Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/03/2023 – 02/04/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/03/2023 – 02/04/2023

Η τελευταία εβδομάδα ενός επεισοδιακού μήνα είναι εδώ και μας υποδέχεται με μια άκρως ευνοϊκή όψη. Στις 28/03/2023 ο Ερμής με τον Δία θα συναντηθούν στο φλογερό ζώδιο του Κριού και θα μας χαρίσουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσουμε μια εκδρομή με το ταίρι μας ή να βρούμε λύσεις σε προβλήματα μέσα από μια κουβέντα που θα κάνουμε. Νέες γνωριμίες και επαφές θα μας χαρίσουν ενθουσιασμό και θα μας ανανεώσουν. Μην διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να εκφράσετε στους άλλους όσα έχετε στο μυαλό σας με απόλυτη ειλικρίνεια. Στις 30/03/2023 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα μας οπλίσει με υπομονή, επιμονή, δυναμισμό αλλά και σεξαπίλ. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Ο μήνας κλείνει με απρόοπτα, εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις, αφού στις 31/03/2023 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Κάποιοι θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα κάτω από την επιρροή αυτής της συνόδου, ενώ κάποιοι άλλοι θα νιώσουν την ανάγκη να επαναστατήσουν ενάντια σε ό,τι τους καταπιέζει. Σε όλο αυτό μπορεί να μας βοηθήσουν κάποιες γνωριμίες που θα κάνουμε αυτές τις ημέρες με άτομα τα οποία θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και θα μας γεμίσουν έξαψη και ενθουσιασμό. Είναι πιθανό να υπάρξουν αναταραχές, αποστασιοποίηση ή ακόμα και ρήξεις μέσα στη σχέση μας, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να δείξουμε περισσότερη ενσυναίσθηση και κυρίως να μην φτάσουμε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου σας βρίσκει ανανεωμένους και έτοιμους για νέες περιπέτειες με τον Ερμή και τον Δία να συναντιούνται στο δικό σας ζώδιο στις 28/03. Είστε από τη φύση σας άτομα που λένε όσα έχουν να πουν και δυσκολεύονται να κρατήσουν μέσα τους τις σκέψεις τους. Τώρα θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη αυτή την ανάγκη και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Άλλωστε τι μπορεί να πάει στραβά όταν έχετε τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, στο πλευρό σας; Επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις ευνοούνται και μπορεί να μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις μέσα στο σπίτι και θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Θα μπορέσετε επίσης να βάλετε πιο εύκολα τα όρια σας στους άλλους και θα κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας απέναντι στον σύντροφο σας ή σε άτομα της οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να φέρει παρασκηνιακές συζητήσεις ή μυστικές επαφές οι οποίες θα σας δώσουν πολλές απαντήσεις και θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα καταστάσεις που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν σύγχυση. Μη διστάσετε λοιπόν αυτές τις ημέρες να ανοίξετε την καρδιά σας, αλλά προσπαθήστε κι εσείς με τη σειρά σας να κατανοήσετε τους άλλους και να μπείτε στη θέση τους. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τον τρόπο να το κατακτήσετε. Στις 31/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο σας θα κλείσει τον μήνα με εντάσεις, αναταραχές και απρόοπτα. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο και να πάρετε απόσταση από μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα σας προσφέρουν την ασφάλεια που αναζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έντονη κοινωνική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού η σύνοδος Ερμή-Δία στις 28/03 στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα με τα οποία θα νιώσετε ότι υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα. Οι φίλοι αυτές τις ημέρες θα είναι κοντά σας και ίσως σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Αν αισθάνεστε ερωτική έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο ή για ένα άτομο από τον περίγυρο σας, τώρα είναι η ευκαιρία να τον/ην προσεγγίσετε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Στις 31/03 η εκρηκτική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη για ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές και συναντήσεις ή να εμπλακείτε σε ίντριγκες και απαγορευμένες καταστάσεις που θα σας γεμίσουν έξαψη, αλλά δεν θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Άρης έχει μόλις περάσει στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα είστε πιο μαχητικοί και θαρραλέοι και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στις ερωτικές σας σχέσεις. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη, όπως και η σεξουαλική σας διάθεση. Από την άλλη όμως, είναι πιθανό να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις με τον σύντροφο σας, αφού θα είστε αρκετά ευερέθιστοι και δεν θα μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό ή να κάνετε συμβιβασμούς. Στις 30/03 το ευνοϊκό τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε όσα συμβαίνουν γύρω σας με αποφασιστικότητα αλλά και ρεαλιστική ματιά. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση ή για να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του μήνα εάν θέλετε να κάνετε πράξη τα σχέδια σας ή να κάνετε το επόμενο βήμα με το ταίρι σας. Στις 31/03 η ανατρεπτική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα για τους αδέσμευτους, με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα σε μια παρέα ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, ετοιμαστείτε για απρόοπτα και εκπλήξεις, όμως μη βιαστείτε να επενδύσετε σε κάποιον/α που έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και δεν σας προσφέρει ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία και θετική διάθεση για εσάς, αφού στις 28/03 ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Αυτή η σύνοδος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τα προβλήματα και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτές τις ημέρες εάν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σας καλεί να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έχετε μια μυστική συνάντηση που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/03 μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και εντάσεις ή να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή την αντιδραστική συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να κάνετε βαθιές και εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, μέσα από τις οποίες θα πάρετε απαντήσεις και θα κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Μη διστάσετε λοιπόν να αγγίξετε θέματα που αποφεύγατε και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε μια μυστική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας αγγίξει σε βάθος. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε μια φιλία και θα σας δείξει ποια άτομα μπορούν να σταθούν δίπλα σας και μπορείτε να κάνετε μαζί τους όνειρα και ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον. Πρόσωπα που θα γνωρίσετε τώρα μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και να σας προσφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που ζητάτε. Στις 31/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια έκπληξη που θα σας χαροποιήσει και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με ένα εκκεντρικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού στις 28/03 ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η σύνοδος θα ευνοήσει τις σχέσεις σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Τα λόγια σας τώρα θα βρουν ανταπόκριση από τους άλλους, επομένως μη διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, η όψη αυτή σας υπόσχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας χαροποιήσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να επικοινωνήσετε, να στείλετε μηνύματα ή απλώς για να περάσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές με τον σύντροφο ή με τους φίλους σας. Στις 31/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού έρχεται για να ταράξει το ευχάριστο κλίμα και μπορεί να φέρει εντάσεις και αναταραχές που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα σας αναστατώσει ή να έχετε μια παθιασμένη συνάντηση με ένα άτομο που σας έλκει σεξουαλικά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέξετε ποια άτομα εμπιστεύεστε και κυρίως να μην επενδύσετε σε κάποιον/α που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, αφού στις 30/03 κορυφώνεται το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο Άρη-Κρόνου. Η όψη αυτή σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, τόλμη και δυναμισμό και σας καλεί να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Άλλωστε, αισθάνεστε ότι ξέρετε τι θέλετε στο ερωτικό κομμάτι και πώς να το κατακτήσετε, και δεν θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε με εφήμερες και επιφανειακές καταστάσεις. Τολμήστε λοιπόν να πάρετε ρίσκα και να κάνετε το επόμενο βήμα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 31/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο έρχεται για να φέρει εκπλήξεις, απρόοπτα, αλλά και εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Εάν λοιπόν είστε δεσμευμένοι, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή ή αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας, γεγονός που θα σας προβληματίσει και θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, ίσως εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή να ξεφύγετε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ζυγίσετε τα δεδομένα με σύνεση, λογική και ψυχραιμία, γιατί διαφορετικά μπορεί να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η όψη αυτή μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια γνωριμία με ένα άτομο άκρως εκκεντρικό που θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 28/03 ο Ερμής θα συναντήσει τον κυβερνήτη σας Δία στο ζώδιο του Κριού. Η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια παθιασμένη συνάντηση. Είναι επίσης πιθανό ένα άτομο να εξομολογηθεί τον έρωτα και το θαυμασμό του για εσάς, γεγονός που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Από την άλλη πλευρά, ίσως εσείς να νιώσετε την επιθυμία να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα θέλω, τις επιθυμίες και τις αληθινές σας προθέσεις στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Σε κάθε περίπτωση, η τύχη θα είναι με το μέρος σας επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην απομακρύνεστε από τους άλλους. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σας και την οικογενειακή σας ζωή. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και να αφήσετε οριστικά πίσω σας καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Τώρα θα νιώσετε ότι έχετε ξανά τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και δεν θα ανεχτείτε να υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς ή σε χειριστικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 28/03 ο Ερμής συναντάει τον Δία στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την οικογενειακή σας ζωή και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Αν θέλετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να δρομολογήσετε μια μετακόμιση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ευνοεί σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας και της αισθηματικής σας ζωής. Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα έχουν διάρκεια στον χρόνο και θα σας προσφέρουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάτε. Ωστόσο, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/03 έρχεται για να κλονίσει τις καταστάσεις, φέρνοντας απρόοπτα αλλά και εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Αν αισθάνεστε καταπιεσμένοι μέσα σε μια κατάσταση, τώρα θα κάνετε την επανάσταση σας και θα διεκδικήσετε την ελευθερία σας. Αν όμως είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να αισθανθείτε έντονη έλξη για ένα άτομο εντελώς αντισυμβατικό για τα δικά σας γούστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ευχάριστα νέα, θετική διάθεση και εξωστρέφεια, αφού στις 28/03 Ερμής θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο του Κριού και ευνοεί συναντήσεις, ραντεβού και επαφές. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, είναι η ευκαιρία σας να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μη διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με απόλυτη ειλικρίνεια. Ωστόσο, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στις 31/03 μπορεί να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας ή να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι απομακρύνεστε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από ένα άτομο που μέχρι τώρα σας έδινε ασφάλεια και σιγουριά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να αποφασίσετε να λήξετε μια κατάσταση που σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να κόψετε οριστικά δεσμούς με το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και να μην ωθήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο, είναι αλήθεια ότι σιγά-σιγά θα ωριμάσετε, θα βάλετε τα όρια σας και θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας πιο σοβαρά, ειδικά εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Στις 30/03 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και θα επιμείνετε για να το κατακτήσετε. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη από ουσιαστικές καταστάσεις και δεν θα αρκεστείτε σε μια εφήμερη περιπέτεια, ούτε θα συμβιβαστείτε με ένα άτομο που φέρεται ανώριμα. Στις 31/03 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές γνωριμίες που θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε μέσα σε μια ρουτίνα που σας βαραίνει, τώρα θα αναζητήσετε την ευκαιρία να αλλάξετε και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Είναι πιθανό να λάβετε ένα ξαφνικό μήνυμα που θα σας χαροποιήσει ή να νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο που θα είναι αρκετά αντισυμβατικό ή εκκεντρικό για τα γούστα σας, αλλά με κάποιο τρόπο θα σας ανανεώσει.