Η εβδομάδα 03/04/2023 – 09/04/2023 αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και στις επιλογές 4 ζωδίων

Η εβδομάδα 03/04/2023 - 09/04/2023 αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και στις επιλογές 4 ζωδίων

Η εβδομάδα 03/04/2023 – 09/04/2023 αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και στις επιλογές 4 ζωδίων

Προχωράμε σιγά σιγά στην καρδιά της άνοιξης με την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου να δίνει έμφαση στην επικοινωνία, καθώς ο πιο ενεργός πλανήτης τις επόμενες ημέρες είναι ο Ερμής ο οποίος προχωρά στον Ταύρο και σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Άρη. Στις 03/04/2023 ο πλανήτης της επικοινωνίας και των δοσοληψιών μας προχωρά στον γήινο Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας. Οι ρυθμοί θα είναι λιγότερο πιεστικοί και το ενδιαφέρον μας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά, αλλά και στα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις. Όλα αυτά που συζητήσαμε το προηγούμενο διάστημα που ο Ερμής βρισκόταν στον Κριό, που μας πρότειναν ή προτείναμε εμείς στους άλλους, όλες οι ιδέες και οι ενθουσιασμοί της εποχής του Κριού μπορεί να υλοποιηθούν; Θα φανεί από τώρα μέχρι τις 10 Ιουνίου 2023. Κατ’ εξαίρεση και λόγω της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του το διάστημα 21/04/2023 – 15/05/2023, ο Ερμής θα παραμείνει στον Ταύρο σχεδόν για ένα δίμηνο. Γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να αξιοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του αν θέλουμε να κάνουμε κάποια εκκίνηση, να υπογράψουμε μια σημαντική συμφωνία, να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αγορά ή δέσμευση, αλλιώς θα χρειαστεί να περιμένουμε και να εκδηλώσουμε τη δράση μας μετά τις 15/05/2023. Από τις όψεις του Ερμή η πιο απαιτητική γίνεται τη Δευτέρα, καθώς για πρώτη φορά θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που μπήκε προσφάτως στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια φοβίες, άγχος, εμμονές στην αρνητική της εκδήλωση. Οι υπόλοιπες όψεις του μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιο υποστηρικτικές.

Στις 06/04/2023 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Ζυγού-Κριού που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, τον κόσμο της διπλωματίας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Χείρωνα θέλει προσοχή στις εντάσεις και στις παρορμητικές αποφάσεις ειδικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Κάποιοι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συζητούν την περίπτωση μιας επισημοποίησης ή μιας νέας συνεργασίας. Το σημαντικό με αυτή την Πανσέληνο είναι να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν με τους άλλους και όχι να δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στις διαφορές μας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα τους την εβδομάδα 03/04/2023 – 09/04/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά μια εβδομάδα που φέρνει πολλές εξελίξεις και οι περισσότερες από αυτές θα σας αρέσουν! Τη Δευτέρα προχωρά στο ζώδιό σας ο Ερμής δημιουργώντας συνθήκες «φρενίτιδας» στην καθημερινότητα σας για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 10/06. Στην καρδιά της άνοιξης είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με νέες ιδέες, εμπειρίες, ανθρώπους. Πειραματισμοί, νέα δεδομένα στις συνθήκες, καινούρια πρόσωπα, ιδέες, διαδρομές, ταξίδια, συμφωνίες θα σας ενθουσιάσουν, θα σας προκαλέσουν και θα χρειαστεί να δείτε πώς θα τα εντάξετε σταδιακά στην καθημερινότητα σας και στη ζωή σας. Κάποια πράγματα ή πρόσωπα θα έρθουν προς αντικατάσταση κάποιων άλλων. Ο λόγος για την παρατεταμένη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας είναι η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του που ξεκινά στις 21/04 και εκτείνεται μέχρι τις 15/05. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα αν θέλετε να κάνετε διορθώσεις ή αλλαγές σε πράγματα που ήδη έχετε ξεκινήσει κι όχι για να κάνετε μια νέα εκκίνηση. Η πιο απαιτητική όψη του Ερμή έρχεται τη Δευτέρα, καθώς συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα δημιουργώντας τάση για εντάσεις, αντιπαραθέσεις, αρνητικές σκέψεις και χειριστικά παιχνίδια. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας οι όψεις του είναι εξαιρετικά βοηθητικές.

Και ερχόμαστε στο πιο σημαντικό φαινόμενο της εβδομάδας που δεν είναι άλλο από την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 06/04 που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Φυσικά η Πανσέληνος έχει την ιδιότητα να μας επηρεάζει μέρες πριν και κάποιες μετά. Για σας αυτό το φεγγάρι εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης πρωτίστως και έπειτα σε θέματα εργασίας. Ίσως προκύψει κάποιο θέμα με την υγεία που πρέπει να επιμεληθείτε ή ίσως πάρετε την απόφαση να φροντίσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας μπαίνοντας σε μια πιο προσεγμένη διατροφή, κάνοντας ένα τσεκάπ ή ερευνώντας τρόπους να χαλαρώνετε και να έχετε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα. Από την άλλη, η Πανσέληνος αφορά και στον τομέα της δουλειάς και στις σχέσεις σας με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορεί να δουλεύουν για σας. Ενδεχομένως να διαπιστώνετε μια έντονη διαφορά ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις τους που σας κάνει να χάνετε την εμπιστοσύνη σας. Ή μπορεί να υπάρχουν θέματα που στο παρελθόν είχαν μπει κάτω από το «χαλάκι» και τώρα βγαίνουν με ορμή για να τα αντιμετωπίσετε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Προχωράμε στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζώδιο σας. Τη Δευτέρα ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σας στο παρακάτω της ζωής σας. Είναι η στιγμή για να δείτε τι θα κάνετε με τα θέματα της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα των σημαντικών ασχολιών σας στην πορεία της άνοιξης. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να βιαστείτε. Μην ξεχνάτε ότι ο Ταύρος είναι αργός, μεθοδικός και πρακτικός. Η επιρροή του Ερμή στον Ταύρο θα είναι μακράς διάρκειας στον τομέα της καριέρας, καθώς θα παραμείνει μέχρι τις 10/06 σε αυτό το ζώδιο. Αυτό γίνεται εξαιτίας της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του που θα ξεκινήσει από τις 21/04 και θα ολοκληρωθεί στις 15/05. Γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για τα επαγγελματικά, να δεσμευτείτε με κάτι καινούριο, να κάνετε μια έναρξη, προσπαθήστε να τα ολοκληρώσετε πριν τις 21/04 ή να τα αφήσετε μετά τις 15/05. Στη φάση της ανάδρομης πορείας του μπορεί να κάνετε διορθώσεις σε ήδη υπάρχοντα πρότζεκτ ή αναδιαπραγματεύσεις. Αποφύγετε όμως νέες επενδύσεις και ενάρξεις. Θέματα που δεν επιλύθηκαν στο παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε λύσεις.

Στις 06/04 έρχεται μια Πανσέληνος ιδιαίτερα δυνατή στον άξονα Ζυγού-Κριού. Από πλευράς ζωδίου δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος για σας, η αντίθεση της όμως με τον Δία και τον Χείρωνα αλλά και η χιαστί όψη με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνουν πιο παρορμητικούς στην επικοινωνία και αν έχετε ένα σημαντικό ραντεβού που το αναβάλλατε για να συζητήσετε την πορείας μιας σχέσης ή συνεργασίας, μπορεί να αποφασίσετε να το πραγματοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Κάντε το όμως με όση διπλωματία διαθέτετε. Ακόμη προσέξτε γενικότερα πώς εκφράζεστε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην οδηγική σας συμπεριφορά. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί η Πανσέληνος αυτή να φέρνει μια συμφωνία ή μια εξέλιξη σε θέματα συνεργασιών ή σπουδών, ακόμη και την απόφαση για ένα ταξίδι.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ διαφορετική διάθεση έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, καθώς τη Δευτέρα ο Ερμής θα περάσει στον Ταύρο, δηλαδή μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στη ζωή σας. Σε όποια φάση κι αν είστε, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, σε συνεργασία ή όχι, από δω και κάτω οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας σας. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας μπορεί να δημιουργήσετε συνθήκες για μια καινούρια σχέση ή συνεργασία. Φυσικά μπορεί να αποτιμήσετε και τις παλιότερες σχέσεις σας. Ο Ερμής συνήθως μένει τρεις εβδομάδες σε κάθε ζώδιο. Όμως αυτή τη φορά εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, που θα ξεκινήσει στις 21/04 και θα ολοκληρωθεί στις 15/05, θα παραμείνει στον Ταύρο για 10 εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα θα βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες για να δείτε με ποιους πορεύεστε και πώς. Αν υπάρχουν μελανά σημεία σε μια σχέση ή αν καταπιέζεστε καιρό τώρα μαζεύοντας παράπονα που δεν εκφράζετε, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσετε ανοιχτά και να δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση ή και να της δώσετε ένα τέλος αν δεν βλέπετε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Αν είστε μόνες-οι είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες και κάποια από αυτές να σας ενθουσιάσει ερωτικά. Αποφύγετε νέες δεσμεύσεις, υπογραφές συμβολαίων ή επισημοποιήσεις την περίοδο που θα είναι ανάδρομος παρόλα αυτά. Με εξαίρεση την πρώτη όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα τη Δευτέρα και μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες, οι υπόλοιπες όψεις του είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές.

Στις 06/04 έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που κυβερνά το τέλος κάποιων καταστάσεων. Ίσως είναι η στιγμή να αφήσετε πίσω σας μια σχέση ή μια κατάσταση που δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε. Ίσως είναι επίσης η στιγμή να συγχωρέσετε έναν άνθρωπο που δεν στάθηκε αντάξιος σας. Όχι να ξεχάσετε φυσικά, απλά να συγχωρέσετε και να πάτε παρακάτω στη ζωή σας. Με αυτό το φεγγάρι κάντε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δράση σε επαγγελματικά θέματα. Ασχοληθείτε ακόμη με θέματα υγείας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά τη φρενίτιδα του τελευταίου διαστήματος με την έμφαση στο ζώδιο του Κριού, που μπορεί να σας εξάντλησαν κάπως με τις καθημερινές ολοένα αυξανόμενες ανάγκες επικοινωνίας, επαφών, συζητήσεων, έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου με τις πλανητικές της αλλαγές και τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να «χαλαρώνουν». Τη Δευτέρα 03/04 ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο σε ένα κομμάτι πιο κλειστό και προσωπικό στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον 4ο οίκο. Από δω και κάτω προτεραιότητα είναι πιο πολύ το σπίτι ως χώρος, η οικογένεια και γενικότερα οι προσωπικές σας επιδιώξεις. Μάλιστα είναι μια καλή στιγμή να δείτε πώς μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας, να συζητήσετε μαζί τους κάποια θέματα που το προηγούμενο διάστημα ίσως είχατε παραμελήσει. Ή να ασχοληθείτε με το περιβάλλον του σπιτιού, να προχωρήσετε ίσως σε μια ανακαίνιση, να το περιποιηθείτε και εν όψει Πάσχα. Πιθανώς να είστε οικοδεσπότες στις γιορτές και να έχετε αρκετές εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Τα σενάρια όπως πάντα είναι πολλά και εξαρτάται κι από άλλους παράγοντες πώς θα κυλήσει αυτή η περίοδος για σας. Αυτή τη φορά ο Ερμής δεν θα μείνει για τις συνήθεις τρεις εβδομάδες στο ζώδιο του Ταύρου. Εξαιτίας της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 10/06. Στο διάστημα που θα είναι ανάδρομος από τις 21/04 μέχρι τις 15/05 μπορεί να ταλαιπωρηθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας ή με τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Στην πορεία της εβδομάδας έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 06/04 που ενεργοποιεί τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς εκφράζεστε, ακόμη κι αν έχετε παράπονα ή και δίκιο σε αυτά που λέτε. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος που μπορεί μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να σας δώσει θετικά αποτελέσματα σε θέματα σχέσεων με ξένους, σε θέματα εκδόσεων, ενασχόλησης με τα ΜΜΕ, σπουδών, νομικών ζητημάτων αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.