Νέα Σελήνη στους Διδύμους 18/06/2023: Ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα αλλά και αρκετή σύγχυση για 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Διδύμους 18/06/2023: Ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα αλλά και αρκετή σύγχυση για 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Διδύμους 18/06/2023: Ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα αλλά και αρκετή σύγχυση για 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023 στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια νέα πνοή και την έναρξη ενός νέου Σεληνιακού κύκλου. Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντα μια ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο μας, να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, να αφήσουμε πίσω μας λάθη και πάθη, να φυτέψουμε τους σπόρους για το μέλλον, να ανανεώσουμε τη ζωή μας.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και κυβερνάται από τον Ερμή, έτσι με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο η εγκεφαλική διέγερση θα είναι έντονη, θα έχουμε νέες ιδέες και σχέδια, τα οποία θα μπορούμε να τα επικοινωνούμε και να τα εκφράζουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Γενικότερα θα είμαστε σε εγρήγορση και πιο εξωστρεφείς και το πρόγραμμα μας θα είναι γεμάτο με συναντήσεις, επαφές και συνομιλίες. Θα έχουμε μεγαλύτερη έμπνευση, αλλά και όρεξη να μάθουμε κάτι νέο, να μοιραζόμαστε γνώσεις και πληροφορίες, και να αναλάβουμε δράση προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει την ενέργεια, αλλά και την «εξυπνάδα» να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες. Μπορούμε επίσης να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο.

Η όψη της ψευδαίσθησης και της σύγχυσης

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται τέλεια και ιδανικά, θα μπορούσαν να ήταν αν δεν υπήρχε η συμμετοχή του Ποσειδώνα, που είναι ο πλανήτης της σύγχυσης και της ωραιοποίησης. Γι’ αυτό θα πρέπει να μην μένουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά να προσπαθούμε να εμβαθύνουμε και να είμαστε υποψιασμένοι αν κάποιος να τάζει τον ουρανό με τα άστρα!

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τη Νέα Σελήνη ίσως δημιουργήσει μια «ομίχλη» που μπορεί να θολώσει την κρίση μας ή να μας κυριεύσει μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, των ονείρων και της φαντασίας, μπορεί να ρίξει το πέπλο του μπροστά στα μάτια μας και να κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί λοιπόν να πέσουμε θύματα εξαπάτησης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να πιστέψουμε σε άτομα που θέλουν να μας εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως! Από την άλλη μπορεί να δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα για τα σχέδια μας και έτσι από τη μία θα παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα θέλουμε να τις αρπάξουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή κάτι στη ζωή μας, αλλά μπορεί να αισθανόμαστε ταυτόχρονα ανασφάλεια καθώς θα κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία: ψυχραιμία! Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε και να παραδινόμαστε άνευ όρων. Και βέβαια πρέπει να ακούμε τη διαίσθηση μας που πάντα μας μιλά και μας καθοδηγεί. Επίσης, αυτό το τετράγωνο ενισχύει τις ψευδείς ειδήσεις, τα κουτσομπολιά και την αποκάλυψη μυστικών και σκανδάλων. Γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Η τάση για εξιδανίκευση θα είναι μεγάλη, αλλά και η ευαισθησία μας θα είναι αυξημένη, όπως και τα ψυχολογικά προβλήματα. Καλό θα ήταν να μιλάμε ξεκάθαρα, να τσεκάρουμε τα πάντα, να μην μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν είναι εξακριβωμένες, να μην πιστεύουμε υποσχέσεις και άτομα που παρουσιάζονται ως σωτήρες και να αποφύγουμε τα ψέματα, διότι ακόμα και ένα μικρό και αθώο ψεματάκι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Μην δανείζετε χρήματα και μην μπλέκετε σε καταστάσεις κρυφές και παράνομες ούτε για να βοηθήσετε κάποιον.

Η εμπλοκή των αστεροειδών

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ήρα και τα θέματα σχέσεων και γάμου θα μας απασχολήσουν. Μην ξεχνάτε ότι η Ήρα μας βοηθά να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας στις σχέσεις μας και μας υπενθυμίζει να μην χάνουμε την προσωπική μας φλόγα. Αν νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε μια σχέση, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να θυμηθείτε τον ρόλο σας και τις ανάγκες σας.

Ακόμη, η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τη Δήμητρα, η οποία βρίσκεται στην 29η μοίρα της Παρθένου, δηλαδή σε μια αναιρετική μοίρα. Αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει επικεντρωθούμε στους πόρους και στα οικονομικά, και να μας δώσει ένα «μάθημα» για να σταματήσουμε να εστιάζουμε σε αυτό που μας λείπει, αλλά να προσηλωθούμε στο πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα αυτά που ήδη έχουμε και να τα κάνουμε καλύτερα.

Ας μην ξεχνάμε ότι μία μέρα πριν σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα πρέπει να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα σχετικά με τα πεπραγμένα και τις αποφάσεις μας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα μας οδηγήσει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, προκειμένου να κάνουμε παραγωγικά νέα ξεκινήματα στη ζωή μας.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 26 μοίρες και 43 λεπτά των Διδύμων, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 23 έως 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να δείτε με φρέσκια ματιά τη ζωή σας, τις σχέσεις σας, το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας σχέδια! Σκεφτείτε λοιπόν πού θέλετε να φτάσετε, ονειρευτείτε με τόλμη και πράξτε με θάρρος, καθώς τους επόμενους 6 μήνες θα έχετε καταφέρει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, θα έχετε κάνει άλλες επιλογές και θα εκπλήξετε τους γύρω σας. Οι ιδέες και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, οπότε πιστέψετε στον εαυτό σας, κυνηγήστε τους στόχους σας και εξυπηρετήστε τις δικές σας ανάγκες. Αν μέχρι τώρα είχατε χάσει την αυτοπεποίθηση σας ή οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες να σας είχαν παρασύρει σε δράσεις που δεν σας εκφράζουν απόλυτα, τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας εγκλωβίζει. Όμως επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα δεν θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη σκέψη, να υπάρχει σύγχυση και να αντιμετωπίσετε διλήμματα. Αυτή η όψη μπορεί να σας μπερδέψει, να σας ρίξει στάχτη στα μάτια και να κάνετε κινήσεις που να αδικήσετε κάποιους ή μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν και να σας τάξουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε. Αφήστε να περάσει αυτή η επιρροή και μετά τις 21/06 κάντε τις κινήσεις σας και αναλάβετε τις δεσμεύσεις σας. Να θυμάστε ότι για να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Χαλαρώστε λοιπόν και προσπαθήστε να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε, όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε στο σωστό μονοπάτι που θα ικανοποιήσει τα όνειρα σας; Ή έχετε πάρει λάθος δρόμο που δεν σας οδηγεί στην ευτυχία και στην επιτυχία ούτε προσωπικά ούτε επαγγελματικά; Μήπως έχετε βαλτώσει και είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος; Αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια νέα αρχή. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνατε πάντα και φοβάστε να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αυτή η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την περιέργειά σας και την ανάγκη σας να βγείτε μπροστά και όχι απλώς να περνάτε καλά ή απλώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε και να επιβραβευτείτε. Είναι η στιγμή να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες. Βέβαια, επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να μην έχετε καθαρή σκέψη ή να υπάρξουν κάποια διλήμματα που να σας ταλαιπωρήσουν. Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε έντονη σύγχυση σε θέματα καριέρας ή κατεύθυνσης της ζωής σας. Όμως αν σας γίνει μια πρόταση ή έχετε κάποια ιδέα για τα μελλοντικά σας σχέδια, αποφύγετε να πάρετε μια ιδιαίτερα δεσμευτική απόφαση πριν δείτε εξονυχιστικά όλα τα δεδομένα και μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο πριν ελέγξετε τα πάντα με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, όσο δελεαστική και να σας φαίνεται η ευκαιρία που σας παρουσιάζουν και όσο και αν σας πιέσουν. Αξιολογήστε τις καταστάσεις, κρίνετε με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα και μετά τις 21/06 ξεκινάτε τη δράση σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, στους Διδύμους, και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους; Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Υπάρχει και η περίπτωση βέβαια να καταπατάτε εσείς τα δικά τους όρια, να μην δίνετε σημασία στα θέλω και τις ανάγκες τους και οι σχέσεις να μην βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, αλλά ούτε να σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή, θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, ώστε να το κερδίσετε. Και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Είτε αφορά τον σύντροφό σας είτε τα άτομα που συνεργάζεστε θα πρέπει να μιλήσετε και να βάλετε κάτω τα δεδομένα, ώστε να υπάρχει ενότητα και κοινός στόχος. Αν δεν είστε σε θέση να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό ή από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε για να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο χρόνος που θα πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά και το πότε θα τις ανακοινώσετε. Επειδή στη Νέα Σελήνη εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της σύγχυσης και της φαντασίας, μην σας πιάνει παρόρμηση και παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, διότι μπορεί να κάνετε και λάθος. Τώρα παρατηρήστε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καταγράψτε τα παράπονα σας, αλλά και τα λάθη σας, αξιολογήστε και περιμένετε για τις τελικές αποφάσεις μετά τις 21/06 που θα έχετε πιο ξεκάθαρη σκέψη. Μη φοβηθείτε να πολεμήσετε γι’ αυτό που σας αξίζει και να κάνετε μια νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια είπαμε, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές και προσπαθήστε να παραμείνετε γειωμένοι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στις 18/06 επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας, της οικογένειας, των ανθρώπων με τους οποίους συγκατοικείτε και όλο σας το ενδιαφέρον θα στραφεί σε αυτούς τους τομείς. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Αν οι άλλοι σας φερθούν με αγάπη και κατανόηση θα βρείτε και πάλι τη γαλήνη σας, αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Γενικότερα, θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση κάτω από συναισθηματική πίεση. Μην ξεχνάτε ότι ο απατηλός Ποσειδώνας από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και μπορεί η σκέψη σας να μην είναι ξεκάθαρη ή να διογκώνετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα. Επίσης μπορεί άλλα να λέτε εσείς και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι και να πάρετε αποφάσεις βασιζόμενοι σε λάθος εκτιμήσεις. Γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι και καλύτερα να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με αυτό το φεγγάρι, αλλά να τις κάνετε μετά τις 21/06 που θα έχει περάσει η επιρροή της όψης. Με τη Νέα Σελήνη όμως μπορείτε να φροντίσετε το σπίτι σας και να φτιάξετε τον χώρο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να αλλάξετε διακόσμηση αφού η φαντασία σας θα καλπάζει, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει και την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και τη δική σας ψυχική υγεία και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι είστε σημαντικοί. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα είτε με ένα ακίνητο είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Προσέξτε ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με νερό στον χώρο του σπιτιού εκείνες τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.