Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/04/2023 – 16/04/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/04/2023 – 16/04/2023

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με πιο ανάλαφρη διάθεση, αφού τη Μεγάλη Τρίτη στις 11/04/2023 η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Ταύρο και εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τις 07/05/2023. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα μας βοηθήσει να βγούμε από τη ρουτίνα, να φλερτάρουμε και να πειραματιστούμε στο ερωτικό κομμάτι. Ο έρωτας τώρα είναι εγκεφαλική υπόθεση και μας έλκει η ευφυΐα, το χιούμορ και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Την ίδια ημέρα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα έρχεται για να προσθέσει ένταση και μπόλικο πάθος μέσα στις σχέσεις μας. Η σεξουαλική επιθυμία θα είναι στα ύψη και ταυτόχρονα θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε βαθιές και ουσιαστικές επαφές. Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 12/04/2023 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα, δηλαδή τη σύνοδο Ήλιου-Δία στο ζώδιο του Κριού. Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να πιστέψουμε ότι όλα είναι δυνατά. Θα αφήσουμε στην άκρη τις ανασφάλειες που μας κρατάνε πίσω και θα δράσουμε χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες. Αυτές τις ημέρες ευνοούνται τα ρίσκα και οι τολμηρές αποφάσεις, επομένως μην αναβάλλετε άλλο τις επιθυμίες σας και κάντε το μεγάλο βήμα. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται τη Μεγάλη Παρασκευή. Αυτή η όψη θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα τεστάρει τις σχέσεις μας. Ίσως να νιώσουμε ότι οι άλλοι δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες μας ή ότι δεν μας αποδέχονται γι’ αυτό που είμαστε. Είναι λοιπόν πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα μοναξιάς και ματαίωσης ή να επιλέξουμε να μείνουμε για λίγο μόνοι μας. Καλούμαστε αυτές τις ημέρες να αγαπήσουμε πρώτοι απ’ όλους εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και να μην επιτρέπουμε σε μια απόρριψη ή μια ψυχρή συμπεριφορά να μας καθορίσει και να κλονίσει την αυτοπεποίθηση μας. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στις 11/04 στους Διδύμους και για το επόμενο διάστημα θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία σας και τις επαφές σας με τους άλλους. Θα είστε εξωστρεφείς και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να βρεθείτε με φίλους και να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα βρείτε ευκαιρία να πάτε μια πασχαλινή εκδρομή με το ταίρι σας ή θα αναζητήσετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια παθιασμένη, ερωτική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συζητήσεις εκ βαθέων, καθώς και οι ερωτικές εξομολογήσεις. Στις 12/04 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Δία στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι αυτές οι ημέρες σας ανήκουν. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και τίποτα δεν μπορεί να σας ρίξει την αυτοπεποίθηση ή να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει είτε για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, είτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας. Τολμήστε λοιπόν να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και πάρτε το ρίσκο που θα σας οδηγήσει παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 11/04 η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η θέση θα φέρει περισσότερο αισθησιασμό μέσα στις σχέσεις σας και θα νιώσετε την επιθυμία να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που μπορεί να ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Στις 12/04 η σύνοδος Ήλιου-Δία θα πραγματοποιηθεί σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες μυστικές επαφές οι οποίες θα σας χαροποιήσουν και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Η τυχερή αυτή όψη θα σας βοηθήσει επίσης να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο που σας ταλαιπωρεί και δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Αν έχετε ένα σημαντικό δίλημμα ή δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε μια κατάσταση, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και να είστε βέβαιοι ότι θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού από τις 11/04 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας. Ο πλανήτης του έρωτα θα εξομαλύνει το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με το ταίρι σας ή να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αντισταθεί στη γοητεία και το σεξαπίλ σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και θα φέρει παθιασμένες στιγμές μέσα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία με έντονο και βαθύ συναίσθημα. Στις 12/04 με την ευνοϊκή σύνοδο Ήλιου-Δία στον Κριό θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών φίλων, θα κάνετε καινούριες παρέες και μπορεί να βάλετε στη ζωή σας πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και τρόπο σκέψης. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε γνωριμίες μέσω διαδικτύου, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμορφο. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 14/04 θα κλείσει την εβδομάδα με προβληματισμό. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει δυσαρέσκεια μέσα στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε αποστασιοποιημένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο. Ίσως είναι μια ευκαιρία να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να αποκοπείτε οριστικά από ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επώδυνο για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 11/04 εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να μην έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και να αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, όμως θα έχετε την ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση ή να αναλογιστείτε λάθη του παρελθόντος. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα σας δοθούν απαντήσεις και θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Την ίδια ημέρα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να έχετε κάποιες μυστικές επαφές ή κρυφές συναντήσεις που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ελάτε πιο κοντά με το ταίρι σας και μη διστάσετε να εκφράσετε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας. Η εβδομάδα κλείνει με το απαιτητικό τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 14/04, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας ή να απομακρυνθείτε από τους άλλους γιατί σας κατακλύζει ο φόβος της απόρριψης. Προσπαθήστε λοιπόν να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και μην εστιάζετε στα αρνητικά των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή θα ευνοηθεί ιδιαίτερα, αγαπητοί Λέοντες, αφού από τις 11/04 η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Θα νιώσετε ότι οι φίλοι είναι κοντά σας και ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας καταλαβαίνουν. Επιπλέον, θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και θα μπείτε σε παρέες και ομάδες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα εκτοξεύσει στα ύψη τα συναισθήματα και θα αναζωπυρώσει τα πάθη. Είναι πιθανό να νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο που γνωρίσατε από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Στις 12/04 η σύνοδος Ήλιου-Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού μιλάει για τύχη, χαρά και αισιοδοξία. Είναι η στιγμή που θα τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στα ερωτικά σας και θα ρισκάρετε χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες και πάνω απ’ όλα χωρίς να αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κρατήσουν πίσω. Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Στις 14/04 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση ή ακόμα και σύγκρουση μέσα στη σχέση ή στις παρέες σας. Ίσως να αισθανθείτε ότι οι άλλοι παρεξηγούν τις προθέσεις σας ή ότι σας κρίνουν αυστηρά, με αποτέλεσμα να μην εκφράζεστε ελεύθερα. Αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κάνετε αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη από τις 11/04 στο ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να δείξετε σε όλους το άλλο σας μισό και τα συναισθήματα που έχετε για εκείνον/η. Είναι επίσης πιθανό να εξελιχθεί ένα ειδύλλιο μέσα στον επαγγελματικό χώρο ή να νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο εξουσίας. Στις 12/04 η σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει πάθη και ερωτισμό και θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μια παρελθοντική ιστορία που σας είχε αφήσει απωθημένα ή να έχετε κάποιες μυστικές συναντήσεις και επαφές. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα σας αγγίξει σε βάθος. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι ζόρικο για εσάς, αφού στις 14/04 θα κορυφωθεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Η όψη αυτή μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανασφάλειες σας ή να σας δημιουργήσει την επιθυμία να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο και να βάλετε τα όρια σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά ή να νιώσετε ότι το άλλο άτομο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική. Μην επιτρέψετε σε μια απόρριψη να καταρρακώσει την αυτοπεποίθηση σας και μη διστάσετε να λήξετε οριστικά σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/04 θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να βγείτε επιτέλους από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να βάλετε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε ρίσκα και να κάνετε κινήσεις που διστάζατε προηγουμένως. Άλλωστε η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και τίποτα δεν μπορεί να σας αποθαρρύνει. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένα παθιασμένο έρωτα με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας/εθνικότητας ή με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά. Τα ευχάριστα όμως δεν τελειώνουν εδώ για εσάς, αφού στις 12/04 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για την προσωπική σας ζωή. Θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σύνοδος αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας και να αφήσετε πίσω σας τις δυσκολίες που έχετε περάσει. Τώρα είναι η ώρα να ατενίσετε το κοινό σας μέλλον με αισιοδοξία και να κάνετε σχέδια που μπορεί να πραγματοποιηθούν, αρκεί να έχετε πίστη ο ένας στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει από τις 11/04 στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό και σεξουαλικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι οι παθιασμένες καταστάσεις θα κάνουν την επανεμφάνιση τους στη ζωή σας. Έχετε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές επαφές και δεν θα αρκεστείτε σε επιφανειακές γνωριμίες και εφήμερες καταστάσεις μόνο και μόνο για να περάσετε την ώρα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να βγάλει στην επιφάνεια την πιο σκοτεινή πλευρά σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον και να κάνετε βαθιές εξομολογήσεις. Ταυτόχρονα, η σεξουαλικότητα και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη και θα βιώσετε παθιασμένες στιγμές. Απαγορευμένες καταστάσεις ή κρυφές συναντήσεις θα σας ιντριγκάρουν. Στις 14/04 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες που μπορεί να σαμποτάρουν τη σχέση σας και να σας απομακρύνουν από τους άλλους. Ίσως να νιώσετε ότι δεν είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του άλλου ή να σας κατακλύσει η καχυποψία και οι αμφιβολίες. Προσπαθήστε να μη γίνετε σκληροί με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους και μην απορρίπτετε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έχετε πληγωθεί από παρελθοντικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι υπέροχη για τα αισθηματικά σας αγαπητοί Τοξότες. Αρχικά, στις 11/04 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και για το επόμενο διάστημα θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τις διαφωνίες και τις εντάσεις και να κάνετε επιτέλους αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν θέλετε λοιπόν να κερδίσετε πιο εύκολα αυτό που θέλετε, προτιμήστε τη διπλωματική οδό και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη η οποία θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να παθιάζεσαι με κάποιον. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα εκτοξεύσουν στα ύψη τον ερωτισμό και είναι πιθανό με κάποιο τρόπο να σας αγγίξουν σε βάθος. Στις 12/04 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και δεν θα διστάσετε να φλερτάρετε και να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σε κάποιους από εσάς, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε ξανά την έξαψη και τον ενθουσιασμό που νιώθατε στα πρώτα ραντεβού. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη η οποία θα τεστάρει τις σχέσεις σας και θα σας φέρει αντιμέτωπους με συμπεριφορές που μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να σας απομακρύνουν συναισθηματικά από τους άλλους. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην διστάσετε να βάλετε τα όρια σας όταν βλέπετε ότι σας θεωρούν δεδομένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ πιθανό να έχουν αρχίσει ήδη οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μέσα στις σχέσεις σας και αρκετοί από εσάς μπορεί να δυσκολεύεστε να φερθείτε διπλωματικά. Είναι σημαντικό λοιπόν να γίνουν αμοιβαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την αρμονία. Με την Αφροδίτη από τις 11/04 στο ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει μια ερωτική ιστορία μέσα στον εργασιακό χώρο ή να νιώσετε έντονη έλξη για έναν/μια συνάδελφο. Από την άλλη πλευρά όμως, οι υποχρεώσεις θα σας κρατάνε απασχολημένους και θα είναι δύσκολο να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας ο ένας στον άλλον. Στις 12/04 η σύνοδος Ήλιου-Δία στο ζώδιο του Κριού θα ευνοήσει στο έπακρο θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μπορέσετε επιτέλους να δείξετε την αγάπη και τη στοργή σας. Αν είστε σε φάση μετακόμισης ή συγκατοίκησης, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τα κάνετε όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί και να νιώσετε πιο ασφαλείς μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη των κοντινών σας ανθρώπων και δεν θα νιώσετε μόνοι ούτε για μια στιγμή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν/μια πρώην ή να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν η οποία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/04 και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Άλλωστε, είναι βέβαιο ότι εκπέμπετε τέτοια λάμψη και γοητεία που δύσκολα θα μπορεί κάποιος/α να σας αγνοήσει. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα εκτοξεύσει στα ύψη το πάθος και θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε άκρως ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη έλξη και ερωτική χημεία και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να παθιάζεσαι με κάποιον/α και να τον/ην ποθείς ανεξέλεγκτα. Στις 12/04 η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Κριό θα ευνοήσει την επικοινωνία σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας χωρίς να νοιάζεστε για τις συνέπειες και τις αντιδράσεις των άλλων. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες πολύ σημαντικές συζητήσεις γύρω από αυτή την ημέρα ή να κάνετε κάποιες νέες επαφές και γνωριμίες που θα έχουν πολύ όμορφη εξέλιξη. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς από την πλευρά σας είναι να είστε ευθείς και ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από τις 11/04 εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και για το επόμενο διάστημα θα ευνοήσει ιδιαίτερα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Τα πνεύματα τώρα θα ηρεμήσουν και θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφο ή με κοντινά σας πρόσωπα. Θα νιώσετε μάλιστα την επιθυμία να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τη στοργή σας απέναντι τους και θα βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε σε διαδικασία μετακόμισης ή συγκατοίκησης ή απλώς για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να νιώσετε πιο άνετα μέσα σε αυτό. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να αναζωπυρώσει ένα ερωτικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που σας είχε μείνει απωθημένο ή να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας δημιουργήσει έντονα και παθιασμένα συναισθήματα. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας σας φέρνει μπροστά σε σκληρές συνειδητοποιήσεις, αφού στις 14/04 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Ίσως θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη το συναίσθημα σας και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και στα δεδομένα που έχετε μπροστά σας, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Μη φοβηθείτε να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να αποκοπείτε από ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.