Έρχονται καρμικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις από 17/07/2023: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Έρχονται καρμικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις από 17/07/2023: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Έρχονται καρμικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις από 17/07/2023: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Στις 17/07/2023 οι Δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) εγκαταλείπουν τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και μετακινούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού όπου θα παραμείνουν έως τις 12/01/2025. Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι ούτε πλανήτες ούτε αστεροειδείς, αλλά μαθηματικά υπολογισμένα σημεία τα οποία προκύπτουν από την τροχιά της Γης και κινούνται πάντα με αντίθετη φορά στο ζωδιακό. Αυτή η αλλαγή θα έχει σημαντική επίδραση στις ζωές μας και φυσικά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ο Βόρειος Δεσμός συμβολίζει τον προορισμό μας στη ζωή και μας υπενθυμίζει ποιο μονοπάτι θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και να νιώσουμε μεγαλύτερη πληρότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας εάν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να εξελιχθούμε. Με τον Βόρειο Δεσμό λοιπόν στο ζώδιο του Κριού καλούμαστε να γίνουμε πιο άμεσοι, διεκδικητικοί και θαρραλέοι μέσα στις σχέσεις μας και πάνω απ’ όλα να μην καταπιέζουμε άλλο τα θέλω μας. Μέσα στο επόμενο ενάμιση έτος θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, επομένως θα πρέπει να πάψουμε να προσποιούμαστε ή να φοβόμαστε ότι θα πληγώσουμε ή θα απογοητεύσουμε τους άλλους εάν εκφράσουμε τις αληθινές μας ανάγκες. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα διεκδικήσουν περισσότερη ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις τους, θα νιώσουν έντονη την επιθυμία να μείνουν μόνοι ή θα επιλέξουν συντρόφους οι οποίοι θα τους αποδεχτούν για αυτό που είναι. Ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί από την άλλη πλευρά να μας ωθεί στην εύκολη λύση, δηλαδή στο να εξακολουθήσουμε να κάνουμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να μη διαταράξουμε τις ισορροπίες και να μην έρθουμε σε σύγκρουση με το ταίρι μας ή το πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας. Θα πρέπει όμως να αντισταθούμε σε αυτή την παρόρμηση εάν θέλουμε να κάνουμε αληθινές σχέσεις και να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και κυρίως απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι με λίγα λόγια μια περίοδος που καλούμαστε να δράσουμε, να εστιάσουμε στον εαυτό μας και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας σχέσεις που είναι επιφανειακές και τις διατηρούμε μόνο και μόνο από ανασφάλεια ή από φόβο μοναξιάς.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποιες αλλαγές θα έχουν σε ερωτικό επίπεδο τα ζώδια με την αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού

ΚΡΙΟΣ

Με τον Βόρειο Δεσμό στο δικό σας ζώδιο για το επόμενο ενάμιση έτος, θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές σας επιθυμίες. Αρκετοί από εσάς μπορεί να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις σας, αφού θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να συμβιβάζεστε και να υποχωρείτε μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους. Εάν λοιπόν είστε σε μια σχέση από συνήθεια ή από ανασφάλεια, τώρα καλείστε να αποδεσμευτείτε από όλο αυτό και να εστιάσετε στην προσωπική σας εξέλιξη. Δεν θα πρέπει να φοβηθείτε να μείνετε μόνοι σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε. Αν είστε αδέσμευτοι, με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σας μπορεί να κάνετε μια καρμική νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα ζωής και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να ανακτήσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να πάψετε να εξαρτάστε από τους άλλους και να μάθετε να πατάτε ξανά στα πόδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός εγκαταλείπει το ζώδιο σας και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, δηλαδή σε έναν πιο κρυφό και ασυνείδητο οίκο για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι καλείστε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην πνευματική σύνδεση με τους άλλους και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπάει τη ρουτίνα και την ασφάλεια και δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε μπερδεμένες καταστάσεις. Μέσα στο επόμενο διάστημα όμως μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορεί να σας δημιουργήσουν ερωτήματα, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους που έχουν ολοκληρωθεί, να αφήσετε κάποιους ανθρώπους στο παρελθόν και πάνω απ’ όλα να γιατρέψετε πληγές και να πολεμήσετε ανασφάλειες που μέχρι τώρα δεν σας επέτρεπαν να αφεθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Πρόκειται λοιπόν για μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης, επομένως δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε την επιθυμία να μείνετε μόνοι σας ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους με τους οποίους έχετε σχέση εξάρτησης. Τέλος, ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σας καλεί να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, επομένως αν βρίσκεστε μπροστά σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακούστε την καρδιά σας και μην προσπαθείτε να τα εκλογικεύσετε όλα χάνοντας την ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού για το επόμενο ενάμιση έτος, θα εστιάσετε περισσότερο στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές παρά στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ιδέες, απόψεις και στόχους. Αν είστε αδέσμευτοι, αναζητάτε μια σχέση η οποία θα χαρακτηρίζεται από ισότητα και κατανόηση και θα αποφύγετε τις υπερβολές και τα δράματα με κάθε κόστος. Δεν θα πρέπει λοιπόν να ενδώσετε στον εγωισμό σας, γιατί έτσι δεν θα μπορέσετε να συνδεθείτε ουσιαστικά με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια καρμική γνωριμία μέσα μια παρέα ατόμων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, καλείστε να αναρωτηθείτε εάν το ταίρι σας συμμερίζεται το όραμα σας και μπορεί να σας υποστηρίξει στα επόμενα βήματα σας ή αν θα πρέπει τελικά να πορευτείτε μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνη στον άξονα Κριού-Ζυγού θα ενεργοποιήσουν πολύ κομβικούς τομείς στη ζωή σας και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να σπάσετε μοτίβα του παρελθόντος και να αφήσετε ανθρώπους που είναι στη ζωή σας από συνήθεια και σχέσεις που διατηρείτε από ανασφάλεια. Κάποιοι από εσάς ίσως θα πρέπει να απαλλαγείτε επίσης από κανόνες που σας έχουν επιβληθεί από τους γονείς σας ή από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες. Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού καλείστε να εστιάσετε στην προσωπική σας εξέλιξη, να δουλέψετε με τις φοβίες σας και να θέσετε καινούριους στόχους στη ζωή. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε χρόνο και ενέργεια από την οικογενειακή σας ζωή για να ανέβετε πιο ψηλά στον τομέα της καριέρας και να ακολουθήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Χρειάζεστε λοιπόν ένα σύντροφο που θα σας στηρίζει σε αυτό και όχι κάποιον που θα σας κρατάει στάσιμους με τη συμπεριφορά του. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να την επισημοποιήσετε, να σκεφτείτε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ή απλώς να γνωρίσετε το ταίρι σας στον κύκλο σας.

ΛΕΩΝ

Με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού καλείστε να αφήσετε στην άκρη τις ανάλαφρες και τις επιφανειακές γνωριμίες και να εστιάσετε στους ανθρώπους που δίνουν νόημα στη ζωή σας και σας βοηθάνε με κάποιο τρόπο να εξελιχθείτε. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν μέσα στα επόμενα χρόνια να κάνετε γνωριμίες που θα σας ανοίξουν καινούρια μονοπάτια και νέους πνευματικούς ορίζοντες. Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Κριού θα προσπαθήσει να σας διδάξει να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε ανούσιες ή αδιέξοδες καταστάσεις ή σε ανθρώπους με τους οποίους απλώς περνάτε τον χρόνο σας. Είναι μια ευκαιρία να πάρετε ρίσκα, να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και γενικώς να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από τον κύκλο των σπουδών σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε ανοιχτοί στους ανθρώπους που συναντάτε και ιδιαίτερα σε όσους έχουν έρθει για να σας διδάξουν πράγματα και με κάποιο τρόπο θα καταφέρουν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι καλείστε μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Ο Νότιος Δεσμός στον Ζυγό σας λέει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να δίνετε τόσο μεγάλη έμφαση στην υλική ασφάλεια και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας κρατάνε στάσιμους. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σας καλεί να δώσετε περισσότερη σημασία στο ψυχολογικό κομμάτι και σας δίνει την ευκαιρία να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος και να αντιμετωπίσετε φοβίες, απωθημένα και ανασφάλειες. Θα πρέπει λοιπόν να λήξετε οριστικά σχέσεις που κρατάτε από συνήθεια και κυρίως να μη διστάσετε να επενδύσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας αγγίζουν σε βάθος και σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα, ακόμα κι αν σας φέρνουν σε επαφή με πτυχές του εαυτού σας που δε γνωρίζατε καν ότι είχατε. Το σεξ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική ιστορία γεμάτη πάθος και ένταση. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, μη φοβηθείτε την οικειότητα και επιδιώξτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή ανοίξετε τα εσώψυχα σας στο άτομο που θέλετε στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που βάζει σε πρώτο πλάνο το «εμείς», είναι πολύ πιθανό τον τελευταίο καιρό να έχετε εστιάσει στον εαυτό σας, αφήνοντας απέξω σημαντικά πρόσωπα της ζωή σας ή να απορρίπτετε ανθρώπους που προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω, να γίνετε λίγο πιο δεκτικοί και να μην είστε τόσο απόλυτοι κυρίως σε σχέση με αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σας λέει ότι θα πρέπει να ακούσετε τον σύντροφο σας και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καταπιεστείτε, αλλά ότι θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ώστε να έχετε μια πιο αρμονική και ισότιμη σχέση, αυτό δηλαδή που θέλει κατά βάθος κάθε Ζυγός. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως θα πρέπει να χαμηλώσετε λίγο τις προσδοκίες σας και να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα που νοιάζονται για εσάς όσο κι αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα, καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της συντροφικότητας και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να σχετίζεσαι με κάποιον αληθινά και ουσιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνης εγκαταλείπουν τον δικό σας άξονα και μετακινούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα καλείστε να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες μέσα στις σχέσεις σας και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Θα πρέπει να αντισταθείτε στην ανάγκη σας για απομόνωση και κυρίως να μην απομακρύνετε με τη στάση σας ανθρώπους που προσπαθούν να είναι εκεί για εσάς. Ο Νότιος Δεσμός στον Ζυγό ενεργοποιεί ένα πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σας ωθεί να αποκοπείτε με κάποιο τρόπο από τον κόσμο. Μπορεί λοιπόν να έχετε τάσεις φυγής ή να επιλέξετε να κρατήσετε κρυφές τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χάνεστε μέσα σε έντονες φαντασιώσεις ή να εξιδανικεύετε ένα πρόσωπο αγνοώντας τα ελαττώματα του. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σας καλεί να αντικρίσετε την πραγματικότητα κατάματα και να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη αυστηρότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε επικριτικοί ή να απορρίπτετε τους άλλους με το παραμικρό. Θα διαπιστώσετε ότι πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι υπάρχουν και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας που χρειάζονται επίλυση και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν αρκεί μόνο ο έρωτας και ο ρομαντισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού καλείστε να αφήσετε στην άκρη τις άσκοπες κοινωνικές συναναστροφές και τις απρόσωπες γνωριμίες ή να απομακρυνθείτε από φίλους και παρέες που σας κρατάνε πίσω και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σας καλεί να δώσετε περισσότερη έμφαση στην προσωπική σας ζωή και να αναζητήσετε τον έρωτα, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και τα θέλω σας και να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σας αποδεχτούν γι’ αυτό που είστε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να ερωτευτείτε ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας παθιάσει και θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικοί. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να μη συμπεριφέρεστε σαν να είστε απλώς συγκάτοικοι ή φίλοι. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου ή να κάνετε το επόμενο βήμα που θα ολοκληρώσει τη σχέση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες, χωρίς να φοβάστε ότι θα σας απορρίψουν ή ότι θα φανείτε εγωκεντρικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνης εισέρχονται σε έναν κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα να αρχίσετε να δίνετε περισσότερη σημασία στους οικείους σας και πάνω απ’ όλα να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και τις βαθύτερες ανάγκες σας. Είναι γεγονός άλλωστε ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο που έχει την επιθυμία να ανέβει κοινωνικά και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του με κάθε κόστος. Τώρα όμως μπορεί να διαπιστώσετε ότι όλο αυτό δεν σας καλύπτει και θα πρέπει ίσως να κάνετε μια ενδοσκόπηση προκειμένου να δείτε τι είναι αυτό που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη πληρότητα. Ίσως θα πρέπει λοιπόν να εστιάσετε στις σχέσεις με την οικογένεια και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να αποφασίσετε να κάνετε τη δική σας οικογένεια, να συγκατοικήσετε ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Είναι μια ευκαιρία να επιλύσετε θέματα με το παρελθόν, να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους και να απαλλαγείτε από συνήθειες, καταστάσεις και ανθρώπους που σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν να πάτε παρακάτω. Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Κριού σας λέει ότι θα πρέπει ενδεχομένως να έρθετε πιο κοντά στους γονείς σας και στις ρίζες σας, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε τι έχει πραγματική αξία για εσάς και ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού καλείστε μέσα στο επόμενο διάστημα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Ίσως θα πρέπει μάλιστα να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο και να μην προσπαθείτε να εντοπίσετε την απόλυτη πνευματική σύνδεση με κάποιον. Ελάτε λοιπόν πιο κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται στον κοντινό σας περίγυρο, γιατί είναι πιθανό να κάνετε μια καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας διδάξει πολλά. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από παγιωμένες απόψεις και κοσμοθεωρίες και να προσπαθήσετε να είστε πιο δεκτικοί σε ανθρώπους που θέλουν να σας δείξουν ένα διαφορετικό μονοπάτι. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σας καλεί να πειραματιστείτε, να ταξιδέψετε και να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Είναι επίσης σημαντικό να είστε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς και να μην κρατάτε μέσα σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε άλλωστε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσει το ζήτημα της υλικής αλλά και της συναισθηματικής ασφάλειας μέσα στις σχέσεις σας. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που έχει εκ φύσεως την τάση να εστιάζει σε αυτά που νιώθει και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τα πρακτικά ζητήματα. Με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό καλείστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα και να πάρετε λογικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Όσο κι αν θέλετε να ζήσετε κάτι έντονο και παθιασμένο, θα πρέπει τώρα να κρατήσετε κοντά σας εκείνους που σας προσφέρουν ασφάλεια και ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε επάνω τους. Εάν είστε αδέσμευτοι ή έχετε μια καθαρά σεξουαλική σχέση με ένα πρόσωπο, θα νιώσετε ότι όλο αυτό δεν σας καλύπτει και θέλετε κάτι πιο σταθερό. Εάν λοιπόν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, είναι η στιγμή που θα πρέπει να χτίσετε το μέλλον σας με αργά και προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα. Σε κάθε περίπτωση, μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναθεωρήσετε τις αξίες σας και τις προτεραιότητες σας και θα επενδύσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα τους.