«Τα εν οίκω μη εν δήμω»: Ποια ζώδια δεν θέλουν να μιλάτε σε άλλους για τη σχέση σας

«Τα εν οίκω μη εν δήμω»: Ποια ζώδια δεν θέλουν να μιλάτε σε άλλους για τη σχέση σας

«Τα εν οίκω μη εν δήμω»: Ποια ζώδια δεν θέλουν να μιλάτε σε άλλους για τη σχέση σας

Σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή, σε κάποιους αρέσει να κρατούν τα προβλήματα της κρυφά, ενώ άλλοι θέλουν να τα μοιράζονται. Στο τέλος της ημέρας είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς και με ποιους θα μοιραστείτε τα βάσανα σας. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε τη σιωπή σας ή έστω τους τύπους αν έχετε σχέση με αυτά τα ζώδια, καθώς μπορεί να το θεωρήσουν και αιτία χωρισμού. Τα συγκεκριμένα ζώδια τηρούν ευλαβικά τη φράση «τα εν οίκω μη εν δήμω» και υπάρχουν σοβαροί λόγοι που δεν θέλουν να εκτίθενται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι πολύ προσεκτικό με την ιδιωτική του ζωή και σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αρέσει να γνωρίζουν οι άλλοι τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους ή μέσα στη σχέση τους. Δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους ανθρώπους και έτσι προτιμούν να κρατούν τα προσωπικά τους μακριά από αδιακρισίες. Καθώς είναι φιλύποπτοι, δεν πιστεύουν ότι οι άλλοι έχουν τις καλύτερες προθέσεις και φοβούνται πως ότι μάθουν για αυτούς θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο, εναντίον τους. Δεν αντέχουν επίσης αν ο σύντροφός τους δεν μπορεί να τιμήσει αυτήν την εχεμύθεια στη σχέση τους. Εάν διατηρούν σχέση με ένα άτομο, τότε πιστεύουν ότι οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν πρέπει να λυθεί μεταξύ τους χωρίς καμία εμπλοκή τρίτων. Καθώς είναι μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς, αποκαλύπτουν μόνο αυτά που θέλουν. Είναι πολύ ήσυχες και εσωτερικά ανασφαλείς ψυχές που έχουν ανάγκη από μία προστατευμένη φωλιά. Δεν μπορείτε να παραβιάσετε -ούτε εύκολα ούτε χωρίς κόστος- τα όρια που έχουν χαράξει γύρω τους, ειδικά τα συναισθηματικά. Αν στα προσωπικά σας επιτρέψετε να εμπλακούν οικογένεια και φίλοι, που είτε έχουν είτε δεν έχουν σχέση με την κατάσταση, θα θυμώσουν μαζί σας, θα το προσθέσουν στα κρατούμενα και μπορεί να αισθανθούν ανταγωνιστικά προς εκείνους. Δεν τους αρέσει κανείς να εισβάλλει στον χώρο τους, να κάνει πολλές ερωτήσεις και πολύ περισσότερο να χώνει τη μύτη του στις υποθέσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό και αξιόπιστο ζώδιο που παίρνει τις υποθέσεις του σοβαρά και ξέρει ανά πάσα στιγμή τι κάνει. Αν θέλει να συζητήσει και να αφήσει κάποιον να μπει στο συναισθηματικό του κόσμο δεν είναι αρνητικός, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι το άλλο άτομο έχει αποδείξει τη φερεγγυότητα του και δεν προσπαθεί με δόλο να χωθεί στις υποθέσεις του. Οι Ταύροι επίσης θεωρούν ότι είναι έλλειψη σεβασμού να μιλάνε για το ταίρι τους με άσχημο τρόπο. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο θυμωμένοι μπορεί να είναι σε μια δεδομένη στιγμή μαζί του, δεν θα το κακολογήσουν, ούτε θα τονίσουν τα γκρίζα σημεία της σχέσης. Θα προτιμούσαν να κρατήσουν μετριοπαθή στάση, γιατί αν βρίσκονταν οι ίδιοι σε αυτή τη θέση δεν θα ήθελαν ποτέ να τους εκθέτει δημοσίως το άτομο που είναι μαζί τους. Κάτι τέτοιο αποτελεί πλήγμα στην εικόνα, στα συναισθήματα και στον καθωσπρεπισμό τους. Εάν ένας Ταύρος αντιμετωπίσει μια τέτοια συμπεριφορά στη σχέση, δεν πρόκειται να το συζητήσει εύκολα και μπορεί να ψυχρανθεί και να αποχωρήσει. Επίσης δεν θα μοιραστεί τα μεγαλύτερα προβλήματα του για τους δικούς του, όσο κοντά κι αν είστε. Παρόλο που μπορεί να σας εμπιστεύεται και να εκτιμά τη γνώμη σας, εκτιμά περισσότερο τις σωστές αποστάσεις και ισορροπίες με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν πρόκειται να πει εύκολα κάτι εναντίον τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλόδοξη και πειθαρχημένη φύση αυτού του ζωδίου το κάνει σοβαρό, υπεύθυνο και λιγομίλητο, και με τον ίδιο τρόπο προστατεύει και την ιδιωτική του ζωή. Δεν του αρέσει να μοιράζεται τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά του με οποιονδήποτε γιατί δεν εμπιστεύεται εύκολα κι έτσι προτιμά να κρατά τις αποστάσεις του. Οι Αιγόκεροι αν αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα είναι πιο πιθανό να το χειριστούν μόνοι τους, παρά να βασιστούν στις συμβουλές κάποιου άλλου για να τους βοηθήσει. Συνήθως κρατούν τις σκέψεις τους για τον εαυτό τους. Τους αρέσει να είναι σίγουροι για τα λόγια και για τα συναισθήματά τους πριν εκφράσουν οτιδήποτε. Αλλά όταν το κάνουν, θα πάνε κατευθείαν στον άνθρωπο τους αντί να μιλούν για αυτόν σε διάφορους άλλους. Φυσικά περιμένουν την ίδια στάση και την ίδια υπεύθυνη συμπεριφορά από εσάς, γι’ αυτό καλύτερα να το σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν μοιραστείτε κάτι που θα τους έκανε να αισθανθούν άβολα πίσω από την πλάτη τους. Η ιδιωτικότητα είναι για εκείνους ιερή και έτσι αντιμετωπίζουν το σπίτι, τη σχέση και την οικογένειά τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί τείνουν να βλέπουν το καλό σε όλους και σε όλα. Υπολογίζουν πολύ τις σχέσεις τους και προσπαθούν να δημιουργήσουν με το ταίρι τους την απόλυτη αρμονία. Έτσι, έχουν συνήθως μόνο θετικά πράγματα να πουν για τον σύντροφό τους. Διαφορετικά, δεν θα έμεναν και μαζί του. Οι Ζυγοί επίσης μπορεί να είναι προσεκτικοί με τα λόγια τους και να μην εκφράζουν εύκολα όλες τις απόψεις τους. Καθώς θέλουν να διατηρήσουν την ειρήνη και την αγάπη στη ζωή τους, μπορεί να διστάζουν να μοιραστούν τις σκέψεις ή τα συναισθήματά τους εάν πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες. Είναι επίσης σημαντικό για αυτούς να διατηρήσουν μια καλή εικόνα σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά και κοινωνικά, επομένως μπορεί να μην αποκαλύπτουν τις ατέλειες της ζωής τους. Ένας Ζυγός δεν θα ήταν ποτέ σε μια σχέση βασισμένη στο ψέμα ή την ασέβεια, έτσι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που μιλούν για τον άνθρωπο τους. Και περιμένουν από το ταίρι τους να τους ανταποδίδει το ίδιο επίπεδο σεβασμού τόσο στη σχέση όσο και στο κοινωνικό τους περιβάλλον, το οποίο υπολογίζουν και λαμβάνουν υπόψη τους πολύ σοβαρά.