Σύνοδος Ήλιου – Δία στις 12/04/2023: Η ναυαρχίδα των τυχερών όψεων φέρνει ευκαιρίες τύχης σε όλα τα ζώδια

Σύνοδος Ήλιου – Δία στις 12/04/2023: Η ναυαρχίδα των τυχερών όψεων φέρνει ευκαιρίες τύχης σε όλα τα ζώδια

Σύνοδος Ήλιου – Δία στις 12/04/2023: Η ναυαρχίδα των τυχερών όψεων φέρνει ευκαιρίες τύχης σε όλα τα ζώδια

Μία από τις πιο τυχερές όψεις του μήνα θα κορυφωθεί στις 12/04/2023, καθώς ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία στον Κριό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, τα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους)του 3ου δεκαημέρου, αλλά και  όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 19η έως την 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η επιρροή εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο Ήλιος, ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της μεγάλης ευκαιρίας. Είναι ο πλανήτης εκείνος που μας γεμίζει με αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες από τη ζωή. Μάλιστα, ο Δίας δεν γνωρίζει όρια και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντιθέτως ψάχνει τρόπους να προχωρήσει παρακάτω. Δεν σταματάει να αναζητά διαρκώς κάτι παραπάνω και κάτι καλύτερο από αυτό που έχει κατακτήσει ήδη. Είναι εκείνος ο πλανήτης που μας καλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο και μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια, αφού απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο τη στασιμότητα. Οι στόχοι που βάζουμε κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι μεγαλεπήβολοι και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα λίγα ή να αποδεχτούμε την αποτυχία. Αυτή ακριβώς η στάση είναι που μας βοηθάει να εξελιχθούμε και να κατακτήσουμε ακόμα και όσα μπορεί προηγουμένως να έμοιαζαν ακατόρθωτα.

Η τύχη είναι με το μέρος σας

Κάποιοι λένε πως όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις. Όταν βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του Δία, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλά γιατί ειπώθηκε αυτό. Ο λόγος που σε περιόδους Δία έχουμε την τύχη με το μέρος μας και συνήθως πετυχαίνουμε όσα θέλουμε, οφείλεται στο γεγονός ότι βαδίζουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, παίρνουμε ρίσκα που δεν θα παίρναμε υπό άλλες συνθήκες και έχουμε την ακλόνητη πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν στηρίζεται στη λογική σκέψη ή σε ρεαλιστικά επιχειρήματα, ο Δίας συμβολίζει εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που προσπαθεί να εστιάσει στη θετική πλευρά και τα αισιόδοξα σενάρια. Με κάποιο τρόπο, μάλιστα, μας καθοδηγεί στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να τολμήσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σε φάσεις που θα αναρωτιόμασταν «γιατί να κάνουμε κάτι;», κάτω από την επιρροή του Δία θα αναρωτηθούμε «γιατί όχι;». Εκεί που κάποιος άλλος θα έβλεπε εμπόδια, εμείς βλέπουμε ευκαιρίες και προκλήσεις. Ακόμα όμως κι αν συναντήσουμε αναποδιές ή τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα φανταζόμασταν, ο Δίας θα απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι «όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Η μεγάλη ευκαιρία είναι εδώ

Αυτή η συνάντηση κορυφής Ήλιου-Δία ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές και την επικοινωνία και φέρνει καινοτόμες ιδέες και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις σε προβλήματα. Οι συνεργασίες θα αποδειχτούν βοηθητικές για την επίτευξη των σχεδίων μας και θα φανεί ποιοι είναι αληθινοί σύμμαχοι μας και μπορούν να μας υποστηρίξουν. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, χωρίς όμως να επαναπαυτείτε και να θεωρήσετε ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσετε για τίποτα. Δώστε μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα και μπορούν να φανούν βοηθητικοί για εσάς με κάποιο τρόπο και εκμεταλλευτείτε την εμπλοκή σας μέσα σε ομάδες ή τις επαφές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανοίγονται μπροστά σας νέα μονοπάτια και πολλές προοπτικές, αρκεί να φερθείτε με λογική, ψυχραιμία και διπλωματία. Η καλή διάθεση, η εξωστρέφεια και η πίστη στον εαυτό μας, αλλά και στην ίδια τη ζωή, θα μας φέρουν χαρές, κέρδη και επιτυχίες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις προσωπικές σχέσεις.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα ευνοήσει το εξάγωνο Ήλιου-Δία το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο σας, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό, ιδιαίτερα εάν αυτά έχουν να κάνουν με την εξέλιξή σας τόσο σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων, επέκτασης των οριζόντων σας. Το πνεύμα της περιπέτειας επιστρέφει στη ζωή σας, είστε πιο πρόθυμοι να ρισκάρετε και να μάθετε νέα πράγματα, να ταξιδέψετε, να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες. Διαθέτετε πλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πολύ καλύτερα τα προβλήματα στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας ή να προχωρήσετε σε αναγκαίες αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν μια νέα πνοή στη ζωή σας. Θα δώσετε τέλος σε ό,τι σας εμποδίζει και θα ανοίξετε ένα νέο πιο αισιόδοξο κεφάλαιο με άτομα τα οποία σας κατανοούν και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας και χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια προκειμένου να γοητεύσετε τους γύρω σας. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια χρήσιμη ενδοσκόπηση και να αναλογιστείτε τι πραγματικά αισθάνεστε και τι χρειάζεστε προκειμένου να ανακτήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας και σας κατανοούν και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένετε. Είναι πιθανό να ξεκινήσει ένας έρωτας που θα πρέπει για κάποιο λόγο να παραμείνει κρυφός ή να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν, το οποίο θα σας ανακινήσει συναισθήματα που είχατε θαμμένα βαθιά μέσα σας. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ή ευχάριστα νέα και δεν αποκλείεται να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να πάρετε επιτέλους τα εύσημα για τις προσπάθειες που έχετε κάνει. Πολλά από τα δώρα αυτής της όψης μπορεί να γίνονται μυστικά και παρασκηνιακά. Θα νιώθετε ότι έχετε έναν άγγελο στο πλευρό σας που σας σώζει από τα δύσκολα. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία ευνοεί ιδιαίτερα τους στόχους σας, τα όνειρα, τις ιδέες σας και βοηθά να σπείρετε τώρα τους σπόρους για καινούρια πρότζεκτ. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα ψάχνετε τι καινούριο θα σας εμπνεύσει ώστε να το ακολουθήσετε. Βοηθά ακόμη τις φιλικές σας σχέσεις και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι πιθανό να προκύψουν νέες συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με ένα φιλικό σας άτομο, θα μπορέσετε τώρα να το επιλύσετε και να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας μαζί του. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα συναρπαστική γνωριμία, η οποία θα σας διεγείρει πνευματικά και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία υπόσχεται επιτυχία στα επαγγελματικά σας πλάνα και φέρνει θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες καλείστε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με αυτή την όψη θα νιώθετε ότι είστε στο προσκήνιο και η δουλειά που κάνετε ή τα ταλέντα σας είναι ευδιάκριτα σε ένα μεγαλύτερο κύκλο. Η φήμη σας θα δεχθεί ενίσχυση και σαφώς είναι μια ιδανική στιγμή για να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο ή να τύχετε ευρύτερης αναγνώρισης για τη δουλειά σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να προωθήσετε τα σχέδια σας, καθώς θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας ή τη βοήθεια σημαντικών προσώπων. Μία νέα επαγγελματική συμφωνία μπορεί να σας φέρει κέρδη ή να αυξήσει τα έσοδα σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και την ικανότητα σας να διαχειρίζεστε με επιτυχία τα πρακτικά ζητήματα. Ακόμη για κάποιους μπορεί αυτή η όψη να δείχνει την αλλαγή κοινωνικού στάτους ενώ πολύ συχνά είναι παρούσα σε ένα γάμο. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας  Ήλιου με τον Δία από τον φιλικό σας Κριό βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στις δυνατότητες σας φέρνοντας μια ακατανίκητη διάθεση για νέες περιπέτειες. Πρόκειται για μια εξαιρετική συγκυρία, αν θέλετε να προωθήσετε θέματα σπουδών και μάθησης ή αν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξίδι και μάλιστα μακρινό στο εξωτερικό.  Γενικώς, καλείστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να σας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Κάποιες νέες γνωριμίες ή συνεργασίες μπορεί να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα προσωπικό ή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μη διστάσετε να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε τα νέα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Άτομα από το εξωτερικό μπορεί να φανούν βοηθητικά για εσάς με κάποιο τρόπο. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε και μπορεί να σχετίζεται με τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές ή κληρονομικά. Δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη ή να εμφανιστούν έσοδα που δεν είχατε υπολογίσει και γενικώς να έχετε βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε. Μπορεί να φανείτε τυχεροί σε μια νέα συνεργασία ενώνοντας τις δυνάμεις, τα ταλέντα ή και τους οικονομικούς σας πόρους με κάποιο άτομο. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές και να διαχειριστείτε τις εκκρεμότητες σας με λιγότερο άγχος. Ακόμη μπορεί να έχετε θετικά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο ή και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Εκμεταλλευτείτε την όψη για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, να προωθήσετε τις ιδέες σας αλλά και για να κάνετε καλό στην υγεία σας υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Δία  φέρνει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να κάνετε ξανά όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να μπει τώρα ένα άτομο στη ζωή σας με το οποίο θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και ιδέες και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη σας στις σχέσεις και στους ανθρώπους. Με αυτή την επιρροή θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε καλύτερα ή αν έχετε νομικά θέματα και κάποιο δικαστήριο μπορεί να έχετε επιτυχία. Στα επαγγελματικά θα έχετε συμμάχους οι οποίοι θα σας κατανοήσουν και θα συμμερίζονται τις καινοτόμες απόψεις σας. Γενικώς, η αυτοπεποίθηση και η θετική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις θα φέρει κοντά σας τα σωστά άτομα για εσάς. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφραστείτε και να αναζητήσετε τη βοήθεια και την υποστήριξη των γύρω σας. Ακόμη είναι μια όψη που μέχρι τις 15 Μαΐου θα συνεχίσει να σας ευνοεί σε θέματα γάμου, επισημοποίησης σχέσεων και συνεργασιών. Ακόμη κι ένα διαζύγιο μπορεί να βγει πιο βελούδινα με αυτή την επιρροή.  Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτου δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και στην καθημερινότητα σας. Θα έχετε φρέσκιες ιδέες τις οποίες αν αξιοποιήσετε μπορεί να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας ή να δώσετε πρόσθετη αξία στα προϊόντα της εργασίας σας. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και σε όσα έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα ομαλοποιηθούν και θα μπορέσετε να βγάλετε περισσότερη δουλειά με λιγότερο κόπο. Ακόμη μπορεί να προκύψει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ιδιαίτερα δελεαστική. Μάλιστα αν ψάχνετε για εργασία ή για μια έξτρα δουλειά που θα συμπληρώνει το εισόδημα σας η όψη είναι βοηθητική. Μια θετική κριτική από προϊσταμένους και ανωτέρους και η αναγνώριση των κόπων και των ικανοτήτων σας είναι από τα πιθανά σενάρια της όψης αυτής. Επιπρόσθετα, η όψη αυτή σας χαρίζει ευεξία και φέρνει εύνοια σε θέματα υγείας, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και τη φυσική σας κατάσταση και να βάλετε στην καθημερινότητα σας μια δραστηριότητα η οποία σας ευχαριστεί. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται για την ερωτική σας ζωή, αφού η σύνοδος Ήλιου-Δία έρχεται για να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τη σχέση σας ή για να εκφράσετε τον έρωτα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδανικές για καλοπέραση, φλερτ και απολαύσεις. Αφήστε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και αναζητήστε τρόπους για να νιώσετε και πάλι ο εαυτός σας και να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Οργανώστε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας ανανεώσει. Εάν έχετε παιδιά, οι σχέσεις μαζί τους ομαλοποιούνται και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα γόνιμη όψη σε πολλά επίπεδα τόσο σε φυσικό όσο και σε συναισθηματικό. Νέοι έρωτες, μια πιθανή εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός απογόνου μπορεί να είναι κάποια από τα σενάρια της. Η έμπνευση και η δημιουργική διάθεση θα είναι στα ύψη. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία έρχεται για να βελτιώσει το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις και στο σπίτι σας. Εάν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίζατε ένα πρόβλημα με ένα οικείο σας πρόσωπο, τώρα θα μπορέσετε να το επιλύσετε ή θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολούσε. Εάν βρίσκεστε σε διαδικασία εύρεσης σπιτιού, βάλτε τα δυνατά σας, καθώς μπορεί να βρείτε αυτό που αναζητούσατε τόσο καιρό. Γενικώς ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων και δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη από κάποια κληρονομιά ή να αυξηθούν τα έσοδα σας από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου. Θα νιώθετε περισσότερη ηρεμία και γαλήνη στο χώρο του σπιτιού σας και πιθανώς να κάνετε και κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση ή μια ανακαίνιση. Σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά ζητήματα, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν και να επανασυνδεθείτε μαζί του/της. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Κριό ευνοεί ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, επαφές με κόσμο, συζητήσεις και δημόσιες σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια κουβέντα που θέλατε καιρό και να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους για τα επιχειρήματα σας και για την εγκυρότητα των όσων λέτε. Είναι μια εξαιρετική όψη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο, να έχετε επιτυχία σε εξετάσεις και γενικότερα να ενισχύσετε τις γνώσεις σας μαθαίνοντας νέα πράγματα. Το μυαλό σας δεν θα ησυχάζει και θα είστε πιο περίεργοι με όλα. Ακόμη δεν αποκλείεται να βρεθεί μια πολυπόθητη λύση σε ένα πρόβλημα, αρκεί να το σκεφτείτε διεξοδικά και να μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός τρίτου. Ίσως κάνετε τώρα μια γνωριμία, η οποία θα σας βοηθήσει και θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας. Μια χαρμόσυνη είδηση ή μια σημαντική πληροφορία μπορεί να σας αλλάξει την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις με τα αδέρφια. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία έρχεται για να φέρει κάποιες εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά σας ζητήματα όσο και στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια έξτρα κέρδη ή κάποιο μπόνους από τη δουλειά σας ή να κλείσετε τώρα μια συμφωνία, η οποία θα ενισχύσει το εισόδημα σας. Είναι πιθανό να εμφανιστεί μπροστά σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας ή να σας κάνει μία πολύ σημαντική πρόταση. Ο γάμος ή η σχέση σας περνάει μια πολύ ευχάριστη φάση, αφού αισθάνεστε ότι έχετε έναν συνοδοιπόρο δίπλα σας και δεν υπάρχει καμία διάθεση ανταγωνισμού από ή προς το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς η θετική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις σας θα φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να συνδεθείτε και να χαράξετε μια κοινή πορεία μαζί του/της. Ευνοείστε περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.