Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/09/2023 – 10/09/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/09/2023 – 10/09/2023

Βρισκόμαστε επίσημα μέσα στον Σεπτέμβριο και έχουμε μπροστά μας μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις, επαφές και ευκαιρίες. Η Αφροδίτη γυρνάει σε ορθή πορεία από τις 04/09/2023 στο ζώδιο του Λέοντα και οι καταστάσεις θα αρχίσουν σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζουν στα ερωτικά μας. Θα δοθεί τέλος στη στασιμότητα των προηγούμενων εβδομάδων και θα νιώσουμε ξανά επιθυμητοί μέσα στη σχέση μας. Η ορθόδρομη Αφροδίτη μας καλεί να φλερτάρουμε, να απολαύσουμε τις χαρές της καθημερινότητας μας και να μπούμε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να γοητεύσουμε τους γύρω μας. Αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα ήρθατε αντιμέτωποι με διλήμματα ή δοκιμάσατε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα θα φανεί σιγά – σιγά τι αξίζει πραγματικά και τι πρέπει να φύγει οριστικά από τη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Δία χαρίζει εξωστρέφεια και χαλαρή διάθεση και μας βοηθάει να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε καινούριες γνωριμίες. Στις 06/09/2023 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε κάποιες σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις που θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και διαφωτιστικές. Στις 08/09/2023 έχουμε μια από τις πιο τυχερές όψεις, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Ήλιου-Δία. Αυτό το ευνοϊκό και ευχάριστο τρίγωνο μιλάει για τύχη, επέκταση και αισιοδοξία. Καλούμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, αφού είμαστε οπλισμένοι με ενθουσιασμό και πίστη πως όλα θα πάνε καλά. Είναι η ιδανική στιγμή για να ταξιδέψουμε, να σχεδιάσουμε το μέλλον ή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που απαιτεί τόλμη και ρίσκο. Αξιοποιήστε λοιπόν στο έπακρο αυτή την εβδομάδα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΚΡΙΟΣ

H oρθόδρομη Αφροδίτη από τις 04/09 έρχεται για να σας βγάλει από τη σύγχυση και τα συναισθηματικά μπερδέματα που μπορεί να είχατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσατε αρκετές δυσκολίες στα ερωτικά σας από τέλη Ιουλίου ή να νιώσατε ότι δεν παίρνετε αυτό που σας αξίζει από τους άλλους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χωρίσατε (έστω και προσωρινά), να αποστασιοποιηθήκατε από ένα πρόσωπο ή να ήρθατε αντιμέτωποι με διλήμματα. Από εδώ και στο εξής με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία θα αρχίσετε να είστε πιο συνειδητοποιημένοι, θα ξέρετε τι θέλετε στον έρωτα και θα έχετε επιτέλους εξελίξεις σε ζητήματα που δεν προχωρούσαν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα νιώσετε και πάλι ποθητοί από το ταίρι σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα μπείτε ξανά δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, θα φλερτάρετε και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες είχατε αμφιβολίες για ένα πρόσωπο ή δώσατε ξανά ευκαιρία σε μια παρελθοντική σχέση, τώρα θα φανεί σιγά – σιγά εάν όλο αυτό έχει προοπτικές και μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 04/09 έρχεται για να βάλει σε μια τάξη οικογενειακά ζητήματα και θέματα που αφορούν το σπίτι. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρχαν καθυστερήσεις και εμπόδια, τώρα σιγά – σιγά θα έχετε τις εξελίξεις που περιμένατε. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε πιο ασφαλείς σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πιθανό μέσα στον Αύγουστο να αναμοχλεύσατε λίγο παραπάνω το παρελθόν ή να είχατε ακόμα και επιστροφή κάποιου ατόμου. Η ορθόδρομη Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να πάρετε πιο συνειδητές αποφάσεις και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί πια. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σας. Οι ευνοϊκές όψεις με τον Δία φέρνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή ερωτικές συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα αναζωπυρωθεί η φλόγα μεταξύ σας και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή τη θετική εβδομάδα και μη διστάσετε να βγείτε ραντεβού, να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα από τις 04/09 και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα αποκατασταθεί επιτέλους η επικοινωνία με το ταίρι σας και η σκέψη σας θα ξεκαθαρίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να έφερε παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στον Αύγουστο ή να είχατε εμπόδια προσπαθώντας να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο. Τώρα σιγά – σιγά θα συντονιστείτε με τους άλλους, θα συνεννοηθείτε καλύτερα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου να σχηματίζουν ευνοϊκές όψεις θα νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική πληρότητα και ασφάλεια και θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Θα τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης ή απλώς για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 04/09 θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα που μπορεί να δημιούργησαν εντάσεις μέσα στη σχέση σας και θα δώσει τέλος σε καθυστερήσεις. Τώρα θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας σας είτε είστε μέσα σε σχέση είτε όχι. Άλλωστε η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα στον Αύγουστο σας έδειξε τι έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς και ξέρετε πλέον τι θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως επικοινωνιακή για εσάς και το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να λάβετε ένα μήνυμα που περιμένατε καιρό και θα σας χαροποιήσει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την εβδομάδα για να δείτε φίλους, να χαλαρώσετε, να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας και να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση όσα σκέφτεστε.

ΛΕΩΝ

Είστε εκείνοι/ες που ταλαιπωρηθήκατε περισσότερο από όλους μέσα στον Αύγουστο εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, αφού μπορεί να δυσκολευτήκατε αρκετά να βρείτε άκρη σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ζητήματα. Ίσως να είχατε δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις προθέσεις ενός ατόμου, να ήρθατε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα ή να μπήκατε μέσα σε καταστάσεις που σας δημιούργησαν ερωτήματα, ανασφάλεια και σύγχυση. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάποιοι από εσάς διαπιστώσατε ότι μια σχέση δεν σας κάνει τελικά και μπορεί να αποστασιοποιηθήκατε από ένα πρόσωπο, χωρίς όμως να είστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλετε από εδώ και στο εξής. Με την Αφροδίτη ξανά σε ορθή πορεία από τις 04/09, θα αποκατασταθεί η αρμονία και η ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Θα νιώσετε ξανά χαρά και ικανοποίηση και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Αν είστε αδέσμευτοι και αν θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, τώρα θα λάμψετε ξανά και θα γοητεύσετε τους άλλους με μεγαλύτερη ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 04/09 επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε σε μια τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα κλείσετε κύκλους με το παρελθόν και θα πείτε αντίο σε απωθημένα, ανασφάλειες, φοβίες και ανεκπλήρωτες καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο δικό σας ζώδιο και να σχηματίζουν ευνοϊκές όψεις με τον Δία, είναι βέβαιο ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι τυχερή και ευχάριστη για εσάς. Το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, θα πάρετε ρίσκα και θα κάνετε το επόμενο βήμα στον έρωτα χωρίς δισταγμό. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να κανονίσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κοινωνικοί, θα κάνετε νέες γνωριμίες και μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας χαροποιήσει.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 04/09 με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα σε αυτές. Είναι πιθανό μέσα στον Αύγουστο να υπήρξαν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στον κύκλο σας ή να αποστασιοποιηθήκατε από κάποια άτομα που ανακαλύψατε ότι δεν σας ταιριάζουν τελικά. Τώρα λοιπόν είστε πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με το ποιους θέλετε στη ζωή σας και έχετε κρατήσει δίπλα σας εκείνα τα άτομα που συμμερίζονται τους στόχους σας και το όραμα σας. Επιπλέον, αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν μπερδέματα με άτομα που επικοινωνείτε από το διαδίκτυο, τώρα η κατάσταση μεταξύ σας θα ξεκαθαρίσει. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτή την εβδομάδα σάς δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, να αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες και να κλείσετε κάποιους κύκλους που σας βαραίνουν. Ίσως είναι χρήσιμο αυτές τις ημέρες να μείνετε για λίγο μόνοι για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 04/09 θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στον Λέοντα, δηλαδή σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, την κοινωνική σας εικόνα και τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτέλους εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, όμως από την άλλη πλευρά δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την οικογένεια, τη συναισθηματική σας ζωή ή τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αυτή η εβδομάδα μιλάει για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Οι φίλοι θα είναι υποστηρικτικοί απέναντι σας και είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Οι ημέρες αυτές λοιπόν σας καλούν να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που έχετε να δείτε καιρό. Να είστε σίγουροι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 04/09 στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό για εσάς σημαίνει ότι ξεκινάει μια περίοδος με περισσότερη αισιοδοξία, καθώς και μια διάθεση να βγείτε από τη ρουτίνα, να πάρετε ρίσκα, να ταξιδέψετε και γενικώς να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, με την ορθόδρομη Αφροδίτη θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε σχεδιάσετε το μέλλον ή να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας χωρίς τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπήρχαν μέσα στον προηγούμενο μήνα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι σας ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας οδηγήσει σε καινούρια μονοπάτια. Έτσι κι αλλιώς ανήκετε σε ένα ζώδιο αρκετά ανήσυχο και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με συμβατικές σχέσεις και καταστάσεις. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθει η σεξουαλική διάθεση και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Δεν θα φοβηθείτε να μπείτε πιο βαθιά σε μια σχέση, να ανοίξετε τα εσώψυχα σας και να μοιραστείτε τους φόβους σας, τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Η ορθόδρομη Αφροδίτη θα ευνοήσει επίσης τα οικονομικά ζητήματα της σχέσης σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που μπορεί να είχαν δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε τολμηρές κινήσεις στα ερωτικά. Η τύχη άλλωστε θα είναι με το μέρος σας και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσετε. Είναι μια καλή εβδομάδα για να κάνετε σχέδια, να πάτε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο στα ερωτικά σας και θα αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Είναι γεγονός ότι ο Αύγουστος ήταν ζόρικος για εσάς και είναι πιθανό να ήρθατε αντιμέτωποι με διλήμματα και προβληματισμούς. Ίσως να νιώσατε ότι δεν λαμβάνετε την ικανοποίηση που θέλατε από το ταίρι σας, να αποστασιοποιηθήκατε από ένα πρόσωπο ή να ήρθαν στην επιφάνεια συνειδητοποιήσεις που κλόνισαν τις καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είχατε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, όμως τώρα θα κριθεί εάν μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω με αυτό το άτομο ή αν θα πρέπει να κλείσετε αυτό τον κύκλο και να τον αφήσετε οριστικά πίσω σας. Επιπλέον, με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη για εσάς και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο και να μοιραστείτε τους βαθύτερους φόβους και όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρατούσατε κρυμμένα έως τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου, επομένως το βλέμμα σας είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα πρόσωπο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, οι ευνοϊκές όψεις του Δία μπορεί να φέρουν μια νέα γνωριμία για εσάς ή να λάβετε ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επικοινωνία τώρα βελτιώνεται και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε και εσείς οι ίδιοι να εκφράσετε με ειλικρίνεια και άνεση τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτές τις ημέρες είτε για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, είτε για να βγείτε ραντεβού και να κάνετε ένα νέο, αισιόδοξο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή.