Ποια ζώδια θα είναι στις επάλξεις την εβδομάδα της Πανσελήνου;

Ποια ζώδια θα είναι στις επάλξεις την εβδομάδα της Πανσελήνου;

Ποια ζώδια θα είναι στις επάλξεις την εβδομάδα της Πανσελήνου;

Στις 19/02/2024 τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς δίνοντας την εκκίνηση για τα γενέθλια του 12ου ζωδίου του ζωδιακού. Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 22/02/2024 (εκείνη τη μέρα είναι ακριβείας η όψη). Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο κοσμικοί εραστές ήταν την άνοιξη του 2022, αλλά τότε η συνάντηση είχε λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου που σαφώς μείωνε κάτι από το πάθος και τη σφοδρότητα των συναισθημάτων. Τώρα όμως δυο χρόνια μετά η συνάντηση στον Υδροχόο κάνει πιο εκδηλωτική την επιρροή της. Δεν είναι όμως ανάγκη να περιοριστεί αυτή η εξαιρετική όψη μόνο στην ερωτική μας ζωή. Το ζώδιο του Υδροχόου αφορά όλη τη γκάμα των ανθρώπινων σχέσεων. Δείξτε την αγάπη σας λοιπόν σε όποιον αγαπάτε είτε είναι ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε κι ένας στενός συγγενής. Σημασία έχει να χαρείτε αυτή την αναζωογονητική και τυχερή ενέργεια.

Στις 23/02/2024 έχουμε αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, στο ζώδιο των Ιχθύων για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 09/03/2024. Τώρα ο Ερμής στους Ιχθύς είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πλανήτης της πληροφορίας και της λογικής σε ένα τόσο συναισθηματικό αλλά και χαοτικό ζώδιο δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει και να κρίνει ανεπηρέαστα από το συναίσθημα του. Γίνεται υποκειμενικός, διασπάται η προσοχή του και «μεταφράζει» τις ειδήσεις και τις πληροφορίες μέσα από ένα φίλτρο προσωπικό και καθόλου αντικειμενικό. Οι «ψευδείς ειδήσεις», οι κατασκευασμένες πληροφορίες όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσουν να κυριαρχούν και θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο τι διαδίδουμε και τι πιστεύουμε. Αν έχει κάτι θετικό ο Ερμής στους Ιχθύς είναι η ευκολία να κινείται στον χώρο της ψυχολογίας και του υποσυνείδητου. Μας καλεί να μη μείνουμε στην επιφάνεια, αλλά να βουτήξουμε βαθιά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας γιατί εκεί κρύβονται θησαυροί. Από την άλλη μας καλεί να εκφραστούμε πιο δημιουργικά αλλά και πιο καλλιτεχνικά.

Το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 24/02/2024 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι οι κατάλληλες ημέρες να κάνουμε λίστες με εκκρεμότητες που έχουμε και δουλειές που πρέπει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας στον χώρο του σπιτιού. Με την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο ας βρούμε τρόπους να γίνουμε πιο παραγωγικοί, δουλεύοντας ίσως πιο έξυπνα όχι περισσότερο. Ακόμη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να βρούμε ένα είδος άσκησης που θα μας ενθουσιάζει, ώστε να διατηρήσουμε την καλή συνήθεια να γυμναζόμαστε περισσότερο. Μήπως η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στους στόχους μας είτε στη δουλειά είτε στην υγεία; Η Παρθένος εξάλλου είναι το ζώδιο της πρακτικότητας, της απλοποίησης και της αποτελεσματικότητας. Από την Πανσέληνο θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια ζώδια θα είναι στις επάλξεις την εβδομάδα της Πανσελήνου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/02 στρέφει την προσοχή σας κυρίως στην επαγγελματική σας κατεύθυνση και μπορεί να έχετε αλλαγές στις επόμενες εβδομάδες. Είναι η κατάλληλη στιγμή την περίοδο των Ιχθύων να κάνετε πιο ορατές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον τις ηγετικές σας ικανότητες, να δείτε την περίπτωση μιας αλλαγής που θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτονομία ή έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στη δουλειά. Επίσης αν είστε στο ψάξιμο, να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να βρείτε κάτι ικανοποιητικό σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Πέμπτη έχουμε την υπερ-όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Άρη που συναντιούνται στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου μετά από δυο ολόκληρα χρόνια. Η προηγούμενη συνάντηση τους είχε λάβει χώρα την άνοιξη του 2022, αλλά σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας όχι μόνο στα θέματα του έρωτα και των σχέσεων αλλά και σε ό,τι άλλο επιθυμείτε πολύ. Πάρτε πρωτοβουλίες είτε για να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση που επιθυμείτε σφοδρά είτε ακόμη και για να απαλλαγείτε από μια κατάσταση που είναι πιεστική. Όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα, η όψη αυτή είναι σούπερ δυνατή και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε. Φανταστική όψη και για να οργανώσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Η όψη αυτή βέβαια σας καλεί να ακούσετε τις αλήθειες στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Είστε όμως έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Στις 23/02 ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στους Ιχθύς στον τομέα της καριέρας αλλά και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Ακόμη μια εβδομάδα λοιπόν που τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και ίσως εντατικοποιηθούν και οι κινήσεις και οι δράσεις σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αυτή είναι μια καλή περίοδος αν επιθυμείτε να περιποιηθείτε την επαγγελματική σας «εικόνα» ή να κάνετε πιο σωστή διαχείριση του ρόλου σας στη δουλειά. Συζητήσεις, συσκέψεις και καλή σχεδίαση των επαγγελματικών σας θεμάτων θα βοηθήσουν να προχωρήσετε. Βέβαια ο Ερμής, που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, στους Ιχθύς αποσυντονίζεται καθώς εμπλέκεται το συναίσθημα του. Προσπαθήστε λοιπόν να σκεφτείτε όσο πιο ψύχραιμα και τετράγωνα μπορείτε, ειδικά αν θέλετε να πάρετε κάποια απόφαση.

Η εβδομάδα είναι αρκετά απαιτητική προς το τέλος της, καθώς η Πανσέληνος στις 24/02 που κυριαρχεί σας βάζει σε έναν πυρετό προετοιμασίας και ενασχόλησης με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Αξιοποιήστε αυτό το φεγγάρι αν θέλετε να κάνετε τακτοποιήσεις στο σπίτι σας, να φτιάξετε λίγο πιο ανοιξιάτικη την ατμόσφαιρα κάνοντας αλλαγές στη διακόσμηση, να επισκευάσετε ό,τι είναι χαλασμένο και μη λειτουργικό ή να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο και τραβά την προσοχή σας από τα σημαντικά που έχετε. Κάποιοι, ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Από την άλλη, μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανώς ακόμη να θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας χώρο μέσα στο σπίτι που δεν θα τον μοιράζεστε με άλλους ή να φτιάξετε έναν χώρο για να μπορείτε να γυμνάζεστε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και η προσοχή σας στρέφεται στους σημαντικούς ανθρώπους που μοιράζεστε τη ζωή σας, στον σύντροφο σας, στους άμεσους συνεργάτες σας. Αν είσαστε μετέωροι σε ό,τι αφορά μια νέα σχέση ή συνεργασία, έχετε μπροστά σας τέσσερις εβδομάδες για να κρίνετε αν σας κάνει ή όχι αυτή η σχέση. Είναι μια εξεταστική περίοδος για τους ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί σας και παίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο. Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στον σύντροφο ή στον συνεργάτη, αλλά στους ανθρώπους που σας συμβουλεύουν όπως για παράδειγμα μπορεί να είναι ένας δικηγόρος ή ένας λογιστής. Την Πέμπτη η Αφροδίτη συναντά δυο χρόνια μετά τον μυθικό εραστή της Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και μολονότι η σύνοδος αυτή λαμβάνει χώρα σε έναν τομέα που δεν είναι ερωτικός για το ωροσκόπιο σας, θα μπορούσε ακόμη και σ’ αυτό τον τομέα όπως θα δείτε και στις ερωτικές προβλέψεις κάτι να προκύψει μέσα στην εβδομάδα. Αν βάλετε την ενέργεια αυτής της όψης στον τομέα εργασίας, τότε τα κέρδη σας θα είναι πολλαπλά ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και θέλετε να έλξετε περισσότερους πελάτες και δουλειά. Είναι μια θετική όψη για να λουστράρετε το βιογραφικό σας, να περάσετε από συνεντεύξεις, να συζητήσετε την περίπτωση μιας προαγωγής, μιας μεταγραφής και γενικότερα να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε πόντους στη δουλειά. Εκμεταλλευτείτε την και σε θέματα ομορφιάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.

Κάθε αλλαγή θέσης του κυβερνήτη σας Ερμή σηματοδοτεί μια αλλαγή πλεύσης και στην καθημερινότητα σας. Έτσι από τις 23/02 και μέχρι τις 09/03 που ο Ερμής θα παραμείνει στους Ιχθύς, ενισχύοντας ούτως ή άλλως το πνεύμα συνεργασίας και σχέσεων, θα σας βάλει στη διαδικασία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους προκειμένου να επιτύχετε στους κοινούς σας στόχους. Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Και με τον Άρη στον Υδροχόο είναι πιθανό να έχετε και καινούριες προτάσεις στο κομμάτι της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης. Όταν έχουμε πλανήτες απέναντι από το ζώδιο μας, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο με το δικό σας, θέλετε δεν θέλετε οι άλλοι παίζουν ένα πιο ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας μας. Οι δικές τους πρωτοβουλίες ή αδυναμίες και παραλείψεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στη δική μας δράση. Σε αυτή τη φάση πάντως είναι θεμιτό να είστε ανοιχτοί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο σε προτάσεις και να μην αποκλείετε τίποτε αν δεν το έχετε ερευνήσει καλά. Ακόμη μάθετε να ακούτε περισσότερο τους άλλους από το να μιλάτε. Το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

Με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας έρχεται το τέλος της εβδομάδας, κάτι που από μόνο του δημιουργεί αρκετή πίεση και άγχος, μολονότι δεν είναι μια τόσο αρνητική Πανσέληνος. Συνήθως στη φάση της Πανσελήνου κάτι τελειώνει για να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Κι ακόμη κι αν αυτό που ξεκινά έχει όλες τις θετικές προοπτικές, δεν παύει το βάρος ενός τέλους, ενός αποχωρισμού να βαραίνει περισσότερο. Αυτό αφορά βέβαια κυρίως τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου σας. Εσείς φαίνεται ότι μπορεί να ζορίζεστε περισσότερο με κάτι που ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε υπεραναλυτικοί σε βαθμό εμμονής και κοιτάξτε το καινούριο που έρχεται με φόρα στη ζωή σας. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, άλλοι πιθανώς να σκέφτεστε αλλαγές στο σπίτι ή και στην εμφάνισή σας, ή μπορεί μια σχέση να σας πιέζει περισσότερο και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της. Φυσικά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας καλά θα κάνετε να προσέξετε την υγεία σας και να βάλετε σε προτεραιότητα τη φυσική σας κατάσταση.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στις 19/02 θα περάσει στους Ιχθύς κλείνοντας το ετήσιο ταξίδι του στο ζωδιακό. Η παραμονή του σε αυτό το ζώδιο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Την Πέμπτη οι δυο εραστές της ελληνικής μυθολογίας Αφροδίτη και Άρης ενώνονται σε μια σπάνια σύνοδο στον Υδροχόο στον τρίτο Ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Η τελευταία φορά που έκαναν την ίδια όψη μεταξύ τους, αλλά σε ένα ζώδιο ουδέτερο προς το δικό σας, ήταν τον Μάρτιο του 2022. Τώρα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αφού ο Υδροχόος είναι ένα φιλικό σας ζώδιο. Τα μηνύματα παίρνουν φωτιά κι όπως θα διαβάσετε και στις ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα ο έρωτας μπορεί να κρύβεται από το διαδίκτυο μέχρι τις καθημερινές σας εξόδους. Κεραίες τεντωμένες λοιπόν γιατί ο έρωτας μπορεί να είναι πολύ κοντά. Βέβαια όπου συμμετέχει ο Άρης θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, καθώς μπορεί να δημιουργεί παράλληλα και συνθήκες έντασης.

Στις 23/02 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι. Μήπως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας; Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να ανανεώσετε τα έπιπλα σας, να βάψετε τους τοίχους, να επιμεληθείτε ένα νέο χώρο ή ακόμη να ψαχτείτε περισσότερο με μια αλλαγή σπιτιού αν είναι στα πλάνα σας μια μετακόμιση. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την έρευνα σας. Ή ακόμη αν θέλετε να βρείτε κάποιο άτομο να σας βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού ξεκινήστε τώρα την έρευνα σας. Η περίοδος αυτή είναι θετική και για να ενισχύσετε κάποιους οικογενειακούς δεσμούς ή να έρθετε πιο κοντά σε φίλους και συγγενείς.

Όμως αυτή η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις και στα θέματα της καριέρας. Βλέπετε κυριαρχεί μια Πανσέληνος στον τομέα των φιλοδοξιών και της καριέρας σας στο ζώδιο της Παρθένου το Σαββατοκύριακο. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες μπορείτε πιο άνετα να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να ανοίξουν νέες πόρτες για σας. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ξαφνικά μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα συνοδεύεται κι από ένα καλό οικονομικό πακέτο. Πάρτε τον χρόνο σας να σκεφτείτε καλύτερα τους δικούς σας στόχους κι αν συμβαδίζουν με αυτό που σας προτείνεται. Αν νιώθετε ότι δεν σας κάνει κλικ η καινούρια πρόταση, μην ανησυχείτε γιατί όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί παρακάτω. Ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα στον χώρο εργασίας, αλλά δεδομένης της προσαρμοστικής σας φύσης είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθείτε.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 19/02 ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας. Σκεφτείτε λοιπόν τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι να κάνετε για να γιορτάσετε με διαφορετικό τρόπο τα γενέθλια σας! Την Πέμπτη 22/02 Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου σε όψη συνόδου. Την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί ήταν την άνοιξη του 2022 σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας. Τώρα η συνάντηση αυτή γίνεται σε ένα τομέα «κεκλεισμένων των θυρών», έτσι η όποια ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε από αυτή την όψη σίγουρα δεν είναι για αδιάκριτα μάτια. Είναι μια υπέροχη όψη για να αναθερμάνετε τη σχέση σας αν είστε δεσμευμένοι ή για να σχεδιάσετε διακοπές ή έστω κάποιες ώρες αποκλειστικά αφιερωμένες στον εαυτό σας και τον σύντροφο σας. Για τους καλλιτέχνες του ζωδίου μπορεί να είναι μια όψη που θα τους εμπνεύσει να δημιουργήσουν. Άλλοι μπορεί να την αξιοποιήσετε για να κάνετε μια μυστική συζήτηση σε θέματα επαγγελματικά. Βέβαια όπου βάζει το χεράκι του ο Άρης μπορεί να υπάρχουν και εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε, αλλά και στη δουλειά με τους συνεργάτες σας.

Η εβδομάδα αυτή όμως φέρνει ακόμη έναν πλανήτη στο ζώδιο σας. Αναφέρομαι στον Ερμή που περνά στο ζώδιο σας στις 23/02 και θα παραμείνει μέχρι τις 09/03 δίνοντας έναν πιο εντατικό ρυθμό στην καθημερινότητα σας με πολλές επαφές, συζητήσεις, σκέψεις, βροχή ιδεών, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, προτάσεις. Επίσης είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής για τα συναισθήματα σας περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 09/03, αφού αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε θα θέλετε να τα μοιραστείτε με τους άλλους είτε είναι οι συνεργάτες είτε οι φίλοι σας. Αν είστε σε φάση σπουδών ή εξεταστικής ο Ερμής θα είναι βοηθητικός, μολονότι στο ζώδιο σας η ενέργεια του αποσυντονίζεται λίγο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βοηθά να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πώς να αντιδράσετε και να ανταποκριθείτε στις όποιες νοητικές προκλήσεις. Αν θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να εξερευνήσετε τις πιθανότητες ενός σεμιναρίου, ενός μεταπτυχιακού είναι η σωστή στιγμή για να κάνετε την έρευνα σας.

Όμως η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σας με την Παρθένο, που ωθεί το ενδιαφέρον σας στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών το Σαββατοκύριακο. Καθώς η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στα γενέθλια σας, η επιρροή της επεκτείνεται και σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Έτσι μια σημαντική σχέση ή συνεργασία φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αν νιώθετε ότι δεν είστε ευτυχείς σε μια σχέση -προσωπική ή επαγγελματική- δεν είναι ανάγκη να καταπιέζεστε. Ίσως πρέπει τώρα που βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιο σας να κάνετε έναν διάλογο, λέγοντας την αλήθεια σας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αν είχατε κάνει μια γνωριμία και τα πράγματα κυλούσαν κάπως αργά, μπορεί με αυτό το φεγγάρι να επισπευστούν και να μπείτε σε μια δέσμευση. Αυτό αφορά και τις επαγγελματικές συνομιλίες φυσικά. Οι δυο επόμενες εβδομάδες θα έχουν ένα πολύ κοινωνικό κι εξωστρεφές χαρακτήρα για το ζώδιο σας. Θα προκύπτουν πιο συχνά ευκαιρίες για εξόδους, για γνωριμίες, για επαφές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συμφωνίες. Φυσικά πάντα με μια Πανσέληνο που μας αφορά προσέχουμε και τα θέματα της υγείας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.