Τι ζώδιο είναι η σχέση σας;

Τι ζώδιο είναι η σχέση σας;

Τι ζώδιο είναι η σχέση σας;

Στην αστρολογία υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να αναλύσουμε μια συναστρία, δηλαδή τη σχέση δυο ανθρώπων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι το σύνθετο ωροσκόπιο. Ο σύνθετος αστρολογικός χάρτης της σχέσης είναι στην πραγματικότητα ο χάρτης της ίδιας της σχέσης. Προκύπτει από τα μεσοδιαστήματα ανάμεσα στους πλανήτες και τα σημεία των δυο ωροσκοπίων. Ο σύνθετος Ήλιος της σχέσης, δηλαδή το ζώδιο της σχέσης, γίνεται πιο ορατός στα χαρακτηριστικά του αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η σχέση, όχι όταν απλώς ενδιαφερόμαστε για κάποιον. Ο σύνθετος ωροσκόπος της σχέσης δείχνει πολλές φορές τις συνθήκες της πρώτης συνάντησης ή της εκκίνησης της σχέσης. Με τον ίδιο τρόπο ο 12ος οίκος στο σύνθετο ωροσκόπιο μπορεί να είναι αποκαλυπτικός για το τέλος μιας σχέσης. Σημαντικές είναι και οι όψεις που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν σε έναν σύνθετο αστρολογικό χάρτη. Για παράδειγμα, αν ο σύνθετος Ήλιος δεν σχηματίζει καμία όψη, τότε είναι πιθανόν τα δυο άτομα να νιώθουν ότι η σχέση τους δεν οδηγεί κάπου, δεν έχει κατεύθυνση ή μπορεί να μπαίνουν και να βγαίνουν στη σχέση. Σιγά-σιγά θα αναλύσουμε τις θέσεις, αλλά και τις όψεις στα σύνθετα ωροσκόπια των σχέσεων σας. Ας ξεκινήσουμε όμως από το πιο απλό. Τι ζώδιο είναι η σχέση σας.

Για να βρείτε τι ζώδιο είναι η σχέση σας πατήστε εδώ.

Σχέση Κριός

Ίσως η πιο δυναμική και παρορμητική σχέση από τις 12 του ζωδιακού, που σε καμία περίπτωση δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε, να κουραστείτε ή να ρουτινιάσετε. Μια σχέση «υψηλής ενέργειας», που μπορεί να αντέξει και να συνέλθει εύκολα και γρήγορα από οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι μια σχέση ενθουσιώδης, που στηρίζεται στην ανάγκη και των δύο να δραστηριοποιούνται έντονα στη ζωή τους, να κάνουν πράγματα που τους δίνουν ενέργεια και τους διατηρούν πάντα νέους και σε φόρμα. Έντονα πάθη, ζήλιες, ξαφνικές καταιγίδες, αλλά και ουράνια τόξα, είναι η καθημερινότητα αυτής της σχέσης, που συνήθως δε βασίζεται στη σταθερότητα συναισθημάτων και διαθέσεων, αλλά κυρίως στο πνεύμα περιπέτειας και ενεργητικότητας. Αν είστε και οι δύο Κριοί, τότε τα πράγματα δεν είναι πολύ δύσκολα, αφού σας ταιριάζει μια τόσο γρήγορη και εύφλεκτη σχέση και στην ιδιοσυγκρασία σας. Αν όμως ανήκετε σε διαφορετικά ζώδια, τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί η σχέση θα τρέχει πιο γρήγορα κι από σας τους ίδιους, με αποτέλεσμα να «καεί» εύκολα. Πάντως η σχέση Κριός είναι μια ειλικρινής και γενναία σχέση, που η καταπίεση δεν της ταιριάζει. Μια σχέση που φτάνει μερικές φορές εκτός ορίων, γίνεται υπερβολική, αλλά δίνει ζωντάνια και αισιοδοξία και στους δύο.

Σχέση Ταύρος

Η σχέση Ταύρος είναι μια σχέση απολαυστική, γλυκιά, σταθερή και στιβαρή, που στηρίζεται περισσότερο στην αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει στα δύο μέλη της. Μπορεί να μην έχει προέλθει από έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ίσως να έχει πάρει και στους δυο σας αρκετό χρόνο μέχρι να πραγματοποιηθεί, αλλά αυτό είναι και το μαγικό της μυστικό, στο ότι δεν κλονίζεται εύκολα, και δύσκολα τα μέλη της παίρνουν την απόφαση ενός χωρισμού. Δεν προσφέρει εξάρσεις και τρομερές εναλλαγές, είναι όμως μια σχέση σταθερότητας και αμοιβαίας πίστης και το λιμάνι, το καταφύγιο, όταν ο καθένας από τους δύο αντιμετωπίζει ανασφάλειες και ανησυχίες. Η αρμονία, η σιγουριά, ο ρομαντισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέση σας και θα μπορέσει να κρατήσει για πάντα, αρκεί να μην παίζετε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ο ένας με τον άλλο. Οι κρίσεις ζήλιας που είναι αρκετά έντονες τον πρώτο καιρό σ’ αυτή τη σχέση, της δημιουργούν ρωγμές. Η έντονη σεξουαλική ζωή και η άνευ όρων παράδοση στην ικανοποίηση των αισθήσεων είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της σχέσης. Η δύναμη της σχέσης αυτής είναι αναζωογονητική και το μόνο που μπορεί να σας προβληματίσει είναι όταν χρειάζεται να πάρετε μια γρήγορα απόφαση για το μέλλον ότι υπάρχουν διάφορες καθυστερήσεις και έτσι μερικές φορές χάνετε το τρένο!

Σχέση Δίδυμοι

Η κινητήριος δύναμη αυτής της σχέσης είναι η επικοινωνία. Το να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, να αντιλαμβάνεται τις διαθέσεις του μόνο με μια ματιά είναι ίσως και το μόνο εύκολο για μια τέτοια σχέση. Η καλή επικοινωνία δεν περιορίζεται μόνο στη μεταξύ σας επαφή, αλλά και στην επαφή με τους άλλους που αποτελούν το περιβάλλον της σχέσης σας. Σε μια σχέση Δίδυμοι, έχετε το χάρισμα να μετατρέπετε σε λόγια σχεδόν όλα τα συναισθήματα. Μια σχέση γεμάτη εξάρσεις, που το μόνο της σταθερό είναι «οι αλλαγές» και που αγαπά την ελευθερία και την έχει ανάγκη όπως ο άνθρωπος το οξυγόνο! Σε μια τέτοια σχέση δεν υπάρχει η αναγκαιότητα μιας σταθερής και μόνιμης κατάστασης και η αφοσίωση, η αποκλειστικότητα ίσως δεν συγκαταλέγονται στα χαρακτηριστικά της. Σας αρέσει η κίνηση και η αλλαγή παραστάσεων, γι’ αυτό πολύ συχνά θα είστε και οι δύο με μια βαλίτσα στο χέρι. Ένα ακόμη ατού αυτής της σχέσης είναι ότι μπορείτε να τα λύσετε όλα με έναν καλό διάλογο, μιας και η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα της σχέσης Δίδυμοι. Οι ατέλειωτες συζητήσεις, αλλά και οι παρέες με φίλους είναι προτεραιότητα και για τους δύο, αφού εκπροσωπείτε μια από τις πλέον κοινωνικές σχέσεις.

Σχέση Καρκίνος

Μια σχέση με μεγάλη ένταση, αστείρευτο πάθος και κυρίως μια σχέση απόλυτης τρυφερότητας και ασφάλειας! Η σχέση Καρκίνος είναι σχέση για «σπίτι», με την έννοια ότι σας δίνει την προστασία που έχετε ανάγκη και μπορεί εύκολα να αποτελέσει τη δεύτερη οικογένεια σας. Άλλωστε το να συμβιώσετε με τον σύντροφό σας, είτε κάνοντας ένα γάμο είτε όχι, είναι μια από τις επιτακτικές ανάγκες της, αφού δεν μπορείτε να ζείτε χωριστά για πολύ. Σ’ αυτή τη σχέση η στοργή, η αγάπη και η φροντίδα είναι τα κύρια συστατικά της, αλλά πολύ εύκολα μπορεί είτε ο ένας, είτε ο άλλος, είτε και οι δύο, να καλομάθετε τον σύντροφό σας και να τον αποκόψετε ίσως από τους άλλους στο φιλικό περιβάλλον. Η σχέση Καρκίνος είναι μια σχέση ρομαντική και ο κίνδυνος που εγκυμονεί είναι της αμοιβαίας εξάρτησης και της απομόνωσης από φίλους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Μια σχέση πολύ σοβαρή που μπορεί να αποτελέσει είτε τη μεγάλη τύχη ή την καταστροφή για τα μέλη της. Σίγουρα δεν υπάρχει μετριότητα. Η ηρεμία, η συναισθηματική και φυσική ολοκλήρωση και η αρμονία είναι τα στοιχεία αυτής της σχέσης που μπορεί να κρατήσει πολύ. Σίγουρα πάντως είναι μια σχέση αποκλειστικότητας, που δεν χωράει παρέμβαση τρίτου!

Σχέση Λέων

Αν δεν υπάρχει στο υπόλοιπο κοινό ωροσκόπιο κάποιο πρόβλημα με άλλους πλανήτες, τότε η σχέση Λέων είναι ίσως η πιο διασκεδαστική, ζωηρή, αισιόδοξη, επεκτατική, δημιουργική και ευχάριστη σχέση. Μια σχέση που μπορεί να εξιδανικευτεί, αφού κάνει τα μέλη της να νιώθουν τη ζεστασιά και το πάθος για ζωή. Η σχέση Λέων είναι σταθερή, γοητευτική, αγαπά τις ανέσεις, το γκλάμουρ και την καλοπέραση. Όποτε σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία το ρίχνετε έξω σε διασκεδάσεις και ταξίδια. Μια σχέση γενναιόδωρη όχι μόνο για τα μέλη της, αλλά και γι’ αυτούς που αποτελούν το αγαπημένο της περιβάλλον. Μια σχέση όμως που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές ή και σπατάλες και αν ένας από τους δύο δεν κρατήσει το μέτρο, τότε μπορεί να βάλει σε πολλούς οικονομικούς μπελάδες και τους δύο. Τη σχέση αυτή μπορεί να χρησιμοποιούν ως παράδειγμα οι άλλοι όταν σκέφτονται το ιδανικό ζευγάρι, αφού δείχνετε ότι απολαμβάνετε μέσα από το δεσμό σας όλες τις χαρές της ζωής, οπότε δεν μπορεί… μάλλον περνάτε καλά! Δύσκολα το ζευγάρι πάντως σε μια σχέση Λέων φτάνει για ψύλλου πήδημα στον χωρισμό, αφού έχει πολύ σταθερές βάσεις και πρέπει να τις υποσκάψουν και οι δύο στον μέγιστο βαθμό για να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο.

Σχέση Παρθένος

Μια από τις σύνθετες και αρκετά δύσκολες σχέσεις που πρέπει να προσέξουν και οι δύο για να σταθεροποιηθεί. Η σχέση Παρθένος είναι μία σχέση προσφοράς, αλλά και έντονης κριτικής. Μην φτάνετε όμως στη στείρα κριτική του ενός προς τον άλλο, γιατί αυτό δεν βοηθάει ούτε την ψυχολογία ούτε τη διάθεση σας. Αν η κριτική στηρίζεται σε κάποια βάση, γίνεται με διάλογο και υπάρχουν και τα ανάλογα επιχειρήματα, δεν είναι κακή, και μάλιστα μερικές φορές είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η σχέση σας. Κάνοντας όμως κριτική για την ηδονή της κριτικής την καταδικάζετε. Πάντως φαίνεται ότι εσείς οι δύο έχετε πολλά περισσότερα πράγματα υπό έλεγχο απ’ όσα φαντάζεστε. Είστε και οι δύο ειλικρινείς, δεν τρέφετε αυταπάτες ο ένας για τον άλλο, γνωρίζετε ενστικτωδώς τι κάνει τον σύντροφό σας χαρούμενο και φυσικά δεν διστάζετε μπροστά σε καμία υποχώρηση προκειμένου να είστε ικανοποιημένοι. Αγαπάτε και οι δύο τις λεπτομέρειες κι αλίμονο αν πρέπει να πάρετε μια κοινή απόφαση, αφού μπορεί να την καθυστερείτε διαρκώς, προσπαθώντας να προβλέψετε όλες τις παραμέτρους. Από όλες τις σχέσεις στο ζωδιακό, αυτή είναι η καλύτερη αν υπάρχει και μια επαγγελματική συνεργασία στο ζευγάρι. Είναι πιο απαιτητική η σχέση αυτή, ακόμη κι από αυτό που είναι ο καθένας με τον εαυτό του. Μια επιτυχημένη σχέση Παρθένος μπορεί να είναι η πιο εποικοδομητική σχέση και για τους δύο!

Σχέση Ζυγός

Μια σχέση που αγαπά την αρμονία, την επικοινωνία και την καλοπέραση, η σχέση Ζυγός είναι μια ισορροπημένη σχέση ή ακριβώς αυτό ψάχνει να βρει: την ισορροπία! Οι ατέλειωτες συζητήσεις, οι έξοδοι για διασκέδαση, οι πολυτελείς αγορές εξιτάρουν τα μέλη της σχέσης αυτής, που μπορεί να φτάσουν στην υπερβολή και να κοιτάζουν μόνο στη βιτρίνα, δηλαδή στην επιφάνεια της σχέσης. Ως ζευγάρι μπορεί να έχετε μια ευκολία να συμβουλεύετε τους άλλους, ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, αλλά μάλλον σας είναι δύσκολο να συμβουλεύσετε ο ένας τον άλλο, όπως ακριβώς ένας γιατρός είναι δύσκολο να γιατρέψει τον εαυτό του. Γι’ αυτό όταν υπάρχουν προβλήματα ή διλήμματα στη σχέση σας, καλά θα κάνετε να ακούτε τη γνώμη κάποιου τρίτου ατόμου, που έχετε βέβαια τσεκάρει την ορθότητα της κρίσης του. Στη σχέση Ζυγός μπορείτε να μοιράζεστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα και να αναπτύξετε μαζί και κάποια ταλέντα. Έχετε και οι δύο πολύ ανεπτυγμένη μέσα σας την αίσθηση της δικαιοσύνης, θέλετε να μοιράζεστε τα πάντα, όλες τις πιθανές εμπειρίες με τον σύντροφό σας και βέβαια περιμένετε από το ταίρι σας να είναι ο καθρέπτης των συναισθημάτων σας ανά πάσα στιγμή!

Σχέση Σκορπιός

Ίσως η πιο δυνατή, γερή, έντονη και παθιασμένη σχέση που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί (ο δρόμος προς τη σχέση είναι δύσκολος), αλλά είναι πολύ δύσκολο μετά να χαλάσει. Είναι μια έντονα καρμική, μοιραία σχέση και για τους δύο, με κύρια χαρακτηριστικά το έντονο πάθος και τον αισθησιασμό. Δεν είναι από τις σχέσεις που χαλάνε και ξαναφτιάχνουν δια «ασήμαντον αφορμή»… και από τη στιγμή που μπαίνετε σ’ αυτό τον δεσμό να ξέρετε πως μπορεί να βγείτε, αλλά δεν θα είστε πια αυτό που ήσασταν. Η δύναμη μεταμόρφωσης που εξασκεί στα μέλη της είναι τεράστια. Μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να είναι επιπόλαια ή επιφανειακή, αλλά βαθιά και στέρεη. Οι κρίσεις ζήλιας και οι σκηνές ζηλοτυπίας είναι στο καθημερινό μενού, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό μέχρι να νιώσουν τα δύο μέλη μεγαλύτερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη ο ένας προς τον άλλο. Είναι όμως και βαθύτατα ρομαντική σχέση με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο. Αγαπάτε και οι δύο τη μυστικότητα, είστε αρκετά καχύποπτοι με τους έξω και νιώθετε μια ακαταμάχητη έλξη ο ένας για τον άλλο, που μπορεί να φτάσει στα όρια της υποδούλωσης και της εμμονής. Γι’ αυτό από καιρό σε καιρό καλά θα κάνετε να μην τα παίρνετε όλα βαθιά και σοβαρά, αλλά να αναπτύξετε τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ!

Σχέση Τοξότης

Η σχέση Τοξότης είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και γοητευτικές σχέσεις του ζωδιακού, αφού δεν αφήνει τα μέλη της να μελαγχολήσουν ή να ρουτινιάσουν και τα εφοδιάζει με θετική ενέργεια, πνεύμα περιπέτειας και μια ικανότητα να προσπερνάνε τα δύσκολα, χωρίς να χαλάει η διάθεση τους. Σ’ αυτή την έντονα ελεύθερη, ανεξάρτητη και παιχνιδιάρα σχέση θα ψάχνετε πάντα για καινούριες εμπειρίες, διασκεδάσεις και παιχνίδια. Δεν υπάρχει όριο στη χαρά και την ευτυχία σ ’αυτό τον δεσμό, αλλά δεν υπάρχει όμως και η σταθερότητα που πιθανώς ψάχνετε και η αίσθηση ότι μπορείτε να «στηρίζεστε» σ ’αυτή, αναζητώντας ασφάλεια. Η σχέση Τοξότης μπορεί να προσφέρει πνευματικές, αισθησιακές και συναισθηματικές συγκινήσεις και δεν ζητάει τίποτα άλλο από σας, παρά μόνο να μην την περιορίσετε και την καταπιέσετε. Ο έλεγχος των κινήσεων του συντρόφου, η καχύποπτη συμπεριφορά και η πίεση δηλητηριάζουν αυτή την εύθραυστη σχέση και δεν την αφήνουν να αναπνεύσει ελεύθερα. Μια παγίδα της σχέσης αυτής είναι να αναζητάτε και οι δύο συνεχώς νέες εμπειρίες και να μην ικανοποιείστε με τίποτε, γιατί πολύ γρήγορα θα κουραστείτε. Μάθετε να εκτιμάτε τα πράγματα που έχετε, και πριν ξεκινήσετε για τον νέο στόχο που ορίζετε από κοινού, βεβαιωθείτε ότι αξίζει τον κόπο.

Σχέση Αιγόκερως

Αντίθετα με πολλές άλλες σχέσεις του ζωδιακού που είναι ανεξέλεγκτες, αυτή εδώ η σχέση έχει όρια ή τουλάχιστον τα σέβεται. Η εκτίμηση, ο σεβασμός της προσωπικότητας του άλλου, η πρακτικότητα και η σοβαρότητα είναι τα χαρακτηριστικά μιας σχέσης Αιγόκερως, που παίρνει αν μη τι άλλο πολύ σοβαρά τον ρόλο της. Τα όρια δεν είναι καθόλου κακά και μάλιστα βοηθούν το ζευγάρι να μην ξεφεύγει με υπερβολές. Στην αγάπη και στα συναισθήματα όμως δεν πρέπει να υπάρχουν όρια και «πρέπει», γιατί τότε μιλάμε για μια καταναγκαστική ιστορία. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι δεν κάνει κακό από καιρό σε καιρό να διασκεδάζετε και λίγο, να χαίρεστε και με τις μικρές, αλλά σημαντικές ικανοποιήσεις που δίνει η ζωή. Μαζί με τη σχέση Παρθένο, η σχέση Αιγόκερως είναι καταπληκτική και για επαγγελματικές συνεργασίες. Θα μπορούσατε να δουλεύετε ή να σπουδάζετε μαζί και να κάνετε τονωτικές ενέσεις ο ένας στην αυτοπεποίθηση και στις φιλοδοξίες του άλλου. Πολλή σημασία επίσης έχει να μην δίνετε τόση προσοχή στα λόγια των άλλων και να επηρεάζεστε από αυτά. Ή να μην κάνετε πράγματα μόνο και μόνο για τα μάτια των άλλων, αν εσείς δεν τα αισθάνεστε. Από τις σχέσεις που δύσκολα διαλύονται, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν έντονα τα σημάδια του έρωτα πλέον, αφού και οι δύο προτιμάτε μάλλον να κρατήσετε τους τύπους ως προς τους έξω!

Σχέση Υδροχόος

Μια σχέση που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία και πολλές φορές μάλιστα μπερδεύει και τους άλλους με την εκκεντρικότητα και τα τερτίπια της. Καλώς ή κακώς σε μια τέτοια σχέση είστε πρώτα φίλοι και μετά εραστές. Όχι βέβαια γιατί η σχέση σας δεν είναι δυνατή σεξουαλικά, αλλά γιατί υπάρχουν άλλα κομμάτια της που φαίνεται ότι είναι προτεραιότητα σας και ικανοποιούν περισσότερο το μυαλό σας. Βαθιά επικοινωνιακή η σχέση Υδροχόος, στηρίζεται στον διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και σκέψεων, παρά συναισθημάτων. Θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε περισσότερο από κάθε άλλο ζευγάρι «πλατωνικοί εραστές». Αυτό που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι να αναλύετε και να ξαναναλύετε τον δεσμό σας, προσπαθώντας να βρείτε ψεγάδια. Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο να βλέπετε και οι δύο τη σχέση σας ως ιδανική κι έτσι φαίνεται ότι τη βλέπουν και οι άλλοι. Αυτό βέβαια έχει και τα καλά του και σίγουρα είστε από τα ζευγάρια που δρουν σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις μαζί, καμιά φορά χάνοντας εντελώς την αίσθηση της ταυτότητας του καθένα. Για να μην φτάνετε όμως σε εντάσεις και διαμάχες, πρέπει να ξεκαθαρίζετε λίγο τα όρια σας ώστε να είναι ευδιάκριτα.

Σχέση Ιχθύες

Μια σχέση «καμουφλάζ», που μπορεί να είναι διαφορετική από αυτό που δείχνει προς τα έξω, ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Η ευαισθησία, ο συναισθηματισμός, η έντονη σεξουαλικότητα είναι τα χαρακτηριστικά της σχέσης Ιχθύες, που δεν πατά τόσο γερά στη γη και που ψάχνει τον προσανατολισμό της μάλλον ψηλά στα σύννεφα. Μια σχέση βαθιά, έντονη, χωρίς όμως να έχει την εσωστρέφεια της σχέσης Καρκίνος ή την αρνητικότητα της σχέσης Σκορπιός και που μπορεί να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και δυνατά αισθήματα και στα δύο μέλη της. Δεν θα τη χαρακτήριζα την κατάλληλη σχέση για να μπλέξετε εκτός από τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να είναι σκέτη καταστροφή σε οικονομικό επίπεδο εξαιτίας των υπερβολών και των δύο. Προσοχή πρέπει να δείξετε κι εδώ στις εξαρτήσεις, αλλά και στις εμμονές, που μπορεί να δημιουργηθούν και στους δύο σχετικά με τον σύντροφο σας. Δεν διστάζετε πάντως σ’ αυτή τη σχέση να προσφέρετε ανιδιοτελώς ό,τι μπορείτε, ακόμη κι αυτά που δεν μπορείτε κάνοντας την υπέρβαση και τη θυσία. Δυστυχώς και για τους δύο που νιώθουν ότι χρειάζονται ασφάλεια και προστασία, αυτή η σχέση -αν δεν υπάρχουν άλλοι ενισχυτικοί παράγοντες στο σύνθετο ωροσκόπιο- δεν τα προσφέρει αφειδώς και πρέπει να τα κυνηγήσετε.