Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Παρθένο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Παρθένο ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Παρθένο ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να «φωτογραφίσουν» έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν γνωρίζετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με τον συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο της Παρθένου

Παρθένος με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζει με Τοξότη

Τα άτομα με Ήλιο στην Παρθένο και Σελήνη στον Κριό έχουν ισχυρή αίσθηση του σκοπού και συνήθως είναι ανταγωνιστικά και ενθουσιώδη. Η φιλοδοξίες και η ενέργεια τους είναι ατελείωτες. Το μυαλό τους είναι προσεκτικό και ακριβές. Παρόλο που παίρνουν συχνά κάποια πράγματα προσωπικά, είναι αξιοσημείωτο πόσο διορατικοί και ικανοί μπορούν να είναι. Θέλουν να κάνουν τη διαφορά και επιθυμούν να γίνουν οι ήρωες που καταφέρνουν τα πάντα στο περιβάλλον τους. Με αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες τους και καθώς είναι μονίμως απασχολημένοι με κάτι, μπορεί να φαίνονται αποσπασμένοι και όχι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, αλλά στην προσωπική ζωή μπορεί να είναι πάρα πολύ δοτικοί με τους ανθρώπους τους και αναζητούν ολόψυχα την αποδοχή και την αγάπη τους. Συχνά όμως μπορεί να είναι ή του ύψους ή του βάθους, είτε από καπρίτσιο είτε επειδή βαριούνται εύκολα. Ενώ είναι φλογεροί και αφοσιωμένοι ταυτόχρονα μπορεί να βάζουν πάντα τον εαυτό τους πρώτο και να αποφασίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τον άλλον. Γι’ αυτό θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου τους. Μια υποτονική σχέση επίσης θα τους έκανε εύκολα να βαρεθούν. Τους αρέσει να έχουν μικρές διαμάχες και ακόμη και να τσακώνονται για ένα ασήμαντο θέμα. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράζονται με παιχνίδι και λίγο ανταγωνισμό. Η ιδανική σχέση για εκείνους δεν είναι κάτι το επιφανειακό, γιατί είναι περήφανοι, θαρραλέοι και θέλουν ειλικρινή συναισθήματα. Μια ανεξάρτητη, παθιασμένη και τολμηρή φύση όπως του Τοξότη τούς κερδίζει αμέσως. Αυτό το ζώδιο δεν αντέχει ούτε τα ημίμετρα ούτε το ψέμα, ενώ παράλληλα του αρέσουν οι άνθρωποι που ζουν μια γεμάτη και δραστήρια ζωή, όπως άλλωστε κάνει και το ίδιο.

Παρθένος με Σελήνη Ταύρο: Ταιριάζει με Ιχθύες

Ο συνδυασμός Παρθένου με Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια συγκροτημένη προσωπικότητα που ξέρει τι θέλει από τη ζωή και πώς θα τα αποκτήσει. Με αναλυτικό αλλά και πρακτικό μυαλό, αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματιστές και ανθεκτικοί στο στίβο της ζωής, στωικοί στις κακοτοπιές, αλλά και ανυποχώρητοι όσον αφορά το όραμα τους. Είναι οι πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες από όλους τους συνδυασμούς, γιατί έχουν ακέραιο χαρακτήρα, δίνουν σχεδόν πάντα λύσεις σε όλα τα προβλήματα, διαθέτουν άριστο επαγγελματισμό και είναι πρακτικοί και φιλικοί άνθρωποι. Σαν όλους τους Παρθένους όμως ανησυχούν υπερβολικά και είναι ανασφαλείς εσωτερικά αν και το κρύβουν καλά. Γι’ αυτό έχουν ανάγκη από ένα σύντροφο που να μπορεί να τους χαλαρώνει και να προσφέρει μια ασφαλή προσωπική ζωή. Με το ζώδιο των Ιχθύων μπορούν να βιώσουν πολύ τρυφερότητα, να έχουν άφθονη κατανόηση και πολύ ρομαντισμό και κάποιον πρόθυμο συνοδοιπόρο για να απολαύσουν μαζί όλες τις χαρές της ζωής. Οι Ιχθύες είναι αισθησιακοί εραστές, που η γλυκύτητα και η ήρεμη αποδοχή τους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να αισθανθούν συναισθηματική πληρότητα.

Παρθένος με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζει με Υδροχόο

Καθώς τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη κυβερνώνται από τον Ερμή, η πνευματική ευελιξία και το ταλέντο στην επικοινωνία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο συνδυασμός. Αναλυτικός στην προσέγγιση, οξυδερκής και με εξαιρετική φιλομάθεια αλλά και περιέργεια, είναι προορισμένος για ένα πολλά υποσχόμενο και λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. Αν φυσικά δεν μπει ο ίδιος εμπόδιο στην πορεία του με κάποιες ιδιοτροπίες που μπορεί να έχουν κόστος. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και στον έρωτα, καθώς θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτός σε συναισθηματικά θέματα και να μην ψάχνει πάντα την τελειότητα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν συνήθως πολύ υψηλά πρότυπα και θα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να ζήσουν σύμφωνα με αυτά. Συχνά προσπαθούν να εκλογικεύουν τα συναισθήματα τους. Ίσως γι’ αυτό ένας Υδροχόος να είναι ιδανικός υποψήφιος. Διαθέτει οξύτατη λογική και την ίδια φιλομάθεια. Είναι κι εκείνος κάποιος που καλύπτει με παρόμοιο τρόπο τα τρωτά σημεία και την ευαισθησία του κάτω από μια πρόσοψη. Θα προκαλέσει την ιδεολογία τους και το πνεύμα τους, δημιουργώντας έτσι την απαραίτητη χημεία με ένα μοναδικά έξυπνο τρόπο που βρίσκουν ακαταμάχητο.

Παρθένος με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Με Ήλιο Παρθένο και με τη Σελήνη στον Καρκίνο η προσωπικότητα του ατόμου είναι τρυφερή, πολύ δοτική και έχει έντονους δεσμούς με την οικογένεια. Τα άτομα με αυτό τον συνδυασμό ξέρουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και είναι πάντα έτοιμα και πολύ αποτελεσματικά. Ενώ μπορεί να φαίνονται αποκομμένοι από καιρό σε καιρό, δεν θα ξεχάσουν ποτέ να κάνουν ευτυχισμένα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ίσως κάποιοι στην πορεία να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη τους, αλλά τις περισσότερες φορές θα τους εκτιμούν και θα τους υποστηρίζουν. Έχουν μεγάλη διαίσθηση και μπορεί να καταλάβουν τα συναισθήματα των άλλων. Δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και συνήθως ανησυχούν υπερβολικά για όλα. Γι’ αυτό είναι κάπως αμυντικοί όταν κάποιος προσπαθεί να τους γνωρίσει καλύτερα. Με έναν αξιόπιστο Αιγόκερο μπορούν να δημιουργήσουν πολύ δυνατούς δεσμούς. Η συστολή τους κάμπτεται με την υπομονετική και σταθερή του προσέγγιση. Η φύση και των δύο είναι ευγενική και συντηρητική και μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Χρειάζονται κάποιον που να εκτιμά το ίδιο την ασφάλεια και να αναγνωρίζει αυτά που δίνουν στη σχέση. Όταν συνδυάζεται η πρακτικότητα και το συναίσθημα, το ζητούμενο είναι μια ήρεμη ερωτική ζωή που κάνει καλό και στους δύο.

Παρθένος με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζει με Ζυγό

Οι Παρθένοι με Σελήνη στον Λέοντα έχουν κάποιες καθιερωμένες αξίες και αρχές, είναι συνήθως καλοί άνθρωποι, που ακόμη κι όταν ήταν παιδιά οι γονείς τους δεν χρειάστηκε ποτέ να τους νουθετήσουν για τη συμπεριφορά τους. Ενθουσιάζονται όταν έχουν κάτι δημιουργικό να ασχοληθούν και την ευκαιρία να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Περιμένουν ειλικρίνεια και ακεραιότητα από τους ανθρώπους καθώς και οι ίδιοι είναι ειλικρινείς. Είναι πολύ πιθανό να πετύχουν αυτά που θέλουν, διότι συνδυάζουν την εξυπνάδα και το αναλυτικό μυαλό της Παρθένου, με την ενέργεια, την αυτοδυναμία και την αυτοπεποίθηση του Λέοντα. Μπορεί να είναι αναποφάσιστοι μερικές φορές στο πώς θα ενεργήσουν, όμως τελικά η πρακτικότητα κυριαρχεί σε αυτούς. Είναι μάλλον ο αισιόδοξος τύπος ανθρώπων που κάνουν το σωστό και είναι υποστηρικτικοί σε όσους αγαπούν. Βέβαια έχουν και μια κυκλοθυμία που οδηγεί κάποιες φορές σε δύσκολη συμπεριφορά, γι’ αυτό ιδανικός σύντροφος για εκείνους είναι κάποιος που δεν θα πυροδοτήσει ανασφάλειες. Είναι σύντροφοι που νοιάζονται υπερβολικά, αλλά οι αδυναμίες τους κυριεύουν όταν γίνονται καχύποπτοι. Με έναν κοινωνικό Ζυγό στο πλευρό τους θα έχουν έναν σύντροφο που τους κάνει περήφανους και τους υπολογίζει διαρκώς. Επίσης, όταν απορροφώνται με τις υποχρεώσεις και δεν απολαμβάνουν αρκετά τη ζωή, ο Ζυγός μπορεί να τους ισορροπήσει, θυμίζοντας τους το νόημα των πραγμάτων. Όταν γίνονται γκρινιάρηδες ή μελοδραματικοί, όλα μπορεί να ξεπεραστούν ως δια μαγείας, αν τους δώσει αρκετή από τη μοναδική συντροφική προσοχή του.

Παρθένος με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζει με Αιγόκερω

Δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν οι «διπλοί» Παρθένοι. Είναι μεθοδικοί, συγκεντρωμένοι και πάντα έτοιμοι να υλοποιήσουν νέες ιδέες. Το μυαλό τους λειτουργεί διαρκώς ανασύροντας χρήσιμες πληροφορίες και αναλύοντας ανθρώπους και καταστάσεις. Όταν χρειάζεται να εκφράσουν τις απόψεις τους με λογικό και εμπεριστατωμένο τρόπο, αφήνουν πίσω τους όλη τη συνηθισμένη τους ανασφάλεια. Αυτά τα άτομα μπορούν να κοιτούν κατευθείαν στην ουσία του θέματος. Μπορούν να καταλάβουν πράγματα που οι άλλοι δεν θα καταλάβαιναν εύκολα. Είναι σαν να μην ξεφεύγει τίποτα από την εκπληκτικά διορατική τους ικανότητα. Ο διπλός Παρθένος είναι πιστός και αθώος στον έρωτα, άσχετα με τις όποιες ικανότητες του. Η προσήλωση του όμως στην τελειότητα τον κάνει κάπως επικριτικό, ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να μην παίρνει προσωπικά όλα αυτά τα σχόλια που εντοπίζουν τα λάθη, αλλά και να μην κάνει και τέτοια σχόλια ο ίδιος. Αυτό γιατί οι διπλοί Παρθένοι επικρίνουν διπλά τον εαυτό τους. Χρειάζονται έναν εραστή που να έχουν κοινά σημεία, αλλά να τους υποστηρίζει και να τους ανεβάζει. Ένας Αιγόκερως είναι ιδανικός, διότι είναι εξίσου εργατικός και ένας σύντροφος από τους πλέον αξιόπιστους, λογικούς και μετρημένους. Και οι δύο αν διαπιστώσουν ότι κάποιος είναι τεμπέλης και ριψοκίνδυνος, παύουν να ενδιαφέρονται ερωτικά γι’ αυτό το άτομο. Όταν όμως ο σύντροφός τους επενδύει συναισθήματα και κάνει προσπάθειες για τη σχέση, γίνονται οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι εραστές.

Παρθένος με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζει με Διδύμους

Οι άνθρωποι αυτοί ξεχωρίζουν για τις διπλωματικές τους ικανότητες και διότι φέρονται με διακριτικότητα και είναι συνειδητοποιημένοι. Είναι ευγενικές ψυχές και είναι δύσκολο για αυτούς να αντιμετωπίσουν και να καταλάβουν την πνευματική ακαμψία και τη σκληρότητα. Εκλεπτυσμένοι, ευαίσθητοι και χαρισματικοί, μπορούν να εμπνεύσουν διότι συνδυάζουν την επιφυλακτικότητα της Παρθένου με την κοινωνική σαγήνη του Ζυγού. Εάν δεν βρίσκονται σε ένα ήρεμο περιβάλλον, επειδή επηρεάζονται εύκολα από τις διαθέσεις των άλλων, θα βρουν καταφύγιο στον δικό τους κόσμο, όπου τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τη γαλήνη τους. Έτσι αποφεύγουν συνήθως τις τεταμένες καταστάσεις. Οι άνθρωποι άλλωστε αισθάνονται ότι είναι πιο χαλαροί και ήρεμοι όταν είναι κοντά τους. Καθώς είναι προσεκτικοί και μετριοπαθείς, είναι πιθανό να μην εκφράσουν καν τις απόψεις τους, αν νιώθουν ότι δεν συμφωνούν με εκείνες των άλλων ή αν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Ορισμένες φορές φαίνονται αλαζονικοί και εσωστρεφείς, αλλά στην πραγματικότητα είναι η προσπάθεια τους να μη δυσαρεστούν τους άλλους που τους εμποδίζει να αφεθούν ελεύθεροι. Σπάνια μπορεί κάποιος να διαταράξει την ηρεμία και την ευγένειά τους. Με τη μοναδική τους συμπεριφορά μπορούν να πείσουν τους άλλους να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων διαθέτει κι εκείνο τα απαραίτητα επικοινωνιακά χαρίσματα και εκτιμά πραγματικά την προσπάθεια τους να φέρνουν ισορροπία ανάμεσα σε ανθρώπους και ιδέες. Στον έρωτα τείνουν να λειτουργούν συμπληρωματικά χωρίς να προκαλούν ο ένας στον άλλο συναισθηματική ασφυξία.

Παρθένος με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζει με Καρκίνο

Με Ήλιο Παρθένο και Σελήνη Σκορπιό τα άτομα μπορεί να φαίνονται πολύ λογικά και συγκροτημένα, αλλά αυτό που τους κινεί πραγματικά είναι τα συναισθήματά τους. Ενώ τους αρέσει να πιστεύουν ότι εκλογικεύουν τα πάντα και οι άλλοι τους βλέπουν συχνά ως διανοούμενους, λειτουργούν περισσότερο με γνώμονα τη διαίσθηση τους παρά με την καθαρή λογική. Στην πραγματικότητα, είναι οι πιο συναισθηματικοί Παρθένοι απ’ όλους τους συνδυασμούς. Φαίνονται αποφασισμένοι και σίγουροι, γιατί φροντίζουν να μη δείχνουν αυτά που νιώθουν στους άλλους. Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τον κόσμο είναι συνήθως σωστός και ακριβής. Έχουν όμως ένα αποστασιοποιημένο και ήρεμο εξωτερικό προσωπείο, που μπορεί να κάνει πολύ δύσκολο για τους άλλους να αντιληφθούν τις ευαισθησίες που κρύβουν εσωτερικά. Είναι επίσης πολύ δύσκολο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα να καταλάβουν τι πραγματικά θέλουν και πώς να τους πλησιάσουν. Όμως είναι γενναιόδωροι με τα αισθήματά τους και πολύ αισθησιακοί εραστές όταν είναι ερωτευμένοι. Μπορούν τότε να ξεχάσουν τα πάντα και να ζήσουν για λίγο το όνειρο με το ταίρι τους. Αλλά θα κατέβουν από τα σύννεφα σύντομα, καθώς κανένας Παρθένος δεν μπορεί να απέχει για πολύ από την καθημερινή του ρουτίνα και την εργασία. Όσον αφορά την ερωτική τους ζωή είναι κτητικοί και αυτό μπορεί να τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ίσως γι’ αυτό το ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδανικός υποψήφιος για τη θέση στην καρδιά τους. Επιθυμεί κι εκείνος την εγγύτητα στις σχέσεις και δεν ενοχλείται από τα έντονα συναισθήματα. Είναι κάποιος που μπορεί να τους καταλάβει και μπορεί να ανεχτεί τις συμπεριφορές που πηγάζουν από τις αγωνίες τους.

Παρθένος με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζει με Υδροχόο

Οι Παρθένοι με Σελήνη Τοξότη είναι οι πλανόδιοι επαναστάτες που όμως μια εσωτερική φωνή τους υπαγορεύει πώς να μένουν πιο υπεύθυνοι και προσγειωμένοι. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων δίνει ανθρώπους που μπορούν να δουν πολλές πλευρές σε ένα θέμα. Μπορεί να είναι αναλυτικοί, εκλεπτυσμένοι και επικριτικοί, αλλά είναι παράλληλα και αποφασισμένοι ονειροπόλοι που δεν θα αφήσουν να τους σταματήσει τίποτα αν επιθυμούν κάτι. Ενώ είναι πραγματιστές, μπορούν να περάσουν μια ολόκληρη μέρα ονειροπολώντας. Αλλά αυτός είναι και ο παράγοντας που τους κάνει τελικά περισσότερο δημιουργικούς. Αυτό που πρέπει να προσέχουν όμως είναι το ατίθασο πνεύμα τους. Είναι σημαντικό να επενδύουν σε πράγματα που είναι χρήσιμα και σημαντικά στη ζωή τους. Μπορεί να φτάσουν στο σημείο να κάνουν πράγματα που δεν τους ταιριάζουν, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια ή να αποκτήσουν μια εμπειρία που επιθυμούν. Καθώς είναι εκλεκτικοί και ιδιαίτερα έξυπνοι, έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και από αυτούς που θέλουν κοντά τους. Έχει μεγάλη σημασία για εκείνους ο εραστής τους να είναι ένας έξυπνος, ιδιαίτερος και επιτυχημένος άνθρωπος. Επειδή συνήθως δείχνουν απόμακροι, δύσκολοι και δεν είναι κτητικοί, εγείρουν το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά δεν είναι εύκολο να δεσμευτούν γιατί η κύρια επιθυμία τους είναι η ελευθερία των επιλογών. Το ζώδιο του Υδροχόου μοιράζεται την ίδια ανάγκη για ελευθερία και έχει τον τρόπο του να ξυπνάει τις επιθυμίες τους. Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν στο ίδιο μήκος κύματος, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά και μοιράζονται την αγάπη για πνευματικές, νοητικές και γεωγραφικές περιπέτειες.

Παρθένος με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζει με Ταύρο

Οι Παρθένοι με Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι πολύ πρακτικοί, ταλαντούχοι και προσανατολισμένοι στην επιτυχία. Αυτά τα μετρημένα και λογικά πλάσματα έχουν την τάση να στρέφουν την προσοχή τους στην υλική πλευρά της ζωής παρά στη συναισθηματική. Τα χρήματα και η εξουσία μιλούν καλύτερα τη γλώσσα τους. Είναι συνήθως δυνατοί, ακέραιοι, αυτάρκεις και πολύ φιλόδοξοι άνθρωποι. Οι άλλοι τους εμπιστεύονται επειδή είναι ειλικρινείς και αξιοπρεπείς. Χρειάζονται στη ζωή τους έναν σκοπό για να είναι αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν να ακολουθούν κανόνες και να τηρούν ευλαβικά μια ρουτίνα. Επειδή είναι ανεξάρτητοι και δεν θέλουν κανένας να γνωρίζει τα προβλήματά τους, δυσανασχετούν αφάνταστα όταν κάποιος προσπαθεί να τους συμβουλέψει, να τους ελέγξει ή να τους περιορίσει. Αυτό που θέλουν περισσότερο είναι να εκτιμηθούν για τις προσπάθειές τους και να κερδίσουν επαγγελματική καταξίωση. Φροντίζουν, είναι συνετοί και προσεκτικοί στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί, αλλά είναι πολύ υποστηρικτικοί και θα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν τον σύντροφό τους. Θέλουν όλα να είναι τακτοποιημένα στη ζωή τους και να λειτουργούν αποτελεσματικά. Αν και φαίνονται συνήθως συγκρατημένοι και σκληροί εξωτερικά, εσωτερικά είναι πράοι και έχουν μια ζεστασιά που γίνεται φανερή σε εκείνους που θα τους γνωρίσουν καλύτερα. Τους αρέσει να νιώθουν άνετα με τους ανθρώπους πριν αφήσουν τις ευαισθησίες τους να φανούν. Το ζώδιο του Ταύρου είναι ένας σύντροφος που θα εκτιμήσει την ασφάλεια που προσφέρουν. Αυτό το ζώδιο προτιμά να μένει στο σπίτι και να περνά τον χρόνο του με κάποιον που είναι ήρεμος και προσγειωμένος και σε αντάλλαγμα θα φέρει ρομαντισμό, τάξη και πολύ αγάπη στη κοινή τους ζωή.

Παρθένος με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζει με Διδύμους

Όσοι έχουν γεννηθεί με Ήλιο στην Παρθένο και Σελήνη στον Υδροχόο αρέσκονται στην περιπέτεια και θέλουν να χαίρονται τη στιγμή. Έχουν μια επιστημονική προσέγγιση στον τρόπο που σκέφτονται και τους απασχολούν πολλά ασυνήθιστα θέματα και έννοιες. Παράλληλα, έχουν ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανησυχίες, αλλά και ενδιαφέρουσες ιδέες επειδή είναι περίεργοι και ευφάνταστοι. Τα όνειρα και οι ελπίδες τους είναι μεγάλα αλλά ταυτόχρονα εφικτά. Δεν είναι συνήθως συναισθηματικοί και αυτό τους επιτρέπει να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα. Όταν οι άλλοι χάνουν την αντικειμενικότητα τους γιατί είναι φορτισμένοι συναισθηματικά, εκείνοι μπορούν να παραμείνουν ψύχραιμοι και ορθολογιστές. Οι άνθρωποι κάποιες φορές τους θεωρούν σκληρούς επειδή προτιμούν να λένε αυτό που περνάει από το μυαλό τους δίχως φίλτρα. Η ειλικρίνεια και η ωμότητα τους είναι κάποιες φορές χαρακτηριστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συμπονετικοί. Προτιμούν να είναι κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα χωρίς όμως να δείχνουν συναισθηματισμούς. Γι’ αυτό είναι καλοί στην ανάγνωση καταστάσεων και χαρακτήρων. Ερωτικά θα δεσμευτούν μόνο αν γίνεται σεβαστή η ανεξαρτησία τους. Είναι πολυάσχολοι άνθρωποι που θέλουν έναν εξίσου πολυάσχολο σύντροφο. Θα χρειαστούν επίσης χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους. Δεν έχει σημασία πόσο ερωτευμένοι είναι, συνήθως έχουν αποστάσεις με όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εραστή τους. Σε αυτό και πολλά άλλα θα τους βοηθήσει ένας σύντροφος από το ζώδιο των Διδύμων για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και να ζήσουν ένα μοναδικό έρωτα. Οι δύο τους σπάνια θα πληγώσουν ο ένας τον άλλον ή θα κρατήσουν κακίες. Αρκεί η αγάπη και των δύο για ελευθερία να μην τους απομακρύνει υπερβολικά από τη σχέση τους.

Παρθένος με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζει με Σκορπιό

Οι Παρθένοι με Σελήνη στους Ιχθύς θα πετύχουν στη ζωή επειδή συνδυάζουν αξίες, διαίσθηση, γνώσεις και έχουν καλή μνήμη. Είναι επίσης δημιουργικοί και ονειροπόλοι. Δεν έχουν την απόλυτα πρακτική προσέγγιση του κλασικού Παρθένου, υπάρχει και ένα πιο αιθέριο στοιχείο μέσα τους, αλλά δεν θα διστάσουν να αδράξουν όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο τους. Είναι πολύ πιθανό να είναι γεννημένοι καλλιτέχνες που είναι ευαίσθητοι σε όλα τα θαυμαστά μυστήρια του σύμπαντος. Είναι εύκολο για αυτούς να ασχοληθούν με τις εμπνεύσεις τους και να τις κάνουν πράξη, καθώς είναι μαγικά πλάσματα. Είναι φυσικό για αυτούς να ταξιδεύει το μυαλό τους και να χάνονται συχνά σε έναν φανταστικό κόσμο. Όμως έχουν λογική και κριτήριο είναι αφοσιωμένοι στην εργασία τους. Πάντα προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι και να προσφέρουν χειροπιαστό έργο. Επειδή υπάρχουν αποκλίσεις στον τρόπο που παρουσιάζουν τον εαυτό τους ή στον τρόπο που ανταποκρίνονται και στον ευάλωτο εσωτερικό τους κόσμο, η ανησυχία είναι κάτι συνηθισμένο για αυτούς. Προσπαθώντας όλη τους τη ζωή να γεφυρώσουν ισορροπίες ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά τους, έχουν αναπτύξει την ικανότητα να παρατηρούν και να καταλήγουν σε πιο αντικειμενικά συμπεράσματα. Καταλαβαίνουν τα πάντα, αλλά ασκούν και αυστηρή κριτική, είτε στον εαυτό τους είτε στους άλλους. Το γεγονός όμως ότι είναι διακριτικοί και ξέρουν πώς να ακούν πραγματικά τον πλησίον τους, συνήθως δεν αφήνει τις επικρίσεις ανεξέλεγκτες και δεν τις μοιράζονται με άσχημο τρόπο. Χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους προστατεύει και θα τους δίνει αρκετό χώρο για να αναπτυχθούν. Εάν το έχουν αυτό θα είναι πιο ήρεμοι, θα έχουν περισσότερη κατανόηση και θα αφοσιωθούν με όλη τους την ψυχή στο ταίρι τους. Ένας Σκορπιός γοητεύεται από τον πλούσιο και αινιγματικό εσωτερικό τους κόσμο. Και οι δύο έχουν κάποιες ευαισθησίες και όρια που κανείς δεν πρέπει να ξεπεράσει, επειδή μπορούν να γίνουν εξίσου κτητικοί μόλις δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση.