Η επιστροφή της Αφροδίτης μάς υπενθυμίζει τι μας κάνει ευτυχισμένους

Η επιστροφή της Αφροδίτης μάς υπενθυμίζει τι μας κάνει ευτυχισμένους

Η επιστροφή της Αφροδίτης μάς υπενθυμίζει τι μας κάνει ευτυχισμένους

Όσον αφορά τον έρωτα και τα χρήματα, η Αφροδίτη είναι εκείνη που καθορίζει τις εξελίξεις. Γι’ αυτό οι διελεύσεις, οι εκλείψεις και η προοδευμένη θέση της γενέθλιας Αφροδίτης σας είναι αυτά που πρέπει να προσέχετε για τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Αλλά για να προσθέσετε ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην ανάλυση, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη γενέθλια επιστροφή της Αφροδίτης κάθε χρόνο.

Η γενέθλια επιστροφή της Αφροδίτης συμβαίνει όταν ο πλανήτης Αφροδίτη επιστρέφει στο σημείο όπου βρισκόταν όταν γεννηθήκατε, δηλαδή στο ίδιο ζώδιο και στην ίδια μοίρα που είχε κατά τη στιγμή της γέννησης σας. Αυτή η επιστροφή γίνεται κάθε χρόνο και η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο διαρκεί περίπου 23 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αφροδίτη ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο στο οποίο βρίσκεται, μπορεί να επηρεάσει την ερωτική ζωή, τις σχέσεις και την αισθητική του ατόμου συνήθως με θετικό τρόπο.

Για να μάθετε τη θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σας πατήστε εδώ.

Πώς να αξιοποιήσετε την επιστροφή της Αφροδίτης με τον ωραιότερο τρόπο

Καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με την καλαισθησία και την ερωτική έλξη, η επιστροφή της στο ζώδιο που την έχετε γενέθλια μπορεί να δώσει μια ώθηση σε αυτά τα θέματα και τις τάσεις. Μπορεί να είναι μια εποχή για να αναζητήσετε και να απολαύσετε περισσότερο την ομορφιά, να ανανεώσετε το στυλ σας, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να αυξήσετε την προσωπική σας γοητεία. Ακόμη μπορεί να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας, όπως η δημιουργικότητα και η συναισθηματική επικοινωνία. Επίσης, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επανεξέταση κάποιων σχέσεων και του τρόπου που αντιμετωπίζετε την αγάπη και την ερωτική ζωή.

Οι επιδράσεις αυτής της περιόδου στη ζωή σας εξαρτώνται όμως κι από άλλους παράγοντες, όπως η θέση της Αφροδίτης σε σχέση με άλλους πλανήτες, αλλά και οι προσωπικές σας αστρολογικές επιρροές. Γενικά, η επιστροφή της Αφροδίτης είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να εστιάσετε περισσότερο στις σχέσεις, στην αισθητική σας και την ερωτική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά και να βελτιώσετε αυτούς τους τομείς.

Κάθε νέα σελίδα οδηγεί σ’ ένα συναισθηματικό απολογισμό στο ταξίδι της καρδιάς

Η Αφροδίτη επιστρέφει στη γωνιακή της σχέση με τον Ήλιο κάθε οκτώ χρόνια, την ίδια ημέρα ή πολύ κοντά στα γενέθλια μας, και τότε μας δίνεται η δυνατότητα να αφουγκραστούμε πιο καθαρά τη φωνή της καρδιάς μας. Εκτός όμως από τα γνωστά δώρα της που μας κάνουν να αισθανόμαστε πραγματικά χαρούμενοι και γεμάτοι, η επιστροφή της Αφροδίτης ξύνει μερικές φορές τις συναισθηματικές μας πληγές και φέρνει στην επιφάνεια κάποια λάθη και αισθηματικές απογοητεύσεις. Αυτό όμως είναι συχνά το αναγκαίο κακό για να υπάρξει εξέλιξη προς το καλύτερο. Μερικές φορές, η γνώση και η κατανόηση των σφαλμάτων είναι ο πιο βασικός παράγοντας, διότι μπορεί να μας προσφέρει την απαραίτητη κατανόηση και σοφία για τη μελλοντική αναζήτηση της ευτυχίας. Η δυνατότητα της θεραπείας των συναισθηματικών τραυμάτων έρχεται πρώτα με την αναγνώριση των μοτίβων, των συμβάντων και των συμπεριφορών σχετικά με το συναίσθημα. Η αγάπη και η ζωή είναι μια δημιουργική διαδικασία και, μπαίνοντας κάθε φορά στη προστατευτική και δημιουργική αγκαλιά της Αφροδίτης, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα πιο εύκολα και να επαναπροσδιορίσουμε το συναισθηματικό μας τοπίο. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε το παρελθόν, αλλά μπορούμε να κάνουμε σταθερά βήματα για να αλλάξουμε το μέλλον.

Επιστροφές ορόσημα

Οι επιστροφές της σχέσης Ήλιου-Αφροδίτης συμβαίνουν κάθε οκτώ χρόνια. Οι επιστροφές της Αφροδίτης σε συνδυασμό με εκείνες του Άρη σηματοδοτούν ισχυρά κεφάλαια εξελικτικής διαδικασίας. Οι πιο σημαντικές στιγμές είναι οι τριπλές επιστροφές του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στις ηλικίες των 32 και 64 ετών, καθώς αυτές οι ηλικίες παίζουν σημαντικούς ρόλους στη συναισθηματική εξέλιξη. Επίσης είναι διαστήματα ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων στη συναισθηματική ωρίμανση, την αγάπη και τη δημιουργικότητα.

1η μεγάλη επιστροφή Αφροδίτης στην ηλικία των 8 ετών: Η ανάδυση της κοινωνικής ταυτότητας και η συνειδητοποίηση του φύλου πυροδοτεί τις πρώτες φιλίες.

2η επιστροφή Αφροδίτης στην ηλικία των 16 ετών: Η κοινωνική και η αισθησιακή επίγνωση μεγαλώνουν με την εφηβεία.

Η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν ταυτόχρονη επιστροφή στην ηλικία των 24 ετών: Η αγάπη και ο ενθουσιασμός φωτίζουν την καρδιά και διευρύνουν το πάθος μας.

Τριπλή επιστροφή Αφροδίτης, Άρη και Ήλιου στην ηλικία των 32 ετών: Σημείο καμπής που τα συναισθήματα, οι επιθυμίες και οι κοινωνικές ανάγκες συγκλίνουν.

5η επιστροφή Αφροδίτης στην ηλικία των 40 ετών: Η ενέργεια της αγάπης απαλύνεται και η δημιουργικότητα ωριμάζει.

6η επιστροφή Αφροδίτης στην ηλικία των 48 ετών: Η αγάπη και η γνώση συνεργάζονται πιο αρμονικά.

7η επιστροφή Αφροδίτης στην ηλικία των 56 ετών: Η ενέργεια της αγάπης εντείνεται και αποκτά πιο πνευματική υπόσταση.

8η τριπλή επιστροφή Αφροδίτης, Άρης και Ήλιου στην ηλικία των 64 ετών: Σημείο καμπής για συναισθήματα, επιθυμίες και κοινωνικές ανάγκες.

9η επιστροφή Αφροδίτης στην ηλικία των 72 ετών: Η ευχαρίστηση και η αγάπη επανεκτιμώνται και αναπροσαρμόζονται.

Πώς επηρεάζει η επιστροφή της Αφροδίτης σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ενισχύει την προσωπική δύναμη και την αυτοπεποίθηση, τη λήψη αποφάσεων και την αναζήτηση περισσότερης περιπέτειας. Ενδέχεται να νιώσετε μια ανάγκη να ανανεώσετε τις σχέσεις σας ή να αναζητήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες. Επίσης, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας ή και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την ομορφιά και το στυλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια αύξηση στην επιθυμία σας να χαρείτε τη ζωή και να αναζητήσετε περισσότερες απολαυστικές εμπειρίες. Επίσης, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την ομορφιά και τα υλικά αγαθά. Θα επιθυμείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στις σχέσεις σας και να αναζητήσετε μια σταθερή και αξιόπιστη συντροφιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στους Δίδυμους μπορεί να φέρει μια αύξηση στην επικοινωνία, την κοινωνικότητα και στο ενδιαφέρον σας για νέες γνωριμίες και ερωτικές συναντήσεις. Επίσης, μπορεί να επηρεάσει την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας προσέχοντας περισσότερο την ομορφιά και την εμφάνιση σας. Ενδέχεται επίσης να αναζητήσετε περισσότερη διασκέδαση, ανεμελιά και ευχαρίστηση στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να μεγεθύνει την ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα στις σχέσεις σας. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει την τάση για περισσότερη αισθητική και συναίσθημα στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την οικογένεια και το σπίτι. Ενδέχεται επίσης να αναζητήσετε στήριξη, αγάπη και άνεση στις σχέσεις και το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να φέρει μια αύξηση στην αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία σας και την ανάγκη για ευχάριστες στιγμές, συναναστροφές και έρωτα. Μπορεί επίσης να τονώσει τη δημιουργικότητα και τις σχέσεις με τα παιδιά σας. Επίσης, ενισχύει την ανάγκη για εκδηλώσεις αγάπης και διευκολύνει την αναζήτηση επιτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύει την ανάγκη για την τάξη και την οργάνωση στη ζωή, στην καθημερινότητα, στον εαυτό και στις σχέσεις σας. Επιπλέον, ενθαρρύνει τις υγιεινές συνήθειες και τη φροντίδα του εαυτού σας, καθώς και την αναζήτηση της ψυχικής επαφής και της βαθιάς κατανόησης στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού ενισχύει την ανάγκη για αγάπη, κοινωνικότητα, ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις. Επιπλέον, αυξάνει την ανάγκη για αισθητική, τέχνη και ομορφιά και ενθαρρύνει την αναζήτηση της δικαιοσύνης και περισσότερης αμοιβαιότητας στα θέματα καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει την ανάγκη για περισσότερο έρωτα και πάθος στη ζωή σας. Επιπλέον, ωθεί στην αναζήτηση βαθύτερων συναισθημάτων, σεξουαλικών εμπειριών ή περισσότερης έντασης, μυστηρίου και αποκλειστικότητας στις σχέσεις σας. Μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας ή να αυξήσει τα κοινά σας εισοδήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να φέρει μια αύξηση στην ενέργεια και στην αισιοδοξία. Μπορεί να αναζητήσετε νέες ερωτικές περιπέτειες ή να επιδιώξετε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία στις σχέσεις σας. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ερωτικές επιλογές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και τάση για απόκτηση περισσότερης γνώσης, για ταξίδια και εκδρομές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια αύξηση στην προσωπική επιτυχία, στο στάτους και στην καριέρα. Μπορεί να αναζητήσετε νέους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια ανάγκη για αισθηματική σταθερότητα, πιο αξιόπιστες σχέσεις και μεγαλύτερη έμφαση στις ουσιαστικές πτυχές της αγάπης, όπως την ευθύνη και την αφοσίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει έναν απελευθερωτικό αέρα σε σχέση με τα αισθητικά και ερωτικά ζητήματα. Αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε αλλαγές, καθώς μπορεί να μην επιθυμείτε πλέον δεσμεύσεις ή καταστάσεις που να σας περιορίζουν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σάς ενθαρρύνει να αναζητήσετε πιο πρωτότυπες εκδοχές της ομορφιάς και της εικόνας σας, και να δημιουργήσετε πιο ανεξάρτητες ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση επικεντρώνεται στην ενίσχυση της συμπόνιας, της διαίσθησης, της ψυχικής επαφής και της ευαισθησίας στις ανάγκες των άλλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να επιδιώξετε πιο βαθιές και πνευματικές σχέσεις, να απολαμβάνετε την ηρεμία και την ησυχία περισσότερο και να εκφράζεστε με ακόμα πιο συναισθηματικό τρόπο. Μπορεί επίσης να γίνετε πιο δημιουργικοί και να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τέχνες και χόμπι.