Τα 4 ζώδια που καλούνται να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους την εβδομάδα 08/05/2023 – 14/05/2023

Τα 4 ζώδια που καλούνται να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους την εβδομάδα 08/05/2023 - 14/05/2023

Τα 4 ζώδια που καλούνται να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους την εβδομάδα 08/05/2023 – 14/05/2023

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι η τελευταία που θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή στον Ταύρο και η τελευταία εβδομάδα βεβαίως για τον Δία στον Κριό. Την Κυριακή 14/05/2023 ο Ερμής θα μπει σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος και να ξεμπλοκάρει σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα ό,τι καθυστερούσε, αναβαλλόταν ή ήταν σε μια ρευστή και ασταθή κατάσταση. Θα χρειαστεί να είμαστε υπομονετικοί μερικές μέρες ακόμη για να αρχίσουν οι εξελίξεις να τρέχουν. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των τελευταίων ημερών θα έχουν για τελευταία εβδομάδα τον προστατευτικό μανδύα του Δία από τον Κριό, καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου. Η εβδομάδα αυτή κυριαρχείται από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 που κάνει τις μέρες που την περιβάλλουν αρκετά ρευστές, ενώ μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις, ανατροπές και μια πιο έντονη επικαιρότητα σε σχέση με την οικονομία. Χρειάζεται να είμαστε πιο προσγειωμένοι και πιο συγκεντρωμένοι στα πρακτικά μας πλάνα της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά και αρκετά ευέλικτοι στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που μπορεί να προκύπτουν. Στις 12 και 13/05/2023 έχουμε συμπαθητικές όψεις εξαγώνου του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Κρόνο που ευνοούν τις επαφές, την κοινωνική μας ζωή, τις πρωτοβουλίες στην επικοινωνία, αλλά η προεξέχουσα όψη είναι στις 13/05/2023 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τη νέα της θέση πλέον στον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια θετική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να επισημοποιήσουμε μια κατάσταση, να κάνουμε πλάνα για το επόμενο βήμα μιας σχέσης, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη, αν είμαστε σε μια σχέση ή συνεργασία και νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε, μια ανοιχτή συζήτηση μπορεί να βοηθήσει να απεγκλωβιστούμε όπως και να ελευθερώσουμε την άλλη πλευρά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που καλούνται να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους την εβδομάδα 08/05/2023 – 14/05/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας είναι η κυρίαρχη επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στις 09/05, ειδικά για όσους έχουν γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία, κι από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε κάποια μοναδική ιδέα που ίσως ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σας. Από το 2018 που ξεκίνησε η επιρροή του Ουρανού άλλαξε κατά πολύ τις συνθήκες στη ζωή σας και μέχρι το 2026 που θα ολοκληρωθεί αυτή η πορεία έχετε ακόμη μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Ουρανός σας ζητά να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να αποκτήσετε νέες συνήθειες, νέες ρουτίνες και νέο προσανατολισμό. Τώρα πια που δεν σας επηρεάζει και ο Κρόνος θα είστε πιο άνετοι στο να στοχεύσετε σε επιτυχημένες αλλαγές. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής παραμένει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας δημιουργώντας ένα πλαίσιο με αναβολές, καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις. Από την επόμενη εβδομάδα ο Μάιος αποκτά άλλη δυναμική. Δεν είναι μόνο η ορθή πορεία του Ερμή που θα σας απαλλάξει από τις ταλαιπωρίες, το κυριότερο είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή στη συνέχεια με τον Κρόνο ενεργοποιούν τον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης και των εκδηλώσεων. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε δράσεις είτε επαγγελματικού είτε κοινωνικού ενδιαφέροντος είναι η κατάλληλη στιγμή. Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και τη δουλειά σας. Μάρκετινγκ, διαφήμιση, καμπάνιες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σχεδιαστούν σε αυτή τη φάση και να τις λανσάρετε από την επόμενη εβδομάδα με ορθόδρομο Ερμή, γιατί μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά. Βοηθητικές είναι οι όψεις της Αφροδίτης κι από πλευράς γνωριμιών είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Από το 2018 που ξεκίνησε την πορεία του στον Ταύρο ο πλανήτης των αλλαγών, των ξαφνικών γεγονότων, αλλά και του «χάους», ο Ουρανός, μέχρι το 2026 που θα την ολοκληρώσει επηρεάζει ξεκάθαρα την κατεύθυνση της ζωής σας και την καριέρα σας. Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή συναντά σε σύνοδο τον κυβερνήτη σας Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα συμβεί κι αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 09/05. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο ή απρόοπτες εξελίξεις στην καριέρα σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Αυτό δε σημαίνει κάτι αρνητικό. Πιθανώς να γίνετε αποδέκτες μιας επαγγελματικής πρότασης, να αναγνωριστεί η δουλειά σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας και να πάρετε προαγωγή ή να κάνετε μια μεταγραφή με καλύτερους όρους. Βέβαια, καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομο φαινομενικά Ερμή στον ίδιο τομέα, μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιες καθυστερήσεις αλλά μην πτοήστε. Η επαγγελματική καταξίωση και η άνοδος θα ευνοηθούν άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα ακόμη περισσότερο, καθώς στον τομέα αυτό θα λάβει θέση και ο γενναιόδωρος Δίας στον Ταύρο. Στην πορεία της εβδομάδας οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να είναι ευνοϊκές, αν θέλετε να κάνετε κάποιες μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά θέλει προσοχή να μην διαρρεύσετε μυστικά που δεν πρέπει κι επίσης χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί σε αυτή τη φάση αν οι απαντήσεις που περιμένετε δεν έρχονται τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε ή αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν μοιράζονται τον δικό σας ενθουσιασμό σε αυτή τη φάση. Δεν σημαίνει ότι κάτι ματαιώνεται κι επίσης μην το παίρνετε προσωπικά. Την Κυριακή ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ορθός στο ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας και τα εμπόδια από τον δρόμο σας σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η άνοιξη μέχρι τώρα δεν σας έχει κάνει πολλά χατίρια αλλά αυτό, όπως σας έχω υποσχεθεί από την αρχή της χρονιάς ακόμη, θα αλλάξει τον Μάιο κι δη από την επόμενη Δευτέρα 15/05 με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Σημαντική βοήθεια θα λάβετε κι από τον Δία που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου απέναντι σας. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι η τελευταία με ανάδρομο Ερμή στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, πότε ορθός και πότε ανάδρομος από τον Απρίλιο ακόμη και μέχρι τις 11/06, ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας και σχέσεων και σας βάζει στη διαδικασία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους προκειμένου να επιτύχετε στους κοινούς σας στόχους. Είναι μια περίοδος με ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να μπείτε σε νέες συνεργασίες εξερευνώντας τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορείτε να έχετε. Βέβαια στην ανάδρομη φάση του που διαρκεί μέχρι τις 14/05 καλό είναι να μη βιαστείτε να δεσμευτείτε, να υπογράψετε νέες συμφωνίες ή να κάνετε μια εκκίνηση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 09/05 μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές και εκπλήξεις για τους γεννημένους κοντά στις 12, 13/11. Πιθανώς μια νέα πρόταση ή μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο στη συνέχεια της εβδομάδας στις 12, 13/05 μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, αρκεί να στηριχτείτε στη λογική προσέγγιση των πραγμάτων, να εκθέσετε τις απόψεις και τις θέσεις σας και να περιμένετε ανάλογη σοβαρή αντιμετώπιση κι από την άλλη πλευρά. Αν πιστεύετε ή νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση ή συνεργασία, ή νιώθετε ότι εσείς την «τρέφετε» μόνο χωρίς να παίρνετε πίσω την ανάλογη προσοχή και φροντίδα, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα και να πάρετε αποφάσεις με το μυαλό σας. Όλο αυτό όμως θέλει χρόνο και υπομονή.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου είναι και η τελευταία μέσα στον μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Σε αυτό το ζώδιο ο Ερμής αναφέρεται σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι και δημιουργεί κάποιες αρρυθμίες. Στον ίδιο τομέα λαμβάνει χώρα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 09/05, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Μήπως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας; Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να ανανεώσετε τα έπιπλα σας, να βάψετε τους τοίχους, να επιμεληθείτε ένα νέο χώρο ή ακόμη να ψαχτείτε περισσότερο με μια αλλαγή σπιτιού αν είναι στα πλάνα σας μια μετακόμιση. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την έρευνα σας. Ή ακόμη αν θέλετε να βρείτε κάποιο άτομο να σας βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού ξεκινήστε τώρα την έρευνα σας. Από την άλλη, με αυτή την όψη ίσως σας βγαίνει μέσα σας μια επαναστατική διάθεση απέναντι σε κάποιες οικογενειακές σχέσεις, ειδικά αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Η όψη αυτή, που επαναλαμβάνεται μια φορά τον χρόνο από το 2018 στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και το 2026, σας καλεί να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να αυτονομηθείτε πλήρως. Στην πορεία της εβδομάδας Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο στις 12 και 13/05. Κυριαρχεί βέβαια το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή για να ενεργοποιηθείτε σε θέματα άσκησης, βελτίωσης της διατροφής σας και ξεκούρασης. Βέβαια μέχρι τις 20/05 ο Άρης θα συμβαδίζει στον ίδιο τομέα με την Αφροδίτη και δεν θα σας επιτρέπει πολλά περιθώρια χαλάρωσης εξαιτίας του φόρτου εργασίας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.