Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

Κινέζικη αστρολογία: Ερωτικές προβλέψεις για το 2022

Το 2022 είναι η χρονιά της μαύρης τίγρης και φυσικά ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου. Η χρονιά της μαύρης τίγρης του νερού είναι μάλιστα μια χρονιά που προκύπτει κάθε 60 χρόνια. Το στοιχείο του νερού τόσο στη Δυτική όσο και στην Κινέζικη αστρολογία είναι συνδεδεμένο με το συναίσθημα αλλά λόγω της ισχυρής του δύναμης (είναι πιο ισχυρό κι από τη φωτιά) είναι και πολύ απρόβλεπτο. Τα δράματα, οι μοιραίοι έρωτες και τα πάθη δεν θα λείψουν στην καινούρια χρονιά. Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις αλλά κυρίως για τις ερωτικές. Θα υπάρχουν ακραίες εύνοιες ή δυσκολίες ανάλογα με το ζώδιο που εκπροσωπείτε στην Κινέζικη αστρολογία. Αν δεν γνωρίζετε ποιο ζώδιο εκπροσωπείτε πατήστε εδώ.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Ο έρωτας δεν είναι το δυνατό σας σημείο αυτή τη χρονιά. Υπάρχει η τάση να μην παρουσιάζουν μεγάλη κινητικότητα τα πράγματα, γι’ αυτό οι αδέσμευτοι ίσως παραμείνουν με το ίδιο στάτους και το 2022. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τις συγκρούσεις με το ταίρι τους. Η πίεση στη δουλειά μπορεί να κάνει τους Αρουραίους να αγνοήσουν τις ανάγκες του συντρόφου τους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διακοπή σχέσεων. Για να μη συμβεί κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να συζητήσετε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και να μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε να ταξιδέψετε μόνοι, είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει τη σχέση στα άκρα.

ΒΟΔΙ

Αυτή τη χρονιά υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τα άτομα που βρίσκονται κάτω από αυτό τον αστερισμό να συναντήσουν κάποιον που θα κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει πιο δυνατά. Εάν είστε ελεύθεροι βγείτε έξω, συναντηθείτε με κόσμο και όταν σας δοθεί η ευκαιρία μην το σκεφτείτε πολύ. Φανείτε αποφασιστικοί, αλλά με μέτρο, δώστε χώρο και χρόνο στο άλλο άτομο να σας γνωρίσει. Τα αισθήματα θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν και για να γνωριστούν καλά δύο άνθρωποι. Οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέχουν πολύ τους πειρασμούς, διότι αν ενδώσουν μπορεί να έχουν κακά ξεμπερδέματα με το ταίρι τους.

ΤΙΓΡΗΣ

Τα ερωτικά σας είναι περίφημα για το 2022. Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας ή αν ήδη πιστεύετε ότι έχετε βρει τον-ην κατάλληλο-η, ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα, ακόμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Άλλωστε η χρονιά ευνοεί ιδιαίτερα τον γάμο στο δικό σας ζώδιο. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, διότι μπορεί οι άνθρωποι να σας ζηλεύουν για την καλή σας τύχη, προσπαθήστε να μην καυχιέστε και χρησιμοποιήστε ένα φυλαχτό για την αρνητική ενέργεια. Αυτή η χρονιά είναι ένα σημείο σταθμός που ευνοεί τις σχέσεις, αλλά και το μέλλον σας.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Η ερωτική σας τύχη δεν ήταν και η καλύτερη το προηγούμενο διάστημα. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς θα γυρίσει ο τροχός της αγάπης και μπορεί να κερδίσετε το τζακ-ποτ. Ίσως αυτή τη χρονιά να συναντήσετε κάποιο άτομο που η προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του να δένουν απόλυτα με τις προσδοκίες σας. Μπορείτε να ζητήσετε ακόμα και τη συμβολή των φίλων και των γνωστών σας, οι οποίοι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επερχόμενη γνωριμία. Κοινώς να σας κάνουν προξενιό. Εάν κάνετε τη γνωριμία και σας αρέσει, μπορείτε να σταματήσετε την αναζήτηση. Εάν όχι, συνεχίστε ακάθεκτοι. Αποφύγετε όμως τέτοιου είδους κακοτοπιές αν ήδη υπάρχει κάποιος σύντροφος. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες επιπλοκές.

ΔΡΑΚΟΣ

Αυτή τη χρονιά καλείστε να γίνετε πιο εκφραστικοί και τολμηροί στον ερωτικό τομέα. Όταν σας αρέσει κάποιος μη διστάζετε να δείξετε τον θαυμασμό σας, ίσως θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι άμεσες, διότι η ευκαιρία μπορεί να σας προσπεράσει. Δείξτε περισσότερη εξωστρέφεια και γενναιοδωρία όταν είστε με φίλους και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως αυτό το πρόσωπο να παρατηρεί προσεκτικά τις κινήσεις σας. Όσον αφορά τους δεσμευμένους υπάρχει η τάση αυτή τη χρονιά να δημιουργούνται πολλές μικροεστίες διαφωνιών. Δείξτε περισσότερη ανοχή και προσπαθήστε να υιοθετήσετε την οπτική γωνία του συντρόφου σας, έστω και για λίγο. Θα νιώσει με αυτό τον τρόπο ότι ενδιαφέρεστε για τα συναισθήματά του και έτσι θα αποφευχθούν οι εντάσεις.

ΦΙΔΙ

Ίσως για τους αρσενικούς εκπροσώπους αυτού του ζωδίου τα πράγματα να είναι κάπως καλύτερα, χωρίς φυσικά να αγγίζουν την τελειότητα. Μπορεί να συναντήσουν ένα άτομο το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, όμως ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η σχέση θα κρατήσει. Οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου δεν θα έχουν ιδιαίτερη κινητικότητα στα ερωτικά τους, ιδιαίτερα οι αδέσμευτες. Τουλάχιστον όχι κάτι το σοβαρό. Οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέχουν διαφωνίες και τσακωμούς. Χρειάζεται πολύ καλή πίστη και συναισθηματική επικοινωνία ούτως ώστε να αποφευχθούν συγκρούσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα.

ΑΛΟΓΟ

Η προσοχή σας είναι περισσότερο στραμμένη στον οικονομικό τομέα (όπου και θα θριαμβεύσετε φέτος), παρά στον ερωτικό. Η εργασία μοιάζει να είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ελεύθεροι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να ψαχτείτε περισσότερο την επόμενη χρονιά. Εάν όμως είστε δεσμευμένοι, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παραμελήσετε το ταίρι σας ή την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για μικρές εξόδους και διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα αποφορτίσουν λίγο τον σύντροφό σας από τα συναισθήματα μοναξιάς που τον κατακλύζουν.

ΚΑΤΣΙΚΑ

Ιδιαίτερα τυχερή στον έρωτα μοιάζει να είναι αυτή η χρονιά. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα νιώσετε κάτι ξεχωριστό. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, δώστε προτεραιότητα στη φιλία και αφήστε τα συναισθήματα να ωριμάσουν αργά. Μην κάνετε κάτι βιαστικό και άγαρμπο, διότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας. Εκείνοι που παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, μπορεί να αποκτήσουν έναν απόγονο. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε πολύ ξεκάθαροι με το ταίρι σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Αυτή τη χρονιά κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Αυτό μπορεί να συμβεί στον χώρο της εργασίας σας ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Επειδή συνήθως τα πιο όμορφα πράγματα συμβαίνουν τις πιο ακατάλληλες στιγμές, φροντίστε να είστε πάντα έτοιμοι, διότι… όλα είναι πιθανά. Η συναισθηματική αστάθεια της περσινής χρονιάς μπορεί να συνεχιστεί για τους δεσμευμένους. Ίσως θα ωφελούσε να αλλάζατε κάπως την οπτική σας γωνία και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις. Καμιά φορά χρειάζεται να είμαστε πιο διαλλακτικοί και κάπως πιο ελαστικοί στις απόψεις μας, ώστε να μην δημιουργούνται ρήγματα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Μη βιαστείτε να αποχωριστείτε την εργένικη ζωή σας, τουλάχιστον αυτή τη χρονιά. Είναι καλύτερα να χτίσετε το μέλλον σας και να προσπαθήσετε περισσότερο στον τομέα της εργασίας που σας ευνοεί. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που έχουν κάποια σχέση, ίσως πρέπει να αφήσουν τα πιο σοβαρά σχέδια για τον επόμενο χρόνο. Οι παντρεμένοι και οι έχοντες βρει το ταίρι τους δεν θα έχουν σκαμπανεβάσματα και τα πράγματα θα τείνουν να κυλούν ομαλά.

ΣΚΥΛΟΣ

Θα υπάρχει μία τάση να είστε πιο εσωστρεφείς, κάτι που θα μειώνει την επιθυμία σας να ασχοληθείτε με το άλλο φύλο. Δίχως ιδιαίτερες αλλαγές θα σας βρει το 2022, το οποίο χαρίζει όμως σταθερότητα σε όσους έχουν ήδη κάποια σχέση. Αυτό που πρέπει να προσέξουν εκείνοι που ανήκουν σε αυτόν τον αστερισμό, είναι την τάση τους να απομονώνονται μερικές φορές και να κλείνονται συναισθηματικά, ακόμα και από τον σύντροφό τους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τελικά το ζευγάρι σε ψυχρότητα.

ΧΟΙΡΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στα ερωτικά σας και θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, σημειώνοντας επιτυχίες στο άλλο φύλο. Αποφύγετε όμως τις βιασύνες και μην κάνετε σχέδια για γάμο αυτή τη χρονιά. Είναι καλύτερα να το σκεφτείτε πιο διεξοδικά, ιδιαίτερα αν υπάρχουν καβγάδες και διενέξεις, διότι πρέπει να εκτιμήσετε καλά τον χαρακτήρα του συντρόφου σας πριν κάνετε αυτό το βήμα. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σύντροφό σας είναι καλό να το συζητήσετε πριν τα πράγματα χειροτερέψουν. Μη διστάσετε να υποσχεθείτε ότι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη συμπεριφορά σας αν σας ζητηθεί να αλλάξετε κάποια άσχημη συνήθεια σας, διότι το ταίρι σας μπορεί να έχει φτάσει στα όριά του.