Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Το «αύριο» μιας καρμικής ενθρόνισης

Βασιλιάς Κάρολος Γ΄: Το «αύριο» μιας καρμικής ενθρόνισης

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Το «αύριο» μιας καρμικής ενθρόνισης

Μετά από πολλές δεκαετίες που κυβερνούσε η Βασίλισσα Ελισάβετ και σχεδόν μετά από 70 χρόνια από την τελευταία στέψη βασιλιά στην Αγγλία, στις 06/05/2023 ο κόσμος έστρεψε την προσοχή του στην ενθρόνιση του διαδόχου της Καρόλου που πλέον έγινε και επίσημα βασιλιάς, μια θέση που ήταν προορισμένος να καταλάβει σε όλη του τη ζωή, μολονότι ήρθε πολύ πιο αργά απ’ όσο θα περίμενε. Αν και το ωροσκόπιο του Καρόλου, που εκπροσωπεί το ζώδιο του Σκορπιού και έχει ωροσκόπο στον Λέοντα και Σελήνη στον Ταύρο, είχε από τη γέννηση του τις προδιαγραφές να γίνει βασιλιάς, ο νέος του ρόλος δεν φαίνεται να έρχεται μέσα σε πολύ ήρεμες και χαλαρές συνθήκες. Την επομένη μιας έκλειψης στο ζώδιο του, αλλά και μέσα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Καρμική υπόθεση

Ο Κάρολος που γεννήθηκε στις 14/11/1948 είναι Σκορπιός με ωροσκόπο στον Λέοντα. Οι Σκορπιοί φημίζονται για το πάθος, τη διαίσθηση, την αφοσίωση τους στους στόχους. Η Σελήνη του βρίσκεται στον Ταύρο και έχει γεννηθεί στη διάρκεια μιας Πανσελήνου. Είναι καταπληκτικό από τη σύγκριση των δυο ωροσκοπίων πόσο ιδιαίτερο δεσμό είχε με τη μητέρα του. Ταύρος φυσικά ήταν η μητέρα του Ελισάβετ και η Σελήνη του είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο της μητέρας του λειτουργώντας ως δορυφόρος της. Η Σελήνη του είναι στον 10ο οίκο της καριέρας, της κοινωνικής θέσης και είναι ολοφάνερο ότι ήταν πάντα ο ρόλος του να αναλάβει τις οικογενειακές υποθέσεις. Ήταν μέρος του πεπρωμένου του με κάποιο τρόπο. Καθόλου τυχαία το Κάρμα του βρίσκεται επίσης στον Ταύρο και συνδέεται με τη Σελήνη του και τον τομέα της καριέρας. Η ενθρόνιση του πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο ορόσημο για τη ζωή του, καθώς δρομολογήθηκε την επόμενη μέρα της έκλειψης στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, ενώ αυτή τη στιγμή έχει επιστροφή των Δεσμών της Σελήνης, του Κάρμα, ακριβώς στην ίδια μοίρα που το έχει γενέθλιο στις 04 μοίρες. Η επιστροφή των Δεσμών της Σελήνης, του Κάρμα, στην ίδια μοίρα που το έχουμε όταν γεννηθήκαμε πάντα σηματοδοτεί εξελίξεις στις ζωές όλων μας, όχι απαραίτητα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά σίγουρα στην κατεύθυνση της ζωής μας.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο ζώδιο και μοίρα έχετε κι εσείς Κάρμα πατήστε εδώ.

Η επόμενη μέρα και οι προκλήσεις

Η ενθρόνιση του Καρόλου στη θέση του βασιλιά είναι ένα ορόσημο στη ζωή του που μοιραία θα γινόταν. Με την ενθρόνιση του ο ίδιος θα δει τη μητέρα του με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μέχρι τώρα ο ίδιος ήταν δορυφόρος της μητέρας του. Τώρα πλέον ενεργοποιείται ο Ήλιος του. Μολονότι ήταν πάντα ένας φιλόδοξος και έντονος τύπος, όπως δείχνει ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο του ίσως πολλά πράγματα έμεναν κρυφά. Και μολονότι έχει περάσει από πολλές μπόρες και είχε σημαντικές απώλειες, είναι ο τύπος που μπορούσε να μεταμορφώνεται. Το γεγονός ότι γίνεται βασιλιάς στη συγκεκριμένη περίοδο, με ανάδρομο Ερμή και την ισχυρή έκλειψη, δείχνει ότι θα βιώσει αρκετές εντάσεις σε επίπεδο οικογενειακό. Πολλά πράγματα τα οποία συμβαίνουν σε ένα μυστικό επίπεδο στη βασιλική οικογένεια μπορεί να δουν το φως της δημοσιότητας και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Γενικώς οι οικογενειακές του υποθέσεις χρειάζονται επίλυση πριν νιώσει ο ίδιος ιδιαίτερα δυνατός. Εδώ να πούμε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι Λέων με γενέθλια στις 04/08 κι επηρεαζόταν κι εκείνη ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη  έκλειψη. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην τελετή στέψης.  Η αντίθεση του Κρόνου από τους Ιχθύς με τον Ήλιο του Χάρι που εκπροσωπεί το ζώδιο της Παρθένου στα επόμενα δυο χρόνια σίγουρα θα επηρεάσει τη μεταξύ τους σχέση. Συν τοις άλλοις ο Χάρι θα έχει εκλείψεις πάνω στην Αφροδίτη του στον Ζυγό.

Καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο θα βρίσκεται πάνω στις μοίρες του Ήλιου του βασιλιά Καρόλου δεν φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερα ήρεμη περίοδος για εκείνον. Μολονότι ο ίδιος θα θέλει να αναμορφώσει τον ρόλο της Μοναρχίας, μπορεί να δεχτεί πιέσεις από κάποιες χώρες που θέλουν την ανεξαρτησία τους κι όλο αυτό να τον οδηγήσει στην επιθυμία πιθανώς να θέλει να ελευθερωθεί από αυτό το βαρύ καθήκον. Ο Ουρανός θα βρίσκεται πάνω στον Ήλιο του σε αντίθεση, ενώ ο Πλούτωνας θα σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη την επόμενη χρονιά. Το τετράγωνο αυτό δείχνει προβλήματα, εντάσεις στις σχέσεις, θέματα υγείας πολλές φορές, αλλά και μεγάλο ψυχικό βάρος. Αν αντέξει το 2024 και δεν παραδώσει τα σκήπτρα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ μένει να το δούμε…