Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/04/2023 – 09/04/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/04/2023 – 09/04/2023

O Ερμής στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 03/04/2023 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο, μιας και προς το τέλος του μήνα θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο. Ο παρορμητισμός του Κριού θα δώσει τη θέση του στη λογική σκέψη και τον ρεαλισμό. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και θα προτιμήσουμε να μιλήσουμε μέσα από τις πράξεις μας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνουμε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να μας δημιουργήσει εμμονές σχετικά με ένα πρόσωπο ή να ενισχύσει τις δεύτερες σκέψεις και την καχυποψία. Ωστόσο, στις 05/04/2023 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις μας και θα μας βοηθήσει να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Στις 06/04/2023 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα συντροφικότητας και σχέσεων. Θα βγουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις και θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα κακώς κείμενα των σχέσεων μας. Θα αναρωτηθούμε αν αξίζει να επενδύσουμε σε ένα πρόσωπο ή αν θα πρέπει να μείνουμε μόνοι μας και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγούμε από τοξικές καταστάσεις και να κλείσουμε την πόρτα σε ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι μας. Η συμμετοχή του Χείρωνα αλλά και του Δία μας λέει ότι θα καταφέρουμε να γιατρέψουμε τα τραύματα του παρελθόντος, αρκεί να μη χάσουμε την πίστη στον εαυτό μας και να μη φοβηθούμε να ρισκάρουμε και να προχωρήσουμε σε άγνωστα μονοπάτια. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού μας καλεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, γιατί μπορεί να έχουμε κάποια σημαντικά νέα ή να υπάρξουν καρμικές συναντήσεις και γνωριμίες. Στις 07/04/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα πιο ρομαντικό και αισθησιακό σκηνικό. Θα βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη στοργή και την αγάπη μας χωρίς να ζητήσουμε ανταλλάγματα. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη 08/04, μια όψη η οποία μας δίνει το κίνητρο να είμαστε πιο ειλικρινείς και αυθεντικοί. Η αναβλητικότητα τώρα λαμβάνει τέλος και δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και θαρραλέες αποφάσεις ή ακόμα και να κάνουμε μια ερωτική εξομολόγηση. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε και να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας χωρίς κανένα φρένο και δισταγμό.

KΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής αποχαιρετάει το ζώδιο σας και από τις 03/04 εισέρχεται στον Ταύρο. Αυτή η θέση θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή να συζητήσετε με το ταίρι σας οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Στις 06/04 με την Πανσέληνο του μήνα απέναντι σας θα νιώσετε ότι τα συναισθήματα σάς κατακλύζουν και δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ένα τραύμα που κρατούσατε καλά κρυμμένο. Είναι λοιπόν η στιγμή να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο κάποιες καταστάσεις και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας βλάπτουν. Οι ημέρες γύρω από αυτό το φεγγάρι θα είναι έντονες και ίσως κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα σας ταρακουνήσουν και θα σας αναγκάσουν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί και με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διπλωματικοί και να διαχειριστείτε τα δεδομένα με ψυχραιμία, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους θα βελτιωθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. Η Αφροδίτη εξακολουθεί και αυτή να κινείται στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να βρείτε τις ισορροπίες σας, ειδικά αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Στις 06/04 η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες ή σημαντικές συναντήσεις, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να βγείτε έξω και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους. Στις 07/04 το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βγάλετε προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά σας. Να θυμάστε ότι οι φίλοι είναι δίπλα σας αυτές τις ημέρες, επομένως μη διστάσετε να αναζητήσετε την υποστήριξη τους. Στις 08/04 το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα δώσει μια δυναμική νότα στο Σαββατοκύριακο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ένα ραντεβού ή να στείλετε επιτέλους εκείνο το μήνυμα που διστάζατε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τολμήστε να κάνετε μια συζήτηση που αποφεύγατε και να εκφράσετε όσα κρατούσατε μέσα σας τόσο καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, αυτή την εβδομάδα εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Ίσως λοιπόν αυτές τις ημέρες να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να αποφύγετε τις κοινωνικές συναναστροφές. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας τώρα θα είναι πολύ ισχυρή και θα σας βοηθήσει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα σχετικά με ανθρώπους και καταστάσεις. Στις 06/04 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο τις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να φλερτάρετε ή να εμπλακείτε σε μια παθιασμένη ιστορία. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως τα πράγματα να μην εξελίσσονται ακριβώς όπως τα είχατε στο μυαλό σας ή να μην έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας γύρω από αυτές τις ημέρες. Αν αισθάνεστε ότι μια κατάσταση είναι ψυχοφθόρα για εσάς και δεν σας προσφέρει πλέον χαρά και ευχαρίστηση, τότε ίσως θα πρέπει να τη λήξετε οριστικά ή να βάλετε τους όρους σας. Σε κάθε περίπτωση, το φεγγάρι αυτό σας καλεί να βάλετε τους δικούς σας κανόνες από εδώ και στο εξής και να επενδύσετε σε ανθρώπους που σας αποδέχονται γι’ αυτό που πραγματικά είστε και σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στις 03/04 εισέρχεται στον Ταύρο και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας και δεν αποκλείεται να βάλετε στη ζωή σας καινούριους ανθρώπους ή να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες. Στις 06/04 η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή. Τα συναισθήματα θα είναι ακραία αυτές τις ημέρες και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθουν κάποιες μνήμες από το παρελθόν ή καταστάσεις οι οποίες σας έχουν πικράνει. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην αισθηματική σας ζωή και να απαλλαχτείτε από τοξικούς ανθρώπους ή σχέσεις που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Στις 07/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φέρει όμορφες και ρομαντικές συναντήσεις και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Η εβδομάδα κλείνει με το δυναμικό εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 08/04, μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε πιο θαρραλέοι και διεκδικητικοί. Τολμήστε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνετε το πρώτο βήμα, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και θα σχηματίσει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας κατακλύσουν οι αρνητικές σκέψεις και οι ανασφάλειες, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 06/04 στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει αρκετή ένταση και ανησυχία και σας καλεί να προσέξετε τα λόγια και τις συζητήσεις σας γύρω από αυτή την ημέρα, γιατί θα είναι εύκολο να υπάρξουν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν θα πρέπει να καταπιέσετε τις σκέψεις σας, αλλά θα πρέπει να πρέπει να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βγάλετε συμπεράσματα ή πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη σχέση σας. Στις 07/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει όμορφες και παθιασμένες συναντήσεις ή μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, από τις 03/04 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση η οποία είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς. Η διάθεση σας τώρα θα είναι πιο ανάλαφρη και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Θα πάρετε ρίσκα στον ερωτικό τομέα και θα νιώσετε την επιθυμία να βάλετε ξανά την περιπέτεια στη ζωή σας. Στις 05/04 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή να οργανώσετε ένα ταξίδι που θέλατε καιρό. Η σκέψη τώρα θα είναι ξεκάθαρη και είναι βέβαιο ότι θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Στις 07/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα χαρίσει ρομαντισμό και γλυκιά διάθεση και δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας αγγίξει σε βάθος. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον και να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και τις διαφορές σας. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 08/04, μια όψη που θα φέρει κοντά σας φίλους ή γνωριμίες με αντισυμβατικά άτομα. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, αρκεί να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και να μην μένετε κολλημένοι στα ίδια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στις 03/04 εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και για το επόμενο διάστημα θα σας βοηθήσει να κάνετε βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Έχετε ανάγκη από ουσιαστικές επαφές και δεν θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε με ανάλαφρες και επιφανειακές καταστάσεις. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες ή να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Προσπαθήστε να σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά και μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας. Προτιμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας και να εκφράσετε όσα σας προβληματίζουν. Στις 06/04 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα που αφορούν τη σχέση σας. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση δεν προχωράει και θα πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό, όπως για παράδειγμα να διεκδικήσετε τον χώρο σας και να βάλετε επιτέλους τα όρια σας. Από την άλλη πλευρά, αν είστε μέσα σε μια επιτυχημένη σχέση μπορεί αυτές τις ημέρες να αποφασίσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσετε. Οι ημέρες γύρω από αυτό το φεγγάρι θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε και να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 08/04 το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και θα πυροδοτήσει έντονα πάθη, επομένως εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου από τις 03/04 θα ευνοήσει την επικοινωνία μέσα στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας με το ταίρι σας και να εστιάσετε σε όσα σας ενώνουν. Την ίδια ημέρα βέβαια, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει εμμονές ή να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας και έντονη κτητικότητα. Προσπαθήστε λοιπόν να σκεφτείτε λογικά και αποστασιοποιημένα και να μην βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Στις 05/04 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις και να κάνετε μια κουβέντα που θα σας δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα σας. Στις 06/04 η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει μια καρμική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 07/04 θα απογειώσει τον ρομαντισμό και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή να πείτε όσα νιώθετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι ότι αν ανοίξετε την καρδιά σας οι άλλοι θα ανταποκριθούν. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 08/04, μια δυναμική όψη που θα σας χαρίσει θάρρος και τόλμη. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν είναι ιδανικό για να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα, να δείξετε το ενδιαφέρον σας ή να στείλετε επιτέλους εκείνο το μήνυμα που διστάζατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, είναι αλήθεια ότι αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα εργασιακά και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και ο έρωτας θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Στις 05/04 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και ρεαλιστικό πρίσμα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Στις 06/04 η Πανσέληνος στον Ζυγό δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο ή να βγουν στην επιφάνεια παράπονα που κρατούσατε καιρό μέσα σας. Είναι σημαντικό να απομακρυνθείτε από ανθρώπους με τους οποίους δεν σας ενώνει κάτι ουσιαστικό και να επενδύσετε σε εκείνους που είναι δίπλα σας και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα παθιασμένη γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια κοινή παρέα. Στις 07/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο εργασίας ή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι άκρως ερωτική για εσάς, αφού η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και στις 03/04 εισέρχεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και να εμπλακείτε σε νέες ερωτικές ιστορίες που θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Μάλιστα, η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 06/04 κρύβει παθιασμένες συναντήσεις και επαφές που μπορεί να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Η εβδομάδα συνεχίζει με αισθησιασμό και ρομαντισμό, αφού το γλυκό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 07/04 απογειώνει τον ρομαντισμό και μπορεί να φέρει ένα ειδύλλιο που θα θυμίζει κάτι από παραμύθι. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένο, αφού το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σας χαρίσει ενέργεια και δυναμισμό. Θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα θέλω σας στους άλλους και να προτείνετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας καιρό ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας έλκει. Μη διστάσετε λοιπόν να πάρετε πρωτοβουλίες και να είστε σίγουροι ότι η τόλμη σας θα ανταμειφθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 03/04 και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειας σας. Εάν θέλετε λοιπόν να οργανώσετε μια μετακόμιση ή να συζητήσετε με το ταίρι σας περί συγκατοίκησης, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα την ίδια ημέρα θα ευνοήσει τις ουσιαστικές συζητήσεις και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Είναι επίσης πιθανό να μην μπορείτε να σκεφτείτε λογικά και να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας ή να πάθετε εμμονή με ένα άτομο που έχετε αυτό τον καιρό στο μυαλό σας. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Στις 06/04 ο Ερμής θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει μια επανασύνδεση ή να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας αγγίξει σε βάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 03/04, το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό για εσάς και θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Στις 05/04 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα σας βοηθήσει να πάρετε ώριμες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή της αισθηματικής σας ζωής, χωρίς να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις όπως κάνετε συνήθως. Συζητήσεις που θα γίνουν τώρα θα είναι πολύ κομβικές και θα σας βοηθήσουν να πάρετε απαντήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 07/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό κλίμα, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση ή να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ξεκλειδώσει και θα βγάλει προς τα έξω τις ευαισθησίες σας. Το Σαββατοκύριακο με το εξάγωνο Ερμή-Άρη κρύβει ευχάριστα νέα, παθιασμένες συναντήσεις ή ερωτικά ραντεβού που θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να πείτε αυτά που θέλετε στον σύντροφο σας και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με θάρρος. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κάντε όσα αναβάλατε τόσο καιρό.