Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/06/2023 – 18/06/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/06/2023 – 18/06/2023

Ο Ερμής έχει εισέλθει ήδη στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων, όμως αυτή την εβδομάδα θα μας δυσκολέψει λίγο αφού στις 15/06/2023 θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων. Η όψη αυτή συνδέεται με αρνητικές σκέψεις, σκληρές κουβέντες ή έντονη κριτική. Ακόμα κι αν θέλετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους, μπορεί να νιώσετε ότι δε γίνεστε κατανοητοί ή ότι υπάρχει μια ψυχρή στάση από την άλλη πλευρά. Αποφύγετε λοιπόν τις σημαντικές συζητήσεις και προσέξτε τα λόγια σας στα μέσα της εβδομάδας. Ωστόσο, τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το Σαββατοκύριακο αφού στις 17/06/2023 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Αφήστε λοιπόν τις επαφές και τις συζητήσεις για το τέλος της εβδομάδας που το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο και θα έχουμε τη διάθεση να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Η εβδομάδα κλείνει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων την Κυριακή 18/06/2023, ένα φεγγάρι το οποίο μας καλεί να εκφραστούμε, να αναζητήσουμε απαντήσεις και να ανανεώσουμε την καθημερινότητα μας. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θέλει λίγη προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους και καταστάσεις ή να παρασυρθούμε από ουτοπίες και φαντασιώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Κριοί, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα λόγια σας μέσα στην εβδομάδα, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνετε σκληροί και επικριτικοί απέναντι στους άλλους ή να ειπωθούν κουβέντες που θα πληγώσουν. Είναι πολύ πιθανό να σας κατακλύσουν οι αρνητικές σκέψεις ή να επανέλθουν φοβίες και ανασφάλειες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Εάν έχετε να εκφράσετε παράπονα ή θέλετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, προτιμήστε να το κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας. Το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 είναι ιδανικό για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις κάτω από ένα πιο ήπιο κλίμα. Αν είστε αδέσμευτοι, το Σαββατοκύριακο μπορεί να λάβετε ευχάριστα μηνύματα ή να έχετε εξελίξεις και συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή σας καλεί να βγείτε από τη ρουτίνα σας, να οργανώσετε μια εκδρομή, να βγείτε ραντεβού ή να δείτε ανθρώπους που έχετε καιρό να τα πείτε. Προσπαθήστε όμως να είστε ρεαλιστές και να μην παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις ή από φαντασιώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας σχετικά με οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Ίσως να είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε ή να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε μια κοινή γραμμή με τους γύρω σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε φιλικό επίπεδο ή με ένα πρόσωπο που έχετε επαφές μέσω διαδικτύου. Θα είναι καλό να πάρετε μια απόσταση από τις καταστάσεις και να μη βιαστείτε να ανοίξετε κουβέντες ή να βγάλετε συμπεράσματα. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και μη διστάσετε να δείξετε στους άλλους το ενδιαφέρον σας με έμπρακτο τρόπο. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 θα τονώσει την αυτοεκτίμηση σας και θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε σχέσεις, αρκεί όμως να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής βρίσκεται πλέον στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η καθημερινότητα σας κινείται σε πιο γρήγορους ρυθμούς και η διάθεση σας είναι πιο ανάλαφρη. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στα μέσα της εβδομάδας θα δυσκολέψει την επικοινωνία και τις επαφές σας και είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Ίσως να νιώσετε ότι όσο εσείς προσπαθείτε να βρείτε απαντήσεις ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, τόσο περισσότερο θα απομακρύνεται εκείνος/η από κοντά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο, επομένως θα έχετε την ευκαιρία να συνεννοηθείτε με τους άλλους και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ίσως μάλιστα να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο ή μια όμορφη συνάντηση. Εάν λοιπόν θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε φίλους ή να βγείτε ραντεβού προτιμήστε να το κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή 18/06 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας και στη ζωή σας. Το φεγγάρι αυτό σας ανανεώνει και σας καλεί να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας, αρκεί βέβαια να μην χαθείτε σε φαντασιώσεις και κυρίως να μην επενδύσετε σε λάθος άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με βαρύ κλίμα για εσάς και είναι πιθανό να νιώσετε ότι το συναίσθημα σας έρχεται σε σύγκρουση με τη λογική πλευρά ή με τα πρέπει που σας επιβάλλουν οι άλλοι. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή επαφές και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο, κάτι που θα σας ρίξει την ψυχολογία. Προτιμήστε αυτές τις ημέρες να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας και αποφύγετε ανθρώπους που βγάζουν αρνητισμό και σας γεμίζουν με ανασφάλειες. Το Σαββατοκύριακο όμως είναι ιδανικό για να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας καταπιέζουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κρυφές συναντήσεις και επαφές ή μυστικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες όμως θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε παρακάτω. Κρατήστε δίπλα σας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και μη βιαστείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που υπόσχεται πιο πολλά από όσα μπορεί να πραγματοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο είναι βέβαιο ότι δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και μπορείτε να έχετε αυτά που θέλετε στις σχέσεις και στον έρωτα. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μέσα στην εβδομάδα μπορεί να φέρει δυσκολίες ή ψυχρότητα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε με φίλους ή να έρθετε σε σύγκρουση με ένα άτομο από το διαδίκτυο, επομένως προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και αν μπορείτε αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις. Το Σαββατοκύριακο όμως έρχεται για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας και να σας φτιάξει τη διάθεση. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να δείτε φίλους. Μην μένετε λοιπόν άλλο μόνοι σας και αναζητήστε ευχάριστες παρέες και ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν το σκεπτικό σας. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 σας βοηθάει να κάνετε μια επανεκκίνηση στην κοινωνική σας ζωή, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να εμπλακείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες. Αν είστε σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας, αρκεί όμως να είστε προσγειωμένοι και να έχετε ξεκάθαρους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας και μπορεί να νιώσετε αρκετά προβληματισμένοι αυτές τις ημέρες. Θα είναι δύσκολο να προσεγγίσετε τους άλλους ή να πάρετε απαντήσεις σε ερωτήματα, επομένως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι σας και πάρτε απόσταση από ανθρώπους που δεν έχουν τη διάθεση να σας ακούσουν και να σας καταλάβουν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να έχετε όμορφες συναντήσεις και επαφές ή να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε κρυφές καταστάσεις ή να παρασυρθείτε από μια κατάσταση που μοιάζει ιδανική στα μάτια σας. Η κρίση σας όμως τώρα δεν είναι ξεκάθαρη και ίσως να παραβλέπετε σημαντικές λεπτομέρειες ή ελαττώματα του άλλου που στην πορεία μπορεί να σας απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σας προσγειώσει λίγο απότομα στην πραγματικότητα, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα βαρύνει το κλίμα και μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Μπορεί να νιώσετε ότι οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας περιορίζουν και δεν μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα. Ίσως επίσης να νιώσετε ότι οι άλλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς ή ότι είναι σκληροί και επικριτικοί απέναντι σας. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και να μην αφήσετε τον αρνητισμό να σας αποθαρρύνει. Το Σαββατοκύριακο από την άλλη πλευρά θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, αφού το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε μια εξόρμηση, να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά ή να βάλετε στη ζωή σας καινούριους ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να θέσετε καινούριους στόχους, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Τολμήστε λοιπόν να ρισκάρετε και πείτε ναι στην περιπέτεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Δίδυμους σας δημιουργεί την επιθυμία να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και να κάνετε ουσιαστικές και βαθιές συζητήσεις με το άτομο που έχετε απέναντι σας, όμως αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δε συμμερίζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Μη βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε τα εσώψυχα σας ή να φέρετε στο προσκήνιο ζητήματα που οι άλλοι δυσκολεύονται να αγγίξουν. Από την άλλη πλευρά, το Σαββατοκύριακο με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης προσφέρεται για να κάνετε αποκαλυπτικές και ειλικρινείς συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα έρθετε πιο κοντά στους άλλους. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 θα σας βοηθήσει πρώτα απ’ όλα σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και συνήθειες και να αφήσετε οριστικά πίσω σας τραύματα του παρελθόντος. Κάτω από αυτό το φεγγάρι μπορεί να κάνετε μια νέα παθιασμένη γνωριμία ή να εμπλακείτε σε μια κατάσταση που θα σας φέρει μπροστά σε διλήμματα. Μη βιαστείτε όμως να πάρετε οριστικές αποφάσεις γιατί το τοπίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία και τις επαφές σας και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας δεν δείχνει κατανόηση και δεν προσπαθεί να μπει στη θέση σας. Αντιθέτως, μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα ή επικριτική στάση από τον σύντροφο ή ακόμα και από άτομα της οικογένειας σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως εσείς να μην έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε στους άλλους και να προτιμήσετε να αποστασιοποιηθείτε και να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο όμως θα είναι αρκετά ευχάριστο για εσάς, αφού το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή, εξόδους, ραντεβού, επαφές και συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην αισθηματική σας ζωή. Καλείστε λοιπόν να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να προχωρήσετε μπροστά με ανθρώπους που σας εμπνέουν και δεν σας περιορίζουν. Προσέξτε μόνο να μην εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να μην εξαπατηθείτε από πρόσωπα που κρύβουν τις αληθινές τους προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί αυτή η εβδομάδα να μην είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς, όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα της καθημερινότητας σας ή να δώσετε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα των σχέσεων σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να μπλοκάρει την επικοινωνία σας και να φέρει δυσκολίες στη ροή της καθημερινότητας σας. Όσο κι αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις ή να πάρετε απαντήσεις από τους άλλους, θα πρέπει ίσως να αναβάλλετε τις σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις και να προτιμήσετε να τις κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το θετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 θα ομαλοποιήσει τις καταστάσεις και θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιες ευχάριστες αποκαλύψεις ή μια ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που βρίσκεται στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Νέα Σελήνη στις 18/06 σας καλεί να εστιάσετε στον εαυτό σας και να βάλετε προτεραιότητα την ψυχική και σωματική σας υγεία. Απομακρυνθείτε λοιπόν από ανθρώπους που σας προκαλούν στρες και αρνητισμό και πορευτείτε με όσους σας αποδέχονται όπως είστε ή ακόμα και μόνοι σας αν χρειαστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται πλέον στο ζώδιο του Λέοντα είναι αλήθεια ότι όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Ωστόσο, το σκληρό τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 15/06 μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και ψυχρότητα μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν αποφασίσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο, είναι πιθανό να μην έχετε την ανταπόκριση που ζητάτε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο ή να πείτε σκληρές κουβέντες. Προσπαθήστε λοιπόν μέσα στην εβδομάδα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Το Σαββατοκύριακο η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα και θα έχετε όλη τη διάθεση να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή με ένα καινούριο πρόσωπο αν είστε αδέσμευτοι. Στις 18/06 η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα απογειώσει την ερωτική διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Ένα πάθος αναζωπυρώνεται, κάποιοι από εσάς ερωτεύεστε ή απλώς βρίσκετε το θάρρος να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Είναι σημαντικό βέβαια να πατάτε γερά στη γη, να ξέρετε τι θέλετε και να μην παραμυθιαστείτε από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή να βρίσκεται πλέον στο ζώδιο των Διδύμων, θα είστε λίγο πιο εσωστρεφείς και θα σας απασχολήσει περισσότερο το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από το ζώδιο σας στις 15/06 μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση ή προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δεν προσπαθούν να μπουν στη θέση σας, κάτι που θα σας ρίξει την ψυχολογία. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τον αρνητισμό να σας καταβάλλει και προσέξτε πώς θα εκφράσετε τα παράπονα σας στους άλλους. Στις 17/06 το υπέροχο εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να εξελιχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06 είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού όπως μια μετακόμιση ή για να έρθετε πιο κοντά με ένα αγαπημένο άτομο που είχε απομακρυνθεί. Θα πρέπει βέβαια να είστε επιφυλακτικοί πριν αφεθείτε ολοκληρωτικά σε κάποιον/α ή πριν δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας είχε πληγώσει.