Αφροδίτη στους Διδύμους 11/04/2023 – 07/05/2023: Ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και τα οικονομικά για 4 ζώδια

Αφροδίτη στους Διδύμους 11/04/2023 - 07/05/2023: Ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και τα οικονομικά για 4 ζώδια

Αφροδίτη στους Διδύμους 11/04/2023 – 07/05/2023: Ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και τα οικονομικά για 4 ζώδια

Ανάλαφρη διάθεση και ανάγκη για επικοινωνία

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το γήινο και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου και από τις 11/04/2023 κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 07/05/2023. Αυτή η θέση της Αφροδίτης έρχεται για να μας αλλάξει τη διάθεση, αφού το κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα είναι πλέον πιο ανάλαφρο και χαλαρό. Οι Δίδυμοι είναι οι έφηβοι του ζωδιακού, επομένως η Αφροδίτη σε αυτό το παιχνιδιάρικο ζώδιο μας καλεί να βγούμε εκεί έξω, να πειραματιστούμε και να φλερτάρουμε χωρίς αύριο. Αυτό το διάστημα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για συναντήσεις, ραντεβού, νέες γνωριμίες και εκδρομές ή ταξίδια αναψυχής. Ας μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο των Διδύμων κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Θα νιώσουμε λοιπόν την ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας μέσω του λόγου, είτε του προφορικού είτε του γραπτού, αρκεί να προσέξουμε τη φλυαρία μας γιατί μπορεί πάνω στην έξαψη της στιγμής να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε ή να κουράσουμε τους άλλους με περιττές πληροφορίες.

Η αγάπη είναι εγκεφαλική υπόθεση

Η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη δέσμευση και τη μονιμότητα, ούτε θα δεχτεί εύκολα περιορισμούς και κανόνες. Ευημερούν λοιπόν οι σχέσεις που είναι εφήμερες ή οι καταστάσεις που έχουν έναν πιο χαλαρό χαρακτήρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα μας έλκουν τα εύστροφα άτομα με τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, και κυρίως όσοι έχουν χιούμορ ή με κάποιο τρόπο μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας υπενθυμίσουν πώς είναι να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή χωρίς να τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Είναι επίσης πιθανές οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου με άτομα τα οποία μας κερδίζουν με τον λόγο τους και μας γοητεύουν πρώτα απ’ όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο. Είτε είμαστε μέσα σε μια σχέση είτε αδέσμευτοι, μέσα σε αυτό το διάστημα θα πούμε όχι στη ρουτίνα και τη στασιμότητα και θα αναζητήσουμε νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που θα μας ανανεώσουν.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα στα ερωτικά και τα οικονομικά από την Αφροδίτη στους Διδύμους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε εκείνοι που θα φιλοξενήσετε τη θεά του έρωτα στο ζώδιο σας και είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάμψετε και θα ξεχωρίσετε, αφού θα είστε άκρως ελκυστικοί στους γύρω σας και θα εκπέμπετε γοητεία και χάρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία σε καταστάσεις που μπορεί να είχαν κλονιστεί. Εάν λοιπόν είχατε απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί με το ταίρι σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τώρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, να αμβλύνετε τις διαφορές σας και να βρείτε από κοινού μια συμβιβαστική λύση. Θα εστιάσετε περισσότερο σε αυτά που σας ενώνουν με τους άλλους και λιγότερο σε αυτά που σας χωρίζουν. Αυτό που έχετε τώρα περισσότερη ανάγκη είναι η ηρεμία, επομένως θα είστε πιο διπλωμάτες και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να αποφύγετε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας ανανεώσουν. Γενικώς, πρόκειται για μια άκρως ευνοϊκή και ευχάριστη περίοδο για τα ερωτικά, τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας, επομένως μη διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνάει στον 11ο σας οίκο και στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες και γενικώς να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία έχετε κοινή ιδεολογία, αντιλήψεις και όραμα για τη ζωή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από μια ομάδα ή μια παρέα. Επιπλέον, ευνοούνται ιδιαίτερα οι γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο, αφού θα είναι πολύ εύκολο να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα άτομο με το οποίο θα έχετε άψογη επικοινωνία και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας τώρα θα είναι πιο αρμονική και θα νιώσετε ότι έχετε δίπλα σας ένα άτομο το οποίο σας καταλαβαίνει και σας υποστηρίζει και πάνω απ’ όλα μπορείτε μαζί του να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Ακόμη θα ευνοηθείτε περισσότερο σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για μια άκρως ερωτική περίοδο αγαπητοί Τοξότες, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον 7ο σας οίκο που συμβολίζει τον γάμο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας και να δώσετε τέλος σε διαφωνίες με αναίμακτο τρόπο. Θα αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και δεν θα διστάσετε να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για να επισημοποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση που έχει γερές βάσεις, να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και να πάρετε από κοινού κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα εκπέμπετε μαγνητισμό και γοητεία και θα είναι πολύ εύκολο να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να φέρει στον δρόμο σας ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο θα υπάρχει αμοιβαία έλξη από την πρώτη στιγμή. Ακόμα όμως κι αν δεν είστε έτοιμοι για μια σταθερή σχέση, θα έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε ή να μπείτε μέσα σε μια ερωτική περιπέτεια, η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων από τις 11/04 ενεργοποιεί τον 5ο σας οίκο που σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργία και την καλοπέραση. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να απολαύσετε τον έρωτα στο έπακρο και δεν θα υποχωρήσετε εύκολα εάν δεν ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είναι βέβαια γεγονός ότι θα καταφέρετε να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα χωρίς να προσπαθήσετε πολύ, αφού αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας κάνει να λάμψετε, να ξεχωρίσετε και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Θα έχετε λοιπόν πληθώρα ευκαιριών για να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια αν είστε αδέσμευτοι, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας και να περάσετε όμορφες και παθιασμένες στιγμές μαζί του-ης. Είναι επίσης ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός παιδιού με το ταίρι σας ή απλώς για να εκφράσετε τον έρωτα και τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον και να κάνετε δραστηριότητες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας ανανεώσουν. Όμως ακόμη και τα οικονομικά σας που μπορεί να υπέφεραν το προηγούμενο διάστημα θα μπουν σε μια καλύτερη βάση.