Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και διλήμματα ή αβεβαιότητα την εβδομάδα 12/06/2023 – 18/06/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και διλήμματα ή αβεβαιότητα την εβδομάδα 12/06/2023 - 18/06/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και διλήμματα ή αβεβαιότητα την εβδομάδα 12/06/2023 – 18/06/2023

Η εβδομάδα ξεκινά με δυναμική διάθεση και την ανάγκη να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή να είμαστε πιο διεκδικητικοί και φιλόδοξοι καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον δυναμικό Κριό. Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στις 15/06/2023 λειτουργεί κάπως περιοριστικά για τα θέματα της επικοινωνίας, καθώς ο Κρόνος βάζει φρένο στην τάση του Ερμή να μεταδίδει άκριτα πληροφορίες και φυσικά στην τάση για κουτσομπολιά. Προβλήματα τόσο στις επαφές όσο και στις μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν αυτή τη μέρα, γι’ αυτό ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί και κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Το Σάββατο με το εξάγωνο του Ερμή προς την Αφροδίτη είναι πιο θετική μέρα για συζητήσεις, επαφές, ταξίδια. Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου για πρώτη φορά στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να σημειώνουμε πρόοδο απλά πρέπει να τεστάρουμε τα βήματα μας μέχρι τώρα σε ένα νέο πρότζεκτ και να δούμε τι διορθώσεις μπορούμε να κάνουμε για να γίνει καλύτερο. Αν διαπιστώσουμε ότι πολλά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας βασίζονταν περισσότερο στη ζωηρή φαντασία και τις μεγάλες προσδοκίες μας, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική φαντάζει δυσάρεστη, είναι απαραίτητη για να μην αεροβατούμε. Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου. Στο δυαδικό ζώδιο των Διδύμων η Νέα Σελήνη αναφέρεται ιδιαίτερα στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές και πιέζει για απαντήσεις. Όχι όμως συμβατικές απαντήσεις, αλλά λίγο πιο εναλλακτικές ή διαφορετικές. Η πιο στενή της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και να εκδηλώσουμε τη δράση μας αμέσως. Θα πρέπει να το «κουράσουμε» λίγο το πράγμα στο μυαλό μας πρώτα και να αποφασίσουμε λίγο αργότερα που θα έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και ομιχλώδεις συνθήκες γι’ αυτό δεν προτείνεται για δεσμεύσεις.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και διλήμματα ή αβεβαιότητα την εβδομάδα 12/06/2023 – 18/06/2023

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στους στόχους σας, τη συλλογική δουλειά που μπορεί να είναι μάλιστα και ιδιαίτερα αποδοτική. Αρκετά πιο κουραστικές είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Τα σενάρια είναι πολλά για το τι μπορεί να σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Μπορεί να είναι οι συνθήκες και δεν μπορείτε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Μπορεί να είναι περιορισμοί στη δράση σας και δύσκολες σχέσεις με προϊσταμένους και ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας που σας βάζουν εμπόδια ή αναιρούν τις αποφάσεις τους και τα λεγόμενά τους. Από την άλλη, αν δεν εργάζεστε μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σπίτι με γονείς ή στενούς συγγενείς. Επειδή είναι μέρες που μπορεί να νιώσετε ότι ακόμη κι ο σύντροφός σας κριτικάρει αυτά που λέτε ή πράττετε κι έχει ένα ύφος περίεργο απέναντί σας, προσπαθήστε να μην πιάνεστε από το παραμικρό και να διαιωνίζετε την ένταση.

Το Σάββατο ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς, στον τομέα της καριέρας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο. Η ανάδρομη πορεία του σας ωθεί μέχρι τις 04/11 να δείτε πιο προσεκτικά τα επαγγελματικά σας θέματα και να αξιολογήσετε τη δράση σας ώστε να μην επαναλάβετε τα όποια λάθη έχετε κάνει και να θέσετε ακόμη πιο γερές βάσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Πριν πάτε μπροστά λοιπόν με τις φιλοδοξίες σας, κάντε ένα βήμα πίσω για να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα έχουν προκύψει. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες να αξιολογήσετε καθετί που κάνετε επαγγελματικά από τον χρόνο που διαθέτετε, τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν, αλλά και τα οικονομικά στοιχεία που είναι απαραίτητα. Από την άλλη μπορεί να επιστρέψετε σε μια παλιότερη συνεργασία ή σε μια δουλειά που πιθανώς κάνατε παλιότερα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας την Κυριακή έχει τη δύναμη να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας και να φέρει ένα νέο αέρα στη ζωή σας. Μάλιστα μπορεί να αφήσετε πολλούς άναυδους με μια απόφαση σας που πάει κόντρα στην εικόνα ή σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους πολλοί για σας. Μπορεί τώρα να προκύψει μια ευκαιρία να βγείτε από μια σχέση ή συνεργασία που δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική για σας γι’ αυτό το ονομάζω κι «ευκαιρία», γιατί μολονότι μπορεί να υπάρχει ένα τέλος σάς δίνεται σχεδόν αυτόματα η ευκαιρία για μια νέα αρχή. Έτσι αν ψάχνατε να κάνετε μια έξοδο είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, αυτή η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο περιμένετε να περάσουν κάποιες μέρες, καθώς η κύρια όψη της είναι με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί κάποια σύγχυση και ξεκινάτε μετά.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος τόσο για θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά, πιθανώς όμως και με μεγαλύτερη ανησυχία για κάποιο άλλο άτομο από το στενό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο του κυβερνήτης σας Ερμή προς τον Κρόνο επηρεάζει Τετάρτη και Πέμπτη. Κάποιοι υψηλοί τόνοι σε συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον με στενούς συγγενείς ή προβλήματα δικά τους που καλείστε να διαχειριστείτε εσείς ή θέματα που αφορούν στην καριέρα και την πορεία των επαγγελματικών σας μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας δυσκολεύουν τη ζωή. Προσπαθήστε να έχετε μια κάπως πιο ανεκτική και συμβιβαστική διάθεση αν δεν θέλετε να υπάρχουν ρήξεις ή εντάσεις. Ακόμη αποφύγετε να συζητήσετε με μέλη της οικογένειας σας προσωπικά σας θέματα ή να μεταφέρετε θέματα που έχετε με τον σύντροφό σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν υπάρχει δυσκολία σε κάποιες σχέσεις αυτές τις μέρες προσπαθήστε να βοηθήσετε μεν, αλλά αν βλέπετε ότι οι άλλοι εμμένουν ο καθένας στις απόψεις του χωρίς δείγμα συγκαταβατικότητας σταματήστε να προσπαθείτε. Αφήστε το και το ξαναβλέπετε άλλη στιγμή. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στις σημαντικές σχέσεις σας.

Το Σάββατο ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που μπήκε ο Κρόνος στον τομέα των σχέσεων τον Μάρτιο πολλά άλλαξαν στις σχέσεις σας, είτε μιλάμε για τις επαγγελματικές είτε για τις προσωπικές σχέσεις. Η διερεύνηση συνεχίζεται κι ακόμη είναι νωρίς για να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με τους ανθρώπους που θα μείνουν στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος θα παραμείνει για 2,5 χρόνια. Θα πρέπει να συνεχίσετε λοιπόν να εξετάζετε όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης. Με εξελίξεις στο μέτωπο της καριέρας και γενικότερα των επαγγελματικών σας έρχεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που αφορά στην καριέρα. Έτσι για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει ένα νέο σενάριο είτε μιας μεταγραφής, μιας αλλαγής πόστου ή και δουλειάς, ή μιας νέας πρότασης που μπορεί να σας βάλει και σε δίλημμα. Βέβαια μπορεί να υπάρχει μια ανατροπή ή ένα περίεργο σενάριο πριν κατακαθίσει η σκόνη και πάρετε απόφαση τι θα κάνετε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η πιο στενή όψη που δημιουργεί η Νέα Σελήνη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της σύγχυσης, έτσι μην βιαστείτε να τρέξετε στο καινούριο πριν έχετε όλα τα στοιχεία στα χέρια σας ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει να περιμένετε μετά τις 27/06 που θα υπάρχει περισσότερη διαύγεια για να κρίνετε τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφασίσετε.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με καλή διάθεση και έμφαση στα μελλοντικά σας σχέδια είτε των σπουδών είτε της δουλειάς. Εκμεταλλευτείτε τη Δευτέρα και την Τρίτη που είναι σχετικά πιο βατές ημέρες για το ζώδιο σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που επηρεάζει Τετάρτη και Πέμπτη δημιουργεί πιεστικό κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς, του σπιτιού αλλά και των σχέσεων. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος(οι) καταπατούν τα όρια σας, γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί απέναντί σας χωρίς να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό. Μπορεί να έχετε διαφορές με συγγενείς ή συνεργάτες, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που επαναλαμβάνονται σε κάποια σχέση. Όπως και να έχει, η καλύτερη στρατηγική είναι να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρόνο και να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας βάλει στη δική του διάθεση για καβγάδες. Όταν υπάρχουν διαφορές αντιλήψεων και ασυμφωνίες πάρτε τον χρόνο σας να επεξεργαστείτε καλύτερα το πρόβλημα και να σκεφτείτε πιο οργανωμένα πώς θα τις επιλύσετε. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τα δικά σας προσωπικά θέματα και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας κυρίως.

Ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο θα χρειαστεί να ξαναδείτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Αλλαγές που κάνατε ή που θέλετε να κάνετε στο μέλλον θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε χωρίς άγχος και βιασύνη. Επίσης μπορεί να αποφασίσετε ότι κάποια αλλαγή που κάνατε την άνοιξη δεν σας αρέσει τόσο και να θέλετε να ξαναπροσπαθήσετε για κάτι καλύτερο. Από την άλλη, καθώς το σπίτι είναι το προσωπικό σας καταφύγιο που μπορείτε να νιώθετε προστατευμένοι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, χρειάζεται το περιβάλλον του να είναι αυτό που σας ξεκουράζει και σας προκαλεί ευχαρίστηση. Πιθανώς λοιπόν να αποφασίσετε κάποιες δουλειές, επισκευές, ανακαίνιση για να το φέρετε εκεί που θέλετε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες κλέβουν τα φώτα στο τέλος της εβδομάδας καθώς σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων. Τα σενάρια είναι πολλά κι αφορούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια στη Νέα Σελήνη συμμετέχει σε τετράγωνο ο Ποσειδώνας, αφήνοντας μια αίσθηση σύγχυσης τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Γι’ αυτό αν δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και αποφασίζετε αργότερα. Σαφώς μην πιέσετε καταστάσεις τώρα. Μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και μπορείτε να αξιοποιήσετε θετικά τις δυο πρώτες μέρες. Τετάρτη και Πέμπτη, καθώς κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο στο ζώδιο σας, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε εξαιρετική πίεση από συνεργάτες, προϊσταμένους, ανωτέρους ή να έχετε θέματα ακόμη και μέσα στην οικογένεια με γονείς ή μεγαλύτερη σε ηλικία άτομα. Είναι πιθανόν κάτι να νιώθετε ότι σαμποτάρει την πρόοδό σας ή σας βάζει ένα προσωρινό στοπ. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε καταρχάς είναι να προσπαθήσετε να βάλετε όρια στους άλλους. Το «όχι» είναι μια καλή απάντηση αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι και δεν χρειάζεται να εφευρίσκετε δικαιολογίες. Αν λοιπόν προσπαθούν οι άλλοι να σας φορτώσουν με τις δικές τους ευθύνες απλά αρνηθείτε. Δεν εννοώ φυσικά να μην ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις που έχετε, απλώς να μην θυματοποιείτε τον εαυτό σας κάνοντας ό,τι δεν κάνουν οι άλλοι. Από την άλλη είναι μέρες που πρέπει με κάθε κόστος να αποφύγετε καβγάδες, γιατί μπορεί να πάρουν μια τροπή που δεν θέλετε και να ξεφύγει το πράγμα. Ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας το Σάββατο και για το επόμενο πεντάμηνο ωθεί την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και σε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Ίσως είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις προκειμένου τα σχέδια σας να έχουν καλύτερη τύχη. Να βελτιώσετε ό,τι πρέπει ή και να τελειώνετε με πράγματα που βλέπετε ότι δεν έχουν μέλλον όσο κι αν αυτό μπορεί να σας πονά. Κάποιες φορές με τον Κρόνο μπορεί να ολοκληρώνονται πράγματα ή σχέσεις που εμείς δεν θέλουμε να αφήσουμε. Όμως υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό ακόμη κι αν τον συνειδητοποιήσουμε πολύ αργότερα.

Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο αφορά τα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας, της οικογένειας σας, των ανθρώπων με τους οποίους συγκατοικείτε. Για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει την ανάγκη μιας αλλαγής στον χώρο, μιας μετακόμισης ή μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε για τις ανάγκες δικών σας ανθρώπων. Άλλοι μπορεί να μπείτε σε διαδικασία ανακαίνισης, αλλαγών ή να δείτε τι δεν σας χρειάζεται πλέον ή τι πρέπει να αγοράσετε. Αν ψάχνετε σπίτι να ενοικιάσετε, εξοχικό ή θέλετε να κάνετε μια αγοραπωλησία, μπορεί να προκύψουν μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες οι κατάλληλες συνθήκες να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Βέβαια εξαιτίας του τετραγώνου προς τον Ποσειδώνα μπορεί να έχετε και αρκετή σύγχυση αυτές τις μέρες.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.