Αφροδίτη στους Διδύμους 11/04/2023 – 07/05/2023: Η επικοινωνία στα καλύτερά της

Αφροδίτη στους Διδύμους 11/04/2023 - 07/05/2023: Η επικοινωνία στα καλύτερά της

Αφροδίτη στους Διδύμους 11/04/2023 – 07/05/2023: Η επικοινωνία στα καλύτερά της

Εγκεφαλική έλξη, πειραματισμός και ανάλαφρη διάθεση

Η Αφροδίτη από τις 11/04/2023 θα εγκαταλείψει το σταθερό ζώδιο του Ταύρου και θα εισέλθει στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει έως τις 07/05/2023. Το προηγούμενο διάστημα που ήταν στο ζώδιο του Ταύρου βιώσαμε την αγάπη και τον έρωτα μέσα από τις αισθήσεις και δώσαμε περισσότερη σημασία στις πράξεις και λιγότερη στα λόγια. Δώσαμε προτεραιότητα στη σταθερότητα και είδαμε ποιες καταστάσεις έχουν γερές βάσεις και μπορούν να μας προσφέρουν ασφάλεια, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους προσεγγίζει τον έρωτα πιο εγκεφαλικά. Θα γοητευτούμε από πνευματώδεις ανθρώπους και θα νιώσουμε έλξη για άτομα με ευφυΐα και χιούμορ. Γι’ αυτό και οι γνωριμίες από το διαδίκτυο θα ανθίσουν και μπορεί να ξεκινήσουν ειδύλλια που μας εξιτάρουν πρώτα απ’ όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο και μετά σε σωματικό. Θα νιώσουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε και θα αναζητήσουμε τρόπους για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και από οτιδήποτε μας περιορίζει. Άλλωστε, το ζώδιο των Διδύμων φημίζεται για την τάση του να βαριέται εύκολα και να θέλει εναλλαγές και ποικιλία, τόσο στα ζητήματα του έρωτα όσο και στην καθημερινότητα του. Θα νιώσουμε και πάλι έφηβοι που αναζητάνε διαρκώς κάτι καινούριο και χρειάζονται νέα ερεθίσματα. Εκδρομές και εξορμήσεις θα ευνοηθούν, ενώ σε οικονομικό επίπεδο θα είμαστε πιο σπάταλοι, αλλά θα κάνουμε δημόσιες σχέσεις που μπορεί να είναι επικερδείς για εμάς. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την Αφροδίτη στους Διδύμους για να κάνουμε νέες γνωριμίες, να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα. Μπορεί οι καταστάσεις και οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα να είναι πιο χαλαρές και περιστασιακές και μην μας προσφέρουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάμε, όμως θα ανανεώσουν την καθημερινότητα μας.

Σημαντικές όψεις

Στις 11/04/2023, δηλαδή την ίδια ημέρα που θα περάσει στους Διδύμους, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτή η όψη θα φέρει πάθος μέσα στις σχέσεις καθώς και έντονες σεξουαλικές στιγμές. Επιπλέον, σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να κάνετε επικερδείς συμφωνίες, ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

Στις 14/04/2023 η Αφροδίτη θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από τους Ιχθύς σε όψη τετραγώνου και μπορεί να νιώσουμε ανεπάρκεια ή ανασφάλεια σε συναισθηματικό ή σε οικονομικό επίπεδο. Από αυτή την όψη θα επηρεαστούν περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Στις 04/05/2023 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και μπορεί να φέρει ασάφεια, μπερδέματα και παραπλανήσεις ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Στις 05/05/2023, η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία και τις επαφές σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε όμορφες και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους γύρω σας. Η ατμόσφαιρα τώρα θα είναι αρμονική και θα νιώσετε ότι οι άλλοι είναι εκεί για να σας ακούσουν και να σας κατανοήσουν χωρίς να σας κρίνουν. Είναι η ιδανική ευκαιρία λοιπόν να εκφράσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματα σας και γενικώς να πείτε όσα κρατούσατε μέσα σας εδώ και καιρό. Αν και σας χαρακτηρίζει η ωμή ειλικρίνεια και η έλλειψη λεπτότητας και τακτ, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να είστε πιο διπλωματικοί και να πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η διάθεση σας τώρα θα είναι ανάλαφρη και οι άλλοι θα απολαμβάνουν την παρέα σας και θα επιδιώκουν να είναι κοντά σας. Θα είστε αρκετά περιζήτητοι τώρα και θα κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες επαφές. Στο επαγγελματικό κομμάτι είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τις ιδέες σας ή για να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις και συμφωνίες. Οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενικά σας πρόσωπα ευνοούνται και θα σας δοθεί η ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσετε μια εκδρομή, να ασχοληθείτε με το γράψιμο ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, που είναι ο δικός σας κυβερνήτης, εγκαταλείπει το ζώδιο σας και εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Είναι λοιπόν πιθανό οι προσπάθειες σας να αποδώσουν καρπούς, να έχετε κάποια επιπλέον έσοδα ή μπόνους που θα σας χαροποιήσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται επίσης για να κάνετε σημαντικές αγορές και επενδύσεις ή ωφέλιμες γνωριμίες και επαφές που μπορεί να φανούν χρήσιμες με κάποιο τρόπο για εσάς. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές και την τάση σας για σπατάλες. Σε προσωπικό επίπεδο, πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θέλετε να βιώσετε τον έρωτα και τις σχέσεις μέσα από τις αισθήσεις. Θα επενδύσετε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σας κάνουν να νιώθετε άνετα μαζί τους. Είναι λοιπόν πιθανό να προτιμήσετε πιο γνώριμες καταστάσεις και να αποφύγετε ρίσκα και νέες γνωριμίες. Αξιοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα και να απολαύσετε τις μικρές απολαύσεις που σας προσφέρει η καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές/ριες των επόμενων ημερών αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων θα σας χαρίσει ομορφιά και γοητεία και θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και θα μπορέσετε εύκολα να κερδίσετε εκείνον/η που έχετε στο μυαλό σας. Μη διστάσετε λοιπόν να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι θα σας βγει σε καλό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση μεταξύ σας. Το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και αρμονικό και δεν θα διστάσετε να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Γενικώς, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αφεθείτε σε απολαύσεις, να χαλαρώσετε και να περάσετε ήρεμες στιγμές, είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε πιο συνεργάσιμοι και διπλωματικοί και μπορεί να κάνετε ωφέλιμες επαφές και γνωριμίες. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να φροντίσετε και να καλομάθετε τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ευνοείται ιδιαίτερα η ενασχόληση με την τέχνη και την ομορφιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μπορεί βέβαια το επόμενο διάστημα να μην έχετε διάθεση να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να κοινωνικοποιηθείτε. Αντιθέτως, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να αποφύγετε τις κοινωνικές συναναστροφές. Είναι όμως πιθανό να έχετε μυστικές επαφές και κρυφές συναντήσεις ή να σας έλκουν οι πιο απαγορευμένες ερωτικές καταστάσεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σηματοδοτεί για εσάς το τέλος μιας κατάστασης ή την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε αρκετά ευάλωτοι μέσα σε αυτό το διάστημα και να νοσταλγήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που παρασύρονται από αναμνήσεις και συναισθήματα και τώρα αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο. Μέσα στις σχέσεις σας θα είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί και θα δείξετε βαθιά κατανόηση απέναντι στους άλλους χωρίς καμία διάθεση να τους κρίνετε. Θέλετε να προσφέρετε την υποστήριξη και τη βοήθεια σας ανιδιοτελώς και αυτός είναι και ο λόγος που θα σας εμπιστευτούν τα προβλήματα τους.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί ή είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Το κλίμα θα είναι ήρεμο και δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε καβγάδες ή να επιβληθείτε στους άλλους. Θα είστε πολύ πιο συνεργάσιμοι μέσα σε ομάδες και θα αποβάλλετε την ανάγκη σας να υπερισχύετε των άλλων. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα μέσα από παρέες, ομάδες και συλλόγους, ή να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και όραμα. Έχετε ανάγκη από άτομα που συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας και σας εξιτάρει η εγκεφαλική επικοινωνία. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από όλο αυτό ή να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο μέσω διαδικτύου. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο από τον περίγυρο σας. Αν ξεκινήσει τώρα μια νέα σχέση μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονα συναισθήματα, αλλά θα υπάρχει ισότητα και αρμονία μέσα σε αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και θα ευνοήσει ιδιαίτερα την καριέρα σας και την επαγγελματική σας πορεία. Οι σχέσεις με ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας θα βελτιωθούν και θα γνωρίσετε άτομα τα οποία με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι επίσης πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να μπει στη ζωή σας ένας μέντορας που θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι και θα σας δώσει καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές. Το κλίμα μέσα στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι πολύ πιο αρμονικό τώρα και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε μια πιο διπλωματική οδό. Αφήστε στην άκρη τον ανταγωνισμό και τη χειριστική συμπεριφορά και προσπαθήστε να βάλετε νερό στο κρασί σας, γιατί μόνο έτσι θα πάρετε αυτό που θέλετε. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί επίσης να φέρει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε έντονη έλξη για ένα πρόσωπο εξουσίας ή για ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει χαρά, αισιοδοξία και θετική διάθεση. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βγείτε από τη ρουτίνα, να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες με κάθε τρόπο. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα και γενικώς για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Αν ασχολείστε με τη διδασκαλία, τις εκδόσεις ή θέλετε με κάποιο τρόπο να μεταδώσετε τις ιδέες σας, αυτή θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται και δεν αποκλείεται κάποιοι από σας να κάνετε μια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι ή να ερωτευτείτε ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η θέση της Αφροδίτης σας καλεί να ρισκάρετε, να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας κάνοντας πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει και να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σεξ, τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τη διαχείριση των οικονομικών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε κάποια κέρδη ή θετικές οικονομικές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά δάνεια, ασφάλειες και κληρονομικά. Θα έχετε τη βοήθεια και την υποστήριξη κάποιων σημαντικών ατόμων και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οφειλές, χρέη και εκκρεμότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει παθιασμένες καταστάσεις και θα ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας και θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας μέσα από το σεξ, αλλά και μέσα από την έντονη επιθυμία για οικειότητα και συντροφικότητα. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία η οποία θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και θα νιώσετε ότι έχετε βαθύ ψυχικό δέσιμο μαζί του/ης. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να αποκτήσετε εμμονή με ένα πρόσωπο ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς, αφού η Αφροδίτη θα διελαύνει στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα μέσα στις σχέσεις θα εξομαλυνθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφωνίες σας με τους άλλους, χωρίς να εμπλακείτε σε καβγάδες. Θα βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και την ανταγωνιστική διάθεση και δεν θα διστάσετε να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να βρεθεί μια μέση λύση. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί και να παραδεχτείτε λάθη που είχατε κάνει στο παρελθόν. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς και θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι όμορφο. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και οι άλλοι θα απολαμβάνουν την παρέα σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, πρόσωπα που συναντάτε τώρα θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια καινούρια συνεργασία η οποία θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και για το επόμενο διάστημα θα ευνοήσει θέματα καθημερινότητας και εργασιακής ρουτίνας. Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα με τους συναδέλφους σας θα είναι πιο αρμονικό και δεν θα διστάσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες που είχαν προκύψει. Τώρα θα είστε πιο συνεργάσιμοι και θα λειτουργήσετε με διπλωματία, και αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί από τους άλλους και μπορεί να σας φέρει κάποια οικονομικά οφέλη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να τεμπελιάσετε λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες και να μην είστε όσο παραγωγικοί θα θέλατε. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο στον εργασιακό χώρο ή να φλερτάρετε με έναν/μια συνάδελφο σας. Το ζώδιο των Διδύμων συμβολίζει επίσης για εσάς τον τομέα της υγείας, επομένως το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να φροντίσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας, να βελτιώσετε τη διατροφή σας και γενικώς να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Το επόμενο διάστημα θα είναι άκρως ερωτικό για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε επιτέλους ανοιχτά τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις, αφού θα εκπέμπετε έντονη γοητεία και μαγνητισμό. Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα φέρει ξανά το πάθος και τον ενθουσιασμό μέσα στη σχέση σας. Θα περάσετε λοιπόν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα λάβετε την αποδοχή και την επιβεβαίωση που αναζητάτε. Επιπλέον, θα ευνοηθούν οι σχέσεις με τα παιδιά σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά τους και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Επιπλέον, αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για εσάς, αφού θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα λάβετε αναγνώριση για τις ικανότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει ιδιαίτερα το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα προσπαθήσετε να επιλύσετε τις διαφωνίες με άτομα που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Το κλίμα μέσα στο σπίτι θα είναι πιο αρμονικό τώρα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας στο ταίρι σας αλλά και στα συγγενικά σας πρόσωπα. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού, επομένως αν θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή αγορές για το σπίτι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Η προτεραιότητα σας τώρα είναι να νιώσετε άνεση και ασφάλεια και μπορεί να αποφύγετε την έντονη κοινωνική ζωή. Αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, θα νιώσετε πολύ οικεία με αυτό το πρόσωπο και θα σας αγγίξει σε βάθος. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε νοσταλγία για κάποιες καταστάσεις και να επιδιώξετε να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη στους Διδύμους σας καλεί να ακούσετε την καρδιά σας και σας δείχνει ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας και μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.