Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ταύρου

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ταύρου

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Ταύρου

Όσοι έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Ταύρου είναι ξεχωριστές προσωπικότητες. Αν και κρύβουν προσεκτικά το κλειδί της καρδιάς τους, αν διαθέτετε την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το ανακαλύψετε και να την ξεκλειδώσετε.

Με τη γοητεία και την ακτινοβολία σας

Για τους Ταύρους όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την απόλαυση. Ξέρουν πώς να χαίρονται και να εκτιμούν τη γοητεία ανθρώπων και πραγμάτων. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με την ομορφιά, την τέχνη και τον έρωτα. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από ξεχωριστούς, όμορφους ανθρώπους, κάτι που δεν προέρχεται από καθαρά επιφανειακά κίνητρα. Καθώς ενδιαφέρονται για την εικόνα που προβάλλουν στον κόσμο, αισθάνονται περηφάνια όταν η εικόνα αυτή είναι αντάξια του προτύπου που κρύβουν μέσα τους. Την ίδια αυτή περηφάνια θέλουν να τη νιώθουν και για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Εκτιμούν πάρα πολύ την προσπάθεια που καταβάλει κάποιος στο να παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του στον κόσμο όταν είναι προσεγμένος, καλαίσθητος και γοητευτικός. Δείξτε τους ότι είστε ένας άντρας/μία γυναίκα του κόσμου και θα τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να σας αντισταθούν.

Πολύτιμα υφάσματα και άρωμα που μένει αξέχαστο

Άλλο ένα παιχνίδισμα των αισθήσεων που ξετρελαίνει τους Ταύρους. Απευθυνθείτε στην όραση και την αφή τους, φορώντας και στολίζοντας τον χώρο σας με πολύτιμα υφάσματα. Κασμίρι, αιγυπτιακό βαμβάκι, ταφτά, ανκορά, λινά υφαντά ριχτάρια, απαλά μαξιλάρια και αισθησιακή μουσική. Κάποιο άλλο ζώδιο μπορεί να έδινε περισσότερη σημασία στη γυμνή αλήθεια. Ο Ταύρος όμως, προτιμά πρώτα να απολαμβάνει τον τρόπο που το μετάξι αγκαλιάζει το σώμα όταν ο άνεμος το κάνει να τυλίγεται γύρω από ένα κορμί. Σχεδόν νιώθει την αίσθηση πάνω στο δικό του σώμα. Του αρέσει να ταξιδεύει με τα δάχτυλα του πάνω στις διαφορετικές υφές και υφάνσεις, για να καταλήξει στο δέρμα που κρύβεται από κάτω. Θέλει πρώτα να νιώσει αυτό το ταξίδι που θα μεθύσει τις αισθήσεις του. Γι’ αυτό κάτω από τα υφάσματα φορέστε ένα εξαιρετικό άρωμα, που θα του θυμίζει για πάντα εσάς, για να ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία την αποπλάνηση των αισθήσεων του.

Αποδείξτε με όλους τους τρόπους ότι είστε αξιόπιστοι

Δεν έχουν καιρό για χάσιμο, θα αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους μόνο σε εκείνους που μπορούν να οραματιστούν ένα μέλλον μαζί τους. Είτε ως φίλοι είτε ως εραστές, έχουν πολλούς στόχους και όνειρα στη ζωή, που θέλουν να πετύχουν και για αυτό έχουν ανάγκη από συναισθηματικές σχέσεις στις οποίες μπορούν να βασιστούν. Συχνά φαίνονται να είναι πολύ εκλεκτικοί και δύσκολοι στις επιλογές τους. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό είναι μία άμυνα τους. Δεν θέλουν ούτε να παραπλανήσουν, ούτε να παραπλανηθούν οι ίδιοι με ψεύτικες ελπίδες. Θέλουν απλά να είναι σίγουροι, διότι πρόκειται για συναισθηματικά άτομα τα οποία επιζητούν την αγάπη και τον σεβασμό σε όλες τους τις σχέσεις. Επιζητούν όμως και την υλική σταθερότητα, η οποία είναι για εκείνους εξίσου σημαντική. Είναι ένα πρακτικό ζώδιο, το οποίο θεωρεί ισότιμες τη συναισθηματική με την υλική ασφάλεια. Γι’ αυτό θα πάρουν πολλά υπόψη τους όταν ενδιαφέρονται για κάποιον. Θα εξετάσουν σχολαστικά αν μπορούν να βασιστούν πάνω του, αν είναι ειλικρινής, εργατικός, αν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα του και κυρίως αν τους εμπνέει την ασφάλεια που έχουν ανάγκη.

Αποπλανήσετε τους με τη φωνή σας

Για να αποπλανήσετε έναν Ταύρο πρέπει να απευθυνθείτε στις αισθήσεις του. Το ζώδιο αυτό βρίσκει εξαιρετικά σαγηνευτική τη χροιά της ανθρώπινης φωνής. Αν θέλετε να τους κερδίσετε, ο ήχος της φωνής σας είναι ένα σημαντικό χαρτί που πρέπει να παίξετε. Τους αρέσει η γλυκύτητα και ο απαλός τόνος, αλλά και η βαθιά φωνή στις πιο ιδιαίτερες στιγμές. Μπορείτε επίσης να τους σαγηνεύσετε τραγουδώντας αγαπημένους στίχους με νόημα. Εάν δεν έχετε ιδιαίτερο ταλέντο σε αυτό, χρησιμοποιήστε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών στο αυτοκίνητο ή σε μηνύματα για να τους φλερτάρετε. Τους αρέσει να ακούν, αλλά και να μιλούν. Όταν σας μιλούν φροντίστε να ακούτε πραγματικά και να θυμάστε με λεπτομέρειες όσα σημαντικά σας έχουν πει. Αυτό θα τους κάνει να σας εκτιμήσουν και να είναι μαζί σας πιο άνετοι και ανοιχτοί με την πάροδο του χρόνου.

Δώστε τους χρόνο, αλλά και λόγο να βιαστούν

Είναι πιθανόν ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να κερδίσει κάποιος την καρδιά τους, αλλά αυτή η αναμονή έχει αξία, διότι οι Ταύροι είναι σύντροφοι παντός καιρού και από τους πλέον σταθερούς του ζωδιακού. Συνήθως θα πάρουν τον χρόνο τους, διότι θέλουν να δοθεί πρώτα η ευκαιρία στη γνωριμία να εξελιχθεί σωστά σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αν θέλετε να επιταχύνετε λίγο τα πράγματα, πρέπει να τους αποδείξετε ότι είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και δεν φοβάστε να τα εκφράσετε.

Οι Ταύροι δεν θέλουν να μαντεύουν τι συμβαίνει, και προπαντός δεν θέλουν ανθρώπους που γίνονται απόμακροι ξαφνικά χωρίς εξηγήσεις. Θεωρούν αυτές τις συμπεριφορές παιδαριώδεις και θέλουν να μπορούν να μιλάνε με τον σύντροφο τους για τα πάντα. Θέλουν πρωτίστως ο σύντροφος τους να είναι συναισθηματικά διαθέσιμος και ανοιχτός. Να είστε προετοιμασμένοι για ερωτήσεις που αφορούν το παρελθόν και είναι καλύτερα να απαντήστε με ειλικρίνεια σε ό,τι θέλουν να μάθουν. Είναι προσγειωμένα άτομα και δεν τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια με τα συναισθήματα των άλλων. Συνήθως οι Ταύροι είναι τίμιοι άνθρωποι και τους αρέσει η απλότητα. Εάν θέλετε να επισπεύσετε τη διαδικασία, απλά ρωτήστε τους τι είναι αυτό που ψάχνουν στη ζωή ή σε μία σχέση και τι τους αρέσει. Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια θα τους κάνει να αισθανθούν άνετα και μαζί με την απάντηση θα έχετε και την εκτίμησή τους.

Προσέξτε γιατί προσβάλλονται εύκολα

Θέλουν κάποια προσοχή στην αντιμετώπιση, γιατί μπορεί να πάρουν ορισμένα σχόλια στραβά και να προσβληθούν. Μερικές φορές γίνονται ευαίσθητοι σε οτιδήποτε αρνητικό και μπορούν να πάρουν προσωπικά ακόμα και πράγματα που δεν είχαν εκείνους ως αποδέκτες. Όταν προσβληθούν είναι δύσκολο ακόμα και να το καταλάβει κανείς, γιατί διστάζουν να το εξωτερικεύσουν και προτιμούν να μην λένε τίποτα. Παρότι εκτιμούν τη διαφάνεια στους άλλους, είναι πολύ κλειστοί με τα δικά τους συναισθήματα, ιδιαίτερα τα πληγωμένα. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι ότι θα αρχίσουν να γίνονται αντιδραστικοί ή ίσως και να προσπαθήσουν να πληγώσουν τον άλλον με τη σειρά τους, την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένα εσωστρεφές ζώδιο κατά βάθος, που προσπαθεί πάση θυσία να κρατήσει ασφαλή τον εσωτερικό του κόσμο. Για να μην έχετε τέτοια συμβάντα, κρατήστε το στόμα σας κλειστό σε ό,τι σας εξομολογηθούν, ώστε να αποδείξετε ότι είστε έμπιστοι. Μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ κτητικοί. Ποτέ μην τους επικρίνετε και προσπαθήστε να είστε πάντα ευγενικοί. Εάν κάνετε κάποιο λάθος, παραδεχτείτε το και ζητήστε άμεσα συγνώμη. Οι Ταύροι επιθυμούν έναν αληθινό κύριο/κυρία δίπλα τους. Εάν αισθανθείτε ότι γίνονται δύστροποι, προσπαθήστε να διαλευκάνετε το μυστήριο με στοχευμένες ερωτήσεις.

Σχεδιάστε ανεπανάληπτα ραντεβού

Στις αρχές της γνωριμίας είναι καλύτερο να πηγαίνετε με το μαλακό, δηλαδή εντός επιτρεπτών ορίων για να μην τους τρομάξετε. Όμως, καθώς ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αγαπά τη φύση, μπορείτε να γίνετε λίγο περιπετειώδεις και να τους προσφέρετε στιγμές και σκηνικά που θα τους κόψουν την ανάσα. Μία εκδρομή σε έναν καταρράκτη, σε ένα σπήλαιο, σε ένα ύψωμα με εκπληκτική θέα, θα είναι κάτι που θα θυμούνται για πάντα και θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που καταβάλλετε. Μην ξεχνάτε να το συνοδεύετε με απολαυστικά γεύματα, με ειδυλλιακή θέα και αρκετές φωτογραφίες, που θα τους κάνουν να θυμούνται και να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο ραντεβού.

Φυσική επαφή και χιούμορ

Εάν θέλετε να κάνετε έναν Ταύρο να ενδιαφερθεί, κάντε τον να γελάσει μέχρι να πονέσει η κοιλιά του. Εκτιμούν ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που έχει την αίσθηση του χιούμορ. Η αστεία πλευρά των πραγμάτων παίζει ένα μεγάλο ρόλο στο να κερδίσετε την καρδιά τους. Εάν τους κάνετε να γελάσουν θα κάμψετε σε χρόνο ρεκόρ όλες τους τις άμυνες. Όσο νοιάζονται για τη συναισθηματική επαφή, άλλο τόσο εκτιμούν τη φυσική. Μην ξεχνάμε ότι η αφή είναι μία από τις πέντε αισθήσεις και οι Ταύροι είναι παιδιά των αισθήσεων. Στην αρχή της γνωριμίας τα απλά αγγίγματα θα δώσουν τη θέση τους σε πιο ρομαντικά εάν κάποιος έχει το ενδιαφέρον τους. Επειδή δεν θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους, όταν αισθανθούν ότι επιθυμούν κάποιον δεν θα μείνουν άπραγοι. Καθώς τα πράγματα ζεσταίνονται, θα σας αποδείξουν ότι φέρουν δίκαια τον τίτλο που τους έχει χαρίσει ο πλανήτης τους, η Αφροδίτη. Είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι της αποπλάνησης και ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια. Η φυσική επαφή όχι μόνο τους αρέσει, αλλά την έχουν ανάγκη για να νιώθουν ολοκληρωμένοι.

Συμβιβάζονται δύσκολα, γι’ αυτό θέλουν υπομονή

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες και συνηθίζουν να απορρίπτουν άμεσα οτιδήποτε δεν τους αρέσει. Θα πρέπει κάποιος να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει αυτή τους την πλευρά στην πορεία της σχέσης. Αυτό το χαρακτηριστικό φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία και κάνει τη ζωή τους πιο δύσκολη. Όμως όταν αγαπούν, έχουν μία πιο ευαίσθητη πλευρά και αν ο σύντροφος είναι διατεθειμένος να παλέψει με όπλα τη λογική και την υπομονή, μπορεί να κάμψει κάπως τις αντιστάσεις τους και την αδιάλλακτη στάση τους.

Μη σταματήσετε το φλερτ

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε την καρδιά των παιδιών της Αφροδίτης, είναι να δείχνετε πάντα ενδιαφέρον και να τους εκπλήσσετε με δώρα και εξόδους. Είναι φιλόδοξα άτομα που ξέρουν τι ζητούν και αγαπούν την καλή ζωή. Τους αρέσει όταν τους συμπεριφέρονται όμορφα, ευγενικά, με αγάπη και θέλουν να δοκιμάζουν όλες τις πολυτέλειες που έχει να προσφέρει η ζωή. Τους αρέσει να αισθάνονται ότι έχουν το αμέριστο ενδιαφέρον του συντρόφου τους. Ίσως για αυτό είναι καλή ιδέα να τους εκπλήσσεται συχνά με ένα όμορφο χαριτωμένο μήνυμα, που θα κάνει την καθημερινότητα πιο όμορφη. Τους αρέσουν οι ρομαντικές χειρονομίες, διότι είναι τρυφερές ψυχές και πάντα λαχταρούν να αισθάνονται ότι είναι μοναδικοί στα μάτια του ανθρώπου που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Η πίστη, η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι αυτά που ζητούν σε μία σχέση, αλλά και αυτά που προσφέρουν συνήθως με όλη τους την καρδιά.