Τα 3 ζώδια που είναι αποφασισμένα να πετύχουν με τη συμβολή της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι 11/03/2024

Τα 3 ζώδια που είναι αποφασισμένα να πετύχουν με τη συμβολή της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι 11/03/2024

Τα 3 ζώδια που είναι αποφασισμένα να πετύχουν με τη συμβολή της Αφροδίτης στον Υδροχόο μέχρι 11/03/2024

Η 16η Φεβρουαρίου 2024 μας φέρνει την Αφροδίτη στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει ως τις 11/03/2024. Αυτή η διέλευση μας οδηγεί με αποφασιστικότητα προς αυτό που πιστεύουμε, επειδή το υπαγορεύει η ψυχή, η λογική και η καρδιά μας. Η δύναμη της ενέργειας του Υδροχόου είναι ταυτισμένη με τις προσωπικές ιδέες και συμπεριφορές οι οποίες δεν είναι πάντα αρεστές σε όλους.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα, που είναι γνωστό για την ανεξαρτησία και την αντισυμβατικότητά του. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θα βοηθήσει να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και σας βοηθά να προσπαθήσετε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε πέρα από αυτά που μπορεί να περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Μερικές φορές ακόμη και πέρα από αυτό που μπορεί να φαίνεται πιθανό. Ο Υδροχόος είναι γνωστός ως επαναστάτης, επειδή μπορεί να ενεργεί με απροσδόκητους τρόπους, όμως αυτό δεν οφείλεται σε εγωιστικά κίνητρα αλλά στο γενικότερο καλό ή το καλό της ομάδας. Αυτό που συμβαίνει συνήθως με την επιρροή του Υδροχόου είναι ότι εάν υπάρχει κάτι για το οποίο νιώθουμε ότι είναι σωστό και σημαντικό, δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να επηρεαστεί από τη γνώμη οποιουδήποτε άλλου.

Τα παρακάτω ζώδια θα έχουν τώρα περισσότερη αποφασιστικότητα και σθένος να ακολουθήσουν τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες τους, θα δώσουν ένα δίκαιο αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις χωρίς να σκεφτούν τον κόπο τα εμπόδια και τις διαφωνίες. Θα τα δώσουν όλα και στην τελική σε όποιον αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα ενισχύσει τους στόχους, αλλά θα φέρει και αλλαγές και ένα βαθύ κίνητρο για να ξεκινήσετε κάτι διαφορετικό στον τομέα των οικονομικών, της ευεξίας, της υγείας, της καθημερινής σας ρουτίνας, ή ακόμη και στην εσωτερική σας αίσθηση της παραγωγικότητας. Θα σας ενθαρρύνει να ξεχάσετε την πεπατημένη οδό και να βρείτε τη χαρά στη νέα ισορροπία και τον ενθουσιασμό που ακολουθεί κάθε πείραμα. Μη φοβάστε να σκεφτείτε έξω από κάθε τι συνηθισμένο, διότι καινοτόμες λύσεις είναι διαθέσιμες για εσάς αυτήν τη στιγμή. Η Αφροδίτη φέρνει επίσης μια θετική προοπτική στις ρομαντικές σας σχέσεις, ειδικά αν εξελίσσονται σε χώρους που σχετίζονται με τα παραπάνω. Όσο περισσότερο αισθανθείτε ότι είστε η καλύτερη εκδοχή σας σε κάτι από αυτά, τόσο περισσότερο μπορείτε να φτιάξετε τη ζωή σας για να υποστηρίξετε το όραμα σας. Εάν επιλέξετε, για παράδειγμα, να γυμνάζεστε τρεις φορές την εβδομάδα για δέκα λεπτά, μπορεί πολύ σύντομα να περάσετε από τον καναπέ σας στο γυμναστήριο και από εκεί σε διάφορα σπορ και σε έναν αφοσιωμένο στον αθλητισμό τρόπο ζωής. Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες για κέρδη και θετικές εξελίξεις θα συνυπάρχουν με την αφοσίωση και τη μαχητικότητα σας. Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Υδροχόο, το αίσθημα της επιθυμίας να ανήκετε κάπου ή να είστε μέλος κάποιου συνόλου μπορεί να γίνει πιο έντονο και πιεστικό. Ίσως η επιρροή σάς ωθήσει να καθιερωθείτε ως μέρος μιας ομάδας που συνεργάζεται με μια συγκεκριμένη ατζέντα, με μια νέα φιλική παρέα, αλλά και μια ομάδα συνεργατών με κοινό έργο και όραμα. Μαζί τους θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για να κυνηγήσετε κοινούς στόχους, όνειρα και επιθυμίες με έντονο και πολύ δυναμικό τρόπο. Ακόμη μπορεί εάν σχετίζεστε ήδη με κάποιο γκρουπ ανθρώπων να υιοθετήσετε μια πιο ηγετική ή ίσως επαναστατική συμπεριφορά και να θελήσετε να οδηγήσετε τις δράσεις και τις απόψεις τους σε νέες κατευθύνσεις. Μπορεί ακόμη να καταλήξετε να διαφωνήσετε τους άλλους, αλλά μόνο αν κάτι δεν είναι συμβατό με τις πεποιθήσεις σας, διότι τότε δεν θα διστάσετε να υποστηρίξετε και να παλέψετε γι’ αυτά που πιστεύετε. Η ευελιξία και η κατανόηση είναι απαραίτητα, κι αν δεν υπάρχουν μπορεί να τους αφήσετε πίσω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σηκώσετε τη σημαία σας ψηλά και θα δείξετε με τον τρόπο σας ότι αν δεν ακούγεται η φωνή στις σχέσεις ή στις ομάδες μπορεί να υπονομεύσει το πνεύμα συνεργασίας και τίποτα από αυτά δεν θέλετε να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε υγιείς, παραγωγικούς και σωστούς δεσμούς με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντος σας, σπίθες νέων ιδεών θα σας κατακλύσουν. Τα πλάνα σας μπορεί να βελτιώνονται και να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, από τις δυνατότητες και τους δρόμους που οι ιδέες αυτές σας ανοίγουν. Η δικτύωση και οι συνεργασίες μπορεί να διαδραματίσουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δημιουργώντας ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις και επαφές που μπορεί να ανοίξουν πόρτες σε νέες ευκαιρίες. Μπορεί επίσης να έχετε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συνομιλίες, οι οποίες θα κεντρίσουν την περιέργεια και το πνεύμα σας και θα σας κάνουν να φανταστείτε και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Ο έρωτας κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι διόλου απίθανο να κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του στη ζωή σας. Το ανταγωνιστικό στοιχείο του Τοξότη έγκειται στο ότι θέλει να δοκιμάζει τα όρια του και να αποδεικνύει στον εαυτό του, όχι μόνο ότι μπορεί αλλά και ότι είναι καλύτερος σε ό,τι κάνει. Όμως οι φυσικές σας αντοχές έχουν όρια, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε το βασικότερο αγαθό που είναι η υγεία σας και να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποδείξετε τις δυνατότητές σας. Θα έχετε με αυτό τον τρόπο τις θετικές εξελίξεις που επιθυμείτε στην καριέρα σας. Οι δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες μπορεί να γίνουν πιο εύκολα αντιληπτές, πιο προσβάσιμες και γνωστές στο κοινό ή πιο αποδοτικές και να έχετε αναγνώριση και πρόοδο. Θέλετε όμως να διασφαλίσετε ότι θα εισπράξετε αυτό για το οποίο έχετε κοπιάσει. Καθώς θα έχετε κάτι να δείξετε αλλά και να αποδείξετε, δεν θα αφήσετε κανέναν άλλον να σφετεριστεί τους κόπους ή τον τίτλο σας. Η δουλειά σας είναι κάτι που αγαπάτε, γι’ αυτό η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε προστατευτικοί απέναντι της, καθώς για εσάς είναι η ζωή, το ταλέντο και η δημιουργικότητα σας που καταθέτετε κάθε μέρα. Γι’ αυτό έχετε προσπαθήσει τόσο και γι’ αυτό σας ανήκουν δικαιωματικά και αξίζετε τα εύσημα που αναζητάτε. Αυτή η διέλευση σάς προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να απελευθερωθείτε από τους παλιούς τρόπους τους οποίους είχατε υιοθετήσει στο παρελθόν για να λειτουργείτε, είτε σε κάποιες συνεργασίες είτε όσον αφορά την αναγνώριση, την αμοιβή και τα χρήματα που αξίζετε να κερδίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανότατα οι Αιγόκεροι θα αισθανθείτε πιο απελευθερωμένοι και πιο επαναστατικοί κάτω από αυτή την ηλεκτρισμένη διέλευση. Με την Αφροδίτη να επισκέπτεται τον δεύτερο οίκο των αξιών σας, θα βρείτε τον εαυτό σας να έλκεται προς ασυνήθιστους τύπους στην αγάπη, αλλά και τρόπους κερδών και δαπανών. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια περίοδο αλλαγών και μετασχηματισμών στις σχέσεις και στις οικονομικές δοσοληψίες σας. Εάν υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που δεν πιστεύουν στις δυνάμεις και στις δυνατότητες σας, ουσιαστικά θα σας κεντρίσουν για να προσπαθήσετε να τους διαψεύσετε, κάνοντας ακριβώς αυτό που δεν περιμένουν ή αυτό που θεωρούν ότι δεν μπορείτε. Μπορεί να γίνετε πολύ επαναστατικοί όταν σας αμφισβητούν και όταν σας πουν πώς πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε κάτι, πόσο μάλλον αν αυτό που κάνετε θεωρείτε ότι το λιγότερο το κατέχετε. Όπως το ζώδιο του Αιγόκερω, ο Υδροχόος έχει τον Κρόνο ως παραδοσιακό πλανητικό κυβερνήτη του. Γι’ αυτό όταν του δοθεί ο χώρος για να είναι ο ασυνήθιστος εαυτός του, το ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να είναι εξίσου σταθερό και υπεύθυνο όσο εκείνο του Αιγόκερω. Αν κάποιος όμως δεν τους αποδεχθεί και τους πάει κόντρα θα έχει… άσχημα ξεμπερδέματα και με τα δύο ζώδια. Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να τεντώσει κάποιες ευαίσθητες χορδές αν δεν γίνει αποδεκτή όπως της αξίζει και να θελήσει να αποδείξει κάποια πράγματα σε όσους την αμφισβητούν. Το να σας λένε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, σας ωθεί να κάνετε πολλά περισσότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς ποτέ από εσάς. Μέρος αυτής της ενέργειας προέρχεται από το γεγονός ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει την αίσθηση των αναστολών σας, γι’ αυτό δεν πρόκειται να κρατηθείτε εύκολα πίσω ειδικά σε θέματα περηφάνιας. Με έναν τρόπο, η Αφροδίτη αυτή θέλει να κάνετε τη διαφορά, αλλά και να είστε περήφανοι για τις ιδιαιτερότητές σας. Από την άλλη, καλό είναι να προσπαθήσετε να εξασκήσετε τους πνευματικούς ορίζοντες και να αποκτήσετε μια πιο αντικειμενική και σοφή μάτια και να βλέπετε τα πράγματα από διάφορες πλευρές. Το ζώδιο του Υδροχόου τρέφει επίσης βαθιά αγάπη για τη συλλογικότητα, αλλά έχει και μια βαθιά ανάγκη να κρατήσει τους άλλους σε μία απόσταση. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι σαν να θέλει να κεράσει όλο τον κόσμο ένα ποτό, αλλά από την άλλη δεν θέλει να καθίσει κοντά σε κανέναν ενώ το απολαμβάνουν. Αυτή η διέλευση σας προτρέπει να παρακάμψετε τα εμπόδια, αλλά και να γίνετε πιο ανοιχτοί στις διαφορές σας με τους άλλους. Να δώσετε ευκαιρίες να γνωρίσετε και να σχετιστείτε με μια ποικιλία ανθρώπων, είτε έχετε πολλές ομοιότητες είτε έχετε λίγα κοινά στοιχεία, χωρίς να περιμένετε ή να επενδύετε πολλά, αλλά και χωρίς προκαταλήψεις.