Τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 10/04/2023 – 16/04/2023

Τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 10/04/2023 – 16/04/2023

Τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 10/04/2023 – 16/04/2023

Πλούσια σε αστρολογικές όψεις η Μεγάλη εβδομάδα που ως επί το πλείστον είναι θετικές. Στις 11/04/2023 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 07/05/2023. Στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της. Δεν την ενδιαφέρει τόσο η δέσμευση αυτή καθαυτή, αλλά η πορεία προς τη σχέση. Γενικότερα θα έχουμε διάθεση να επικοινωνήσουμε περισσότερο, θα δείχνουμε ενδιαφέρον στους άλλους και το κίνητρο θα είναι η επαφή σε νοητικό επίπεδο κυρίως παρά σε ψυχικό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα, τις εξόδους, τα ταξίδια, τις γνωριμίες, τις φιλικές σχέσεις. Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε την πιο κατάλληλη Αφροδίτη για τη Μεγάλη Εβδομάδα που όλοι θέλουμε να αλλάξουμε παραστάσεις, να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να είμαστε λίγο χαλαροί. Τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι θα ωφεληθούν ιδιαίτερα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα για πρώτη φορά σε ζώδια του αέρα και οι δυο τους προσθέτοντας ένταση αλλά και πάθος στις ερωτικές σχέσεις. Τα συναισθήματα βαθαίνουν όπως κι η ερωτική επιθυμία. Θετική όψη και για οικονομικές επενδύσεις και για διακανονισμούς με μεγαλύτερο κέρδος. Στις 12/04/2023 έχουμε μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία. Τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Κριό. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να σημειώσουμε πρόοδο, να δεχτούμε κάποια βοήθεια, να έχουμε μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή ή σε όποιον τομέα μπορεί να πέφτει στο ωροσκόπιο του καθενός από μας. Η όψη αυτή καθώς πραγματοποιείται στον Κριό ευνοεί το ρίσκο, τις τολμηρές δράσεις και τη δυναμική προσέγγιση στα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι υπερβολές, καθώς θα νιώθουμε υπεραισιόδοξοι και βαθιά περίεργοι και ενθουσιώδεις με καθετί καινούριο. Τα θέματα των σχέσεων αλλά και των οικονομικών θα μας απασχολήσουν περαιτέρω μέσα στην εβδομάδα με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή. Ο πλανήτης της πειθαρχίας και των περιορισμών γίνεται πιο χαλαρός στην επιρροή του όταν αναλαμβάνουμε ευθύνες, δεσμεύσεις και δεν προσπαθούμε να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αν έχετε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμβολαίων, καλά θα κάνετε να συμβουλευτείτε οπωσδήποτε κάποιον ειδικό. Βέβαια η όψη αυτή εναρμονίζεται κάπως με τη βαριά ατμόσφαιρα της μέρας και το πιθανότερο είναι πως απλά θα έχουμε πιο έντονη δυσθυμία χωρίς απαραίτητα να συμβαίνει κάποιο γεγονός.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Σημαντική η Μεγάλη Εβδομάδα από πλευράς αστρολογικού ενδιαφέροντος, αφού περικλείει τη ναυαρχίδα των τυχερών όψεων της αστρολογίας, τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία και μάλιστα στο ζώδιο σας. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Στις 11/04 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας κι από κει και κάτω και μέχρι τις 07/05 η καθημερινότητα σας θα έχει μια πιο ευχάριστη διάσταση με ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους με φίλους, γνωριμίες, ταξίδια. Στην περίοδο αυτών των εβδομάδων που θα παραμείνει στους Διδύμους θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, θα μπορείτε πιο εύκολα με τον λόγο σας να γοητεύσετε τους άλλους, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να προωθήσετε τις ικανότητες, τα ταλέντα, τη δουλειά σας, θα ευνοηθείτε σε θέματα σπουδών, ενώ μπορεί να κάνετε νέους φίλους. Αν έχετε κάνει μια γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο που δεν σας καλύπτει όμως πνευματικά, μπορεί γρήγορα να βαρεθείτε. Γενικώς θα έχετε την τάση να κουράζεστε εύκολα και θα θέλετε καινούριες εμπειρίες, αλλαγές παραστάσεων και νέα ερεθίσματα. Ακόμη, θα είστε λίγο πιο βιαστικοί και θα χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να συμφωνήσετε επαγγελματικά και μπορείτε να το κάνετε άμεσα, μη χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα στις 11/04. Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική αν υπογραφτεί εκείνη τη μέρα.

Η σύνοδος Ήλιου-Δία ολοκληρώνεται στις 12/04 στο ζώδιο σας, επηρεάζει όμως σε όλη τη διάρκεια της τη Μεγάλη εβδομάδα. Η τυχερή αυτή σύνοδος ανοίγει τους ορίζοντες σας, βοηθά σε θέματα σπουδών, καριέρας, στο να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας, να κάνετε ένα απολαυστικό ταξίδι, αλλά ακόμη και σε προσωπικά ζητήματα. Τίποτε δεν είναι ανέφικτο με αυτή την όψη, αρκεί βέβαια να είστε ρεαλιστές. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην επικοινωνία με κάποιο άτομο από τον χώρο της δουλειάς ή κάτι να σας απογοητεύσει σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο τη Μεγάλη Παρασκευή. Προσέξτε λίγο περισσότερο αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε εκείνη τη μέρα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάνω ακριβώς στην περίοδο που το χρειαζόσασταν περισσότερο από καθετί άλλο η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 11/04 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας, να γοητεύσετε τους άλλους με την παρουσία και τον λόγο σας και να νιώσετε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας. Φυσικά θα βοηθηθείτε και σε επίπεδο φλερτ, νέων γνωριμιών και μιας πιο κοινωνικής διάθεσης μέχρι τις 07/05. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας για πρώτη φορά με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αφορά κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, φέρνοντας ευκαιρίες για πολύ δυνατές γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Σούπερ ημέρα και για να κάνετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα, αν θέλατε επί παραδείγματι να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες συνθήκες στη δουλειά ή κάποιο άτομο για να σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό στις 12/04 είναι η πιο τυχερή όψη της εβδομάδας και μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα θέματα της καριέρας σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι τίποτε δεν είναι απίθανο να συμβεί και να γεμίσετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα άτομα που μπορεί να αποτελείτε ομάδα στη δουλειά, οι φίλοι, οι άνθρωποι που έχετε κοινές ιδέες, στόχους, δραστηριότητες. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είναι η κατάλληλη όψη για να θέσετε τους νέους σας στόχους και να δεχτείτε στήριξη ώστε να τους υλοποιήσετε. Κάπως ζόρικη θα είναι η Μεγάλη Παρασκευή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στους Ιχθύς για σας που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Κάποιος μπορεί να παίζει με την υπομονή σας. Αποφύγετε μια κατά μέτωπο επίθεση ή αντίδραση που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Δεν φοβάστε σίγουρα τις αντιπαραθέσεις, αλλά για ψύλλου πήδημα μπορεί μια μικρή διαφωνία να μετατραπεί σε μάχη επικράτησης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ένα βήμα πίσω, να πάρετε απόσταση και να ξανασκεφτείτε λίγο πιο ώριμα την κατάσταση. Με λίγη υπομονή θα ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα και θα περάσετε όμορφα το Πάσχα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Μεγάλη εβδομάδα φέρνει την πιο τυχερή όψη για το ζώδιο σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ήλιος συναντά τον Δία στον φιλικό σας Κριό και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από κάτι που σας ζόριζε, αλλά και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της ζωής σας. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 11/04 η Αφροδίτη φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους, παίρνοντας έτσι μια πολύ πιο βολική θέση για το ζώδιο σας που εξυπηρετεί καλύτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνει στήριξη και βοήθεια από φίλους κι ευνοεί και την προσωπική σας ζωή. Από τώρα μέχρι τις 07/05, εκτός των υποχρεώσεων, θα έχετε και ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια, αλλαγή παραστάσεων, φλερτ και νέες γνωριμίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο που έχετε φιλική σχέση ή που γνωρίζετε τώρα μέσω φίλων να σας δείξει ερωτικό ενδιαφέρον. Στις 11/04, μόλις περάσει στους Διδύμους η Αφροδίτη θα σχηματίσει το πρώτο της τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ζώδια του αέρα πλέον, που επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Αυτή είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε για οικονομικά ή να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία.

Κι ερχόμαστε στην κορυφαία όψη της εβδομάδας, που δεν είναι άλλη από τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία στις 12/04 που επηρεάζει βέβαια όλη την εβδομάδα. Η σύνοδος αυτή ευνοεί σπουδές, δημοσιεύσεις, οτιδήποτε σχετίζεται με εκδόσεις, ΜΜΕ, ενώ μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι και δη στο εξωτερικό. Ακόμη κι αν δεν το πραγματοποιήσετε τώρα μπορεί να το οργανώσετε για αργότερα μέσα στη χρονιά. Δεν αποκλείεται να υπάρχει κι ένα εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον γι’ αυτό το ταξίδι. Η όψη αυτή θέλει να σας βγάλει λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας και να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Ακόμη κι αν νιώθετε λίγο ανασφαλείς για μια νέα επιλογή ή ρίσκο, θα δείτε ότι στην πορεία θα δικαιωθείτε. Τη Μεγάλη Παρασκευή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία ή απογοήτευση σε σχέση με κάποιο συνεργάτη ή φίλο. Αποφύγετε να το μεγεθύνετε όμως στο μυαλό σας. Προσέξτε επίσης τα έξοδα σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη Μεγάλη Τρίτη η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους ζωντανεύοντας τη διάθεση σας αλλά και το ευχάριστο κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 07/05 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο οι προοπτικές στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της επιχειρηματικότητας και των παιδιών θα είναι εξαιρετικές. Μάλιστα το διάστημα από τις 11/04 μέχρι τις 07/05 είναι σίγουρα το πιο ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Θα είστε πιο πρόθυμοι να βγείτε, να αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων και γνωστών για εξόδους, εκδρομές, ταξιδάκια, να φλερτάρετε, να περάσετε διασκεδαστικά και να χαλαρώσετε. Ευκαιρίες άλλωστε θα έχετε και τώρα το Πάσχα, αλλά και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Εκμεταλλευτείτε το. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας για πρώτη φορά που ευνοεί τις αλλαγές στο στυλ, το να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, αλλά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στο ταίρι σας ή σε ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Φυσικά μπορεί να γίνετε και αποδέκτης μιας τέτοιας ερωτικής εξομολόγησης. Θετική μέρα και για να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα μιας συμφωνίας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Η πιο τυχερή όψη του Απριλίου, η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό, γίνεται ακριβείας στις 12/04 και σας ανοίγει έναν ορίζοντα ιδιαίτερα τυχερό σε θέματα σπουδών, ταξιδιών (ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν αργότερα), συμφωνιών, διαφήμισης, μάρκετινγκ, εκδόσεων, παρουσιάσεων, νομικών υποθέσεων, προβολής ακόμη και στα ΜΜΕ. Προσπαθήστε να αδράξετε αυτή τη μέρα για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή. Τη Μεγάλη Παρασκευή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί πίεση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, ακόμη και στα οικονομικά. Σαφώς είναι μια μέρα για να αποφύγετε να κάνετε σημαντικά έξοδα, να πάρετε ρίσκο ή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε μια νέα γνωριμία βιαστικά. Αφορά κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Πάρτε τον χρόνο σας σε όλα κι όλα θα πάνε καλύτερα.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.