Τύχη και εύνοια για 4 ζώδια την εβδομάδα 04/09/2023 – 10/09/2023

Τύχη και εύνοια για 4 ζώδια την εβδομάδα 04/09/2023 - 10/09/2023

Τύχη και εύνοια για 4 ζώδια την εβδομάδα 04/09/2023 – 10/09/2023

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινά με συναρπαστικά νέα, καθώς η Αφροδίτη μετά από 6 εβδομάδες ανάδρομης φαινομενικά πορείας στον Λέοντα επιστρέφει στην ορθή πορεία της και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο ορθή μέχρι τις 08/10, δίνοντας μας τις ευκαιρίες να διορθώσουμε όσα κακώς κείμενα μπορεί να συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Αν στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά αλλά είστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνετε την προσπάθεια αναθέρμανσης και οι δυο πλευρές προσπαθώντας να σώσετε μια σχέση, τότε ιδού η ευκαιρία με την ορθή Αφροδίτη. Παρόλα αυτά, αν οι προσπάθειες είναι μονομερείς και η άλλη πλευρά δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, μη χάνετε άλλο τον χρόνο σας. Προχωρήστε μπροστά στις νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αυτό δεν ισχύει μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και στις φιλικές και στις επαγγελματικές. Χρειάζονται δυο για να χορέψουν ταγκό όπως λένε και οι Άγγλοι. Κάποιοι μπορεί να αντιμετώπισαν προβλήματα με τα οικονομικά στο διάστημα της ανάδρομης φάσης της ή επαγγελματικές συζητήσεις να μην προχώρησαν όπως θέλατε. Μετά τις 04/09 σταδιακά μπορεί να δείτε πελάτες να εμφανίζονται ξανά, συζητήσεις που ήταν στον πάγο να αναθερμαίνονται, ενώ και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ή κάποιες κούρες ομορφιάς ή κάποιες αγορές, αφήστε να περάσουν μερικές μέρες ακόμη κι από την επόμενη εβδομάδα προχωρήστε. Την ίδια μέρα που η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία ο Δίας ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση. Θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι το τέλος της χρονιάς στο ζώδιο του Ταύρου. Σε αυτό το διάστημα δείτε τα πλάνα που έχετε εκπονήσει στις ουσιώδεις λεπτομέρειες τους κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Για την ανάδρομη πορεία του Δία διαβάστε αναλυτικά πατώντας εδώ. Την Τετάρτη 06/09/2023  Ήλιος και ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στην Παρθένο. Προσέξτε επικοινωνία και δοσοληψίες καθώς μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται και σε ζώδιο του Ερμή, στους Διδύμους, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στα μπερδέματα, τις παρεξηγήσεις, τα προβλήματα ειδικά στις μετακινήσεις. Μια εξαιρετική όψη έρχεται στις 08/09/2023, το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία. Αυτή είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες όψεις που μπορεί να φιλοξενεί μια εβδομάδα, αφού παίζει σπουδαίο ρόλο ο παράγοντας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε μια επιχειρηματική κίνηση, να λανσάρετε κάτι στην αγορά, να διαφημίσετε ένα προϊόν ή το έργο σας, περιμένετε παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα όμως που δεν θα έχουμε ανάδρομο Ερμή από τις 16/09/2023 κι έπειτα. Καθώς η όψη λαμβάνει χώρα σε ζώδια της γης που αφορούν περισσότερο την ύλη, την ασφάλεια, τα οικονομικά, δείτε πιο προσεκτικά τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 τυχερά ζώδια που θα ευνοηθούν την εβδομάδα 04/09/2023 – 10/09/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, επιτέλους επιστρέφει μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες στην ορθή της πορεία και θα γίνει λίγο πιο βοηθητική για τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και των σχέσεων σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν προβλήματα, παρεξηγήσεις ή και μια έλλειψη καλής διάθεσης από την πλευρά σας, τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία μπορείτε να διώξετε το αρνητικό κλίμα και αν νιώθετε ότι σε κάποια σχέση έχετε κάνει λάθος να προσφέρετε κλάδο ελαίας ώστε να τα ξαναβρείτε. Βοηθητική θα είναι η Αφροδίτη και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι αν θέλετε να το περιποιηθείτε, να το ανακαινίσετε ή να το αναδιακοσμήσετε. Την ίδια μέρα ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι η στιγμή να κάνετε την αξιολόγηση της προόδου που έχετε επιτύχει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δείτε το διάστημα των επόμενων μηνών ως αναγκαίο να κάνετε διορθώσεις στα επεκτατικά σας σχέδια. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και σας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνίας ή μετακινήσεων. Γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι μπορείτε κυρίως από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και την Πέμπτη. Αυτές είναι και οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας για όλους μας, καθώς συναντά σε σύνοδο τον Ήλιο. Όμως τα καλύτερα νέα έρχονται την Παρασκευή 08/09 με το ακριβείας τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις που υπάρχουν στην αστρολογία. Μάλιστα για σας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει περισσότερη τύχη τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας, σε θέματα ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, δικαστηρίων, επιχειρηματικών σχεδίων, εκδόσεων, σπουδών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό. Αν πρέπει να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε κάτι, παρόλα αυτά, επιλέξτε να το προχωρήσετε από την επόμενη εβδομάδα χωρίς ανάδρομο Ερμή μετά τις 16/09.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι από τις θετικές όλου του μήνα, αφού η Αφροδίτη γυρίζει επιτέλους ορθή στον Λέοντα. Καθώς η Αφροδίτη έκανε μια πορεία 6 εβδομάδων σε ανάδρομη φάση μέσα στον τομέα των αξιών και των οικονομικών σας, πολλά από αυτά που θεωρούσατε προτεραιότητα ενάμισι μήνα πριν ίσως νιώθετε ότι δεν είναι πλέον. Τα πλάνα επαγγελματικά και οικονομικά αλλάζουν και από δω και κάτω θα είστε πιο τυχεροί, ανακαλύπτοντας ευκαιρίες να τονώσετε το εισόδημα σας και να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους. Η Αφροδίτη γυρίζει ορθή και ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Από τώρα μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου η ανάδρομη πορεία του Δία σας καλεί να δείτε ενδελεχώς τους ανθρώπους και τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, να ενισχύσετε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις που έχουν ατονήσει, να δείτε τους στόχους σας. Μέσα στο επόμενο τετράμηνο θα είναι πιο ξεκάθαρο τι σας ταιριάζει και ποιος σε επίπεδο συνεργασίας. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Κι αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μπορεί να δημιούργησε και να εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία, στο διαδίκτυο, στις μετακινήσεις σας. Οπότε κι αυτή την εβδομάδα και κυρίως από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και την Πέμπτη, που ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο, ας είστε λίγο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι. Αυτές είναι μέρες και με έντονο παρασκήνιο για το ζώδιο σας. Όμως το καλύτερο πραγματικά νέο της εβδομάδας έρχεται την Παρασκευή 08/09 με το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη που ευνοεί τις σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Είναι η καλύτερη μέρα να κανονίσετε να βγείτε με φίλους, συνεργάτες, να κάνετε γνωριμίες ή να κάνετε και μια πρώτη κουβέντα για κάτι επαγγελματικό που θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους δρόμους. Όμως τελικές συζητήσεις και συμφωνίες θα πρέπει να τις αναβάλετε για μετά τις 16/09.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τελευταίος ενάμισι μήνας με την Αφροδίτη σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά ήταν αρκετά ζόρικος κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς αναμόχλευε τα συναισθήματα σας και έφερνε στην επιφάνεια φοβίες και άγχη. Και μολονότι δεν είστε μελοδραματικοί τύποι, είναι πολύ πιθανόν κάποιες στιγμές να γίνατε με αφορμή κάποια εξέλιξη σε μια σχέση, στα επαγγελματικά ή ακόμη και με ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Όλα γίνονταν ξαφνικά «τεράστια» μες το μυαλό σας και έπαιρναν άλλη διάσταση. Ευτυχώς από τη Δευτέρα 04/09 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά να πατήσετε έδαφος. Βέβαια μέχρι τις 08/10 θα εξακολουθήσει την πορεία της στον πιο μυστικό και ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον 12ο, κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμη να παίρνετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να βάζετε σε προτεραιότητα την ψυχική σας υγεία. Την ίδια μέρα ο Δίας ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση, καθώς γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αξιοποιήστε το διάστημα αυτό για να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις και τις δράσεις σας από τον Μάιο ως τώρα σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής κατεύθυνσης, μελλοντικών στόχων. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Και αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας Ερμής παραμένει ανάδρομος και σας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνίας ή μετακινήσεων. Ιδιαίτερα από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και την Πέμπτη που συναντά σε σύνοδο τον Ήλιο μπορεί να νιώθετε ότι χρειάζεται να λειτουργήσετε μέσα σε χάος ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι μπορείτε. Όμως τα καλύτερα νέα έρχονται την Παρασκευή 08/09 με το ακριβείας τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις που υπάρχουν στην αστρολογία. Μάλιστα για σας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη, που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει περισσότερη τύχη τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας, σε θέματα ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, δικαστηρίων, επιχειρηματικών σχεδίων, εκδόσεων, σπουδών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό. Αν πρέπει να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε κάτι, παρόλα αυτά, καλύτερα να το προχωρήσετε από την επόμενη εβδομάδα μετά τις 16/09.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με την Αφροδίτη να γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, μετά από ενάμισι μήνα που βρισκόταν σε ανάδρομη φαινομενικά φάση. Το πιθανότερο είναι αυτό το καλοκαίρι να κουραστήκατε ψυχολογικά με χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, και να είδατε γελοίες συμπεριφορές που σας ώθησαν σε αποστασιοποίηση από κάποιους ανθρώπους. Ήδη έχετε κάνει τις αξιολογήσεις που πρέπει και τώρα που η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία ξέρετε αν αξίζει να αναθερμάνετε κάποια σχέση επιδιορθώνοντας κάποια ρήγμα ή να προχωρήσετε μπροστά με άλλες σχέσεις που θα ανταποκρίνονται στις αξίες και στις απαιτήσεις σας. Την ίδια μέρα, στις 04/09 ο Δίας ακολουθεί την αντίθεση κατεύθυνση γυρίζοντας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να πιέζετε τα πράγματα να εξελιχθούν ειδικά στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Αν κάτι δεν βγαίνει όπως το θέλετε, με το να πιέσετε μια κατάσταση δεν θα οδηγήσει κάπου. Από την άλλη, αν έχετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο ή αν είστε καλλιτέχνες και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, δείτε στο τετράμηνο που ακολουθεί τις λεπτομέρειες και βάλτε τις τελικές πινελιές πριν το βγάλετε στη δημοσιότητα. Αναλυτικά για την ανάδρομη πορεία του Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Και αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί όταν συμβαίνουν παρατράγουδα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Οι πιο πιεστικές μέρες και «επικίνδυνες» για λάθη, αργοπορίες, μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή τις διαδρομές σας είναι από την Τρίτη το βράδυ μέχρι και την Πέμπτη. Ας πάμε όμως στην πιο θετική μέρα που δεν είναι άλλη από την Παρασκευή. Στις 08/09 έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία και μάλιστα σε ζώδια της γης όπως το δικό σας. Δυο φορές τον χρόνο σχηματίζεται αυτή η όψη και ευνοεί την αυθόρμητη γενναιόδωρη στάση απέναντι στα πράγματα και τους άλλους ανθρώπους. Σε σας ευνοεί τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημοφιλίας, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης, αλλά και των σπουδών και των ταξιδιών. Είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε το μέλλον, να ονειρευτείτε τι θέλετε να έρθει στη ζωή σας, να ενδιαφερθείτε για θέματα σπουδών, να οργανώσετε ένα ταξίδι για τους επόμενους μήνες, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.