Τζένιφερ Λόπεζ: Η λάμψη και η σκιά

Τζένιφερ Λόπεζ: Η λάμψη και η σκιά

Τζένιφερ Λόπεζ: Η λάμψη και η σκιά

Η πιο διάσημη Λατίνα σούπερ σταρ, μοντέλο, τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός, εκπροσωπεί το ζώδιο του Λέοντα και έχει ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο. Με τον Ήλιο της να λάμπει στο ζώδιο της διακυβέρνησης του πάνω στον ωροσκόπο της, δεν υπήρχε περίπτωση η JLO να μην τραβήξει τη διασημότητα σαν μαγνήτης και να μην εκπέμπει ένα δυνατό φως που ξεπερνά την ομορφιά και το ταλέντο της.

Το τυχερό ωροσκόπιο της JLO

Ο Ήλιος της σε εξάγωνο με τη σύνοδο Δία-Ουρανού στον Ζυγό θα την έκανε αργά ή γρήγορα να ξεχωρίσει από τη μάζα και να γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Έχω αναφερθεί πολλές φορές στη μηδενική μοίρα των πλανητών, διότι είναι μια μοίρα ξεχωριστή που κάνει το άτομο να έρχεται στο προσκήνιο, να γίνεται διάσημο και να ξεπερνά και τα στενά όρια της πατρίδας του. Η JLO έχει τον Ουρανό της στη μηδενική μοίρα του Ζυγού και τον Δία στην πρώτη, σε μια στενή και σούπερ τυχερή σύνοδο. Η πολυσχιδής και πολυτάλαντη προσωπικότητα της οφείλεται κατά πολύ στη θέση που έχει η γενέθλια Αφροδίτη της στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Δεν είναι τυχαίο ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά με ό,τι κι αν καταπιάνεται, από το τραγούδι, τον χορό, την ηθοποιία, μέχρι και τον ρόλο του κριτή σε επιτροπές talent shows έχει κάνει με επιτυχία. Με Ήλιο και Ερμή στον λαμπερό Λέοντα, η Τζένιφερ Λόπεζ, μια γυναίκα υπερήφανη, δυναμική και αποφασιστική, έχει ένα δυνατό μήνυμα να περάσει στον κόσμο και το κάνει με ποικίλα μέσα. Ο Άρης της στον Τοξότη σε τρίγωνο επίσης με τον Ήλιο της, την κάνει λάτρη της περιπέτειας, αλλά και απόλυτη σε ό,τι αφορά τις ιδέες και τις απόψεις της. Παρά το μεταβλητό περιβάλλον του ζωδίου του Τοξότη, όταν ο Άρης βρίσκεται εκεί το άτομο επιμένει σχεδόν φανατικά στις απόψεις του. Όμως, όσο πιο μεγάλη η λάμψη, λένε οι ψυχολόγοι, τόσο πιο μεγάλη και η «σκιά» του ατόμου.

Όσο πιο μεγάλη η λάμψη τόσο μεγαλύτερη η «σκιά»

Η JLO έχει μια πιο ιδιωτική, σκοτεινή πλευρά, καθώς η Σελήνη στο ωροσκόπιο της βρίσκεται στον Σκορπιό. Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ένα άτομο που λατρεύει να ζει έντονα την καθημερινότητα του για να μην πλήττει και φυσικά δείχνει και το βάθος και τη δραματικότητα του συναισθήματος. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι η αθέατη, για το μεγάλο κοινό, πλευρά της που επηρεάζει και την προσωπική της ζωή. Η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι δείκτες της προσωπικής μας ζωής, ειδικά στα ωροσκόπια των γυναικών. Η Σελήνη στον Σκορπιό θέλει να έχει τον έλεγχο και ναι είναι πρόθυμη να παίξει χειριστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας. Όμως και η Αφροδίτη της, παρά την παιχνιδιάρικη φύση των Διδύμων, είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα τον κυβερνήτη του Σκορπιού και θέλει απόλυτες σχέσεις, σχέσεις που θα μπορεί να τις ορίζει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι η κλασική όψη που το άτομο, περισσότερο απ’ όλα, φοβάται την προδοσία και με ένα περίεργο τρόπο όμως, είναι σαν να την έλκει στη ζωή του, αφού θα επιλέξει άτομα, τα οποία αργά ή γρήγορα θα το προδώσουν, πιθανώς μην αντέχοντας την καταπιεστική φύση του.

Η σχέση με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η λάμψη και η σκιά

Η λίστα των αποτυχημένων σχέσεων της Τζένιφερ Λόπεζ είναι αρκετά μεγάλη και σε αυτή τη λίστα τις τελευταίες ημέρες έρχεται, όπως φαίνεται, να προστεθεί και η τελευταία σχέση της, που δεν ήταν γάμος αλλά αρραβώνας, με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος επίσης είναι Λέων. Πολλές φορές οι άνθρωποι που έχουν ερωτική σχέση και εκπροσωπούν το ίδιο ζώδιο τείνουν να είναι πολύ δεκτικοί στον χαρακτήρα του συντρόφου τους, καθώς και οι ίδιοι έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Με κάποιο τρόπο είναι σαν να καθρεφτίζουν ο ένας τον άλλο. Δεν είναι τυχαία ίσως και τα λόγια με τα οποία είχε απευθυνθεί στον σύντροφο της το 2018 στα βραβεία VMA. Του είχε πει ότι: «είναι η αδελφή ψυχή της, ο καθρέπτης του ενός απέναντι στον άλλο». Βέβαια, στις σχέσεις ίδιων ζωδίων δεν έχουν τα άτομα μόνο τα θετικά χαρακτηριστικά του ζωδίου κοινά, αλλά και τα αρνητικά. Τις ίδιες αδυναμίες, παρόμοια ελαττώματα, έτσι όταν βάλλονται από μια πιο δύσκολη πλανητική συγκυρία, όπως τώρα με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι και στους δυο τους, είναι δύσκολο να υποχωρήσουν τα μεγάλα «εγώ» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλο. Το αξιοπερίεργο στη συναστρία τους είναι οι συνδέσεις της Σελήνης με το Κάρμα. Ο Ροντρίγκεζ έχει Σελήνη στους Ιχθύς ακριβώς πάνω στο Κάρμα της JLO και η JLO Σελήνη στον Σκορπιό πάνω στο Κάρμα του Ροντρίγκεζ. Αυτές οι σχέσεις είναι πολύ δυνατές και δεν διακόπτονται εύκολα. Η περίοδος που ανακοινώθηκε ο χωρισμός είναι πολύ ασαφής, με τόσες Ποσειδώνιες όψεις, για να θεωρήσουμε ότι έχει έρθει μια οριστική ρήξη μεταξύ τους. Εξάλλου το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι έχει προβλήματα, αλλά δήλωσε ότι προσπαθούν να τα λύσουν. Παρόλα αυτά, αν από τον Απρίλιο μέχρι το καλοκαίρι δεν τα ξαναβρούν, τότε πραγματικά μπορούμε να μιλάμε για ακόμη μια άδοξη σχέση, πιθανώς εξαιρετικά εξιδανικευμένη και από τους δυο τους.