Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βιώσουν κομβικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο του 2023;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βιώσουν κομβικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο του 2023;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βιώσουν κομβικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο του 2023;

Έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε σιγά – σιγά να μπαίνουμε ξανά στο ρυθμό της καθημερινότητας και προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας. Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι αυτό ήταν αρκετά μπερδεμένο, κυρίως εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης, και μας δημιούργησε ερωτήματα στα οποία ακόμα προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις. Είναι πιθανό να υπήρξαν καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα ή να βρεθήκαμε αντιμέτωποι με σημαντικά διλήμματα στο αισθηματικό κομμάτι. Το φθινόπωρο που έρχεται «χρωματίζεται» από το τελευταίο ζεύγος εκλείψεων για φέτος και αυτό σημαίνει ότι έρχονται ριζικές αλλαγές και σημαντικές εξελίξεις κυρίως για κάποια ζώδια ή ωροσκόπους. Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη που έχουμε μπροστά μας πραγματοποιείται στις 14/10/2023 στην 21η μοίρα του Ζυγού και μας καλεί να εστιάσουμε στις σχέσεις μας, στις συνεργασίες μας και στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Ζητήματα συντροφικότητας, ισότητας και δικαιοσύνης έρχονται στο προσκήνιο και καλούμαστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας και να χτίσουμε ισορροπημένες και υγιείς σχέσεις, αποβάλλοντας σε πρώτη φάση τοξικές καταστάσεις και σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Στις 28/10/2023 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στην 5η μοίρα του Ταύρου. Η έκλειψη αυτή (που θα είναι και η τελευταία σε αυτό τον άξονα) μας ωθεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας και στις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες μας. Το ζώδιο του Ταύρου φέρνει εξελίξεις και αλλαγές στα οικονομικά και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να χτίσουμε τη ζωή μας σε πιο σταθερές βάσεις και να εργαστούμε με επιμονή και υπομονή για να απολαύσουμε στη συνέχεια τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια ή ωροσκόποι που θα έχουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο

ΚΡΙΟΣ

Φέτος είναι μια κομβική χρονιά για εσάς με πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού οι εκλείψεις έχουν μετακινηθεί στον δικό σας άξονα και φέρνουν ανακατατάξεις. Ήδη η πρώτη έκλειψη του έτους στο ζώδιο σας στις 20/04 σας ταρακούνησε αρκετά και σας έφερε αντιμέτωπους με πολλές συνειδητοποιήσεις. Στις 14/10 πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη στον δικό σας άξονα, αυτή τη φορά όμως στο ζώδιο του Ζυγού που για εσάς συμβολίζει τις συνεργασίες, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τον γάμο και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε σύγκρουση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Επιπλέον, ο Άρης από τον Ζυγό δημιουργεί ένα έκρυθμο κλίμα και δεν θα είναι εύκολο να γίνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους και να πείτε αντίο σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν είναι πλέον ωφέλιμες για εσάς. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε όλο αυτό σας καλεί να αποδεσμευτείτε από τοξικές καταστάσεις και να κάνετε επιτέλους τις αλλαγές που απαιτούνται, ακόμα κι αν αυτή η διαδικασία είναι επώδυνη για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι αλλαγές που βιώνετε τώρα είναι βαθιές και μεταμορφωτικές, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, επομένως θα πρέπει να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι νέο και να πάψετε να επενδύετε σε σχέσεις που δεν είναι ισότιμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που έχει ήδη περάσει από πολλά κύματα τα τελευταία τρία χρόνια με τις εκλείψεις στον δικό σας άξονα. Επιπλέον, με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιο σας, εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια αναταραχή και αρκετοί από εσάς έχετε προχωρήσει ήδη σε ριζικές αλλαγές που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν πιστεύετε ότι θα κάνατε, μιας και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα. Το φθινόπωρο του 2023 σας υποδέχεται με μια ακόμα έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 28/10. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τις αληθινές σας επιθυμίες, να διεκδικήσετε με θάρρος τα θέλω σας και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις. Μέσα σε αυτό το ήδη εκρηκτικό κλίμα, ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να φέρει συγκρούσεις, ξεσπάσματα και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, να αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή σας αν χρειαστεί και να κόψετε οριστικά δεσμούς με άτομα που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μόνο να κάνετε σωστά μελετημένα βήματα, να αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το φθινόπωρο κρύβει μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις για εσάς, αφού στις 14/10 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και σας καλεί να αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον τοξικό για εσάς και δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε και να είστε ο εαυτός σας. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που φημίζεται για την αναποφασιστικότητα του, η έκλειψη αυτή σας δίνει το κίνητρο να πραγματοποιήσετε επιτέλους τις αλλαγές που θέλατε εδώ και καιρό, αλλά για κάποιο λόγο διστάζατε και είχατε δεύτερες σκέψεις. Πολλοί από εσάς λοιπόν μπορεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς, να φύγετε από μια σχέση ή να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που δεν σας γεμίζει πλέον. Ίσως να μπει κάτι νέο στη ζωή σας που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Αν πάλι είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση μπορεί να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα αλλάζουν και ότι η ζωή σας θα πάει ένα βήμα παρακάτω, αρκεί να είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 12/10 σας χαρίζει ακόμα περισσότερο θάρρος, δυναμισμό και τόλμη, όμως από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τις εντάσεις και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δικό σας ζώδιο έχει δεχτεί αρκετές πιέσεις τα τελευταία χρόνια, αφού από τη μια πλευρά ο Ουρανός στον Ταύρο έχει φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας και από την άλλη οι εκλείψεις στον δικό σας άξονα έχουν φέρει καθοριστικές αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μέσα στο καλοκαίρι έφερε αναθεωρήσεις σε σχέση με την καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία. Το φθινόπωρο που έρχεται βάζει στο στόχαστρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Στις 28/10 πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι οφείλετε να κάνετε κάποια οριστικά ξεκαθαρίσματα, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εάν αισθάνεστε ότι τα αιτήματα σας δεν ικανοποιούνται ή ότι οι άλλοι προσπαθούν διαρκώς να επιβάλλουν τις δικές τους επιθυμίες, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να πείτε ένα οριστικό αντίο ή να θέσετε τους δικούς σας κανόνες. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν μιλάει για κλείσιμο κύκλων, αφού μόνο έτσι θα καταφέρετε να χτίσετε το μέλλον σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Επιπλέον, ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από τις 12/10 έως τις 24/11 και αυτό σημαίνει ότι θα σας οπλίσει με δυναμισμό, θάρρος και μαχητική διάθεση. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα αναλάβετε δράση και να δείξετε τι μπορείτε να πετύχετε.