Άρης στον Καρκίνο 25/03/2023 – 20/05/2023: Πώς θα επηρεάσει τη δράση και τις σχέσεις μας

Άρης στον Καρκίνο 25/03/2023 - 20/05/2023: Πώς θα επηρεάσει τη δράση και τις σχέσεις μας

Άρης στον Καρκίνο 25/03/2023 – 20/05/2023: Πώς θα επηρεάσει τη δράση και τις σχέσεις μας

Ο Άρης, ο φλογερός πολεμιστής του πλανητικού μας συστήματος, στις 25/03/2023 μπαίνει στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 20/05/2023 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, όλα θα είναι αλλιώς.

Συνήθως ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, όμως η παραμονή του στους Διδύμους διήρκησε επτά μήνες, λόγω και της ανάδρομης πορείας του. Ήταν όμως επτά εξαντλητικοί μήνες, αφού στο ζώδιο των Διδύμων ο Άρης ήταν πιο επικοινωνιακός, δημιουργικός, αλλά και πιεστικός στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας. Τώρα, από το ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο βρίσκεται σε «πτώση» και δεν μπορεί να εκφράσει την πύρινη ενέργεια του και την έντονη δράση του, ο Άρης θα είναι πιο ευαίσθητος, ανασφαλής, ευερέθιστος και θα μοιάζει «γυμνός» στο πεδίο της μάχης. Όμως θα είναι κατανοητικός και θα έχει ενσυναίσθηση.

Ο Άρης διαμορφώνει την επιθυμία, τη φιλοδοξία μας και μας παρακινεί να δράσουμε και να διεκδικήσουμε. Όμως ο Άρης στον Καρκίνο έχει βαθιά ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι θα είμαστε πιο στοργικοί και θα έχουμε την επιθυμία να είμαστε κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα, στην οικογένεια μας, θα βλέπουμε το σπίτι μας ως καταφύγιο και θα μας πιάνει νοσταλγία για τις ρίζες μας. Παράλληλα θα είμαστε και ευμετάβλητοι συναισθηματικά, ιδιαίτερα όταν αισθανόμαστε ανασφάλεια ή αν δεν μπορούμε να βρεθούμε με αυτούς που θέλουμε. Και επειδή η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο συμπίπτει με τις γιορτές του Πάσχα θα έχουμε όλοι πιο έντονη την ανάγκη να πάμε στα χωριά μας, στις ρίζες μας, να βρεθούμε με συγγενείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας έχουν λείψει. Αν λοιπόν δεν τα καταφέρουμε, λόγω κάποιων συνθηκών, τότε θα είμαστε πιο απογοητευμένοι, πληγωμένοι, νευρικοί και η γκρίνια θα κάνει πάρτι.

Στη διάρκεια που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο το φαγητό και ο ύπνος θα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες της καθημερινότητας μας και η διάθεσή μας θα εξαρτάται κατά πολύ από το αν αισθανόμαστε ξεκούραστοι και αν έχουμε φάει καλά και σωστά.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Καρκίνο

Στις 8 Απριλίου 2023 ο Ερμής από τον Ταύρο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και αυτή η όψη δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη, νοητική διέγερση, πρακτική διάθεση, χάρισμα ρητορικής, αλλά και δεξιότητες σε χειρωνακτικές εργασίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για οποιαδήποτε πνευματική εργασία και ίσως καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με τα επιχειρήματα σας και θα έχετε εύνοια σε διαπραγματεύσεις. Όμως και στις 24 Απριλίου 2023 θα έχουμε και πάλι την ίδια όψη ανάμεσα στους δύο πλανήτες, με τη διαφορά ότι ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να συναντήσουμε εμπόδια στη δράση μας ή ασυνεννοησίες και εντάσεις.

Στις 30 Απριλίου 2023 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η ενέργεια μας θα εκτοξευτεί. Εκείνη την ημέρα θα έχουμε πολλές ιδέες και θα δρούμε με ενθουσιασμό και παρορμητικότητα. Ίσως βέβαια υπάρξουν και ξαφνικά γεγονότα που θα μας αποσυντονίσουν και θα μας ταράξουν.

Στις 15 Μαΐου 2023 το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα μας κάνει πιο στοχαστικούς, ευαίσθητους και ίσως ευάλωτους σε ψεύδη και απάτες. Είναι όμως μια καλή μέρα για να πάμε μια βόλτα στη θάλασσα, να ασχοληθούμε με αθλήματα που έχουν σχέση με το νερό, ή να ακούσουμε μουσική, να είμαστε πιο δημιουργικοί και να εκφραστούμε γενικότερα μέσω της τέχνης.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο τις επόμενες οκτώ εβδομάδες ο Άρης στον Καρκίνο

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με την οικογένεια σας, να επισκεφθείτε τους γονείς και τους συγγενείς σας και θα νοσταλγείτε τα οικογενειακά τραπέζια. Μπορεί όμως να έρθουν στην επιφάνεια παλαιότερες μνησικακίες με συγγενικά πρόσωπα και τελικά να τσακωθείτε αντί να περάσετε καλά, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και στα παράπονα σας. Από την άλλη, ίσως αγχωθείτε επειδή κάποιο μέλος της οικογένειας σας αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και χρειαστεί να το φροντίσετε. Ίσως πάλι αυτό το διάστημα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι ως ακίνητο και να καταπιαστείτε με δουλειές, επισκευές ή ανακαινίσεις. Γενικά θα είστε πιο ευερέθιστοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 20/05 και ίσως υπάρξουν καβγάδες ή παράπονα από τον-ην σύντροφό σας ή τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επειδή θα είστε πιεσμένοι, καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και στις δουλειές σας για να μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ενέργεια και μην αναλάβετε περισσότερα από ό,τι αντέχετε γιατί στο τέλος θα καταρρεύσετε.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Ανακαινίστε, διακοσμήστε ή αν θέλετε να πουλήσετε κάποιο ακίνητο τώρα μπορεί να πετύχετε μια ευνοϊκή συμφωνία.
 • Προγραμματίστε ένα οικογενειακό τραπέζι, μια μάζωξη, αλλά να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε.
 • Κοιτάξτε μέσα σας και «τακτοποιήστε» όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχετε από την παιδική σας ηλικία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τον Καρκίνο επισκέπτεται το 3ο Ηλιακό σας σπίτι και η καθημερινότητα σας αποκτά πιο έντονους ρυθμούς. Το θάρρος και η αποφασιστικότητα σας θα ισχυροποιηθούν και το μυαλό σας θα τρέχει με χίλιες στροφές και θα έχετε πολλές ιδέες. Οι επαφές, οι συζητήσεις και η επικοινωνία εντείνονται, όπως και οι απαιτήσεις των άλλων προς εσάς. Συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι, όλοι θα θέλουν κάτι και εσείς θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Μια είναι η λύση: βάλτε προτεραιότητες, διότι αλλιώς δεν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και θα είστε μέσα στα νεύρα. Επειδή όλη αυτή η πίεση θα προκαλέσει έντονο άγχος και ένταση, προσέξτε να μην είστε επιθετικοί σε συζητήσεις και αποφάσεις, αλλά ούτε βιαστικοί στις μετακινήσεις σας. Επίσης, ίσως υπάρξουν διαφωνίες με τα αδέλφια σας ή κάποια προβλήματα δικά τους θα σας ρίξουν ψυχολογικά.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινήστε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.
 • Επισκεφθείτε ένα μέρος που έχει συναισθηματική αξία για εσάς.
 • Κοινωνικοποιηθείτε, επικοινωνήστε, φλερτάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης μετά από 7 μήνες πίεσης και έντασης χαιρετά το ζώδιο σας και πάει στον Καρκίνο και θεωρητικά πολλά από τα βάρη και τα άγχη που είχατε το προηγούμενο διάστημα μειώνονται. Θα πάρετε μια ανάσα σε θέματα καθημερινότητας, αλλά θα πρέπει να στρέψετε το βλέμμα σας στα οικονομικά σας και να δείτε πώς θα προχωρήσετε παρακάτω σε αυτόν τον τομέα. Ο Άρης στον Καρκίνο σας κάνει πιο κτητικούς με τα οικονομικά και τα υπάρχοντα σας και θα κάνετε κινήσεις για να προστατεύσετε ό,τι θεωρείτε πως σας ανήκει. Θα μπείτε και στη διαδικασία να σκεφτείτε αν αμείβεστε σωστά και αν μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα και τα κέρδη σας με κάποιον τρόπο. Οι οιωνοί είναι θετικοί προς εσάς, αλλά να θυμάστε ότι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε κάποιο δάνειο χωρίς να υπολογίσετε σωστά τα πάντα και χωρίς να διαβάσετε τα μικρά γράμματα. Επίσης, η διέλευση του Άρη από τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να σας κάνει πιο απότομους και σκληρούς στον τρόπο που συμπεριφέρεστε και εκφράζεστε και σε συνδυασμό με την κτητικότητα των οικονομικών σας στοιχείων να φέρει εντάσεις με τον-ην σύντροφό σας, την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας. Προσέξτε λοιπόν την επιθετική σας συμπεριφορά, διότι μπορεί να δυσαρεστήσει πολύ τα κοντινά σας πρόσωπα και να προκαλέσει ψυχική ένταση στους άλλους.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Να συζητήσετε για μια αύξηση. Να επενδύσετε στα ταλέντα σας.
 • Να κάνετε έναν οικονομικό προϋπολογισμό.
 • Να ξεκινήσετε αποταμίευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου που θα φιλοξενείτε τον θεό του πολέμου στο ζώδιο σας, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η αποφασιστικότητα σας θα ανέβουν στα ύψη. Όμως μαζί θα αυξηθούν και τα νεύρα, η βιασύνη, η αλαζονεία και η παρόρμηση και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και πώς τα λέτε, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, για να αποφευχθούν τυχόν «συρράξεις». Μπορεί να είστε αγχωμένοι και στην τσίτα συνεχώς και μάλιστα για ασήμαντα θέματα και να κάνετε κακό στην υγεία και στην ψυχολογία σας. Προσέξτε τη σχέση με τον-ην σύντροφό σας, καθώς η αλαζονική σας στάση και συμπεριφορά μπορεί να φέρει κάποια σύγκρουση μεταξύ σας και να ανταλλάξετε λόγια βαριά. Επίσης, αποφύγετε τις «κακές παρέες», διότι μπορεί να βλάψετε τη φήμη σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα αναγνωριστούν οι κόποι σας στην εργασία και ίσως λάβετε και ένα μπόνους.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Βάλτε μπροστά ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς.
 • Πάρτε πρωτοβουλίες και στην προσωπική σας ζωή και στην επαγγελματική.
 • Ξεκινήστε γυμναστική και φροντίστε το σώμα σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης επισκέπτεται ένα πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κινήστε σε πιο κρυφά μονοπάτια, με μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή να σας κυριεύσει το άγχος και η ανασφάλεια και να πέσετε ψυχολογικά. Σε κάθε περίπτωση, να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της υγείας και να δίνετε στον εαυτό σας το περιθώριο να ξεκουράζεται. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο, ούτε να επενδύσετε χρήματα σε «επιχειρήσεις» που υπόσχονται γρήγορα κέρδη. Τώρα είναι η στιγμή για εσωτερική και ψυχολογική δουλειά και να σκεφτείτε τι θέλετε στη ζωή σας και ποιοι είναι οι στόχοι σας, τους οποίους θα δουλέψετε μέχρι να είστε έτοιμοι για τη μεγάλη αποκάλυψη.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Να πάρετε μέρος σε μια εθελοντική εργασία.
 • Να αφιερώσετε χρόνο για να διαλογιστείτε.
 • Να βρείτε μέσα σας τι θα σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τον φιλικό σας Καρκίνο φέρνει τη στήριξη φίλων και συναδέλφων, που σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας και να επιτύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ευνοείται ιδιαίτερα η ομαδική δουλειά, γι’ αυτό τώρα είναι η ευκαιρία να δουλέψετε όλοι μαζί, να πείτε τις ιδέες σας και να προχωρήσετε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Θα είναι μια πιο εξωστρεφής και κοινωνική περίοδος και θα δέχεστε συνεχώς προσκλήσεις, αλλά εσείς θα πρέπει να είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Προσέξτε και τη σχέση με το ταίρι σας, διότι μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα στην προσωπική σας ζωή. Αν η σχέση που έχετε δεν σας εκφράζει πια, τώρα θα βγουν τα παράπονα στη φόρα και θα δημιουργηθούν προβλήματα και καβγάδες.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.
 • Δείτε τους φίλους σας.
 • Αναλάβετε κάτι που θα κάνει τη διαφορά στο κοινωνικό σύνολο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του μέσα στον τομέα της καριέρας για εσάς και από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θα είναι ασφυκτικό και τα νεύρα σας στο κόκκινο. Από τη μία η φιλοδοξία σας θα αυξηθεί και από την άλλη θα αισθάνεστε αφόρητη πίεση και άγχος στη δουλειά, καθώς όλες οι ευθύνες θα πέσουν πάνω σας. Όλοι θα περιμένουν κάτι από εσάς και το νευρικό σας σύστημα θα φτάσει στα όρια του. Τώρα θα πρέπει η διπλωματικότητα που σας χαρακτηρίζει, αλλά και η ψυχραιμία σας, να πάρουν τον πρώτο λόγο για να αντεπεξέλθετε και να παραμείνετε δυνατοί. Αν καταφέρετε να μην ξεσπάσετε και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, στο τέλος οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων, ειδικά με άλλους Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Κριούς. Αν δεν εργάζεστε μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα του σπιτιού ως ακίνητο και της οικογένειας.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Βάλτε φιλόδοξους στόχους.
 • Προωθήστε τα σχέδια σας.
 • Να τρώτε σωστά και να αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Άρης, κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο στις 25/03 και σας βάζει σε περιπετειώδη διάθεση. Η περιέργεια σας αυξάνεται και θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Η επιθυμία να καλυτερεύσετε τη ζωή σας θα είναι έντονη, όπως και να βγείτε μπροστά και να ακουστεί η φωνή σας. Αν ασχολείστε με το μάρκετινγκ, τις εκδόσεις, τις δημόσιες σχέσεις, κλπ., μπορεί να ευνοηθείτε, όπως και σε θέματα νομικά. Αυτή την περίοδο θα έχετε έντονη την ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι, είτε στο εξωτερικό είτε μια μικρή εξόρμηση κάπου για να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε το μυαλό και την καρδιά σας με νέες εικόνες. Γενικά, θα αισθάνεστε δυνατοί, ενεργητικοί και πιο τολμηροί, θα θέλετε να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε νέα πράγματα και νέες εμπειρίες, αλλά δεν χρειάζεται να προκαλείτε την τύχη σας και να πάρετε ρίσκο. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να βασίζεστε στις δυνάμεις σας και στις ικανότητες σας, για να επιτύχετε αυτό που στοχεύετε. Επίσης, δεν θα πρέπει να κρατάτε εγωιστική στάση με τα αδέλφια σας και να προσέχετε τη σχέση και την υγεία του πατέρα σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Κάντε ένα ταξίδι.
 • Προωθήστε την επιχείρησή σας και κάντε γνωστό το έργο σας.
 • Ξεκινήστε σπουδές, σεμινάρια, επιστρέψτε στα θρανία, ολοκληρώστε εκείνη την ξεχασμένη πτυχιακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μια περίοδο έντασης και πίεσης στις σχέσεις, ο Άρης προχωρά στον Καρκίνο και η προσοχή σας πλέον στρέφεται στα οικονομικά και στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Τώρα θα θέλετε να έρθετε σε ουσιαστική επαφή με το ταίρι σας και η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη. Αν είστε σε μια ιδανική σχέση θα έρθετε πιο κοντά, αν υπάρχουν προβλήματα ίσως δοθεί ένα τέλος, αν είστε σε διαδικασία ψαξίματος θα κάνετε νέες καυτές γνωριμίες. Και τώρα πάμε στα οικονομικά που η διαχείριση τους δεν είναι το φόρτε σας. Θα έχετε την τάση να ξοδεύετε και να σπαταλάτε, αλλά καλό θα είναι να κρατήσετε τα χέρια σας και να μην αγοράζετε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, χρέη ή ψάχνετε για χορηγία ή βοήθεια και πρέπει να κάνετε διαπραγματεύσεις, το διάστημα που ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο είναι η καλύτερη στιγμή για να το πετύχετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η υγεία σας. Να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φωτιά.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Πάρτε συμβουλές για το πώς θα φτιάξετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.
 • Εξασφαλίστε ένα δάνειο ή μια χορηγία.
 • Ελατέ κοντά με τον σύντροφό σας, αγαπήστε τον, νιώστε τον, όχι μόνο… σεξ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί, διότι θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες διαφωνιών και συγκρούσεων με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Αν πάλι θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καιρό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν είστε μόνοι-ες θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο Άρης θα σας δώσει ευκαιρίες για μελλοντικές συμφωνίες συνεργασίας και αν έχετε εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε. Δώστε μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στο τι τρώτε, διότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το στομάχι.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Δείξτε ότι νοιάζεστε για αυτούς που αγαπάτε.
 • Χρησιμοποιείτε επιχειρήματα και όχι φωνές για να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας.
 • Κάντε μια νέα επαγγελματική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνά στον Καρκίνο στις 25 Μαρτίου και μέχρι τις 20 Μαΐου θα κάνει προτεραιότητα για εσάς τα θέματα που αφορούν στη δουλειά ή τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και τα θέματα της υγείας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή να κάνετε εξετάσεις και να παρακολουθήσετε πιο προσεκτικά την πορεία της υγεία σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με όσους επιβουλεύονται εσάς ή την εργασία σας και να μετράτε τα λόγια και τις πράξεις σας. Με επιμονή και στοχοπροσήλωση θα τα καταφέρετε να νικήσετε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε να παρεμβαίνετε στις ζωές των άλλων, αλλά ούτε και να αφήνετε τρίτους να παρεμβαίνουν και να έχουν λόγο στη δική σας ζωή, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τον-ην σύντροφό σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Ξεκινήστε να τρώτε και να ζείτε πιο υγιεινά.
 • Βάλτε πρόγραμμα στη δουλειά σας και μην αφήνετε πράγματα στη μέση.
 • Μην ανακατεύεστε με θέματα που δεν σας αφορούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης, που σας είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, τώρα παίρνει θέση σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και ευνοεί την προσωπική σας ζωή, τα επιχειρηματικά σας σχέδια και τα θέματα των παιδιών. Εσείς βρίσκετε σιγά σιγά τις ισορροπίες σας και θα νιώθετε πιο δημιουργικοί, πιο χαρούμενοι και συγκεντρωμένοι. Βέβαια δεν θα είναι περίπατος, ούτε θα σας έρχονται όλα στο χέρι, με οργάνωση και προσοχή θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Στα επαγγελματικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά κι εσείς που έχετε μια σταθερή δουλειά ίσως δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται. Θα είστε πιο κοινωνικοί και θα έχετε περισσότερη όρεξη για επαφές και συναντήσεις, οπότε και οι αδέσμευτοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για νέα φλερτ. Αν είστε σπουδαστές ή ετοιμάζεστε να δώσετε εξετάσεις, επειδή μπορεί να πάρουν λίγο τα μυαλά σας αέρα και να ξεσηκωθείτε, προσπαθήστε να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο εντατικοποιήστε τις προσπάθειες, διότι ο Άρης από τον Καρκίνο σας ευνοεί. Επίσης, ευνοούνται και οι ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, οπότε ετοιμαστείτε για στιγμές πάθους και αγάπης.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε.
 • Ξεκινήστε ένα δημιουργικό έργο ή μετατρέψτε ένα χόμπι σε δουλειά.
 • Απολαύστε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.