Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 10/07/2023 – 16/07/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 10/07/2023 - 16/07/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 10/07/2023 – 16/07/2023

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει τα πάνω κάτω στο πλανητικό σκηνικό, αφού έχουμε δυο αλλαγές που μας οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο μέσα στο καλοκαίρι. Η κατεύθυνση της κοσμικής πυξίδας αλλάζει με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 10/07/2023, που θα παραμείνει μέχρι τις 27/08/2023 σε αυτό το ζώδιο. Αυτή είναι μια εξαιρετική θέση για έρευνα, στατιστική, συλλογή δεδομένων και φυσικά από τώρα μέχρι τις 27/08/2023 θα κάνει τα τρία καυτά θέματα της Παρθένου -υγεία, εργασία, παιδεία- τα θέματα που θα απασχολήσουν ευρέως την επικαιρότητα. Από αυτό το ζώδιο ο Άρης μας παροτρύνει να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας, να βάλουμε σε τάξη στις σκέψεις και τη δράση μας, αλλά και να κάνουμε και εκκαθαρίσεις στους χώρους που κινούμαστε και διαβιούμε. Είναι σημαντικό με τον Άρη στην Παρθένο να λειτουργούμε με πρόγραμμα και πειθαρχία τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική θέση, αλλά προσέξτε να μην είστε πολύ επικριτικοί με τους γύρω σας. Όπως λέει και μια αγγλική παροιμία με το «μέλι» πιάνεις περισσότερες μύγες από ό,τι με το «ξύδι». Όταν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μια παρατήρηση ή να ασκήσετε σκληρή κριτική σε κάποιον φροντίστε να συνοδεύσετε τα λόγια σας και με μια γλυκιά κουβέντα και φυσικά με αρκετή ενσυναίσθηση. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη από την Παρθένο προς το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η δεύτερη κύρια αλλαγή της εβδομάδας αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 11/07/2023 που αφορά κυρίως την καθημερινότητα, τις συναλλαγές, τις μετακινήσεις. Η παραμονή του θα είναι σύντομη μέχρι τις 27/07/2023, αλλά στις 17/07/2023 και στις 23/07/2023 μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία καθώς θα αντιπαρατίθεται με τον Δία και τον Ουρανό. Για την επιρροή του Ερμή στον Λέοντα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 10/07/2023 – 16/07/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου αλλάζει άρδην το σκηνικό στην καθημερινότητα σας, καθώς έχουμε δυο πλανητικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν τα πράγματα. Ας ξεκινήσουμε από τα καλά νέα που δεν είναι άλλα από την απομάκρυνση του Άρη από τον Λέοντα στις 10/07. Η επιρροή του ήταν ιδιαίτερα πιεστική το τελευταίο διάστημα τόσο σε θέματα οικογενειακά όσο και στη δουλειά. Το στρες και το άγχος σε αυξημένα επίπεδα και τα εμπόδια και οι προκλήσεις ουκ ολίγα στον δρόμο σας τους τελευταίους δυο μήνες σχεδόν. Από τη νέα του θέση στην Παρθένο θα βοηθήσει ως ένα βαθμό να χαλαρώσετε κάπως, να γίνετε πιο δημιουργικοί, να ξαναβρείτε την όρεξη σας και να ενθουσιαστείτε με τα νέα σας σχέδια προσωπικά και επαγγελματικά, να κάνετε κάποιες ημέρες διακοπές, να τονώσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά και να κάνετε ωραίες γνωριμίες. Μην ξεχνάτε ότι θα φιλοξενείτε τον Άρη στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της χαράς, των παιδιών, της φήμης και των επιχειρηματικών σχεδίων μέχρι τις 27/08 ένα ικανό διάστημα για να χαρείτε, να απολαύσετε τη θερινή ραστώνη και να αποβάλλετε αρκετό άγχος. Οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ αν έχετε ήδη σχέση βάλτε στόχο να βγαίνετε περισσότερο, να ταξιδεύετε με το ταίρι σας, να συμμετέχετε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες, παραστάσεις που αρέσουν και στους δυο. Ιδιαίτερα γόνιμη είναι αυτή η θέση του Άρη αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή αν έχετε παιδιά να περνάτε περισσότερο διασκεδαστικό χρόνο μαζί τους. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη από την Παρθένο προς το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Από την άλλη, στις 11/07 ο Ερμής προχωρώντας στον Λέοντα δεν σας αφήνει να ξεκουραστείτε πνευματικά ιδιαίτερα μέχρι τις 28/07. Ενδεχομένως να υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε σε θέματα δουλειάς, σπιτιού και υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια. Αν υπήρχαν προβλήματα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο μπορείτε με διάλογο να τα επιλύσετε. Καλή η επιρροή του αν θέλετε να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού. Για την επιρροή του Ερμή στον Λέοντα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αστρολογικά, καθώς έχουμε δυο πλανητικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν το τοπίο στο φετινό καλοκαίρι. Στις 10/07 ο Άρης θα απομακρυνθεί από τον Λέοντα κι αυτό θα βοηθήσει κάπως να μειωθούν τα έξοδα σας. Θα περάσει στην Παρθένο όπου και θα μείνει μέχρι τις 27/08. Ακόμη και σε αυτούς τους ασταθείς και γεμάτους σύγχυση καιρούς που ζούμε εσείς θα έχετε περισσότερη διάθεση εξερεύνησης και θα θέλετε να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με περισσότερες δραστηριότητες, μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής. Ακόμη θα ερευνήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών ή των θεμάτων σπουδών προκειμένου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο ή και νωρίτερα. Εξαιρετική περίοδος για να διαφημίσετε τις ικανότητες, τη δουλειά σας, να κάνετε λίγο μάρκετινγκ για τον εαυτό σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλή περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, κλπ. Γενικά θα έχετε μεγαλύτερη νοητική ανησυχία και δεν θα ικανοποιείστε παρά μόνο με το καλύτερο σενάριο για σας. Βέβαια ο Άρης είναι και ο πλανήτης της έντασης και θα πρέπει μέχρι τις 27/08 να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς, γείτονες, φίλους, καθώς μια λάθος κουβέντα μπορεί να εξελιχθεί σε κανονική φιλονικία. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη από την Παρθένο προς το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Στις 11/07 ο Ερμής αποχαιρετά το ζώδιο σας για φέτος και περνά στον Λέοντα για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 27/07 σε αυτό το ζώδιο, βοηθώντας να βάλετε οικονομικούς στόχους, να ψάξετε μια καλύτερη αμειβόμενη εργασία, να τακτοποιήσετε οφειλές, εκκρεμότητες και να κάνετε καλύτερο σχεδιασμό στα οικονομικά. Ακόμη μπορεί να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις για να σκεφτείτε. Μην πείτε όμως το «ναι» με ενθουσιασμό χωρίς να ψάξετε τις λεπτομέρειες. Καλύτερα να ξέρετε τα πάντα κι ας είναι και δυσάρεστα, από το να προκύψουν στην πορεία και να μην είστε προετοιμασμένοι. Για την επιρροή του Ερμή στον Λέοντα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εβδομάδα με πολλές αλλαγές που θα επηρεάσουν το υπόλοιπο καλοκαίρι σας ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Η πρώτη αλλαγή είναι συμφέρουσα για το ζώδιο σας, καθώς ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης μετακομίζει από τον Λέοντα στην Παρθένο ενισχύοντας το ομαδικό σας πνεύμα, καλώντας σας να συνεργαστείτε περισσότερο με τους άλλους για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα είτε στη δουλειά είτε στους κοινούς σας στόχους με μια ομάδα, ένα γκρουπ που έχετε κοινό όραμα και σκοπούς. Ακόμη είναι μια περίοδος που εκτείνεται μέχρι σχεδόν το τέλος Αυγούστου που είναι πιθανό να είστε σε αναζήτηση ατόμων που είτε θα σας πλαισιώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε θα συντονιστούν μαζί σας προκειμένου να φέρετε εις πέρας ένα έργο, είτε ακόμη θα ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο με πολύ διαφορετικά άτομα. Σε αυτό το διάστημα προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι, δεκτικοί στο διαφορετικό και μην γίνεστε επικριτικοί με τους άλλους χωρίς να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για εκείνους. Από τη θέση αυτή ο Άρης θα σας παθιάσει με ένα καινούριο σκοπό. Όμως χρειάζεται αρκετή προσοχή στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ανταγωνιστική και εριστική φύση του Άρη. Αν προκύπτει κάποιο πρόβλημα σε μια σχέση μην το αφήνετε να διαιωνίζεται. Αναλάβετε δράση και συζητήστε το απευθείας για να το επιλύσετε και να μην το κουβαλάτε μαζί σας. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη από την Παρθένο προς το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα. Όπως σας έχω τονίσει από την αρχή του καλοκαιριού, δεν υπάρχει περίπτωση ακόμη κι από την παραλία που αράζετε με το καφεδάκι σας το μυαλό θα είναι στη δουλειά με κάποιο τρόπο, ακόμη κι αν δεν εργάζεστε αυτή τη στιγμή. Από τις 11/07 μέχρι τις 27/07 θα έχετε αρκετές συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σας, ίσως γνωρίσετε και άτομα που θα μπορούσαν να παίξουν ένα πιο καθοριστικό ρόλο ή μπορεί να οργανώνετε τη δράση σας για αργότερα. Θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο άγχος, πιθανή απόρροια μιας αλλαγής στο επαγγελματικό σας πλαίσιο ή στο πλαίσιο των συνεργατών σας. Για την επιρροή του Ερμή στον Λέοντα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δύο αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Τη Δευτέρα 10/07 ο Άρης περνά στην Παρθένο, σε μια ιδιαίτερη φιλική θέση προς το δικό σας ζώδιο που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα δώσει ώθηση στα σχέδια σας και θα σας κάνει πιο πρόθυμους να ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα, ανθρώπους, γνωστικά πεδία. Είναι η πιο θετική επιρροή για ταξίδια, για διακοπές, για να συναντήσετε το πνεύμα της περιπέτειας που έχει χαθεί από τον ορίζοντα σας καιρό τώρα. Εξαιρετική επιρροή ακόμη για να κάνετε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε σχέση με τους προσωπικούς σας στόχους. Θα έχετε όρεξη να γυρίσετε όλα τα νησιά ή να πάτε ακόμη και εκτός Ελλάδος για διακοπές, θα ψάχνετε το διαφορετικό που θα σας εξάψει τη φαντασία και θα είστε πολύ πρόθυμοι να πειραματιστείτε με καταστάσεις ή και σχέσεις που σας υπόσχονται υψηλή ενέργεια. Από την άλλη, σε αυτό το διάστημα που θα διαρκέσει μέχρι τις 27/08 θα θέλετε να κάνετε αλλαγές ακόμη και στο lifestyle σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και ακρότητες. Καθώς θα νιώθετε πιο πρόθυμοι να πάρετε ρίσκο, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στα επαγγελματικά, προσέξτε τις λεπτομέρειες. Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη από την Παρθένο προς το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή της εβδομάδας την Τρίτη 11/07 αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των βαθύτερων σχέσεων σας. Είναι μια θετική στιγμή με διάλογο να καθαρίσετε λίγο το τοπίο σε κάποια σημαντική σας σχέση ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας, ή ακόμη και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεγαλύτερη ένταση, διαφωνίες, διαμάχες ή παρεξηγήσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε λύσεις. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη βοήθεια ειδικά μέχρι τις 27/07. Για την επιρροή του Ερμή στον Λέοντα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.