, αφού απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο τη στασιμότητα. Οι στόχοι που βάζουμε κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι μεγαλεπήβολοι και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα λίγα ή να αποδεχτούμε την αποτυχία. Αυτή ακριβώς η στάση είναι που μας βοηθάει να εξελιχθούμε και να κατακτήσουμε ακόμα και όσα μπορεί προηγουμένως να έμοιαζαν ακατόρθωτα.

Η τύχη είναι με το μέρος σας

Κάποιοι λένε πως όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις. Όταν βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του Δία, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλά γιατί ειπώθηκε αυτό. Ο λόγος που σε περιόδους Δία έχουμε την τύχη με το μέρος μας και συνήθως πετυχαίνουμε όσα θέλουμε, οφείλεται στο γεγονός ότι βαδίζουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, παίρνουμε ρίσκα που δεν θα παίρναμε υπό άλλες συνθήκες και έχουμε την ακλόνητη πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν στηρίζεται στη λογική σκέψη ή σε ρεαλιστικά επιχειρήματα, ο Δίας συμβολίζει εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που προσπαθεί να εστιάσει στη θετική πλευρά και τα αισιόδοξα σενάρια. Με κάποιο τρόπο, μάλιστα, μας καθοδηγεί στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να τολμήσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σε φάσεις που θα αναρωτιόμασταν «γιατί να κάνουμε κάτι;», κάτω από την επιρροή του Δία θα αναρωτηθούμε «γιατί όχι;». Εκεί που κάποιος άλλος θα έβλεπε εμπόδια, εμείς βλέπουμε ευκαιρίες και προκλήσεις. Ακόμα όμως κι αν συναντήσουμε αναποδιές ή τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα φανταζόμασταν, ο Δίας θα απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι «όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Η μεγάλη ευκαιρία είναι εδώ

Αυτή η συνάντηση κορυφής Ήλιου-Δία σε δύο ζώδια της γης, ευνοεί κυρίως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα και μας βοηθάει να βρούμε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας μας. Όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται και θα νιώσουμε επιτέλους ότι οι κόποι μας ανταμείβονται! Το κλειδί για την επιτυχία είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, χωρίς όμως να επαναπαυτείτε και να θεωρήσετε ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσετε για τίποτα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, διαπραγματευτείτε και προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με πρακτικούς τρόπους. Ανοίγονται μπροστά σας νέα μονοπάτια και πολλές προοπτικές, αρκεί να φερθείτε με σύνεση και λογική. Η καλή διάθεση, η εξωστρέφεια και η πίστη στον εαυτό μας, αλλά και στην ίδια τη ζωή, θα μας φέρουν χαρές, κέρδη, επιτυχίες και ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα ευνοήσει το τρίγωνο Ήλιου-Δία το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και στην καθημερινότητα σας. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και σε όσα έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα ομαλοποιηθούν και θα μπορέσετε να βγάλετε περισσότερη δουλειά με λιγότερο κόπο. Επιπρόσθετα, η όψη αυτή σας χαρίζει ευεξία και φέρνει εύνοια σε θέματα υγείας, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και τη φυσική σας κατάσταση και να βάλετε στην καθημερινότητα σας μια δραστηριότητα η οποία σας ευχαριστεί. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια επιπλέον έσοδα ή θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για την ερωτική σας ζωή, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία από το δικό σας ζώδιο έρχεται για να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή για να εκφράσετε τον έρωτα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδανικές για καλοπέραση, φλερτ και απολαύσεις. Αφήστε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και αναζητήστε τρόπους για να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Διαθέτετε πλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά, επομένως εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Εάν έχετε παιδιά, οι σχέσεις μαζί τους ομαλοποιούνται και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Η έμπνευση και η δημιουργική διάθεση θα είναι στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία έρχεται για να βελτιώσει το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις και στο σπίτι σας. Εάν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίζατε ένα πρόβλημα με ένα οικείο σας πρόσωπο, τώρα θα μπορέσετε να το επιλύσετε ή θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολούσε. Εάν βρίσκεστε σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού, βάλτε τα δυνατά σας, καθώς μπορεί να βρείτε αυτό που αναζητούσατε τόσο καιρό. Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα μέσα στο σπίτι θα είναι πιο ευνοϊκό και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά ζητήματα, θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν και να επανασυνδεθείτε μαζί του/της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου-Δία ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, επαφές με κόσμο, συζητήσεις και δημόσιες σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια κουβέντα που θέλατε καιρό και να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους για τα επιχειρήματα σας και για την εγκυρότητα των όσων λέτε. Δεν αποκλείεται να βρεθεί μια πολυπόθητη λύση σε ένα πρόβλημα, αρκεί να το σκεφτείτε διεξοδικά και να μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου. Ίσως να κάνετε τώρα μια γνωριμία, η οποία θα σας βοηθήσει και θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Μια χαρμόσυνη είδηση ή μια σημαντική πληροφορία μπορεί να σας αλλάξει την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις με τα αδέρφια.

ΛΕΩΝ

Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία έρχεται για να φέρει θεαματικές εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά ζητήματα όσο και στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια έξτρα κέρδη ή κάποιο μπόνους από τη δουλειά σας ή να κλείσετε τώρα μια συμφωνία η οποία θα ενισχύσει το εισόδημα σας. Είναι επίσης πιθανό να εμφανιστεί μπροστά σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας ή να σας κάνει μία πολύ σημαντική πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ή ευχάριστα νέα και δεν αποκλείεται να αναγνωριστούν οι κόποι σας από ανωτέρους και να πάρετε επιτέλους τα εύσημα για τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέσα στο προηγούμενο διάστημα, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Διαθέτετε πλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πολύ καλύτερα τα σημαντικά προβλήματα της ζωής σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας ή να προχωρήσετε σε αναγκαίες αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν μια νέα πνοή στη ζωή σας. Θα δώσετε τέλος σε ό,τι σας εμποδίζει και θα ανοίξετε ένα νέο πιο αισιόδοξο κεφάλαιο με άτομα τα οποία σας κατανοούν και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας και χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια προκειμένου να γοητεύσετε τους γύρω σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι και να τακτοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή με το εξωτερικό. Να θυμάστε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια χρήσιμη ενδοσκόπηση και να αναλογιστείτε τι πραγματικά αισθάνεστε και τι χρειάζεστε προκειμένου να ανακτήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας και σας κατανοούν και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε κέρδη από κάποια κληρονομιά, να αυξηθούν τα έσοδα του/ης συζύγου σας ή να έχετε θετικές εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό θέμα. Σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά ζητήματα, είναι πιθανό να ξεκινήσει ένας έρωτας που θα πρέπει για κάποιο λόγο να παραμείνει κρυφός ή να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο θα σας ανακινήσει συναισθήματα που είχατε θαμμένα βαθιά μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί ιδιαίτερα τις φιλικές σας σχέσεις και σας βοηθάει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι πιθανό να προκύψουν νέες συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με ένα φιλικό σας άτομο, θα μπορέσετε τώρα να το επιλύσετε και να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας μαζί του. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο μέσα από το διαδίκτυο ή με κάποιον/α που θα έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς και θα συμμερίζεται τους στόχους και το όραμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία υπόσχεται επιτυχία στα επαγγελματικά σας πλάνα και φέρνει θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες καλείστε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι η κατάλληλη περίοδος να προωθήσετε τα σχέδια σας, καθώς θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας ή τη βοήθεια σημαντικών προσώπων. Μία νέα επαγγελματική συμφωνία μπορεί να σας φέρει κέρδη ή να αυξήσει τα έσοδα σας. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να ασχοληθείτε με το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σας βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στις δυνατότητες και φέρνει μια ακατανίκητη διάθεση για νέες περιπέτειες. Πρόκειται για μια εξαιρετική συγκυρία αν θέλετε να προωθήσετε θέματα σπουδών και μάθησης ή αν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι. Γενικώς, καλείστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να σας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Άτομα από το εξωτερικό μπορεί να φανούν βοηθητικά για εσάς με κάποιο τρόπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να μπει τώρα ένα άτομο στη ζωή σας το οποίο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη σας στις σχέσεις και στους ανθρώπους. Γενικώς, η αυτοπεποίθηση και η θετική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις θα φέρει κοντά σας τα σωστά άτομα για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε και μπορεί να σχετίζεται με τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες ή κληρονομικά. Δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη ή να εμφανιστούν έσοδα που δεν είχατε υπολογίσει και γενικώς να έχετε βοήθεια από ένα συγγενικό πρόσωπο. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές και να διαχειριστείτε τις εκκρεμότητες σας με λιγότερο άγχος. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και θα σας αγγίξει σε βάθος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να κάνετε ξανά όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς η θετική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις σας θα φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να συνδεθείτε και να χαράξετε μια κοινή πορεία μαζί του/της. Στα επαγγελματικά θα έχετε συμμάχους οι οποίοι θα σας κατανοήσουν και θα συμμερίζονται τις απόψεις σας. Ο γάμος ή η σχέση σας περνάει μια πολύ ευχάριστη φάση, αφού αισθάνεστε ότι έχετε έναν συνοδοιπόρο δίπλα σας και δεν υπάρχει καμία διάθεση ανταγωνισμού από ή προς το ταίρι σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας και γενικώς να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν.