Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/02/2024 – 25/02/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/02/2024 – 25/02/2024

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να αλλάξει το σκηνικό των προηγούμενων ημερών, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής αποχαιρετάνε το επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και μετακινούνται στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων. Τώρα θα γίνουμε λιγάκι πιο ανθρώπινοι σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και θα αρχίσει να υπερισχύει το συναίσθημα έναντι της λογικής σκέψης. Στις σχέσεις θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός και η ευαισθησία και δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες και να μπούμε στη θέση του ατόμου που έχουμε απέναντι μας. Στις 22/02/2024 ο Άρης και η Αφροδίτη, οι δύο πλανήτες που σχετίζονται άμεσα με τον έρωτα και τις σχέσεις, θα συναντηθούν στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η σύνοδος των δύο αιώνιων εραστών φέρνει κατακτήσεις, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ερωτευτούμε παράφορα και μας καλεί να υπακούσουμε στα πάθη μας και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας. Η όψη αυτή παντρεύει την ομορφιά, τη χάρη και τη γοητεία της Αφροδίτης με το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό του Άρη και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή την ημέρα ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ή της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του πρώτου δεκαημέρου. Στις 24/02/2024 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, ένα φεγγάρι που μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα. Η συμμετοχή του Κρόνου μιλάει για δοκιμασίες μέσα στις σχέσεις μας και μπορεί να σηματοδοτεί το οριστικό τέλος καταστάσεων που δεν έχουν περιθώριο εξέλιξης. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη που μας παροτρύνει να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να αφεθούμε σε απολαύσεις. Προσοχή, ωστόσο, σε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά που μπορεί να σας φέρουν μπελάδες.

ΚΡΙΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος και ο Ερμής προχωράνε στο ζώδιο των Ιχθύων και ενεργοποιούν έναν πιο κρυφό και ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να δείτε ξανά τα λάθη του παρελθόντος και αν χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους που έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία στο άτομο που έχετε δίπλα σας και θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Στις 22/02 η ερωτική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο φέρνει έναν παθιασμένο έρωτα, ο οποίος μπορεί να προκύψει μέσα από μια παρέα ατόμων ή μέσα από μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Δεν αποκλείονται επίσης οι επαφές και οι γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το εκδηλώσετε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να οραματιστείτε το μέλλον με το ταίρι σας, να κάνετε σχέδια και όνειρα που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να μετακινούνται από αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Ιχθύων, ξεκινάει ένα διάστημα για εσάς κατά το οποίο θα χαλαρώσετε από την ένταση των προηγούμενων ημερών, θα βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω και να δείτε φίλους. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες είτε μέσα από εξόδους με παρέες είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο, αλλά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Καλείστε να δείτε τις σχέσεις σας μέσα από ένα πιο ώριμο και ρεαλιστικό πρίσμα, επομένως θα διαπιστώσετε ότι οι αδιέξοδες καταστάσεις και οι επιπόλαιες επιλογές δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Σταθερές σχέσεις που έχουν γερές βάσεις μπορεί να επισημοποιηθούν ή να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στις 25/02 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το δικό σας ζώδιο σάς καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας. Προσέξτε βέβαια τυχόν υπερβολές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη και ο Άρης εξακολουθούν να κινούνται στον Υδροχόο, δηλαδή σε μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς, και μάλιστα στις 22/02 θα σχηματίσουν απόλυτη σύνοδο σε αυτό το ζώδιο. Αυτή η όψη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης για εσάς, αφού μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται μακριά, αλλά θα νιώσετε ότι σας γεμίζει την καθημερινότητα σας με έξαψη, πάθος και ενθουσιασμό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ερωτική όψη για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να πάτε ένα ταξίδι και γενικώς να βγείτε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για ρίσκα και τολμηρές κινήσεις. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αγγίζει ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Αυτό είναι ένα φεγγάρι που κλείνει κύκλους, επομένως δεν αποκλείεται να πείτε οριστικό αντίο σε μια κατάσταση που σας συνδέει με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ καλύτερα και σας βοηθάει να απαλλαχτείτε από τις σκοτεινές σκέψεις του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα σιγά-σιγά θα ανακτήσετε τη θετική σκέψη και την αισιοδοξία σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι, να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με καινούριες εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να οργανώσετε ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Στις 22/02 η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στον Υδροχόο συνδέεται με έντονες και παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις. Μια συνάντηση ή μια καινούρια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα είναι πανίσχυρη και θα νιώσετε την επιθυμία να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με αυτό το πρόσωπο. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη από ανθρώπους που σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα και σας αγγίζουν σε βάθος, επομένως οι επιφανειακές σχέσεις δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να νιώσετε έλξη για απαγορευμένες καταστάσεις, επομένως καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να ελέγξετε το άτομο που έχετε δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής προχωράνε στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Επιπλέον, η σεξουαλική διάθεση θα είναι ανεβασμένη και μπορεί να έχετε παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις και επαφές. Οι εξελίξεις όμως για εσάς δεν σταματάνε εδώ, αφού στις 22/02 ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιο του Υδροχόου σε απόλυτη σύνοδο. Αυτή η δυναμική όψη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ερωτευτείτε παράφορα ή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, οι ημέρες αυτές φέρνουν ερωτικές κατακτήσεις και ευκαιρίες για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Από την άλλη πλευρά, αν είστε ήδη δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε αυτή τη σύνοδο για να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στη σχέση σας ή για να εκφράσετε με θάρρος τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 25/02, μια ευχάριστη όψη που σας καλεί να περάσετε καλά και να αφήσετε στην άκρη τους προβληματισμούς. Προσπαθήστε, ωστόσο, να έχετε μέτρο και σύνεση σε ό,τι κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο και αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωράνε στο ζώδιο των Ιχθύων από αυτή την εβδομάδα και ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας. Θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία για δέσμευση και συντροφικότητα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες γνωριμίες και επαφές ή να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η επικοινωνία μέσα στη σχέση σας θα βελτιωθεί αρκετά και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα χωρίς να συγκρουστείτε ή να έρθετε σε αντιπαράθεση. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και θα είναι πιο εύκολο να μπει ο ένας στη θέση του άλλου. Στις 24/02 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και μπορεί αυτό να σημαίνει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να νιώσετε συναισθηματικά φορτισμένοι. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να ζυγίσετε τα δεδομένα με ρεαλισμό και σας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Οι φαντασιώσεις και οι ψευδαισθήσεις θα καταρρεύσουν και θα δείτε μια σχέση ή ένα πρόσωπο όπως πραγματικά είναι. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σημείο όπου μια σχέση χωρίς προοπτικές φτάνει στο τέλος της, ενώ σχέσεις με γερές βάσεις μπορεί να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να πάρετε κομβικές αποφάσεις οι οποίες όμως θα πρέπει να είναι βασισμένες στη λογική.

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμαστείτε να λάμψετε και να ζήσετε μια άκρως ερωτική εβδομάδα, αγαπητοί Ζυγοί, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη στις 22/02 συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη μιλάει για έντονα πάθη και εκτοξεύει στα ύψη τον ερωτισμό. Θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι θα κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κάνετε το πρώτο βήμα με θάρρος και αποφασιστικότητα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή εδώ η εβδομάδα προσφέρεται για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, επομένως εκφραστείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα νιώσετε ποθητοί από το ταίρι σας. Προσέξτε μόνο μη φερθείτε εγωιστικά σε κάποια ζητήματα και προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν πάρετε κάποια παρορμητική απόφαση. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αγγίζει ένα ασυνείδητο και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πραγματικότητα θα φανερωθεί και θα δείτε ξεκάθαρα τα κίνητρα των ανθρώπων γύρω σας. Αυτό όμως θα σας βοηθήσει να δείτε ποιους κύκλους θα πρέπει να κλείσετε οριστικά πριν προχωρήσετε παρακάτω και πριν κάνετε το επόμενο βήμα στη συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας μπαίνει ξανά στη ζωή σας από αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής εγκαταλείπουν τον Υδροχόο και προχωράνε στους Ιχθύς. Αυτό το ζώδιο ταιριάζει καλύτερα στη δική σας φύση και σας βοηθάει να φλερτάρετε, να ανανεωθείτε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Τώρα θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα ή να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας. Στις 22/02 ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον, επομένως καλό θα είναι να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας και κυρίως να μη συσσωρεύετε μέσα σας θυμό και απωθημένα. Είναι επίσης πιθανό αυτή η όψη να αναθερμάνει μια ερωτική σχέση από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει ψυχολογικά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ζυγίσετε τα δεδομένα και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα και σημαντικές αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, επομένως είναι προτιμότερο να περάσετε την Κυριακή πιο οικογενειακά, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής προχωράνε στο ζώδιο των Ιχθύων και το επόμενο διάστημα προβλέπεται πιο ήσυχο και εσωστρεφές για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα προτιμήσετε να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι επίσης πιθανό να σας απασχολήσει το παρελθόν ή να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις 22/02 είναι μια εξαιρετική όψη για παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις, καινούριες γνωριμίες ή ερωτικές εξομολογήσεις. Επιπλέον, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο, να στείλετε μηνύματα ή να κανονίσετε ένα ερωτικό ραντεβού. Άλλωστε, είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τους άλλους με το λέγειν και το πνεύμα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι ευκαιρία να οργανώσετε μια εκδρομή ή για να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και να βγείτε από τη ρουτίνα. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, ένα φεγγάρι που σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι εξαιτίας των ευθυνών που έχετε αναλάβει, όμως μην ξεσπάσετε στα κοντινά σας πρόσωπα. Αν χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις είναι σημαντικό να ζυγίσετε τα δεδομένα με ψυχραιμία και λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει ένα πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό διάστημα για εσάς, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία να βγείτε έξω και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες και να βάλετε στην καθημερινότητα σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τώρα θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην εγκεφαλική επικοινωνία και είναι σημαντικό το άτομο που έχετε δίπλα σας να σας διεγείρει πνευματικά. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να βγείτε ραντεβού, να στείλετε μηνύματα και να εκφραστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η επικοινωνία με το ταίρι σας θα βελτιωθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο μέσα από τον οποίο θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 22/02 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο σας χαρίζει αισθησιασμό και σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι βέβαια πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, επομένως προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και δώστε περισσότερο χώρο στο άτομο που έχετε δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και η Αφροδίτη εξακολουθούν να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα στις 22/02 θα σχηματίσουν απόλυτη σύνοδο χαρίζοντας σας πάθος, γοητεία, λάμψη και αυτοπεποίθηση. Αυτή θα είναι μια από τις πιο φλογερές και ερωτικές όψεις για εσάς, αφού θα απογειώσει τη σεξουαλική διάθεση και θα φέρει νέες ερωτικές κατακτήσεις για εσάς. Θα είστε ασυναγώνιστοι στο παιχνίδι του έρωτα και δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα. Άλλωστε αυτή η όψη σας υπόσχεται ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε αφού κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων και θα θέσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού μέσα στη σχέση σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση ή να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα εμπιστοσύνης. Σας καλεί να βάλετε κάποια όρια μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να λήξετε απαγορευμένες σχέσεις ή καταστάσεις που είναι τοξικές πλέον για εσάς. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη που σας καλεί να χαλαρώσετε και να αφεθείτε σε απολαύσεις, είτε μόνοι είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για εσάς, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε οι πρωταγωνιστές των επόμενων ημερών και θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε πρώτο πλάνο τα θέλω, τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Ο Ήλιος σας χαρίζει λάμψη και αυτοπεποίθηση και ο Ερμής με τη σειρά του έρχεται να βελτιώσει την επικοινωνία σας με τους άλλους. Τώρα θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφραστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Στις 24/02 η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα μπορεί να φέρει δυσκολίες και πιέσεις μέσα στις σχέσεις σας ή να σας φέρει αντιμέτωπους με μια σκληρή πραγματικότητα. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, επομένως θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να πάψετε να εξιδανικεύετε ανθρώπους. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προσγειωθείτε απότομα και να απογοητευθείτε από ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι άλλοι μπορεί να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση που στηρίζεται ήδη σε γερές βάσεις.