Ο «μαγνήτης» του έρωτα: Ποιες θέσεις και όψεις στον γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτικά ακαταμάχητος

Ο «μαγνήτης» του έρωτα: Ποιες θέσεις και όψεις στον γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτικά ακαταμάχητος

Ο «μαγνήτης» του έρωτα: Ποιες θέσεις και όψεις στον γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτικά ακαταμάχητος

Κάποιοι άνθρωποι διαθέτουν αυτή τη μοιραία γοητεία η οποία, άσχετα κάποιες φορές από την εξωτερική τους εμφάνιση, τράβα τους άλλους σαν ερωτικός «μαγνήτης». Η αύρα τους είναι απλά ακαταμάχητη και πολλά υποσχόμενη σε όποιον μπλεχτεί στα δίχτυα της, άσχετα αν αυτό υπάρχει στις προθέσεις τους. Πολλά άτομα που τη διαθέτουν, μπορεί να είναι ανυποψίαστα για αυτή τους τη δύναμη. Ένας άνθρωπος που είναι προικισμένος με αυτό το χάρισμα έχει να δρέψει πολλά οφέλη όχι μόνο σε ερωτικό, αλλά σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, διότι η γοητεία του είναι ένα άρμα που τον βοηθάει και τον πηγαίνει μακριά στη ζωή. Φυσικά, συνήθως τα μεγάλα δώρα συνοδεύονται από κάποιες πιθανές… επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζονται πάντα προσοχή και σοφή διαχείριση στον τρόπο που τα χρησιμοποιεί κάποιος.

Ας δούμε λοιπόν ποιες θέσεις και όψεις στον γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτικά ακαταμάχητος

Αν θέλετε να δείτε αν έχετε αυτές τις θέσεις και τις όψεις στον γενέθλιο χάρτη σας πατήστε εδώ.

Ήλιος ή Αφροδίτη ή ωροσκόπος στον Σκορπιό

Αυτές οι θέσεις υποδεικνύουν ότι υπάρχει ισχυρή θέληση, περηφάνια και μία αινιγματική προσωπικότητα που δεν είναι εύκολο να κατακτηθεί. Παράλληλα, πίσω από το απροσπέλαστο προσωπείο, διαφαίνεται μία ευαίσθητη, παθιασμένη ψυχή με τεράστιο συναισθηματικό βάθος. Αυτή η αντίθεση συνθέτει ένα αίνιγμα και βάζει τους άλλους σε μία υποσυνείδητη διαδικασία κατανόησης και επίλυσης, μόνο και μόνο για να βρουν τους εαυτούς τους μπλεγμένους πιο σφιχτά στα δίχτυα της γοητείας που διαθέτουν. Αυτό που πρέπει να προσέξουν όσοι έχουν αυτές τις θέσεις είναι να μην «σκοτώσουν» μόνοι τους αυτό που επιθυμούν περισσότερο, καθώς μερικές φορές λειτουργούν αυτοκαταστροφικά.

Αφροδίτη σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με ωροσκόπο

Συνήθως είναι όμορφοι άνθρωποι που διαθέτουν έντονη γοητεία και έχουν μία φιλική και τρυφερή προσέγγιση στη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους άλλους και το στοιχείο που τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη γνώμη των άλλων και προσπαθούν πάντα να ευχαριστήσουν τους γύρω τους. Έχουν έμφυτη αντίληψη της ομορφιάς και του στιλ. Η νέμεση που τους κατατρέχει είναι η υπερβολική τους προσπάθεια στο να γίνονται αρεστοί.

Αφροδίτη σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με το μεσουράνημα

Τα άτομα με αυτές τις θέσεις μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους στη ζωή μέσω της γοητείας τους. Καμιά φορά μπορεί να χρησιμοποιήσουν το ωραίο τους παρουσιαστικό ή και το φλερτ, καθώς έχουν μία ιδιαίτερη λάμψη που δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν στον δρόμο τους για την επιτυχία. Μία καριέρα σχετική με τη σόουμπιζ, τις τέχνες ή τις πωλήσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εκείνους. Χρειάζεται προσοχή όμως, καθώς η ματαιοδοξία, αλλά και οι συναισθηματικές ατασθαλίες μπορεί να οδηγήσουν στην πτώση τους.

Αφροδίτη σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Πλούτωνα

Αυτή η θέση χρωματίζει με ρομαντισμό, πάθος και ένταση το άτομο που τη διαθέτει. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ή του ύψους ή του βάθους και οι αντιδράσεις τείνουν να είναι ακραίες. Συχνά έλκονται από ερωτικά δύσκολες καταστάσεις στις οποίες δεν έχουν τον έλεγχο των αποφάσεων ή ακόμα και των δικών τους συναισθημάτων. Τα άτομα αυτά είναι πολύ γοητευτικά και διαθέτουν έντονο μαγνητισμό. Με τη δύναμη που εκπέμπουν μπορούν να επηρεάσουν, ακόμα και να χειραγωγήσουν τους άλλους. Η έντονη προσωπικότητα τους μπορεί να καταπιέζει και να δυσκολεύει μερικές φορές τους κοντινούς τους ανθρώπους. Πρέπει να προσέξουν αυτή τους την τάση, διότι μπορεί να χαρακτηριστούν χειριστικοί.

Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη

Είναι μία πολύ ερωτική θέση, διότι βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστικό το άλλο φύλο και δεν μπορεί να αισθανθεί πληρότητα μόνο με φιλικές, πλατωνικές σχέσεις. Η δύναμη της επιθυμίας τους είναι καταλυτική, μεθυστική και πρωτόγνωρη σε όποιον απευθύνεται. Υπάρχει μία περιρρέουσα ένταση σχετικά με την ερωτική ζωή, η οποία μερικές φορές προέρχεται από το γεγονός ότι δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του συντρόφου, αφήνοντας τις δικές του κάπως μετέωρες. Η αγάπη και ο έρωτας ασκούν ιδιαίτερη γοητεία στα άτομα αυτά, τα οποία δεν μπορούν να αισθανθούν ευτυχισμένα εάν δεν έχουν σύντροφο. Τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά όταν δίνουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό τον τομέα, βάζοντας τις άλλες παραμέτρους της ζωής τους σε δεύτερη μοίρα.

Πλούτωνας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με ωροσκόπο

Τα άτομα αυτά έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη δύναμη της θέλησης και συχνά μπορούν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους με έναν σιωπηρό, κρυφό, ακόμα και χειριστικό τρόπο. Η επιθυμία τους υπαγορεύεται σχεδόν μυστικιστικά στο αντικείμενο του πόθου τους, κάνοντας τους χαρισματικούς για τον τρόπο που ασκούν επιρροή πάνω στους άλλους. Η ενέργεια αυτή μπορεί να λειτουργήσει και αντίθετα και να ελκύονται και οι ίδιοι από τέτοιες προσωπικότητες που αποπνέουν δύναμη και μυστηριακή γοητεία. Πάντα υποβόσκει η χροιά του μοιραίου στην ερωτική τους ζωή και συνήθως κινούνται σε συναισθηματικά άκρα, καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν το νόημα της ζωής μέσα από τις σχέσεις τους. Υπάρχει πάντα μία υπόγεια σεξουαλικότητα που χρωματίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής τους και αυτό είναι κάτι στο οποίο οι άλλοι ανταποκρίνονται ασυνείδητα. Αυτό που πρέπει να δουλέψουν στη συνείδησή τους είναι ότι πολλές φορές μπαίνουν στον πειρασμό να καταστρέψουν ότι έχουν χτίσει μόνο και μόνο για να ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους, συμπαρασύροντας όμως μαζί τους και άλλους, οι οποίοι δεν έχουν τη δική τους ανάγκη για τέτοιες τεκτονικές ανακατατάξεις.