Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο;

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά της άνοιξης και σε περίοδο εκλείψεων και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό ο Ερμής γυρνάει για δεύτερη φορά φέτος σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 11/05/2022 έως και τις 04/06/2022. Η επιρροή θα είναι έντονη όμως από τις 09/05/2022 ακόμη όταν θα μπαίνει στη φάση της στάσης του για να γυρίσει ανάδρομος. Χρησιμοποιούμε τη λέξη «φαινομενικά», γιατί όπως έχουμε αναφέρει ξανά, κανένας πλανήτης δεν κινείται κυριολεκτικά προς τα πίσω. Ουσιαστικά πρόκειται για μια οφθαλμαπάτη που προκύπτει από τη διαφορετική ταχύτητα των πλανητών που κινούνται γύρω από τον Ήλιο.

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της κυβέρνησης του, δηλαδή στους Διδύμους, από τις 11/05/2022 επηρεάζοντας κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 0° έως και την 6° αυτών των ζωδίων. Από τις 23/05/2022 θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας κυρίως τα Σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 24° έως και την 30° αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος (το ζώδιο), ο ωροσκόπος και οι πλανήτες στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

Επαναξιολογήσεις και παρεξηγήσεις

Όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή από τις 11/05/2022 έως τις 23/05/2022, θα μας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσουμε τις αποφάσεις μας, τις απόψεις και τις ιδέες μας και να επαναπροσδιορίσουμε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, τις επαφές, τις πωλήσεις και γενικώς τον γραπτό και τον προφορικό λόγο. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα λόγια και τις υποσχέσεις που δίνουμε ή που μας δίνουν και να προσπαθούμε να φιλτράρουμε το καθετί που ακούμε μέσα από πρίσμα της λογικής. Θα είναι καλό να αναβάλουμε συμφωνίες και σημαντικές αποφάσεις (ειδικά όσες σχετίζονται με πνευματικά ζητήματα), να μείνουμε μακριά από κουτσομπολιά και να μη διαδίδουμε πληροφορίες που μπορεί να μην ισχύουν, αφού οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Από τις 23/05/2022 έως τις 04/06/2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε φαινομενική ανάδρομη πορεία στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, θα επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει από τις 25/04/2022 – 11/05/2022. Το ζώδιο του Ταύρου μας καλεί να εστιάσουμε στα οικονομικά και μας βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρήμα και τα υλικά αγαθά στη ζωή μας. Επιπλέον, μας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τα ταλέντα μας, τις αξίες μας και την αυτοεκτίμηση μας.

H θετική πλευρά του ανάδρομου Ερμή

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δαιμονοποιήσει τον ανάδρομο Ερμή και θεωρούν ότι όλα θα πάνε στραβά, όμως, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν, η πορεία του ανάδρομου Ερμή μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για τον καθένα από εμάς. Μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να αισθανθούμε ότι όλα κυλάνε αργά ή ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε, όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις εβδομάδες για να ξαναδούμε πιο προσεκτικά κάποιες καταστάσεις, να βάλουμε στο μικροσκόπιο λεπτομέρειες που μπορεί να μας είχαν ξεφύγει και να κάνουμε μια ενδοσκόπηση που θα μας βοηθήσει να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη. Δεν είναι ιδανική περίοδος για δράση, αποφάσεις και νέα ξεκινήματα, όμως ευνοείται η έρευνα, το ψάξιμο και η αναζήτηση κάθε είδους.

Γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως εάν έχετε γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή στον χάρτη σας, αυτό το διάστημα θα λειτουργείτε πολύ καλύτερα και -σε αντίθεση με τους υπόλοιπους- θα αισθάνεστε ότι τα πράγματα κυλάνε με πιο γρήγορους ρυθμούς και ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας ευκολότερα.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε Διδύμους και Ταύρο

ΚΡΙΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές σας, αφού μπορεί πολύ εύκολα να παρερμηνεύσουν τα λεγόμενα σας και να παρεξηγηθείτε. Μηνύματα και μέιλ μπορεί να μείνουν στο «διαβάστηκε», κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεστε, τις μετακινήσεις και την οδήγηση και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Εάν κλείσετε κάποιο σημαντικό ραντεβού, επιβεβαιώστε την ώρα και την τοποθεσία, ενώ αν πρέπει να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κλείσετε μια συμφωνία, διπλοτσεκάρετε τους όρους. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, αφού μπορεί να έχετε ξεχάσει οφειλές και λογαριασμούς ή να κάνετε σπατάλες και αναίτια έξοδα. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε αγορές υπολογιστή, κινητού ή αυτοκινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείτε σε έξοδα ή να προκύψουν απρόοπτα χρέη που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε συνετοί και να μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας κοστίσουν και φροντίστε να ξοφλήσετε χρέη και οφειλές για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σας ζώδιο, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι τα πράγματα δεν κυλάνε με τον τρόπο που επιθυμείτε ή ότι οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτά που εκφράζετε, με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Αυτό το διάστημα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, όμως προσπαθήστε να αναβάλλετε για αργότερα αποφάσεις ή σημαντικές αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από τις 11/5, θα νιώσετε ότι επικρατεί σύγχυση στο μυαλό σας και δε θα μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με αμεσότητα. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές μέσα στην καθημερινότητα σας μπορεί να σας ζορίσουν ιδιαίτερα, επομένως θα πρέπει να πρέπει να προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση, άγχος και ανασφάλεια. Επιπλέον, αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και μη βιαστείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα αποφύγετε να φανερώσετε στους άλλους όλα όσα σκέφτεστε και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές επαφές που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σας βήματα. Έχετε ανάγκη από ησυχία και απομόνωση, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κρατήσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας για τον εαυτό σας, αφού βρίσκεστε σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και δεν είστε σίγουροι για το επόμενο σας βήμα. Μπορεί να αισθανθείτε ότι όλα είναι αβέβαια και ρευστά, επομένως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες ή σημαντικές αποφάσεις. Δώστε προσοχή στα όνειρα που θα δείτε αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί να έχουν κάτι να σας πουν. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με κάποια πρόσωπα. Κάποια περιστατικά λοιπόν μπορεί να σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με έναν φίλο ή συνεργάτη και να αναθεωρήσετε τον ρόλο που παίζει στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιο φίλο ή συνεργάτη που για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί στο παρελθόν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας μαζί του. Επιπλέον, αυτή η θέση του ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον και να προσπαθήσετε να βρείτε ένα εναλλακτικό πλάνο. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα θα μπει στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τα οποία μπορεί να σας προβληματίσουν σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, αφού θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές και τροποποιήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στο χώρο της δουλειάς και πιο συγκεκριμένα με άτομα εξουσίας και ανωτέρους. Ακόμα κι αν προσπαθείτε να είστε παραγωγικοί και να κάνετε καλή εντύπωση, τα πράγματα μπορεί να μην εξελίσσονται όπως τα θέλετε και να υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας πλάνα. Δεν είναι το κατάλληλη διάστημα για να αλλάξετε δουλειά ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τα πιστεύω σας και να επαναπροσδιορίσετε ζητήματα που αφορούν σπουδές και εξωτερικό. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ταξίδια και στις μετακινήσεις σας, καθώς και στην επικοινωνία σας με άτομα που βρίσκονται μακριά, αφού μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, καλείστε να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα που αφορούν σπουδές και εξωτερικό, αφού μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως τα θέλετε και να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις τώρα να σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τη φιλοσοφία ζωής που έχετε και να συναντήσετε κάποιο άτομο που με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα σας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε και να εντοπίσετε ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα που μπορεί να σας μπλοκάρουν. Ίσως μάλιστα όλη αυτή η διαδικασία να σας κάνει να αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική σχέση, ειδικά εάν το συγκεκριμένο άτομο δεν σας προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε. Επιπλέον, αυτή η θέση αυτή του ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές στα οικονομικά και πιο συγκεκριμένα σε ζητήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια και επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, είναι πολύ πιθανό να έχετε επιστροφή κάποιου ερωτικού συντρόφου από το παρελθόν, η οποία θα σας φέρει αντιμέτωπους με συναισθήματα που είχατε θάψει μέσα σας. Γενικώς, αυτή η θέση του ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά, αποκαλύψεις και σκοτεινές σκέψεις και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα ζήτημα συναισθηματικής φύσεως. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα οικονομικά που διαχειρίζεστε, να τακτοποιήσετε οφειλές και αν είναι δυνατόν, να αναβάλετε ρίσκα και αβέβαιες επενδύσεις. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα συναντήσετε εμπόδια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ανάμεσα στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Θα είναι δύσκολο τώρα να εκφράσετε ξεκάθαρα όλα όσα σκέφτεστε και μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, όμως σε κάθε περίπτωση μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα έρθετε αντιμέτωποι με μπερδέματα και σύγχυση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τον γάμο ή τις συνεργασίες σας και γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να ακούσετε με προσοχή τι έχει να σας πει ο άλλος πριν πάρετε κάποια οριστική απόφαση ή πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες, αφού τα δεδομένα που έχετε τώρα μπροστά σας μπορεί να ανατραπούν. Εάν επιστρέψει κάποιος-α πρώην ή ένας συνεργάτης από το παρελθόν, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί πριν αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα υπάρξουν αναποδιές, καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας σας, κάτι που θα σας δημιουργήσει ένταση και άγχος. Προσέξτε επίσης τις σχέσεις με συναδέλφους και υφιστάμενους, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα έρθετε αντιμέτωποι με ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις στον χώρο εργασίας σας, επομένως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων με συνεργάτες και υφιστάμενους. Φημίζεστε για την οργάνωση, τη συνέπεια και την παραγωγικότητα σας, όμως τώρα μπορεί εύκολα να σας ξεφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια και να υπάρξουν μπερδέματα με το ωράριο και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Είναι σημαντικό επίσης να φροντίσετε το σώμα και την υγεία σας, επομένως εάν έχετε κάποια ενόχληση μην αναβάλλετε την επίσκεψη στον γιατρό. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν μπερδέματα ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας και να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους. Επιπλέον, η αυτοπεποίθηση σας θα κλονιστεί, επομένως θα είναι δύσκολο να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό προς τα έξω και να είστε δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα εάν ασχολείστε με την τέχνη. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπείτε σε μια νέα ερωτική ιστορία, όμως εάν επιστρέψει από το παρελθόν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μην κλείσετε την πόρτα μέχρι να σας δείξει τις προθέσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια δεδομένα τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή να ξαναδείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Είναι πολύ πιθανό να μην είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς μέσα σε αυτό το διάστημα και να διστάζετε να φλερτάρετε και γενικώς να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό. Άλλωστε, αυτές οι ημέρες δεν ευνοούν καινούριες γνωριμίες, νέα ερωτικά ξεκινήματα και ρίσκα. Μπορεί επίσης να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα μπείτε σε μια διαδικασία να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να επεξεργαστείτε εκ νέου κάποια ζητήματα συναισθηματικής φύσεως. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που σας πλήγωσαν ή να επανεμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάτι το οποίο είχε μείνει στη μέση. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με τους γονείς ή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/5, το παρελθόν και οι μνήμες σας χτυπάνε την πόρτα. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναμοχλεύσετε παρελθοντικές καταστάσεις και δεν αποκλείεται να επιδιώξετε μια κουβέντα με έναν/μια πρώην ή ένα άτομο το οποίο σας πλήγωσε. Εάν αισθάνεστε πεσμένοι ψυχολογικά αυτές τις ημέρες, προσπαθήστε να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με ένα άτομο που εμπιστεύεστε και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και γενικώς να αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Δεν είναι καλή περίοδος για μετακομίσεις, αγορά κατοικίας και οτιδήποτε έχει να κάνει με ακίνητα. Από τις 23/5 έως τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις, τις επαφές και τις μετακινήσεις σας, καθώς θα υπάρξουν ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προσπαθήστε να διπλοτσεκάρετε αυτά που κανονίζετε και αποφύγετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες.