Τα 4 ζώδια που επιθυμούν συντρόφους με δυναμισμό και πυγμή

Τα 4 ζώδια που επιθυμούν συντρόφους με δυναμισμό και πυγμή

Τα 4 ζώδια που επιθυμούν συντρόφους με δυναμισμό και πυγμή

Ίσως εκπροσωπείτε ένα δυναμικό ζώδιο που επιλέγει εξίσου δυναμικούς συντρόφους. Ίσως προσπαθείτε να χτίσετε ιδιότητες που θα ταίριαζαν καλύτερα σε μια δυνατή σχέση. Ή, ενδεχομένως, να ανήκετε σε ένα προνοητικό ζώδιο που θέλει να σκεφτεί καλά τα επόμενα βήματά του και χρειάζεται έναν υποστηρικτικό σύντροφο που δεν θα λυγίσει στις δύσκολες στιγμές. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτά είναι τα 4 ζώδια που αναζητούν έναν σύντροφο με πυγμή και δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο.

ΚΡΙΟΣ

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού θεωρούνται συνήθως ως αποφασιστικοί, ενεργητικοί και ανεξάρτητοι. Έχουν έντονη προσωπικότητα και συχνά αναζητούν κάποιον που να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα χαρακτηριστικά τους. Συνήθως έχουν έντονο πάθος για τη ζωή και είναι δραστήριοι. Χρειάζονται λοιπόν έναν σύντροφο που να ταιριάζει σε όλες τις επιδιώξεις και στους γρήγορους ρυθμούς τους και να μπορεί να τους ακολουθήσει. Όταν οι Κριοί θέλουν κάτι, μπορεί να γίνουν πιεστικοί και επίμονοι. Η έντονη προσωπικότητα τους μπορεί εύκολα να γίνει οδοστρωτήρας και να κυριαρχήσει στους δεσμούς τους. Όμως αυτό είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν το θέλουν, γιατί ουσιαστικά επιζητούν την αρμονία. Γι’ αυτό χρειάζονται ένα εξίσου δυνατό ταίρι, ώστε η σχέση να είναι ισορροπημένη. Θέλουν κάποιον να τους συντροφεύει, να έχει λόγο αλλά και να συμμετέχει ενεργά ανά πάσα στιγμή, ώστε να νιώθουν ασφάλεια και αγάπη. Απολαμβάνουν να έχουν προσοχή και διακριτική καθοδήγηση και δεν ενοχλούνται από έναν σύντροφο με πυγμή που τους το προσφέρει. Παρά τον δυναμισμό τους, αφήνουν συχνά τον έλεγχο στα χέρια του σύντροφό τους για να είναι πιο ισότιμη η σχέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την ισχυρή τους θέληση, την αυτοπεποίθηση και τον αποφασιστικό τρόπο που αντιμετωπίζουν τη ζωή τους. Ένας σύντροφος με πυγμή ταιριάζει στην ισχυρή τους προσωπικότητα, μπορεί να συμπληρώνει τη φύση τους, και τους προσφέρει την απαραίτητη αίσθηση προστασίας που έχουν ανάγκη, ενθαρρύνοντας τους όπου και όταν το χρειάζονται. Καθώς δίνουν σημασία στην πρακτική και χειροπιαστή πλευρά της ζωής, επιθυμούν ένα ταίρι που να μπορεί να τους προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Ένα άτομο που είναι αποφασιστικό και συνάμα εργατικό και δυναμικό μπορεί να τους εμπνεύσει ασφάλεια και σιγουριά. Μερικές φορές τείνουν να ασκούν έλεγχο και να καθοδηγούν τους ανθρώπους τους ώστε να πετύχουν, γι’ αυτό δεν αντιδρούν αρνητικά όταν το ταίρι τους κάνει κάτι ανάλογο, αρκεί να είναι καλοπροαίρετο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει κάποιες παραχωρήσεις στην κυριαρχία του συντρόφου τους, αυτοί οι αιώνια ρομαντικοί τύποι αναζητούν συντρόφους που μπορούν να τους αγαπήσουν με πάθος και διάρκεια. Θέλουν ταίρι τους να τους φροντίζει, να τους αγαπά και να τους κάνει κομπλιμέντα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές θα του παραχωρήσουν τον έλεγχο σε μερικά σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή οι Καρκίνοι είναι τόσο τρυφερά πλάσματα, αναζητούν πάντα ανθρώπους με δυναμισμό για να τους έχουν δίπλα τους, καθώς έχουν πολύ ανάγκη να αισθανθούν ασφάλεια και σταθερότητα στις σχέσεις τους. Ένας τέτοιος σύντροφος μπορεί να τους προστατεύει, να τους υποστηρίξει στα δύσκολα και να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές τους προκλήσεις. Η πυγμή του συντρόφου μπορεί να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη για να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές τους διακυμάνσεις και να έχουν την αναγκαία ασφάλεια, υποστήριξη και συμπαράσταση. Μερικές φορές θέλουν απλώς το ταίρι τους να μοιραστεί μαζί τους τις καθημερινές ευθύνες της ζωής για να μην αισθάνονται ότι πνίγονται μόνοι τους σε ένα κυκεώνα υποχρεώσεων. Παρά τις ευαισθησίες τους όμως και οι ίδιοι είναι πολύ δυναμικοί μέσα τους, έχουν νεύρο, τσαγανό και γι’ αυτό μπορούν να εκτιμήσουν και να καταλάβουν έναν τέτοιο σύντροφο. Μερικές φορές άλλωστε λόγω της αγάπης τους μπορεί να παραμερίσουν λίγο το εγώ τους και να κάνουν ένα βήμα πίσω παραχωρώντας κάποια προνόμια και κρατώντας τις απόψεις τους για τον εαυτό τους, ως δείγμα συντροφικότητας και καλής θέλησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την ευαισθησία και την πλούσια φαντασία τους. Ένας σύντροφος με δυναμισμό μπορεί να τους εμπνεύσει και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τη δημιουργική πλευρά τους. Η πυγμή του συντρόφου μπορεί να τους προσφέρει το απαραίτητο κίνητρο και την ενέργεια που χρειάζονται για να εκφράσουν ιδέες και ταλέντα. Οι Ιχθύες χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους προστατεύει, θα τους δίνει αυτοπεποίθηση και θα τους προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Η πυγμή του συντρόφου μπορεί να τους δώσει τη σιγουριά ότι έχουν κάποιον που τους υποστηρίζει και τους προστατεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Ένας σύντροφος με δυναμισμό μπορεί να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν νέες εμπειρίες και να αντιμετωπίσουν τον κόσμο με πιο ανοιχτό πνεύμα και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να δείξουν πολύ υπομονή και κατανόηση, αλλά το να τους καταδυναστεύουν δεν είναι μέσα στα όρια ανοχής τους. Αναζητούν έναν ισχυρό σύντροφο, αλλά που θα είναι δίπλα τους στις αποφάσεις της ζωής, θα πιστεύει σε εκείνους και θα εργάζεται σκληρά για να τους βοηθήσει να πετύχουν τους κοινούς στόχους τους. Θέλουν κάποιον να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα και να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα της ζωής με καλοσύνη και αληθινό πνεύμα συνεργασίας.