Ποια 4 ζώδια θα έχουν απρόοπτα την εβδομάδα 27/03/2023 – 02/04/2023

Ποια 4 ζώδια θα έχουν απρόοπτα την εβδομάδα 27/03/2023 - 02/04/2023

Ποια 4 ζώδια θα έχουν απρόοπτα την εβδομάδα 27/03/2023 – 02/04/2023

Σιγά σιγά η Σελήνη γεμίζει σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο στον Καρκίνο (την άλλη εβδομάδα θα έχουμε Πανσέληνο), δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, στα θέματα των προσωπικών και οικογενειακών μας σχέσεων αλλά και στις εξελίξεις στα θέματα της καριέρας. Όμως δίνει και μια τάση βιασύνης και παρόρμησης με τη σύνοδο της με τον Άρη στον Καρκίνο. Έτσι καλά θα κάνουμε αντί να βιαζόμαστε και να αγχωνόμαστε να πάρουμε τον χρόνο μας και να εστιάσουμε καλύτερα στα μικρά που κάνουν πάντα τη διαφορά. Την εβδομάδα αυτή δεν έχουμε πλανητικές μετακινήσεις στον ζωδιακό, παρά μόνο κάποιες δυνατές όψεις που προέρχονται από τις ευθυγραμμίσεις του Ερμή με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η σύνοδος Ερμή-Δία στον Κριό είναι βοηθητική και τυχερή όψη για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, τόσο σε θέματα πνευματικής εργασίας, δοσοληψιών, σπουδών, συμφωνιών, όσο και σε θέματα νομικής φύσης, ταξιδιών και προτάσεων. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03/2023 μας βοηθά να έχουμε αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζουμε όποιο εμπόδιο παρουσιάζεται στη δράση μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Κάποιες από τις λέξεις κλειδιά αυτής της όψης είναι: οργάνωση, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή. Η αλλαγή βέβαια είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο την Παρασκευή 31/03/2023 έρχεται να μας το υπενθυμίσει. Έτσι μπορεί να έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και στην οικονομία παγκοσμίως. Αυτή η όψη μπορεί να μας εμπνεύσει με πολλούς και διάφορους τρόπους, αλλά και να μας εκπλήξει με εξελίξεις που δεν περιμέναμε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές την εβδομάδα 27/03/2023 – 02/04/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο, αλλά και με πιθανές εντάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Το πρόγραμμα της εβδομάδας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, προσπαθώντας να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις και τον χρόνο που χρειάζονται οι άλλοι να τους αφιερώσετε. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία σκέφτεστε αλλά τόσο καιρό καταπιέζετε τον εαυτό σας και δεν τα εκστομίζετε είτε στον σύντροφό σας, είτε στους συνεργάτες ή τους φίλους σας, καλά θα κάνετε να πάρετε την απόφαση να τα συζητήσετε. Η ειλικρίνεια δεν σας απομακρύνει από τους άλλους αν την εκφράσετε με τακτ. Αν πάλι σας βγει η συμπονετική σας πλευρά ή σας κυριεύσουν οι ανασφάλειες και δεν μιλήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στενοχωρήσετε και πάλι τον εαυτό σας. Με τον μαχητή Άρη στον Καρκίνο στον τομέα επικοινωνίας, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πείσετε τους πάντες για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αυτή την εβδομάδα θα επηρεαστείτε από την πορεία του περισσότερο οι γεννημένοι τον Απρίλιο. Εσείς θα έχετε παράλληλα και περισσότερη ένταση στην επικοινωνία, αλλά και εύκολα θα εκνευρίζεστε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Η σύνοδος Ερμή-Δία στις 28/03 παραπέμπει σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις για θέματα επαγγελματικά, που πιθανώς γίνονται σε ένα παρασκηνιακό επίπεδο αυτή την περίοδο. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 30/03 μπορεί να φέρει μια συμφωνία ή μια ισχυρή επαγγελματική πρόταση. Η Αφροδίτη παραμένοντας στο ζώδιο σας ευνοεί να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, την ομορφιά, αλλά και τις ρουτίνες της διατροφής και της άσκησης. Μάλιστα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού την Παρασκευή ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή στην εικόνα σας. Το μεγάλο σας όπλο είναι η γοητεία σας με αυτή την όψη και αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις είτε στην ερωτική σας ζωή είτε ακόμη και στα επαγγελματικά με καινούρια πρόσωπα να μπαίνουν στο κάδρο! Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και στις εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια όψη.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο στο 12ο Ηλιακό σας σπίτι είναι σίγουρο πως θα κάνετε συνειδητοποιήσεις ή θα έχετε αποκαλύψεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία. Πιθανώς να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας και προς το παρόν να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά. Για άλλους μπορεί να σημαίνει παρασκήνιο, μυστικές συζητήσεις και δράσεις. Από την άλλη μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος αυτές τις μέρες το οποίο ενδεχομένως να σωματοποιείτε. Προσπαθήστε να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουράζεται και προσέξτε και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Μην ξεχνάτε την πορεία του Άρη στον Καρκίνο που επηρεάζει τόσο την ψυχολογία όσο και θέματα υγείας μέχρι τις 20/05. Από την άλλη, η θέση αυτή δείχνει και αρκετή παρασκηνιακή δράση σε επαγγελματικά θέματα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στις 28/03 στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού βοηθά να έχετε αισιόδοξη στάση και αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου είναι πιθανόν να έχετε κάποια επιτυχία είτε σε θέματα σπουδών, σε θέματα νομικής φύσης ή ακόμη και σε ένα επαγγελματικό σας πόνημα. Η Τρίτη είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε όρους συμβολαίων ή να υπογράψετε μια συμφωνία. Αν είχατε συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα ή επαγγελματικές συμφωνίες είναι πολύ πιθανόν να τα ολοκληρώσετε τώρα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας καλεί να βάλετε όρια στις σχέσεις σας και να προφυλάξετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 31/03 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στον τομέα της καριέρας σάς προτρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές κι ακόμη περισσότερο να τις σκεφτείτε πρώτοι σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Εξαιρετική όψη για να κάνετε αλλαγές και στην επαγγελματική σας εικόνα, να αξιοποιήσετε την τεχνολογία προς όφελός σας, αλλά πιθανώς και να αναζητήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση επαγγελματικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με θετικές προοπτικές ξεκινά η εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο στον φιλικό σας Καρκίνο στηρίζοντας τις προσπάθειες σας σε όλα τα επίπεδα. Έχετε τα εφόδια και τη δυναμική να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας, εισπράττοντας αποδοχή και αναγνώριση. Βοηθητική αυτή η φάση της Σελήνης και στα θέματα σπουδών αλλά και επαγγελματικών σχεδίων για το μέλλον. Πιθανώς ακόμη και για να σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι για το Πάσχα ή και για αργότερα. Αν έχετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιο δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε και να βάλετε αυστηρές προθεσμίες στον εαυτό σας και στους συνεργάτες σας. Μπορεί να τα καταφέρνετε περίφημα να εργάζεστε κάτω από πίεση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να το επιδιώκετε κιόλας μόνοι σας. Στις 28/03 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό προσφέρεται για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, για να σημειώσετε πρόοδο σε επαγγελματικό επίπεδο, για να σας προταθεί κάτι στα επαγγελματικά. Ευνοϊκή μέρα και για θέματα φυσικής κατάστασης. Εξαιρετική όψη και για βαθιές συζητήσεις με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας και πολύ βοηθητική αν θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας στη λεπτομέρεια τους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας προτρέπει να είστε πιο υπομονετικοί σε σχέση με την υλοποίηση των στόχων σας προσωπικών ή επαγγελματικών. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο, την κύρια όψη της Παρασκευής, είναι πιθανόν να προκύψουν νέες γνωριμίες, οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο σε προσοδοφόρες ευκαιρίες ή εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί. Ο δυναμισμός σας και η υγιής ανταγωνιστικότητα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά καλό θα ήταν να μην τα επιδεικνύετε, γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Κάποιοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση ή μια συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει κάτι νέο να σας προσφέρει και να αποφασίσετε χωριστούς δρόμους ή μια διαφορετική προσέγγιση αν επιθυμείτε να διασώσετε μεν την κατάσταση, αλλά να λαμβάνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, σε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη και σειρά όσα έχετε αναλάβει, με στόχο να είστε και παραγωγικοί και συνεπείς. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο (την άλλη εβδομάδα έχουμε Πανσέληνο) απαιτεί να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες της υγείας αλλά και της δουλειάς. Καλώς ή κακώς πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε το στρες για το καλό της υγείας σας. Ο Άρης επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο στον ίδιο τομέα. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά, στις σπουδές ή στην οικογένεια, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, όπως και τις σχέσεις σας στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί εύκολα θα εκνευρίζεστε. Θα υπάρχει γενικότερα μεγαλύτερη πίεση και πιο γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας. Με τον Ερμή να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία στις 28/03 στον Κριό έχετε μια ιδιαίτερη πνευματική δυναμική και εξυπνάδα να κάνετε εξαιρετικές διαπραγματεύσεις και ευνοϊκές συμφωνίες. Με τον ίδιο τρόπο που το διάστημα αυτό μπορεί να ασκείτε επιρροή στους άλλους, δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας επηρεάσει θετικά μέσα από κάποια ιδέα ή ένα σχέδιο, αλλά μπορεί επίσης να είναι και η αρχή μιας σημαντικής φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική αν υπογραφτεί εκείνη τη μέρα. Εύνοια θα έχετε σε θέματα προώθησης της δουλειάς σας, στις σπουδές, στα ταξίδια. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας ωθεί στην ίδια κατεύθυνση της υπομονής και της επιμονής στα θέματα των επαγγελματικών και στη διαχείριση των σχέσεων με συνεργάτες. Αντίθετα η Παρασκευή 31/03 δεν προσφέρεται για οικονομικές κινήσεις, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο σε κόντρα με το ζώδιο σας, προσδίδοντας αστάθεια στις μέρες και τάση παρορμητικών κινήσεων. Μπορείτε παρόλα αυτά να εκμεταλλευτείτε την όψη αυτή προκειμένου να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, να το ανακαινίσετε, να κάνετε αλλαγές ζωντανεύοντας τον χώρο που ζείτε. Δεν είναι απίθανο να μάθετε κάποια νέα από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, που να δώσουν μια άλλη τροπή σε μια οικογενειακή ιστορία.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.